Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ζήλια και πως την αντιμετωπίζεται????

Recommended Posts

εμείς πάλι έχουμε μπεί σε χοντρο λούκι!!!. Ο Βασιλάκης μου 4,5 χρονών και η μπεμπούλα κοντά 6 μηνών. Ο μικρός της συμπεριφέρεται άψογα "το γλυκό μου το μωρό", "πόσο το αγαπώ αυτό το μωρό" και τα πιστεύει. Αυτό που με στεναχωρεί είναι η γενικότερη αλλαγή στην συμπεριφορά του, που δεν ξέρω εαν οφείλεται στην μπέμπα ή στο ότι μεγαλώνει και γίνεται ένας μικρός αντάρτης. Συγκεκριμένα μου μιλάει πολύ άσχημα και έχει πρόβλημα μόνο μαζί μου. Όταν λείπω εγώ και είναι με τον μπαμπά του οί με φίλους την κουμπάρα μου κλπ είναι πολύ καλός και συνεργάσιμος. Πάντα ήταν καλός και μας άκουγε. Τώρα χτυπάει, μας λέει "θα σου παίξω μπουνιά", ουρλιάζει όταν τον μαλώνω και εγώ στεναχωριέμαι. Περάσαμε άσχημο καλοκαίρι. Τώρα τις τελευταίες 2 εβδομάδες κάθε βράδυ μου λέει να τον πηγαίνω να κοιμάται στην γιαγιά και δεν θέλει σπίτι μας. Ήταν από τα πιο κοινωνικά παιδιά στον παιδικό σταθμό και τώρα που τον πήγα σε προνήπειο δεν θέλει με τίποτα να πάει. Δεν ξέρω το μόνο που ξέρω είναι οτι στεναχωριέμαι διότι νομίζει οτι τον παραμελώ αλλά δεν το κάνω τον αγαπώ και του το λέω συνέχεια!! άλλά δεν μπορώ και να ακούω όλη την ώρα " αν δεν μου πάρεις αυτό δεν σάγαπώ" αν δεν μου κάνεις αυτό δεν σά αγαπώ" :cry::cry::cry:

BILLY 2004- BEBOULA 2008

Διαφημίσεις

ξέχασα να γράψω οτι ο μπαμπάς μας ασχολείται όλη την ημέρα με τον μικρό και σχεδόν δεν ακουμπάει την μπέμπα μόνο και μόνο για να μην ζηλεύει ο Βασίλης. Εγώ την θηλάζω ακόμη το πρωϊ πηγαίνω δουλειά μέχρι της 2,30 και την σηκώνω όχι συνέχεια. Ευτυχώς που δεν είναι γκρινιάρικο μωράκι

BILLY 2004- BEBOULA 2008

Εγώ έχω αγχωθεί προκαταβολικά με το θέμα της ζήλιας που θεωρώ δεδομένο ότι θα υπάρχει..Αυτό που με στεναχωρεί περισσότερο είναι ότι 3 μήνες πριν γεννήσω θα πρέπει και να μετακομίσουμε αναγκαστικα..Πολλές αλλαγές για τη κορούλα μου και δε ξέρω πως θα το πάρει...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...