Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μοναδικές πρώτες στιγμές!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 256
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειναι φοβερο ποσο γρηγορα μεγαλωνουν τα παιδια.. Πότε ηταν που γεννησες ρενακι μου.. Ο δικος μου εχει αρχισει και φωναζει κατι που μοιαζει με το ονομα μου.. Δε ειναι ετοιμος να παρει το δρομο του...

Προχτες ειχε στηριχτει στον καναπε και κρατουσε το τηλεκοντρολ με το ενα χερι.. δεν τον βολευε όμως οπότε αφησε τον καναπε και το επιασε με τα δυο χερια .. Για δεκα περιπου δεπτερολεπτα στεκοταν στον αερα μονος του με μενα από πίσω σε ετοιμοτητα να τον πιασω... Τελικα επεσε.. στην αγκαλια μου

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

rena μου είναι κουκλι!!!!!και εις αλλα με υγεία!!!

χτες το βραδυ επινε"η απεργια πεινας" (εδω και 10 μερες αρνειται να φαει) το γαλα της και κραταγε ενα κουκλακι γατακι που εχει και το ρίχνει κατω (κλασσικά) και της λεω που πηγε αριαδνη το γατακι??? και με κοιταει και μου λεει "πηγε πηγε..." :shock::shock::shock::shock:

λεει λεξεις αλλα ακαταλαβιστικες εκτος μαμα μπαμπα...και ξαφνικα πηγε πηγε...

• 2 εβδομάδες μετά...

Σημερα εκανε το εξης ο Χαρουλης... Τον ειχα στο κρεβατι και προσπαθουσα να τον κοιμησω το μεσημερι και αυτος χοροπηδουσε.. Καποια στιγμη αρχιζεινα μπουσουλαει προς τα ποδια του κρεβατιου (ετοιμος για φουντο) και του λεω... "Μη.. θα πεσεις και θα χτυπησεις και η μανουλα θα κλαει" Και αρχιζω να κλαιω στα ψεμματα.. Σταματαει επιτοπου και ερχεται πάνω μου και αρχιζει να με φιλαει .. και το πιο κουφο? Περνει ενα χαρτομαντηλο (που ειχα διπλα μου λόγω συναχιου) και προσπαθουσε να μου σκουπισει τη μυτη.. Η αληθεια ειναι οτι μου ηρθε να βαλω στ αληθεια τα κλαμματα γιατι μου τραβουσε τη μυτη η οποια ειναι χαλια κ πονουσα αλλα το αγνοησα.. Ηταν τοσο τρυφερο αυτο που εκανε..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

dora....τελειος!!!!!!!!!!!

:lol::lol::lol:

εμένα αυτό που κάνει το τελευταίο καιρό ειναι όταν τον ταϊζω το βράδυ πριν τον ύπνο, με το ένα χέρι του κρατάει το χερι με το οποίο βαστώ το μπουκαλι και με το άλλο χερι του μου χαϊδεύει το αλλο μου χέρι που ειναι ελευθερο, δίπλα στο δικό του. :)

920035f02d.png

Σημερα μας εκανε και καινουργιο κολπο.. Συνηθως το "κουκου τα" του το κανουμε εμεις και αυτος γελαει. Σημερα πηγε πισω από μια καρεκλα κρυβοτανε εβγαινε και μας ελεγε "ταααα"

O5Lop2.png

kIP3p2.png

• 2 εβδομάδες μετά...
  • 4 εβδομάδες μετά...

Αχ ειναι συγκλονιστηκα αυτα που κανουν τα ζουζουνια....

Καθε φορα που τον ταιζω με κοιταει στα ματια και μου κραταει το χερι και με τα δυο χερακια του κι ειναι σα να μου λεει "μανουλα σ'αγαπω πολυ" και συγκινουμαι πολυ....

Επισης οταν τον βαζω κατω και τον ζουλαω και κυριως του φιλαω αυτα τα τελεια πατουσακια (εχω μια μανια με τα πατουσακια αν δεν το εχετε καταλαβει ηδη...) στην αρχη το κατευχαριστιεται αλλα μετα απο καποια ωρα αρχιζει και μου φωναζει και εγω δεν σταματαω και τσαντιζεται και με μαλωνει. "Φωναζω" εγω , "φωναζει" ο μπεμπης και στο τελος "τσακωνομαστε" και ξεραινεται στα γελια...!!!!

Μια αλλη φορα ημουν με την μαμα μου και την αδερφη μου και γελαγαμε πολυ και μας κοιταζε μια-μια και μας κανει σε καποια φαση 'χαχαχαχα" και μας κοροιδευε κανονικοτατα!!!

Ακους εκει, 3 μηνων παιδι!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Πρωτες λεξουλες!! Εκτος απο το μαμα-μπαμπα-γαβ γαβ (και καλα το σκυλακι), της λεω προχτες:Θες να παμε στις κουνιες; Και μου λεει ναι!! Τρελαθηκα: Λεω:Θα ειναι και αλλα παιδακια εκει; Μου λεει:Ναι. Δεν μπορει λεω, πλακα μου κανει... Της λεω: Ειδες ειδησεις χθες; Μου λεει:Ναι. Καταλαβα οτι πιανει τον επιτονισμο της ερωτησης και απανταει σε ολα ναι, αλλα παιδια εχει πολυ γελιο. Χθες το πρωι κατι της ειπα και της λεω:Ενταξει; Και ακουω ενα:"ατθει" Χαχαχα!! εχουμε ξετρελαθει. Νωρις δεν ειναι για τετοια; Στην ουσια λογω της προωροτητας 10 μηνων ειναι...

Επισης χθες την βρηκα ορθια στην κουνια της να με περιμενει (δεν το ειχε ξανακανει) και χαρηκα παρα πολύ...

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...