Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μοναδικές πρώτες στιγμές!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 256
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτο που με πεθαινει ειναι οτι τωρα πια με πειρνει αγκαλιτσα ενετλως συνειδητα και τριβει την μουριτσα του στον λαιμο μου!!!

Επιση εδω και λιγες μερες του λεω "βγαλε τη γλωσσιτσα σου να την φαω" και βλεπεις μια γλωσσιτσα να βγαινει και να μενει εξω!

Κι οταν παω κοντα και του λεω "τωρα θα στην πιασω να τη φαω" ξεκαρδιζεται!

Μπραβο στον μπέμπη σας evita είδες πως μπορεί ένα τόσο δα μικρό πλασματάκι να σηκώσει τον μπαμπά από το αγαπημένο του σπορ??? :lol::lol:

Καλέ τι πράμα είναι αυτό με τους μπαμπάδες να μην ξεκολλάν από τα σπορ. Ο δικός μας κοιμάται και ξυπνάει με το ποδόσφαιρο... Μόνο από τότε που γεννήθηκε η μικρή έχει περιοριστεί λίγο... Να δούμε και τίποτε άλλο βρε παιδί μου!!!!

Και το κακό ειναι ότι βλέπω και τη μικρή κολλημένη με τη μπάλλα... Έχει μια μπάλα και την κλωτσάει και φωνάζει γκοοολλλ.... Είχα έναν θα έχω κι άλλη;;; Δεν θα το αντέξω!!! :roll::roll::roll:

sL7ap2.png

Κοιτα να σου πω Στελλάκι.... ξεκινα απο τωρα.... να την μαλωνεις γιατι μετα δεν θα μαζευετε...

Όσες φορέ προσπάθησα να το κάνω κουμπάρα,με μαλώνει κι αυτή!Τσιρίζει και μουγκρίζει σαν τρένο!Και το τσιριχτο εεεεεεεεεεεεε και αααααααααααα δεν ειναι οτι καλύτερο για τα αυτια μου! :lol::lol::lol:

Μαριλένα, όταν τις Κυριακές έχεις χρόνο τα μεσσημέρια, να βλέπεις στο Μακεδονία tv 3:00 με 4:00 τις νταντάδες έκτακτης ανάγκης.

Είναι νταντάδες που βοηθούν οικογένειες σε απόγνωση με τα μικρά τερατάκια τους. Δίνουν λύσεις όταν τα παιδιά δεν ακούνε και κάνουν τίς τρέλες τους. Πάντα ήρεμα, χωρίς υστερίες και φωνές.

Διαφημίσεις

Τώρα δεν ξέρω αν εγώ είμαι χαζομαμά (καλά αυτό δεν χρειάζεται απάντηση)..... Σήμερα καθόμασταν με τον μικρό και χτύπησε το τηλέφωνο, άρχισε να μου το δείχνει και να βάζει το χέρι του στο αυτί όπως κρατάμε το ακουστικό... :lol::lol::lol:

Ήρθες και έγινες το νόημα της ζωής μου...

:lol: Άσε Ρένα, δεν με αφήνει να μιλήσω, όλο μου αρπάζει το ακουστικό ή πατάει τα πλήκτρα. Θέλει αποκλειστικότητα! :) Που να πούμε να κάνουμε κι άλλο παιδάκι!

Ήρθες και έγινες το νόημα της ζωής μου...

Εδώ και περίπου ένα μήνα και κάτι όταν ακούει μουσική η Αγγελίνα μου γυρίζει και αφήνει ότι και αν κάνει και αρχίζει να χορεύει !!!! :D:D

Χθες όμως ήταν το αποκορύφωμα . . . είχε στο Alter το βιντεοκλίπ από το ‘γελεκάκι που φορείς’ και ενώ την τάιζα σηκώθηκε όρθια στο καρεκλάκι και άρχιζε να χορεύει τσιφτετέλι!!!! Κανονικό!!! Λύγιζε την μέση κούναγε τα χέρια και γελούσε ταυτόχρονα !!! Πάει θα την μαζεύω από τα μπουζούκια σε κανά 15 χρόνια!!!!! :lol::lol:

tRGJp2.png1054268gj3rg6cc5t.gif

Διαφημίσεις

katerina@!! πρεπει να γνωριστεί με το δικό μου. Μιλάμε για πολυ χορό- δε λυγίζει τη μεση του βέβαια αλλα λυγίζει τα γόνατα και κουνιέτει πάνω-κάτω. Ειναι ροκάς μάλλον :lol:

Εχει ξεκινήσει και κάνει 2-3 βηματάκια κι όποτε πηγαίνει στο στερεοφωνικό πατάει όλα τα κουμπιά και αρχίζει να χορεύει κι ας μη παίζει μουσική!!!!!!! :lol:

920035f02d.png

katerina@!! πρεπει να γνωριστεί με το δικό μου. Μιλάμε για πολυ χορό- δε λυγίζει τη μεση του βέβαια αλλα λυγίζει τα γόνατα και κουνιέτει πάνω-κάτω. Ειναι ροκάς μάλλον :lol:

Εχει ξεκινήσει και κάνει 2-3 βηματάκια κι όποτε πηγαίνει στο στερεοφωνικό πατάει όλα τα κουμπιά και αρχίζει να χορεύει κι ας μη παίζει μουσική!!!!!!! :lol:

ετσι και η δικια μου...γονατα λυγιζει...τι πλακα που εχουν...

Παιδιά χτες καθόμασταν με τον άνδρα μου σε μια φλοκάτη που έχουμε δίπλα στο δέντρο, βλέπαμε τηλεοράση και χάιδευα την κοιλίτσα μου που σε λίγες μέρες θα μας δείξει αν φέρει χαρά ή όχι.Ερχεται ο Αντρίκος που έπαιξε πιο δίπλα με τα παιχνίδια του μπουσουλώντας,μου πιάνει κι αυτός την κοιλίτσα κ είπε για πρώτη φορά μαμά.......

Πέθανα...Εμπηξα κάτι κλάματα.Για καμιά ώρα έκλαιγα.Ειναι κ οι ορμόνες βλεπετε....

Λογικό να μη λυγίζει τη μέση . . . αγοράκι είναι!!!! Και όπως καλά γνωρίζεις οι άντρες είναι πιο σεμνοί στο χορό!!! :lol::lol:

Καλά αν συναντηθούν και ακούσουν μουσική φαντάζεσαι θέαμα…!!!!

:lol::lol:

Διαφημίσεις

Να και η χαζομαμα του αιώνα.... η αυτου μεγαλειωτης !!!

Ο μπεμπακος μας αρχισε .... καταρχας μιλάει, μιλάει και φωνάζει... εννοειται οτι λέει "ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, ΑΓΚΚΚΚΚΚΚ, ΑΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩ" κλπ αλλά ανοίγει συζήτηση κανονική και φωνάζει πολύ δυνατά.... Και ναι μεν σαν χαζομαμα το βλεπω φοβερό και τρομερό, αλλά έχω και μάρτυρα την Ρούλα που της μιλάει στο τηλέφωνο !!! χαχαχα !!!

Επίσης χθες για πρώτη φορά, έπιασε την πιπίλα και την έβαλε μόνος στο στόμα του..... Μια φορά βεβαια.... Τέλος παίζει τρελά με το μπλέ ελεφαντάκι που του εχουμε πάρει... αυτό της Playschool.... Είναι πολυ επικοινωνιακος μωρε, το ζουζουνακι μας !!! :D:D

Μετά το "μπα μπα" το οποίο και έλεγε συνέχεια για ένα μήνα περίπου τώρα το άφησε και λέει "μπλα μπλα ντλα ντλα και και" :lol::lol:

Επίσης δεν της αρέσει καθόλου να κάθεται μπρούμυτα ούτε και προσπαθεί να μπουσουλήσει... όταν όμως την κρατάω αγκαλιά προσπαθεί να πατήσει τα πόδια της... τη σήκωσα 2-3 φορές και τα πατούσε με δύναμη γερά και προσπαθούσε να κάνει βηματάκια... με τη βοήθειά μου, κατάφερε ένα δύο!!! Περιττό να σας πω ότι ΞΕ-ΤΡΕ-ΛΑ-ΘΗ-ΚΑ.....! Τώρα της άνοιξα το πάρκο της (ήταν κρεβατάκι επάνω) για να πάιζει και προσπαθεί να πιάνει από το δίχτυ γύρω γύρω... έχει πολύ πλάκα....

Ήξερα ότι θα ήταν τέλειο να τη δω να τα κάνει όλα αυτά.... αλλά τελικά ήταν πολύ πιο όμορφα από όσο μπορούσε να αγγίξει η φαντασία μου...

Είμαι περήφανη για την Τριανταφυλλένια Φουρφουρίνα μου!!!!

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Είμαι περήφανη για την Τριανταφυλλένια Φουρφουρίνα μου!!!!

Μπράβο Νικάκι μου !!!! μπράβο στην Τριανταφυλλένια μας !!!

όντως σ'αυτήν την ηλικία αρχίζουν τα ωραία !!!

Εγω είμαι πολύ περίφανη που έχω μια φίλη , που έχει μια φοβερή Φουρφουρίνα !!!!!

Και επίσης είμαι πολύ περίφανη που η μικρή μας Φουρφουρίνα εχει μια

τόσο φοβερή μαμά!!! :D:D:D

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Τα έχασα, όταν αμέσως και πριν ακόμα της κόψουν τον ομφάλιο λώρο και όταν μου την έβαλαν πάνω μου, με κοίταξε στα μάτια και ανασήκωσε το δεξί της φρυδάκι...σοκαρίστηκα τόσο που δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω, μέχρι τώρα δε...πάρα πολλές ευχάριστες εκπλήξεις :D

.png glitterfy133020T795D35.gif

Η Αγγελίνα μου έμαθε να φυσάει!!!! :D:D

Θα το σβήσουμε το κεράκι στα πρώτα μας γενέθλια!!!! :lol:

Είναι απίστευτο…τα παιδάκια μας κάνουν τόσο απλά πράγματα αλλά εμάς μας φαίνονται τόσο σπουδαία!!!! :D

FEGARAHTIDA φοβερο.......

Νικακι μου να το χαιρεσαι το φουρφουρινακι σου!!!!!!!!!!!

katerina τι ωραια!!Μπραβο της!!Της το εδειχνες απο πριν για να το μαθει η το ανακαλυψε μονη της?

bxBwp2.png EgDTp2.png

katerina τι ωραια!!Μπραβο της!!Της το εδειχνες απο πριν για να το μαθει η το ανακαλυψε μονη της?

Μια νύχτα που πάθαμε ξαφνικά μπλάκ άουτ στο σπίτι , για να μην φοβάται πολύ φύσαγα από μακριά τα κεριά και η ζουζούνα μου με μιμήθηκε!!! :D:D Αν το επιχειρήσετε με μεγάλη προσοχή δεν παίζουμε με τη φωτιά… :wink:

Είναι η ηλικία της τώρα ότι και να κάνουμε μας μιμείται!!!! Το βράδυ με το καλό ο καινούριος χρόνος!!! :D:D

• 4 εβδομάδες μετά...

Η πρώτη μοναδική στιγμή μας ήταν οταν γεννήθηκε και την έβαλαν πάνω μου. Δε περίμενα να έχει ανοιχτά μάτια οπότε η έκπληξη μου ήταν μεγάλη οταν την είδα να με κοιτάει κατάματα!!! :lol:

Η δευτέρη ήταν όταν μου χαμογέλασε πρώτη φορά, ήταν πραγματικά σα να μπήκε ο ήλιος μέσα στο δωμάτιο 8) , φύσικά και με πήραν τα κλάματα :lol::lol::lol: Από τοτε κάθε φορά που χαμογελάει το ιδιο νίωθω.

Είμαστε μικρούλες οπότε μόλις πριν 2 μέρες αρχίσαμε να κουνάμε με τα χεράκια μας τα παιχνιδάκια που κρέμονται στο relax... Ηταν μεγάλη επληξη γιατί ειχαμε κόσμο στο σπίτι και το έκανε τη στιγμή που δεν ασχολιόταν κανένας μαζί της... Προφανώς το έκανε για να το προσέξουμε το κοριτσάκι μας .

Περιμένουμε πως και πως να ζήσουμε όλα αυτά που περιγράφετε :D:D

Φιλιά σε όλες :!:

Ειστε η ζωη μου: Θεοδώρα 3ων, Στελα 2, Μπεμπης-Αποστολος!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

η πρωτη στιγμη ηταν οταν γεννηθηκε και τον πηρα αγκαλια και η αμεσως επομενη οταν θηλαζα. στουσ 5 μηνες περιπου καποια στιγμη με κοιταξε με ενα βλεμμα που ειχε τοση καλοσυνη που ανατριχιαζω ακομα και τωρα που το σκεφτομαι...δεν θα τα αλλαζα με τιποτα στον κοσμο!!!!!!!!!![/img]

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...