Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καμιά ''φαφουτομάνα'' να μου κάνει παρέα?

Recommended Posts

ααχ να παρω κι εγω βραβειο??:lol:

εχει αρχισει και βγαινει το κατω μπροστα..φαινεται δλδ μια παυλιτσα και γρατσουναει λιγο..Η παιδιατρος χτες μας ειπε ε ...αντε ...ας γραψω οτι το εβγαλε...!!!κι εγω της λεω α δεν ξερω τι θα κανετε εγω πηγα και αγορασα οδοντοβουρτα και οδοντοκρεμα:lol:

Καλορίζικοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπράβο! Άντε καλή αρχή! Εμείς ένα μήνα μετά την έναρξη έχουμε ήδη 5!!!! Νομίζω όμως πως το βραβείο ανήκει σε εσένα ε?

DoUwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 259
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

επιτελους βγαλαμε κι εμεις δοντακι :D. βγαλαμε απο επανω. εδω και μια εβδομαδα τα επανω 4 δοντια φαινονται και τελικα σημερα το 1 γρατσουνισε.

ρε παιδια, θυμαμαι που εγραφα εδω....

10 μηνων και δεν ειχαμε ουτε ενα δοντι, ουτε για δειγμα, και ενος ετους μονο οι φρονιμητες ελειπαν....

το θυμηθηκα τωρα, επειδη κοιταζα το χερι μου.... με τα σημαδια απο 10000 δοντια!!!!! εγω δεν εκανα παιδι, πιρανχας εκανα....

Εδώ και μια εβδομάδα φαίνεται κάτι να σκάει δειλά δειλά κάτω μπροστά...!!!!!

Άντε να δούμε πότε θα βγει ολόκληρο....είμαι ήδη ενθουσιασμένη!!!! Το πρώτο δοντάκι...τι συγκίνηση...χεχεχε

Στο μεταξύ η άτιμη δεν ανοίγει το στόμα, μόνο όταν την ταϊζω προσπαθώ να δω κάτι στα κλεφτά...χιχιιι :)))))

Βρε κοριτσια το δικο μου ζουζουνι εχει βγαλει τα δυο κατωδοντακια ολα ωραια τα βλεπουμε και τα καμαρωνουμε! ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟλα τα πανω ειναι ποοοοοοοοοοολυ φουσκωμενα και τα περιμενουμε πως και πως! Σημερα παρατηρησα οτι φαινεται στα πανω ουλα του λιγο το δοντακι το ενα ειναι δυνατον να φαινεται ετσι?Οχι απο κατω στο ουλο αλλα μπροστα.Λετε να βγαινει στραβα??? Αχ, μακαρι να μη συμβαινει κατι τετοιο ουτε εγω ουτε ο αντρας μου εχουμε τετοιο προβλημα.

6Eujp3.png svAfp3.png

Διαφημίσεις

Σιγουρα βρε χριστινα και γιατι φαινεται ετσι? Ετσι βγαινουνε τα πανω? Μου κανει εντυπωση που δε βγαινει απο κατω και το βλεπω απο μπροστα. Και τον πονανε και τον τρωνε πολυ τον κακομοιρη ολη την ωρα κατι δαγκωνει οταν του βαζω αλοιφουλα δε με αφηνει με τπτ μονο οταν τον αφηνω να με δαγκωνει ανακουφιζεται τον καταλαβαινω το απολαμβανει!!!!!!!!!!!!!

6Eujp3.png svAfp3.png

Σιγουρα βρε χριστινα και γιατι φαινεται ετσι? Ετσι βγαινουνε τα πανω? Μου κανει εντυπωση που δε βγαινει απο κατω και το βλεπω απο μπροστα. Και τον πονανε και τον τρωνε πολυ τον κακομοιρη ολη την ωρα κατι δαγκωνει οταν του βαζω αλοιφουλα δε με αφηνει με τπτ μονο οταν τον αφηνω να με δαγκωνει ανακουφιζεται τον καταλαβαινω το απολαμβανει!!!!!!!!!!!!!

να ναι ποντικακι ετσι βγαινανε και της δικιας μου.κι εγω ειχα τρομαξει πολυ και συνεχιστηκε στην πορεια.φαινοταν σαν σκυλοδοντο.

αλλα μετα μεγαλωσε και φυτρωσε κανονικα.

ποια βγαζει τωρα?τα μπροστινα πανω ή τα πλαινα?αυτα πονανε πολυ.

αλοιφη στην πιπιλα δοκιμασες να ανακουφιστει ο καημενουλης??

να ναι ποντικακι ετσι βγαινανε και της δικιας μου.κι εγω ειχα τρομαξει πολυ και συνεχιστηκε στην πορεια.φαινοταν σαν σκυλοδοντο.

αλλα μετα μεγαλωσε και φυτρωσε κανονικα.

ποια βγαζει τωρα?τα μπροστινα πανω ή τα πλαινα?αυτα πονανε πολυ.

αλοιφη στην πιπιλα δοκιμασες να ανακουφιστει ο καημενουλης??

Τι να πω μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες αν και σκεφτομαι να παω στη παιδιατρο να τον δει!!!!!!!!!!! (ΥΠΕΡΒΟΛΗ??????????):confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Τα μπροστινα πανω αλλα και τα πλαινα δε θα αργησουνε ηδη ειναι κατω κατω φαινοντε.Στην πιπιλα δεν δοκιμασα λες να ειναι και ενας τροπος να κοψει την πιπιλα αν δεν του αρεσει με την αλοιφη??????? :rolleyes::rolleyes::roll::roll::lol::lol::lol:μμμμμμμμ! καλα θα ητανε αν και μονο στον υπνο και μονο τη μερα την εχει αλλα καλο θα ητανε να την κοψει!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

6Eujp3.png svAfp3.png

Τι να πω μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες αν και σκεφτομαι να παω στη παιδιατρο να τον δει!!!!!!!!!!! (ΥΠΕΡΒΟΛΗ??????????):confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Τα μπροστινα πανω αλλα και τα πλαινα δε θα αργησουνε ηδη ειναι κατω κατω φαινοντε.Στην πιπιλα δεν δοκιμασα λες να ειναι και ενας τροπος να κοψει την πιπιλα αν δεν του αρεσει με την αλοιφη??????? :rolleyes::rolleyes::roll::roll::lol::lol::lol:μμμμμμμμ! καλα θα ητανε αν και μονο στον υπνο και μονο τη μερα την εχει αλλα καλο θα ητανε να την κοψει!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

οχι καθολου υπερβολη.να τον πας να τον δει να σου πει τι ειναι για να μην ανυσηχεις!

τιποτα δεν ειναι υπερβολη.

οσο για την πιπιλα δοκιμασε το και να την κοψει μια χαρα!

εγω 7 μηνων την ξεκινησα και αυτο λογω δοντιων.κ εμεις μονο στον υπνο καμια φορα την βαζουμε.

Διαφημίσεις

μιλατε για δοντια????μιλατε για δοντια????:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

τα δικα μας που ειναι??????????ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!! Σε μια εβδομαδα χρονιζουμε και ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΟΕΟ????

μιλατε για δοντια????μιλατε για δοντια????:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

τα δικα μας που ειναι??????????ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!! Σε μια εβδομαδα χρονιζουμε και ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΟΕΟ????

Κοιτα να δεις τι γινεται επειδη σε ολες τις φωτο των επομενων γενεθλιων του θα εχει το χαμογελο της κρεστ! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Και θα φαινοντε τα δοντακια του ειπε το μωρο σου στα πρωτα του γενεθλια να ειναι φαφουτουλικο,τσαχπινικο και ζουζουνιαρικο αν ειχε δοντια τι θα ειχατε να του λετε απλα το ποσο ωραια ητανε ενω τωρα θα του λετε οτι οταν εγινες 1ετους δεν ειχες δοντακια και τα εβγαλες οοοοοοοοολα μαζι μετα!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

6Eujp3.png svAfp3.png

Κοιτα να δεις τι γινεται επειδη σε ολες τις φωτο των επομενων γενεθλιων του θα εχει το χαμογελο της κρεστ! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Και θα φαινοντε τα δοντακια του ειπε το μωρο σου στα πρωτα του γενεθλια να ειναι φαφουτουλικο,τσαχπινικο και ζουζουνιαρικο αν ειχε δοντια τι θα ειχατε να του λετε απλα το ποσο ωραια ητανε ενω τωρα θα του λετε οτι οταν εγινες 1ετους δεν ειχες δοντακια και τα εβγαλες οοοοοοοοολα μαζι μετα!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: παρηγορια στον αρρωστο!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: παρηγορια στον αρρωστο!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Να το ξαναπω??? Να σου δώσω κι εσένα κι άλλη παρηγοριά??? 18 ΜΗΝΩΝ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ!!!! Σου εύχομαι να μην καθυστερήσετε τόσο, αν και τελικά εκ των υστερων λέω αφού βγήκανε όλα καλά..μέσα σ'ένα μήνα έβγαλε 5 και το σημαντικότερο, μπορεί να ταλαιπωρείται αλλά δεν είναι και τόσο τραγικά όσο τα περίμενα με τέτοια καθυστέρηση..

DoUwp3.png

Πωπω μιλαμε εφαγα ακυρο σημερα στον παιδιατρο.....εχει βγαλει μια κουκιδα πανω στα ουλα η μπεμπα και λεω να το το δοντι, ειναι και πλαγια λεω ενταξει κανουμε τη διαφορα!!! ο παιδατρος ειπε ομως οτι δεν ειναι δοντι!!!! Την τυχη μου μεσα και χαρηκα! λεω να το παιδι μου δεν θα ειναι φαφουτακι πια! Με διεψευσε πανηγυρικα!!! Φτου!

Εδω κι εγω παρεα σας κανω!

Διαφημίσεις

Κοριτσια σήμερα βγάλαμε δύο δοντάκια τα μποστινά επάνω:D:D:D:D:D ειμαι πολύ χαρούμενη επιτέλους. Τώρα δεν ανοίκω στην παρέα σας σας εγκαταλείπω:oops::oops:

Οταν ο ανθρωπος κάνει σχέδια η μοιρα κουνάει το κεφάλι και γελάει.........

Κοριτσια σήμερα βγάλαμε δύο δοντάκια τα μποστινά επάνω:D:D:D:D:D ειμαι πολύ χαρούμενη επιτέλους. Τώρα δεν ανοίκω στην παρέα σας σας εγκαταλείπω:oops::oops:

Mπραβο μπραβο συγχαρητηρια! και στα υπολοιπα με υγεια!

6Eujp3.png svAfp3.png

Κι εμεις εχουμε πεντε δοντακια αλλα εχουμε ταλαιπωρηθει πολυ μεχρι τωρα!

Και στα δικα σας οι φαφουτομαναδες!!! (Σε οτι αφορα τα δοντακια οχι σε οτι αφορα την ταλαιπωρια ;) )

:D :D :D :D :D

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Τελικα αδικα ανησυχουσα η καινουργια μανα! Τα δοντακια μας 4 απο πανω οπου να ναι θα βγουνε και θα ειμαστε ακομη πιο ομορφο αγορακι!!!!!!!!!! Αλλα πολυ γκρινια και πονο το καημενο,με αγκαλιτσες και λιγη αλοιφουλα συμβιβαζεται ο καημενουλης και ξεχνιεται!

6Eujp3.png svAfp3.png

στις 19/12 εβγαλε το πρωτο δοντι, μετα απο 2 μερες εσκασε το ακριβως διπλα(τα 2 επανω) και στις 26/12 εσκασε και αλλο απο κατω. μεσα σε μια εβδομαδα 3. τωρα ειναι ετοιμα αλλα 3.

Γεια σας κι Χρόνια Πολλά. Έχουμε 2 δοντάκια (τα κάτω) από 6-7 μηνών. Όλο νομίζω ότι θα σκάσει μύτη κάποιο νέο δόντι αλλά τίποτα, η παιδίατρος μας είπε ότι είναι έτοιμα να βγούν τέσσερα αλλά θα ταλαιπωρηθούμε για λίγο ακόμη. Πόσο όμως; Το βράδυ ξυπνάμε από τον πόνο, χεράκια, παιχνίδια κι ότι βρει μπροστά της θέλει να τα βάλει στο στόμα, σάλια τρέχουνε...Άντε να δούμε πότε θα βγούν. Κουράγιο σε όλους μας κι υπομονή.

Δεν μπορείς να πας πίσω και να κάνεις μια νέα αρχή, αλλά μπορείς να ξεκινήσεις από το παρόν και να κάνεις ένα νέο τέλος. paulocoelho

• 3 εβδομάδες μετά...

AΠΟΧΩΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ 17 ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΔΟΝΤΙ!!!!!!!!!!!!!

ΑΝΤΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!

AΠΟΧΩΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ 17 ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΔΟΝΤΙ!!!!!!!!!!!!!

ΑΝΤΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!

μπραβο σας καλες μασες. σε ενα μηνα το πολυ θα γεμισει το στοματακι σας δοντακια.:D

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...