Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εντυπώσεις απο mytoys.de

Recommended Posts

Καλή τύχη ;)

Κι εγώ παρήγγειλα ξανά το pebble (διαφορετικό χρώμα αυτή τη φορά). Ελπίζω αυτή τη φορά να έρθει η παραγγελία σωστά και να μου επιστρέψουν και αυτά που μου οφείλουν. :?

TM1Dp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 183
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να ρωτήσω, όταν κάνεις την παραγγελία, σου στέλνει επιβεβαίωση με μεϊλ ότι όλα είναι οκ? Γιατί ενώ έχω κάνει την παραγγελία απο την προγούμενη εβδομάδα, τα τεμάχια εμφανίζονται ακόμα στο καλάθι μου! Δεν θα μου έβγαζε μνμ εάν υπήρχε κάποιο πρόβλημα?:-(

Είσαι όλη μου η ζωή!!!!!

line_m122_beg_17_time_1168750800_text_cf20c1ebe5eee1ede4f1dceaeff220eceff520e5dfede1e9.gif

Λογικά θα έπρεπε να έχει έρθει mail. Μήπως έχει πάει στα junk; Εδώ, όταν κάνεις login, τι βγάζει; Θα έπρεπε να φαίνεται η πρόοδος της παραγγελίας. Πολύ φοβάμαι πάντως, εφόσον βρίσκονται ακόμα στο καλάθι, πως δεν έχει ολοκληρωθεί η αγορά.

TM1Dp2.png

Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Είμαι σίγουρη ότι δεν είχε έρθει κανένα μνμ και έτσι τολμησα να ξανακάνω την παραγγελία. Πράγματι μου έβγαλε ένα μνμ που δεν το είχε κάνει την προηγούμενη φορά που με ενημέρωνε ότι θα στείλει μέιλ. Αχ, κοίτα να δεις που θα πάω να μάθω γερμανικά τώρα στα γεράματα:lol::lol:

Είσαι όλη μου η ζωή!!!!!

line_m122_beg_17_time_1168750800_text_cf20c1ebe5eee1ede4f1dceaeff220eceff520e5dfede1e9.gif

οσοι στειλατε mail το στειλατε στα Αγγλικα?

τους εχω στείλει απο την παρασκευή , γιατί η παραγγελία μου ήρθε μισή , και ακόμη δεν μου έχουν απαντήσει. Τα λεφτά τα έχουν τραβήξει εδώ και αρκετό καιρό. Καμιά βοήθεια?

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Διαφημίσεις

οσοι στειλατε mail το στειλατε στα Αγγλικα?

τους εχω στείλει απο την παρασκευή , γιατί η παραγγελία μου ήρθε μισή , και ακόμη δεν μου έχουν απαντήσει. Τα λεφτά τα έχουν τραβήξει εδώ και αρκετό καιρό. Καμιά βοήθεια?

Εγώ τους εστειλα μειλ στα αγγλικά μου απάντησαν όμως φυσικά στα γερμανικά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ τους εστειλα μειλ στα αγγλικά μου απάντησαν όμως φυσικά στα γερμανικά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kαι η δικια μου παραγγελια δεν ηρθε σωστα....ελειπε το καθισματακι!

Ολα τα email που τους εστειλα ηταν στα αγγλικα. Την πρωτη φορα μου απαντησαν στα γερμανικα και τις επομενενες φορες που ζηταγα καποιες διεκρινησεις για την επιστροφη των χρηματων μου στην καρτα και το οτι το καθισματακι αποκλειεται να χαθηκε οπως μου απαντησαν γιατι το κουτι που εστειλαν ηταν πολυ μικρο για να το χωραει, μου απαντησαν στα αγγλικα.

Οπως και στα κοριτσια πιο πριν μου κανουν δωρο τα μεταφορικα για την επομενη παραγγελια!

eNortjKzUjI0NbY0tFSyBlwwFZwC2Q,,15.png

line_m121_beg_micky_time_1248408000_text_cf20ecf0ddecf0e7f220eceff520e5dfede1e9.gif

Τι γίνεται ρε παιδιά; Έχουν χάσει τη μπάλα οι Γερμανοί; :roll:

Η παραγγελία μου έφυγε από Γερμανία σήμερα (μετά από αναμονή μίας εβδομάδας). Ελπίζω αυτή τη φορά να παραλάβω καρότσι και όχι πόρτες και παράθυρα όπως την τελευταία φορά :evil:

TM1Dp2.png

Σαν λιγο χαμένα να τα έχουν!!!

Εγω παρηγγειλα 2 καθισματάκια 1/6 μέχρι τις 15/6 δεν είχα παραλάβει έστειλα μειλ και μου απαντησαν στις 16/6 ότι σήμερα έφυγε η παραγγελία και τελικα παρέλαβα 21/6 και 22/6!!

εχω παραγγειλει και αλλες φορες και μεσα σε 4 με 5 ημέρες τα είχα!!!

Τωρα ισως να παιζει ρόλο και η μετακόμιση τους!!!

Τι να πω!!!!!

Διαφημίσεις

εμενα μου λειπουν περιπου 80 πραγματα...:evil:

pasxalitsa στειλτους email οτι δεν ηρθαν τα πραγματα για να σου στειλουν αιτηση να σου επιστρεψουν τα λεφτα και στην επομενη παραγγελια θα σου κανουν δωρο και τα μεταφορικα!!

Και εγω περιμενω να μου τα επιστρεψουν.Για να δουμε!! εχει γίνει επιστροφη σε καμια σας?

line_m121_beg_micky_time_1248408000_text_cf20ecf0ddecf0e7f220eceff520e5dfede1e9.gif

Χρειάζεται ειδική αίτηση για να επιστραφούν τα χρήματα; Δεν αρκεί το e-mail που τους τα ζητάμε; :roll:

Ναι εμενα μου την εστειλαν με email και μου εδωσαν οδηγιες στα αγγλικα για να την συμπληρωσω γιατι η αιτηση ειναι στα γερμανικα!!

Η κάρτα λοιπόν χρεώθηκε κανονικά αλλά για να μου επιστραφεί το ποσό θα πρέπει να τους επιστραφεί το πακέτο (αυτό που μου έστειλαν κατά λάθος, αυτό που δεν παρέλαβα, αυτό που βρίσκεται εδώ και μέρες στις αποθήκες της ACS γιατί δεν το αποδέχεται ο παραλήπτης - οι της mytoys δηλαδή - σύμφωνα με όσα μου είπαν από την ACS). Για να μου στείλουν αυτό που είχα παραγγείλει αρχικά πρέπει να το παραγγείλω και να το πληρώσω εκ νέου :shock:.

Δυστυχώς, λένε, δε γίνεται διαφορετικά.

Αν επρόκειτο για Ελληνική επιχείρηση θα έδινα 90% πιθανότητα πως με κλέβουν. Τώρα, θέλω να πιστεύω πως όλο αυτό οφείλεται στη μετακόμιση των αποθηκών τους....

ο παραληπτης εισαι εσυ κ επρεπε να το αποδεχθεις εσυ

και μετα να γινει επιστροφη απο σενα προς το mytoys

το οτι δεν το αποδεχθηκες νομιζω δημιουργησε ολο το θεμα

στην δικη μου περιπτωση μου φεραν αυτο που ειχα παραγγειλει αλλα σπασμενο σε καποια σημεια

επικοινωνησα μαζι τους τηλεφωνικα και μου ειπαν οτι την επομενη μερα θα στειλουν κουριερ (παλι την acs) να το παραλαβει και θα επιστρεψουν το ποσο μετα απο 2 βδομαδες απο την ημερα που το λαβουν για να το ελεγξουν

τους εστειλα εντωμεταξυ και μεηλ με την συμπληρωμενη φορμα

οταν το ελαβαν μου στειλαν μεηλ οτι θα βαλουν τα χρηματα στην καρτα μου οπως και εγινε

ο παραληπτης εισαι εσυ κ επρεπε να το αποδεχθεις εσυ και μετα να γινει επιστροφη απο σενα προς το mytoys

το οτι δεν το αποδεχθηκες νομιζω δημιουργησε ολο το θεμα

στην δικη μου περιπτωση μου φεραν αυτο που ειχα παραγγειλει αλλα σπασμενο σε καποια σημεια

επικοινωνησα μαζι τους τηλεφωνικα και μου ειπαν οτι την επομενη μερα θα στειλουν κουριερ (παλι την acs) να το παραλαβει και θα επιστρεψουν το ποσο μετα απο 2 βδομαδες απο την ημερα που το λαβουν για να το ελεγξουν

τους εστειλα εντωμεταξυ και μεηλ με την συμπληρωμενη φορμα

οταν το ελαβαν μου στειλαν μεηλ οτι θα βαλουν τα χρηματα στην καρτα μου οπως και εγινε

Ο υπάλληλος της acs που ήρθε στο σπίτι να μου παραδώσει το δέμα με συμβούλεψε να μην το αποδεχθώ. Άπαξ και δεν το αποδέχτηκα και το επέστρεψα, ο αρχικός αποστολέας μετατρέπεται σε παραλήπτη. Τουλάχιστον με αυτό το σκεπτικό τον ανέφερα ως "παραλήπτη", όπως εξάλλου και ο υπάλληλος της acs αναφερόμενος στην mytoys. :wink:

Το αν αυτό δημιούργησε όλο το πρόβλημα δεν το γνωρίζω μιας και πρώτη φορά αντιμετώπισα πρόβλημα σε online παραγγελία (εσωτερικού ή εξωτερικού). Έχω την εντύπωση πάντως ότι το όλο πρόβλημα προέκυψε από τη μετακόμιση των αποθηκών τους (όπως λένε). Διαφορετικά, δεν εξηγείται πως το δέμα παρέμεινε σχεδόν ένα μήνα στις αποθήκες της acs στην Ελλάδα, όταν γίνονταν προσπάθειες από την acs να αποσταλεί στη mytoys, χωρίς αποτέλεσμα. Εξάλλου και σ' εμένα έστειλαν mail ότι θα πιστώσουν το λογαριασμό μου μόλις λάβουν πίσω το δέμα (απλά σ' εμένα φαινόταν κουφό να μη μου επιστρέφουν το ποσό που πλήρωσα όταν δεν άγγιξα αυτό που μου έστειλαν. Ας τα έβρισκαν στην τελική με τη μεταφορική. Γιατί εγώ έπρεπε να περιμένω ένα μήνα+ για να λάβουν αυτοί πίσω το δέμα όταν το δέμα δεν πέρασε καθόλου από τα χέρια μου; Αυτό είναι το point μου.

Τέλος πάντων, όλα καλά τελικά. Σήμερα παρέλαβα το καθισματάκι, στο χρώμα που το παρήγγειλα και αρκετά γρήγορα από τη στιγμή της αποστολής από Γερμανία. Χρήματα, btw, δεν έχουν τραβήξει ακόμα από την κάρτα για τη νέα παραγγελία οπότε υποθέτω ότι συμψηφίστηκε το νέο υπόλοιπο με το παλιό (ήταν ακριβώς το ίδιο ποσό). Ίδωμεν.

Με το καλό να παραλάβετε όσοι έχετε εκκρεμότητες :wink:

TM1Dp2.png

Διαφημίσεις

μεγεια το καθισματακι !

Α να πω σε οσες ανησυχουν που πηραν μονο ενα μερος της παραγγελιας

συνηθως η παραγγελια ερχεται σε 2 δεματα γιατι ερχονται ξεχωριστα (προφανως με αλλο μεταφορικο μεσο ) τα μικρα και ελαφρυα απο τα βαρια αντικειμενα ,τα βαρια ερχονται μετα απο λιγες μερες

και αν εχουν αργησει πολλες μερες (πανω απο 7 μερες) να παρετε τηλ στην

gls να δειτε αν εχει ερθει ελλαδα και να σας δωσει τον κωδικο της acs να ρωτησετε και εκει

γιατι ο κουριερ της acs δεν παιρνει τηλ πριν περασει και αν τυχον ερθει και λειπετε και δεν σας βρει το επιστρεφει στα κεντρικα της acs και δεν σας ενημερωνει κανεις για πολλες μερες

ετσι εγινε με το πρωτο μου πακετο το μικρο και ενω ετυχε να τηλ στην κουριερ 10 λεπτα αφοτου εφυγε απτο σπιτι μου ο κουριερ και τους εδωσα ξανα τα στοιχεια μου ,μου εκλειναν για 3 μερες ραντεβου πως θα ξαναπερασει και δεν ερχοταν ,γενικα με την acs ειχα το προβλημα που δεν μπορουσα να συννενοηθω επικρατουσε ενα μπαχαλο εκει μεσα

Ευχαριστώ :)

Χρήσιμο επίσης είναι το site της acs. Συμπληρώνεις τον αριθμό της φορτωτικής (τον δίνει η GLS, ο μεταφορέας που συνεργάζεται η mytoys) και βλέπεις όλη την πορεία του πακέτου από τη στιγμή που θα περάσει στα χέρια της acs στην Ελλάδα. :wink:

TM1Dp2.png

pasxalitsa αυτα ακριβως μου χαν γραψει και εμενα ,μου τα χε μεταφρασει ενας γνωστος μου που ξερει καλα γερμανικα κ ελεγε οτι αν η καρτα μου εχει δυνατοτητα επιστροφης του ποσου (που νομιζω ολες εχουν εγω ειχα προπληρωμενη καρτα) θα τα επιστρεψουν σε 2 βδομαδες περιπου

Τώρα που τέλειωσα με το mytoys και παρέλαβα όλα όσα είχα παραγγείλει, μπορώ να κάνω μία συνολική κριτική:

Εάν εξαιρέσεις τις καθυστερήσεις στις παραδόσεις, το οποίο φαντάζομαι ότι θα λυθεί με τις καινούργιες αποθήκες, λειτουργούν μια χαρά. Εκτίμησα το ότι χωρίς γκρίνιες σου στέλνουν το voucher με τα μεταφορικά για να μπορέσεις να ξανακάνεις την παραγγελία σου. Χαμένοι βέβαια δεν βγαίνουν, γιατί όλο και κάτι ακόμη παραγγέλνεις, αλλά δεν σε παιδεύουν.

Εμείς βέβαια τα κάναμε μαντάρα, και ενώ κάναμε ολόκληρη διαδικασία για να πάρουμε καθισματάκι αυτοκινήτου, αποφάσισε η πεθερά μου να μου κάνει δώρο ένα, χωρίς να με ρωτήσει!!! Σούπερ!!! Ετσι τώρα έχω δύο καθισματάκια, και όπως έχω γράψει και στο αντίστοιχο topic, πουλάω τό ένα.

Γι' αυτό πάντως, καθόλου δεν φταιν οι Γερμανοί. Παρά τις αρχικές μου επιφυλάξεις, σίγουρα θα ξαναψώνιζα από το mytoys.

Εμενα τα λεφτα μου τα εβαλαν....παμε ξανα για παραγγελια του καθισματος!!!!

Εγώ ακόμα τα περιμένω αν και έλαβα πριν από μία εβδομάδα mail ότι θα τα πιστώσουν στον λογαριασμό της κάρτας.

TM1Dp2.png

κοριτσια sos

τα πραγματα ειναι Ελλαδα αλλα δεν παραδοθηκαν λογω λαθος διευθυνσης

την προηγουμενη φορα ομως τα ειχαν φερει κανονικα

ξερετε με τι courier τα στελνουν να το ψαξω?

δεν αντεχω αλλη αναποδια..........

ειναι 120€ πραγματα.........:rolleyes:

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

κοριτσια sos

τα πραγματα ειναι Ελλαδα αλλα δεν παραδοθηκαν λογω λαθος διευθυνσης

την προηγουμενη φορα ομως τα ειχαν φερει κανονικα

δεν αντεχω αλλη αναποδια..........

ειναι 120€ πραγματα.........:rolleyes:

εδω στην Ελλαδα ειναι με acs

Βάζεις εδώ το "ACS Paketnummer" (αρ. φορτωτικής στο site της acs) που βρίσκεις από το site της GLS και βλέπεις που βρίσκεται το δέμα σου.

TM1Dp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...