Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΕΤΑΡΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Recommended Posts

Που να φτάσει η Ελλαδίτσα μας την Ευρώπη?????Κοριτσομάνα αυτά που λές ούτε στο πιο τρελό μας όνειρο......Σκέφτηκα πολύ εάν έπρεπε να γράψω ή όχι στο συγκεκριμένο θέμα γιατί δεν ξέρω εάν είμαι αντικειμενική ή όχι..........Μιλάνε για υπογεννητικότητα και για στίρηξη της οικογένειας αλλά......

Χρόνια πάλευα στην μικρή επαρχιακή πολή που μένω να βρω δουλεία αλλά μολις ακούγανε τρία παιδιά μου λέγανε ότι δεν μπορούσαν να με πάρουν γιατί δεν θα μπορουσα να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις τους λόγω των παιδιων μου και όταν μετά από πόλλες προσπάθειες κατάφερα να βρώ δουλεία αυτή ήταν πωλήτρια με καθεστως ημιαπασχόλησης αλλά με ...πλήρες ωράριο...και 400 ευρω...

Και μέσω ΑΣΕΠ διορίζομαι στο δημόσιο με την κατηγορία των τριτέκνων αλλά 600χλμ μακρια από το σπίτι μου....(οι θέσεις για τρίτεκνους βγαίνουν μόνο στην Αθήνα) και αφήνω τα παιδιά για να πάω στην δουλεία και τα βλέπω για μισο χρόνο μόνο τα σαββατοκύριακα......Δεν μου ενεκριναν την αίτηση για μετάθεση βάζοντας μπροστά το κόλλημα τις διετίας αλλά of the record μου είπαν ότι δεν τους ενδιαφέρει καθόλου και στο κάτω κάτω ας μην δεχόμουν την θέση εάν δεν μπορούσα να παω να δουλέψω....και οτι θα επανεξέταζαν το αίτημά μου μετά την διετία ....

Σήμερα πολύτεκνη πλέων δεν ξέρω εάν μετά την λήξη της γονικής μου άδειας θα πάρω την πολυπόθητη μετάθεση και δεν θα χρειαστεί να ξανακατέβω Αθήνα.

Ψάχνω τους νομους που προστατεύουν τους πολύτεκνους αλλά στο θέμα της μετάθεσης υπάρχει ένα κενό και αν θέλει η κάθε υπηρεσία μπορεί να επικαλεστεί υπηρεσιακές ανάγκες και να σε κολλήσει.....

Τώρα θα πούνε πολλές ότι είμαι αχάριστη και ότι υπάρχουν πολλοι που παλέυουν χρόνια να βρουν μια δουλεία και ότι εγώ που την έχω ζητάω το κάτι παραπάνω...και με το δίκιο τους...αλλά το κράτος δεν προστατεύει τη οικογένεια.Δεν εχει σημασία εάν έχεις 1ή2ή και παραπάνω παιδιά δεν τους νοιάζει και δεν τους ενδιαφέρει αν μία μάνα αναγκάζεται να αφήσει την οικογένεια της για το αυτονόητο....να προσφέρει στον εαυτό της και στα παιδιά της μία καλυτερη ποιότητα ζωής....

Ελπίζω να μην κούρασα αλλά κάπου ήθελα να πω τον πονο μου η δόλια μανα......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 157
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ακου για μισο χρονο μονο Σαββατοκυριακα...:(

Εξωφρενικο...Πονος, μα τι πονος...Αυτο πρεπει να αλλαξει για ολες τις μητερες, καθε ενας να δουλευει στον τοπο του!

Μεγαλο το τιμημα που εζησες...

Ως πολυτεκνη εγω πηρα μεταθεση,αλλα ειμαι εκπαιδευτικος και διοριστικα πριν απο 9 χρονια, στη διετια ειχα παρει 2 αδειες μαζεμενες, αν και σε εμας ειναι 1 χρονος νομιζω υποχρεωτικος για υπηρεσια στην οργανικη, αν δεν ειναι δυσπροσιτο μερος.

Μπες στο http://www.polyteknoi.gr να σε καθοδηγησουν, αν μπορεις με υποδειξη νομων να το κυνηγησεις....Βοηθανε γιατι σε υποδεικνυουν αυτο που χρειαζεσαι. Ποσο καιρο εχεις στην Αθηνα μαζι με τις αδειες σου;

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

κλάρα κουράγιο!!! είναι απάνθρωπο να χωρίζονται οικογένειες! ποια μάνα το αντέχει για τόσο καιρό! δεν ανήκεις στους εκπαιδευτικούς προφανώς γιατί έτσι θα διοριζόσουν στη πόλη σου ε;

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

Με τους εκπαιδευτικούς είναι διαφορετικα τα πράγματα ,ο πολύτεκνος πάει κατευθείαν σπίτι του χωρίς δευτερη κουβέντα.

Το έχω ψάξει όσο δεν φαντάζεσαι(σύλλογος πολυτέκνων,νομοι...)...αλλά υπάρχει αυτό το κένο.Τι εννοεί ο νομοθέτης με την έννιοα ότι οι πολύτεκνοι-τρίτεκνοι τοποθετούνται στο τόπο συμφερόντων τους????

Κάποιος μου είπε πως πουθενά ο δημοσιουπαλληλικός κώδικας δεν γράφει πως οι πολύτεκνοι πρέπει να μετατίθενται μόλις το ζητήσουν και ότι ο νόμος μιλάει για τοποθέτηση και όχι για μετάθεση....το ίδιο ισχύει και για τους τρίτεκνους....

Αυτό που με νευριάζει ότι για να γίνει η δουλεία σου πρέπει να έχεις μέσον ,γνωρίζω περιπτώσεις που χωρις οικογενειακες υποχρεώσεις καταφέρνουν και πέρνουν τη πολυπόθητη μετάθεση και μάλιστα πριν καν κλείσουν διετία και εμένα με 4 παιδια με ταλαιπωρουν...

Εχω έναν ακόμη χρόνο με άδειες(9μηνο+3μηνο)αλλά επειδή ο καιρός περνάει πολύ γρήγορα ανχώνομαι τρομερά μήπως χρειαστεί να ξαναπάω πάλι πισω...Εχω κάνει αίτηση εδώ και 1 χρόνο αλλά δεν μου απαντούν έτσι απλά!!!!!

Και όσο για το πως πέρασαν αυτοι οι 6 μήνες.....Αστα οι τσιγγάνοι λιγότερα χλμ έχουν κάνει απο εμένα...τραγική κατάσταση να κλαίνε τα παιδια από την μία να έχω πάθει μελανχολία εγω...πάλι καλά που καταφερα και έμεινα εγκυος με τέτοιο στρες..ο Θεός με βοήθησε...

Τώρα σκεφτομαι να συμβουλευτώ και δικηγόρο ...και αν κάποιο πρωί δείτε καμμια μάνα στον Αυτια με τα παιδάκια της να ξέρετε εγώ θα είμαι.......

Διαφημίσεις

κλάρα είσαι φοβερή!!!! εύχομαι όλα να φτιάξουν το γρηγορότερο! αλλά προς θεού όχι στον Αυτιά!!!!!!!

άντε να δούμε θα τα φτάσω τα 4;;;;

Καλά στον Παπαδάκη θα πάω τότε.......!!!!!!!!!!!

Σου εύχομαι το καλύτερο σε σένα και στα παιδάκια σου.....

Ανταλλαγη δε γινεται; Δηλαδη καποιος που ειναι στον τοπο σου και ενδιαφερεται για Αθηνα;

Λογους υγειας δεν μπορεις να επικαλεστεις; Νομιζα οτι πιο δυσκολα ειναι απο μικρο τοπο στο μεγαλυτερο, οπως στην Αθηνα...

Πριν γράψεις, σκέψου!

Διαφημίσεις

Ανταλλαγη δε γινεται; Δηλαδη καποιος που ειναι στον τοπο σου και ενδιαφερεται για Αθηνα;

Λογους υγειας δεν μπορεις να επικαλεστεις; Νομιζα οτι πιο δυσκολα ειναι απο μικρο τοπο στο μεγαλυτερο, οπως στην Αθηνα...

Αμοιβαία μετάθεση δεν παιζει γιατι κανένας δεν φέυγει από την πόλη μου επειδή εκεί διορίζονται μόνο με εντοποιότητα (είναι παραμεθώριος) και όλοι είναι μόνιμοι κατοικοι.....Οσο για την Αθήνα είναι μια πικρή ιστορία είναι πολύ δύσκολο να φύγεις γιατί όλοι θέλουν να...φύγουν....και όποιος προλάβει....Αν μπεις στο metataxeiς είναι ένα sait που πέρα τις πληροφορίες που σου δίνουν υπάρχουν αγγελίες για αμοιβαίες μεταθέσεις και μετατάξεις και οι περισσότεροι θέλουν να φύγουν από την Αθήνα και ο ποιο δημοφιλής προορισμός είναι η Θεσ/νικη......

Και εγώ Βόρεια Ελλάδα θέλω να πάω........

Την νομοθεσία δεν την ξέρω Κλάρα, αλλά επειδή ξέρω από Δημόσια Διοίκηση (στην Ελλάδα όπου ζούμε όχι γενικώς και αορίστως), ένα έχω να σε συμβουλεύσω: συνεχείς οχλήσεις στην Διοίκηση που απευθύνεσαι. Αιτήματα και ξανά αιτήματα για απάντηση. Οι υπηρεσιακές ανάγκες ναι μπορεί να χρησιμοποιηθούν σε πολλές περιπτώσεις, αλλά υπάρχει και ο μοχλός της πίεσης. Η πίεση σε τέτοιες περιπτώσεις είναι μεγάλη υπόθεση. Μην τους αφήνεις χρόνο, μην περιμένεις. Να ξανακάνεις αίτηση ζητώντας να απαντηθεί το αίτημά σου. Και μετά από 20 μέρες, πάλι. Και πάλι και πάλι. Μόνο έτσι μπορείς να βγάλεις μία άκρη. Να διεκδικήσεις το δικαίωμά σου στην ανατροφή των παιδιών σου ως εργαζόμενη μητέρα. Μην κάνεις πίσω και μην επιτρέψεις σε κανέναν ανεγκέφαλο να σε κάνει να νιώθεις μειονεκτικά. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ, ίσως όχι βάσει νόμου, αλλά βάσει κοινωνικής και ηθικής τάξης.

Την νομοθεσία δεν την ξέρω Κλάρα, αλλά επειδή ξέρω από Δημόσια Διοίκηση (στην Ελλάδα όπου ζούμε όχι γενικώς και αορίστως), ένα έχω να σε συμβουλεύσω: συνεχείς οχλήσεις στην Διοίκηση που απευθύνεσαι. Αιτήματα και ξανά αιτήματα για απάντηση. Οι υπηρεσιακές ανάγκες ναι μπορεί να χρησιμοποιηθούν σε πολλές περιπτώσεις, αλλά υπάρχει και ο μοχλός της πίεσης. Η πίεση σε τέτοιες περιπτώσεις είναι μεγάλη υπόθεση. Μην τους αφήνεις χρόνο, μην περιμένεις. Να ξανακάνεις αίτηση ζητώντας να απαντηθεί το αίτημά σου. Και μετά από 20 μέρες, πάλι. Και πάλι και πάλι. Μόνο έτσι μπορείς να βγάλεις μία άκρη. Να διεκδικήσεις το δικαίωμά σου στην ανατροφή των παιδιών σου ως εργαζόμενη μητέρα. Μην κάνεις πίσω και μην επιτρέψεις σε κανέναν ανεγκέφαλο να σε κάνει να νιώθεις μειονεκτικά. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ, ίσως όχι βάσει νόμου, αλλά βάσει κοινωνικής και ηθικής τάξης.

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου αυτό ακριβώς θα κάνω ...θα ξαναστείλω αίτηση.Θα είναι η 3η αίτηση που θα λάβουν από έμένα. Αμφιβάλω πάντως εάν έχουν καν διαβάσει τις προυγούμενες αλλά αυτή την φορά θα το κάνω με δικηγόρο ποιο οργανωμένα δλδ.

Λοιπόν, έχω δυστυχώς κάποια άσχημα νέα. Τυχαίνει να γνωρίζω κάποια συνδικαλίστρια, η οποία είπε ότι 28 Δεκέμβρη αποφασίστηκε να μην προσλαμβάνονται πλέον τόσο εύκολα οι πολύτεκνοι και ψηφίστηκε η μοριοδότηση των πολυτέκνων. Εφόσον περνάνε ΑΣΕΠ, θα μοριοδοτούνται με 50 μόρια ανά παιδί, αν είναι ανήλικο με 30 επιπλέον, δηλαδή 80 για κάθε ανήλικο. Θέλει η Διαμαντοπούλου να το περάσει μέχρι το Πάσχα. Οπωσδήποτε θα υπάρχει μεταβατικό στάδιο, κάποιοι λένε ότι μέχρι τον Ιούνιο του 2011 θα ισχύει ο παλίός νόμος, οπότε, όσες και όσοι προλάβετε!!!!

Προσωπικά έχω 3 παιδιά, ήθελα ούτως ή άλλωσ 4, δε θα έκανα το 4ο για να διοριστώ (πρόσφατα γέννησα κιόλασ), αλλά αυτήν τη μανία κατά των πολυτέκνων δεν την καταλαβαίνω. Επειδή κάποιοι πολύτεκνοι συμπεριφέρονται ασυνείδητα, πρέπει να την πληρώσουν όλοι? Σε όλους τους κλάδους υπάρχουν και καλοί , ευσυνείδητοι και αναίσθητοι. Και μπορώ να σας βεβαιώσω ότι καμιά σχέση δεν έχει το να μεγαλώνεις 1 παιδί, 2 παιδιά, για τα 3 δεν το συζητάω, έχω λαλήσει. Πώς να εξισωθεί η μάνα με το ένα παιδί με αυτήν που έχει 4? Εμένα ο μεγάλος μου είναι 5, το ίδιο είναι να έχει μια μάνα ένα παιδί 12 χρονών, που αυτοεξυπηρετείται, πάει σχολείο μόνο του και το ίδιο να έχω να μοιράσω σε παιδικό και νηπιαγωγείο 3 παιδιά? ήθελα 4 παιδιά πάντοτε,, δε θέλω να κάνω το παιδί, για να διοριστώ, τον άντρα μου, όμως, τον απέλυσαν 3 μήνες πριν γεννήσω το τρίτο. Δε θα έπρεπε να σκεφτώ σοβαρά να κάνω τέταρτο και να διοριστώ? Αυτοί που θέλουν να καταργήσουν το νόμο αυτό έχουν παιδιά? η είναι κάτι ξιπασμένες γεροντοκόρες και αποτυχημένοι άντρες?

stedim αυτό το άκουσα και εγώ όμως να ξέρεις δεν εχει ψηφιστεί ακόμα τίποτα.Είναι ένα πολύ λεπτό θεμα και νομίζω πως θα σκεφτούν πολύ σοβαρά να το εφαρμόσουν.Απο ότι εχω βρει όλο αυτό το καιρό που ψάχνω τους νόμους για τους πολύτεκνους (με ενδιαφέρει για την μετάθεση που επιδιώκω να πάρω) αυτό που έχω καταλάβει ότι στον τομέα των εκπαιδευτικών είναι πολύ καλά οργανωμένοι οι πολύτεκνοι με πολύ μεγάλη συνδικαλιστική δύναμη και δεν θα αφήσουν τα πράγματα στην τύχη τους...είμαι σίγουρη πως θα αντιδράσουν εντονότατα και όλοι οι σύλλογοι πολύτέκνων.

Μπόρει κάποιοι από την πλέυρα τους να θεωρούν άδικη της ευνιοα προς τους πολύτεκνους (σεβαστη η κάθε αποψη) αλλά νομίζω πως θα σκεφτούν πολύ σοβαρά να κόψουν κάποια προνόμια σε μια ευαίσθητη κοινωνική ομάδα που τη προστατεύει το σύνταγμα και μπροστά στο δημογραφικό προβλημα της χωρας μας...

Οπως και με τις αλλαγές στις προσλήψεις στον υπόλοιπο δημόσιο τομέα δεν έγινε καμμια απολύτως αλλαγή στο θεμα των πολυτέκνων-τριτέκνων πιστεύω ότι στο τελος ίσως κανουν πίσω.....Θα δίξει.....

Διαφημίσεις

μέχρι τον ιούνιο του '11????????????????

δε προλαβαίνω με τίποτα!!!!!!

μόνο με δίδυμα και να αρχίσω από τώρα!!!!!

ωχ αμάν!

κλάρα το χεις ψάξει καλά έτσι?

βρε τι τραβάμε!!!

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

καλά λέω φοβερή είσαι!

αχχχχχχχ δε θα τρεχα αν μπορούσα????

είναι και οι ριμαδοκαισαρικές στη μέση!!!!!!

μέχρι 3ο με βλέπω! μπας και διοριστώ με το 24μηνο στη πορεία. και είμαστε και 2 (και εγώ και ο σύζυγος) εμείς οι αδιόριστοι κακομοίρηδες φιλόλογοι....χιχιχι

(ανήκω και σε άλλη ειδική κατηγορία...αυτών που θέλουν να πετύχουν το κορίτσι!)

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

Εχω κάνει 3 καισαρικες ( η πρωτη ηταν διδυμα) ο γιατρός μου δεν με αφήνει να κάνω άλλη ....αλλά εχω φίλη που έχει κάνει 4....

Βρε Αννα και οι δύο φιλολογοι????Πάντως και με το τρίτο έχετε έλπιδα αν δεν αλλάξει ο νομός αλλά νομίζω πως τελίκα δεν θα πειράξουν τους πολύτεκνους- τριτεκνους και τα προνόμιά τους΄.Θα το κρίνουν ως αντισυνταγματικό αν γίνει κατι τέτοιο γιατι το Συνταγμα στο αρθρο 21 και στην παρ.2 γράφει ότι: Οι πολυτεκνες οικογένειες ...........έχουν δικαίωμα ειδικής φροντίδας από το κράτος.

Οπότε έσεις ξεκινάτε και βλέπεται στην πορεία και αν σου κάτσουν και δίδυμα..... ζάχαρη......

άστα φοιτητικός έρωτας.....

το χω προγραμματίσει προς το καλοκαίρι....θα δειξει....προς το παρόν με τα 2 που τα χω μόνη μου σχεδόν αποκλειστικά περνάω σούπερ! είμαι φουλ τρελαμένη ακόμα και πριν λίγους μήνες ως λεχώνα σκεφτόμουν το 3ο....

αλλά τα χειρουργεία τα φοβάμαι η αλήθεια είναι.....

άντε πες εντυπώσεις από τα 4.....

ελπίζω όντως να μη το καταργήσουν όλο αυτό...όχι τίποτε άλλο αλλά πότε θα κάνω απόσβεση τα 10 χρόνια σπουδών???? το διάβασμα για τον ασεπ με τα μωρά μόνη μου αποτελεί πολυτέλεια....

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

• 4 εβδομάδες μετά...

Κατ' αρχάς, να πω ότι δεν ήξερα σε ποια ενότητα να βάλω το θέμα.... Αν κριθεί απαραίτητο, ας μεταφερθεί .

Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με κάτι που πληροφορήθηκα σήμερα. Ισχύει ότι μία εκπαιδευτικός, αν κάνει 4 παιδιά διορίζεται αυτόματα, χωρίς ασεπ και προϋπηρεσία και μάλιστα χωρίς να πάει δυο χρόνια εκτός να διδάξει;;;;

Εχω τελείωσει Γαλλική φιλολογία και πάντα ήθελα να αποκτήσω τρία παιδάκια!!! Αν είναι έτσι.... γιατί όχι και τέταρτο;; ;)

Θεού θέλοντος, πάντα!!

Θα περιμένω απαντήσεις από όσες γνωρίζουν...!!!!

Φιλιάαα!!

Αυτο το πλεονεκτημα δεν ισχυει πλεον.Απ οτι εχω διαβασει και ακουσει (απ τη Διαμαντοπουλου) δεν θα ισχυει ουτε για τις φετινες προσληψεις.(ψαξε λιγο τις ενοτητες των τριτεκνων και πολυτεκνων του forum και θα βρεις περισσοτερα)

Η ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΛΕΞΗ...."ΜΑΜΑ"!!!!!!!!!

Κατ' αρχάς, να πω ότι δεν ήξερα σε ποια ενότητα να βάλω το θέμα.... Αν κριθεί απαραίτητο, ας μεταφερθεί .

Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με κάτι που πληροφορήθηκα σήμερα. Ισχύει ότι μία εκπαιδευτικός, αν κάνει 4 παιδιά διορίζεται αυτόματα, χωρίς ασεπ και προϋπηρεσία και μάλιστα χωρίς να πάει δυο χρόνια εκτός να διδάξει;;;;

Εχω τελείωσει Γαλλική φιλολογία και πάντα ήθελα να αποκτήσω τρία παιδάκια!!! Αν είναι έτσι.... γιατί όχι και τέταρτο;; ;)

Θεού θέλοντος, πάντα!!

Θα περιμένω απαντήσεις από όσες γνωρίζουν...!!!!

Φιλιάαα!!

Μέχρι στιγμής δεν έχει αλλάξει τίποτα δλδ όσοι έχουν 4 παιδιά διορίζονται στην εκπαίδευση στον τόπο συμφερόντων τους.........

Εχει πει η Διαμαντοπούλου ότι αυτό προκειται να άλλαξει...ο νομος 'ομως ακόμα δεν έχει ψηφιστει.......δεν ξέρουμε ακόμα αν θα προλάβει να εφαρμοστεί φέτος τον Ιούνιο.....

Ολες οι μελλουσες πολυτεκνες ειμαστε σε αναμενα καρβουνα. Περιμένουμε τα κεφια της Διαμαντοπουλου για το αν πρεπει να καταργήσει εναν νομο που το ιδιο το ΠΑΣΟΚ ειχε πρωτοψηφίσει. Ο συλλογος πολυτεκνων κανει αγωνα για να μην καταργηθει.

Εγω ξερω οτι η Ν.Δ. το ψηφισε και το εφερε αυτο το νομο...Δε θυμαμαι να το υποστηριξε αυτο η κυβερνηση αυτη, ουτε προεκλογικα, το αντιθετο μαλιστα. Και αυτοι της ΟΛΜΕ ελεγαν οτι με τη νεα κυβερνηση παμε για καταργηση του, με χαρα το ελεγαν βεβαια...

Τωρα διαβαζω παντως στο http://www.ypepth.gr για το Νεο Σχολειο. Σας πληροφορω οτι πουθενα δεν αναφερεται για κοινωνικο κρατος και μεριμνα, ουτε η λεξη ''πολυτεκνος'' πουθενα. Οι προσληψεις θα γινονται μονο με ΑΣΕΠ και παλι μονο με πιστοποητικο παιδαγωγικης καταρτισης. Και η προσληψη θα γινεται μεσω Υπουργειου απο τη Διευθυνση. Θα προσμετρωνται η προυπηρεσια και τα μεταπτυχιακα. Δειτε και εσεις στη διευθυνση αυτη.

Ισως για φετος να υπαρξει μεριμνα, γι' αυτο παλευει ο Συλλογος Πολυτεκνων. Αν και υπηρξε αυξηση των γεννησεων για πανω απο 2% συμφωνα με τα στατιστικα τους που κοινοποιηθηκαν πριν απο 1 εβδομαδα νομιζω και τα εχουν στειλει στο υπουργειο, δεν ειναι κατι που απασχολει το υπουργειο και ετσι το μετρο αυτο δε φαινεται να το υποστηριζει...

Πριν γράψεις, σκέψου!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...