Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εντυπώσεις απο mytoys.de

Recommended Posts

εγω παντως παρηγγειλα...16.09 εφυγε η παραγγελια κι ελεγαν οτι κανει 4-6 εργασιμες να φτασει....εχουν ηδη περασει κι ακομη δεν παραδοθηκε...υποτιθεται οτι ειναι κουριερ.Θα περιμενω να δω...εεε,καποια στιγμη θα φτασει!

εμενα παντωσ ηρθαν σε 3εργασιμεσ μερεσ και ενημερωναν συνεχωσ το που βρισκοταν το πακετο!!μονο που δεν μου εγραψαν οτι τωρα σου χτυπουν το κουδουνι!!:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 183
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω παντως παρηγγειλα...16.09 εφυγε η παραγγελια κι ελεγαν οτι κανει 4-6 εργασιμες να φτασει....εχουν ηδη περασει κι ακομη δεν παραδοθηκε...υποτιθεται οτι ειναι κουριερ.Θα περιμενω να δω...εεε,καποια στιγμη θα φτασει!

Από τις 16/09 6 εργάσιμες συμπληρώθηκαν χθες. Αν όχι σήμερα (γιατί έχω παραλάβει Σάββατο από ACS...) τη Δευτέρα θα τα χεις πιστεύω

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Τριτη μεσημερι σημερα κι ουτε φωνη ουτε ακροαση!!!Μωρε μηπως επηρρεαζεται η αποστολη απο την απεργια των φορτηγων????ενταξει,δεν ειναι οτι τα βιαζομαι και τρελλα αλλα καλο θα ηταν να τα εχω!!!

Διαφημίσεις

καλησπέρα! μάλλον ευθύνεται η απεργία, γιατί για μια παραγγελία που έκανα την Παρασκευή από άλλο site (ένα Αγγλικό, το Asos), μου έστειλαν email τη Δευτέρα :

Hello, Thank you for your recent order with Asos.com. We are sending a quick email to let you know that due to ongoing strike action in Greece; your delivery may be slightly delayed. Keep checking our website and fan pages on Facebook and Twitter for any further updates. We’re sorry about the delay, and thank you for your patience. If you need any further help then please do contact us via our Help & Contact page on our website. All the best, Asos Customer Care :confused:

λοιπον,2/10 σημερα κι ακομη τοδεμα.Ενννοειται επικοινωνησα με μεηλ στο οποιο απαντησαν καθυστερημενα οτι για καποιους λογους αντιμετωπιζουν προβλημα και συγγνωμη κλπ κλπ.Η acs με ενημερωσε οτι ουτε καν εχει φυγει απο Γερμανια η παραγγελια.Ξαναεστειλα μνμ και ακομη το mytoys δεν μου εχει απαντησει.

Πραγματι βαζοντας τον αριθμο δεματος στοtrack and trace της gls δειχνει μονο την ημερομηνια εγγραφης 16-09 και τιποτε αλλο απο κει και περα...Σαν να μην κινηθηκε το δεμα

Καμια ιδεα???

Ναι ίσως να έχουν πρόβλημα αν και δε το νομίζω γιατί έρχεται με asc άρα ιδιωτική εταιρία άρα δεν κάνει απεργία. Στείλε ένα email σήμερα

Έχει δίκιο η ravT. Εμένα 2 κούτες απο το pramworld φτάσανε την Τετάρτη με acs 10 μέρες περίπου μετά την αποστολή από το κατάστημα. Κι επειδή παρακολουθούσα την πορεία του δέματος μεσώ internet, από τη στιγμή που μπήκε στην Ελλάδα την επόμενη έφτασε στο σπίτι μου. Οπότε η απεργία μάλλον δεν επηρέασε την αποστολή.

Και επιτέλους παρέλαβα! Αλλά μισή μου έμεινε η χαρά όταν το άνοιξα! Ο βασικότερος λόγος που προχώρησα σε αυτή την παραγγελία ήταν ένα καθισματάκι αυτοκινήτου (ένα μικρό για να το έχω ως δεύτερο) και το οποίο ΔΕΝ ΗΡΘΕ! Το χειρότερο; Αντί αυτού βρήκα στο πακέτο σεντόνια κρεββατιού παιδικά αγορίστικα!!! Να σημειωθεί ότι έχω δυο κόρες! Να συνεχίσω; Τα σεντόνια είχαν πάνω το αυτοκόλλητο με τον κωδικό και την περιγραφή από το καθισματάκι!!! Μα πόσα πράγματα μπορεί να πάνε στραβά με αυτή την παραγγελία; Τους έστειλα mail αλλά ακόμα δεν απάντησαν!

• 2 εβδομάδες μετά...

marsolan παραλαβες?

θελω να κανω κι εγω παραγγελια ενα παιδικο παρκο αλλα δισταζω....

κι αν μου στειλουν σεντονια???:confused::oops::shock::D:p

ειναι και 150Ε περιπου...δεν θα δωσω και λιγα...

την προηγουμενη φορα ταλαιπωρηθηκα:mrgreen:

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Διαφημίσεις

marsolan παραλαβες?

θελω να κανω κι εγω παραγγελια ενα παιδικο παρκο αλλα δισταζω....

κι αν μου στειλουν σεντονια???:confused::oops::shock::D:p

ειναι και 150Ε περιπου...δεν θα δωσω και λιγα...

την προηγουμενη φορα ταλαιπωρηθηκα:mrgreen:

ναι,εχω παραλαβει εδω και μερες...ευτυχως ολα ηρθαν οπως τα παρηγγειλα,κανενα λαθος!και ειχα και ψιλολογια μεσα.

Τους εστειλα και μεηλ διαμαρτυρομενη,και μετα απο λιγο αρχισε να κινειται το δεμα και εφτασε σε 3-4 εργασιμες.Αυτοι εχουν προβλημα τελικα,δεν εφταιγε ουτε η Gls ουτε η acs!

Κι εγω λεω να παρω παρκο απο εκει...εντωμεταξυ,βλεπω τα ξυλινα παρκα που ειναι σαν κουνιες και αναρωτιεμαι....τι διαφορετικο εχουν απο μια κουνια ας πουμε???

Μονο το οτι ειναι τετραγωνα ή στρογγυλα???

Εσυ ποιο θες να παραγγειλεις???

marsolan

ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2 απλα δεν μπορω να καταλαβω αν το οκταγωνο εχει το προστατευτικο ή οχι?

κι αν οχι που θα βρω?

απ οτι ειδα το 1ο εχει καλυτερα reviews αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι μεγαλυτερο απο το 2ο

http://www.mytoys.de/Geuther-Laufgitter-Octo-Parc-natur/Laufgitter/KID/de-mt.fu.ca05.02/1565989#rating

http://www.mytoys.de/Geuther-Laufgitter-Belami-natur-102-x-102-cm/Laufgitter/KID/de-mt.fu.ca05.02/1455918

οσο για τις διαφορες ναι ειναι το σχημα...οτι ειναι στο εδαφος και υποθετω πως επειδη τα ξυλαρακια ειναι πολυ λεπτα βοηθανε το παιδι στο να σηκωθει πιο ευκολα...

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Εκανα κι εγώ την παραγγελία μου απο το my toys!!!Εχω όμως μια απορία:σε τι γλώσσα επικοινωνείτε μαζί τους?Γιατι απο γερμανικά δεν καταλαβαίνω τίποτα (να είναι καλά ο μεταφραστής του google!!!!) και αναρωτιέμαι αν χρειαστεί να τους γράψω και το κάνω στα αγγλικά είναι εντάξει?

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...
  • 2 εβδομάδες μετά...

επειδη θελω να κανω μια μεγαλη παραγγελεια θα ερθει ή να μην τη κανω καλυτερα???

εχω βρει και αυτο το σαιτ εχει παρει καμια σας (με 10 ευρω μεταφορικα) http://www.kidoh.de/ και εχει paypal

• 1 month later...

αγορασα τον Ιουνιο δυο λικνα της Fisher Price(aquarium) σε πολυ καλη τιμη και μαζι με τα μεταφορικα μου ηρθε φυσικα πολυ φθηνοτερα!εφτασαν σε πολυ λιγες μερες..αν και δε τα περιμενα..τοσο γρηγορα και το σαιτ μας ενημερωνε γαι καθε κινηση τους!Μετα μας εστειλαν και εκπτωτικο κουπονι 5 ευρω!ειμαι πολυ ευχαριστημενη και 8α το ξαναπροτιμησω σε επομενη αγορα!

• 3 εβδομάδες μετά...

τελικά εβγαλα ακρη με τα γερμανικά!

Ρωτάω όμως!

1)Με τι τρόπο πληρώνετε?Κλασική πιστωτική ή προπληρωμένη?

2) Τα στοιχεια της καρτας όνομα κλπ σε τι γλώσσα τα γράφετε?Με αγγλικους χαρακτήρες?

3)Για να βγαλω προπληρωμενη πιστωτικη θέλει και εκκαθαριστικο?γιατι δεν το εχω μαζι μου ειμαι στο χωριο!

εγω πληρωσα με την προπληρωμενη του αδερφου μου, τα στοιχεια τα βαζεις με λατινικους χαρακτηρες τωρα τι χαρτια χρειαζετε για την εκδοση της δεν ξερω για δεν εχω δικια μου

Υπαρχει καποιος που εχει παραγγείλει απο το mytoys γυρω στις 16/12 και δεν εχει παραλαβει ακομα??Στην αρχη ελεγα μηπως ειναι λόγω κακοκαιριας στην Γερμανια αλλα....παραπάει!

QqmLp3.png

Αυτο που έχουν κάνει ειναι οτι "εκοψαν" την παραγγελία μου στα δυο.Το ένα τμημα ήρθε μετα απο 4 μέρες και το άλλο ακόμα!

Στην DHL φαινεται έτσι:

Status as of 19:02 17:12:10 clock The order data for this program was provided by the sender electronically to DHL. Next step The show will be scanned in the start package center. Detailed information's recipient Detailed information's recipient

QqmLp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...