Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΙΚΑ Ή ΤΣΜΕΔΕ

Recommended Posts

ναι :D.

Τώρα έχω μπροστά μου το χαρτί δικαιολόγησης νοσήλειων (μπαίνει σαν έξοδο στη φορολογική δήλωση;)) από εμβόλιο του νουφ 54,31Ε μας επιστρέφει (κάνεις λογαριασμό στην Εθνική και σου τα βάζουν) το 100% πίσω, ενώ από εξέταση του παιδίατρου 30Ε παίρνω πίσω τα 20Ε

(Προσοχή: αν έχεις 2 επισκέψεις μέσα στο μήνα στον ίδιο γιατρό το ταμείο θα σου δώσει για τη 2η νομίζω μόνο 10Ε πίσω, συμφέρει γιαυτό :arrow::idea: να λες στο γιατρό να σου γράφει κατ' οίκον επίσκεψη για τη 2η επίσκεψη για να τα παίρνεις πίσω).

:arrow:Απλά ο παιδίατρος θα σου δίνει το χαρτί με το εμβόλιο του μήνα (εγώ το παίρνω από την τελευταία επίσκεψη για την επόμενη για να μην πηγαινοέρχομαι την ημέρα του εμβολίου, χώρια που μπορεί να πρέπει να το παραγγγείλει το φαρμακείο), θα σου κόβει τιμολόγιο (όχι ταμειακή απόδειξη) ο φαρμακοποιός, θα κολλάς εκεί το κουπονάκι του εμβολίου και θα τα πηγαίνεις όλα (απόδειξη γιατρού, γνωμάτευση για εμβόλιο & τιμολόγιο φαρμακοποιού με κουπόνια) στο ταμείο

και με τα φάρμακα - συμπληρώματα (ασβέστιο, σίδηρο, φολικό, μαγνήσιο) στην εγκυμοσύνη την ίδια διαδικασία θα ακολουθείς:D

για τις συσκευές: η αδερφή μου αγόρασε νεφελοποιητή (συσκευή για εισπνοές με ορό φυσιολογικό, αερολίν, κλπ) πέρσι περίπου 300-320Ε και πήρε πίσω αν θυμάμαι καλά 250-270Ε περίπου. (και δε χρειάζεται -αχρείαστο να είναι βέβαια:rolleyes:- να τρέχεις πρωί βράδυ σε κέντρα υγείας και νοσοκομεία)

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος απο το να μην τα πηγαίνω στο ταμείο, δεν μένω κοντά στο κέντρο και όσες φορές έχω κατέβει Τσμέδε σύνταγμα για χαρτιά έχω χάσει ένα πρωινό !!!!!!!!!!!!!!

Εναλλακτικά μπορώ να τα πάω όλα μαζεμένα? Ανα 2 ή 3 μήνες ???? έτσι και αλλίως κάθε μήνα κάνουμε 2 εμβολια.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...