Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ασπρη τρίχα στο κεφαλάκι παιδιού

Recommended Posts

Σήμερα ψάχνοντας το κεφαλάκι του Βασίλη βρήκα μία άσπρη τρίχα. Ο Βασίλης μου κλείνει τον Σεπτέμβριο τα 4. Ψαχνω στο Internet κάτι σχετικό αλλά δεν έχω βρει τίποτα.

Την Δευτέρα θα μιλήσω με τη γιατρό...

Εσείς έχετε ακούσει ποτέ κάτι ανάλογο??

Διαφημίσεις

και γω το σκέφτηκα, αλλά στα τέσσερα???

με αναστάτωσε το πρωί.. μετά ξεχάστηκα με τη φασαρία εδώ....

τώρα που ηρέμησα προσπαθώ μέσω google μήπως βρω κάτι σχετικό.

εγω παλι εχω ακουσει οτι ειναι καλη τυχη, και φραγκα!!! το χω διαβασει και δω μεσα, το ξερουν κι αλλοι!!!!!

βαλτον να σου πει τα νουμερα του τζοκερ!!!!

Αυτή η εκδοχή μου αρέσει πολύ! Πότε έχουμε κλήρωση?

Διαφημίσεις

Αμαν βρε Χριστίνα άσε με να κοιμηθώ και να ονειρευτώ ότι τη Δευτέρα θα κάνω shopping και την Τετάρτη ότι ταξιδεύω για τροπικούς προορισμούς...αμεσως να μου το χαλάσεις...

Πάντως εκ πρώτης όψεως να μην ανυσηχώ ε???

Ειχα μια απο μικρη (τωρα εχω πολλες :lol::lol:).

Η μαμα μου ελεγε οτι ειναι η τυχη μου (φραγκα με τιποτα δεν σημαινε :roll:) και αν την βγαλω θα γεμισω. Δεν εψαξα ποτε κατι παραπανω.

Αν ρωτησεις τον παιδιατρο πες μου και μενα να μου λυθει η απορια γιατι ποτε δεν ασχοληθηκα.

Το θεμα της στεναχωριας δεν ισχυει για μια τριχα. Ασπρισα σε μια νυχτα λενε οχι εβγαλα μια. :lol:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

παμ να μην ανησυχεις, ρωτα την γιατρο ομως να δουμε πως θα το εξηγησει...και πες μας..παντως αν ειναι θεμα τυχης αυριο που θα συναντηθουμε παμε σπιτι σου να παρουμε τον μικρο και να παμε για τζοκερ...

οκ;;;;:lol:

Elenik θα της τηλεφωνήσω αύριο... και θα σας ενημερώσω!

Ρουλάκι έχεις δίκιο, το έψαξα καλύτερα και είδα ότι έχει ξανασυζητηθεί.

Φυσαλίδα έτοιμη? φεύγουμε..!!

η βενετια μου (18-12-07)εχει μια τουφα απο 10 περιπου ασπρες τριχες απο τη μερα που γεννηθηκε.ειναι κληρονομικο μου ειπαν,μιας κ το εχουν πολλοι απο την οικογενεια του αντρα μου.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.09.10 Κ ΘΗΛΑΖΕΙ......

Γειά σας.

διαβάστε κι εδώ:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=28457

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Διαφημίσεις

Να δώσω μία απάντηση εδώ για να κλεισει το θέμα..

Ρώτησα την παιδίατρο σχετικά και μου είπε, ότι μπορεί να μην είναι τίποτα αλλά μπορεί να είναι και απο θυροειδή.. μου έδωσε να του κάνω κάτι εξετάσεις με την πρώτη ευκαιρεία χωρίς να είναι επείγον.

Μαρία και ο γιος μου έχει μια άσπρη τρίχα αλλά δεν είχα ρωτήσει ποτέ την παιδίατρο θεωρούσα ότι δεν είναι τίποτα σημαντικό.......τώρα το είδα το θέμα σου.......και αγχώθηκα λίγο γι αυτό που σου είπε η παιδίατρος.

a94dd1bc2e.png

Από θυροειδή;;;; Άκου τι μαθαίνει κανείς!! Δεν θα είναι τίποτα νομίζω, αλλά κάνε και τις εξετάσεις για να ησυχάσεις από την ιδέα!!

liana03 μην αγχώνεσαι κοριτσάκι!! Κάνε κι εσύ μια ερώτηση στο γιατρό να δούμε τι θα σου πει!!

Pam Καλημερα!

Κι εγω ειχα δει στην κορη μου (μηνων ηταν τοτε) και πηρα τη γιατρο τηλ. Μου ειχε πει οτι συμβαινει καμια φορα, δεν ειναι τιποτα. Για θυροειδη δεν μου ειπε κατι... ουτε για φραγκα:D

Οταν κανετε τις εξετασεις θυμησου να μας πεις τα αποτελεσματα, να μαθουμε αν ειχε σχεση με θυροειδη... Μηπως πρεπει να το ψαξω κι εγω?

Koρίτσια εεε μην αγχώνεστε, η γιατρός μου είπε ότι μπορεί και να μην είναι τίποτα... αντε με αγχώνετε και μενα....εγώ θέλω να πιστεύω ότι θα κάνω τις εξετασεις απλά για να ηρεμήσω....

Μου είπε να του κάνω TSH,T3, T4 και αντιθυρεοειδικά αντισώματα...

Αν είναι ξανθούλης θα έχει! Είναι παιδιά πού έχουν τούφες ολόκληρες άσπρες και έχουν μαυρα μαλλιά. Δεν άκουσα να έχουν κάτι.. Ισως να είναι κληρονομικό..

Μην την βγάλεις γιατί θα γεμίσει!

Κορίτσια ευχαριστώ! Να σας πω μέσα μου αυτό πιστεύω ότι δεν ειναι τίποτα, έτσι και αλλιώς και η γιατρος ήταν καθυσηχαστική.. απλά θα κάνω τις εξετάσεις κάποια στιγμή για να ησυχάσω.....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...