Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

οικογενειακο επιδομα ΟΑΕΔ

Recommended Posts

Bρε κοριτσια ας μου πει καποια εγω ειμαι ανεργη 1 χρονο και με καρτα ανεργιας χωρις επιδομα ομως...και εχω ενα παιδακι!!!

Ο αντρας μου δεν παιρνει κατι γιατι ειναι στον ογα δεν εχει εργοδοτη!

Δεν εβγαλα ακρη με τα δικαιολογητηκα κτλ...επισης κατι ειδα για 8 ευρω και κατι για ενα παιδι αυτο το ποσο δηλαδη παιρνεις τον μηνα??γιατι αν ειναι τοσα μην ρεξω καν!!

Οποια μπορει θα ημουν υποχρεη διαβασα λιγο στο θεμα εδω αλλα δεν βρηκα κατι δεν ρολαβαινω κιολας ευχαριστω κοριτσια:D;)

Για να πάρεις το οικογενειακό επίδομα του ΟΑΕΔ, περίπου στα 100 ευρώ για ένα παιδί πρέπει να έχει κάποιος προυποθέσεις όχι απλά να είσαι εγγεγραμμένη στον ΟΑΕΔ.

Παραθέτω το σχετικο κείμενο.

http://www.oaed.gr/images/NEA-ANAKOINWSEIS/ASFALISI/oikog2012.pdf

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 644
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω κατεθεσα τα χαρτια μου στις 7/9/12 και ακομα τιποτα πηγα στον οαεδ στο λογιστηριο τους να ζητησω το λογο που δεν εχουν μπει ακομα τα λεφτα και μου ειπε αυτη οτι μεχρι 31/1/13 θα πρεπει να περιμενω τιποτα αλλο.

• 2 εβδομάδες μετά...

Το οικογενειακο επιδομα το δικαιουνται μονο εργαζομενοι ετσι? εγω τωρα σε λιγες μερες που θα παω να δωσω τα χαρτια για το επιδομα ανεργιας δεν μπορω να το παρω σωστα? ο αντρας μου ομως που εργαζεται,μπορει. ετσι δεν ειναι αν καταλαβα καλα?

Διαφημίσεις

Το οικογενειακο επιδομα το δικαιουνται μονο εργαζομενοι ετσι? εγω τωρα σε λιγες μερες που θα παω να δωσω τα χαρτια για το επιδομα ανεργιας δεν μπορω να το παρω σωστα? ο αντρας μου ομως που εργαζεται,μπορει. ετσι δεν ειναι αν καταλαβα καλα?

ναι μπορει ο αντρας σου αλλα και εσυ αν παιρνεις επιδομα ανεργιας. δλδ ενας απο τους δυο να κανει τα χαρτια ειτε εσυ ειτε ο αντρας σου

εάν το παιδί έχει γεννηθεί 2/1/12, θα κάνω τα χαρτιά μου φέτος ή του χρόνου για το επίδομα του 2012?

θα τα κάνεις τώρα και θα πληρωθείς ανάλογα για τους μήνες που έχει γεννηθεί το παιδί,μέχρι του χρόνου μπορεί να μην υπάρχει το επ.παιδιού.

Όλως παραδόξως εγώ κατέθεσα τα χαρτιά μου για 2 παιδιά στις 23/8 στην ανταποκρίτρια του Οαεδ μετά από 1,5 μήνες πήρα την εγκριτικη και τα χρήματα δεν έχουν μπει ακόμα ,γνωρίζει κάποιος κάτι?

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

Καλησπέρα, επιτέλους μετά από 1.5 μήνα μπήκαν τα χρήματα του επιδόματος :-)

Αίτηση έκανα 24/8 στα ΚΕΠ, πήρα την εγκριτική 27/9 και σήμερα μπήκαν τα χρήματα. Κάλιο αργά παρά ποτέ ;);)

4Xjop3.png

Διαφημίσεις

τι εννοείται την εγκριτική απόφαση; Εγώ εκανα αίτη αρχές οκτώβρη που ξεκινούσαν για 1ο παιδί αλλά δε ξέρω κάτι για εγκριτική απόφαση....

Όταν καταθέτεις τα χαρτιά σου στα ΚΕΠ δεν σου δίνουν αμέσως το χαρτί του ΟΑΕΔ, την απόφαση δηλ. της καταβολής του οικογενειακού επιδόματος.

Στον ΟΑΕΔ σου δίνουν αμέσως το χαρτί. Στα ΚΕΠ αργούν πολύ.

4Xjop3.png

πιστωθηκαν λογαριασμοι που ειχαν γινει αιτησεις μεχρι και 20/9/2012

Πληρώθηκε κάποια κοπέλα που έκανε αίτηση τον Οκτωβριο για 1 παιδί; Χλωμό αλλά ρωτάω μήπως και.....

δυστυχως εισαι στην επομενη παρτιδα πληρωμης..

κι εσυ το δικαιουσαι ειχες κανονικα ενσημα στο 2011 απο εργοδοτη

εάν το παιδί έχει γεννηθεί 2/1/12, θα κάνω τα χαρτιά μου φέτος ή του χρόνου για το επίδομα του 2012?

κανονικα πρεπει ο υπαλληλος να στο δωσει ολοκληρο εαν το παιδι ηταν γενημερο μετα της 15 του μηνα θα σου δινανε αντι για 12 μηνες 11 μηνες

θα τα κάνεις τώρα και θα πληρωθείς ανάλογα για τους μήνες που έχει γεννηθεί το παιδί,μέχρι του χρόνου μπορεί να μην υπάρχει το επ.παιδιού.

Όλως παραδόξως εγώ κατέθεσα τα χαρτιά μου για 2 παιδιά στις 23/8 στην ανταποκρίτρια του Οαεδ μετά από 1,5 μήνες πήρα την εγκριτικη και τα χρήματα δεν έχουν μπει ακόμα ,γνωρίζει κάποιος κάτι?

την εγκριτικη εσυ μπορει να την ελαβες στα χερια σου τωρα αλλα για να πληρωθεις εχει βγει πριν της 20/9/ ;);)

προσπαθω να σας ενημερωνω οσο καλυτερα μπορω μιας και ειμαι μεσα εκει και λεω αυτο που βλεπω κι οχι αυτο που θελουν να περασουν μερικοι μεσα απο εκει ... γιατι λιγο πολυ μερικοι εχουν δεσει την καρεκλα και βλεπουν αλλιως το δημοσιο...

εχω περασει κι εξω απο τον γκισε για αρκετα χρονια και ξερω πολυ καλα πως ειναι ... και τωρα που τα βλεπω απο πισω σιχαινομαι για ολη την κατασταση που εχουν φερει μερικοι το δημοσιο τομεα... μακαρι να κανουν εστω κι αργα καλο ξεκαθαρισμα κι ας ειμαι μεσα σ αυτους που θα σουταρουν .. τουλαχιστον ΕΓΩ θα εχω ησυχη την συνηδηση μου οτι εκανα το καθηκον σ αυτο που ορκιστηκα κι απλα δεν το εκμεταλευτηκα!!!1

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Ναι εχω ενσημα αλλα απο εποχικη δουλεια και δικαιουμαι επιδομα ανεργιας(αυτο το ξερω).

Να ρωτησω και κατι αλλο? εχει σημασια που ειναι ασφαλισμενο το παιδι? δηλ το παιδι ειναι ασφαλισμενο στο βιβλιαριο του πατερα του. Και παλι δικαιουμαι εγω το οικ. επιδομα?

Καλημερα!

Ναι εχω ενσημα αλλα απο εποχικη δουλεια και δικαιουμαι επιδομα ανεργιας(αυτο το ξερω).

Να ρωτησω και κατι αλλο? εχει σημασια που ειναι ασφαλισμενο το παιδι? δηλ το παιδι ειναι ασφαλισμενο στο βιβλιαριο του πατερα του. Και παλι δικαιουμαι εγω το οικ. επιδομα?

ναι απο οτι ξερω το δικαιουσαι αρκει να βγαλεις μια φωτοτυπια το βιβλιαριο ασθενειας του συζύγου σου για να δουν οτι το εχει ασφαλίσει εκεινος..

το 2ο παιδακι γεννηθηκε 14/9/12.τι ποσο θα πρεπει να περιμενω να παρω?

θα υπολογισεις μεχρι τελος του χρονου πόση μηνες ειναι δηλαδη 14/9/12-14/12/12 ειναι 3 μηνες και θα πολλαπλασιασεις το ποσο που ειναι για 2ο παιδι δηλαδη βασει εγκυκλιος ειναι:24,65*3= 73,95 + το πρωτο παιδι (98,64)=172,59 αυτα λογικα σου αναλογουν αλλα καλυτερα θα σου πουν απο τον οαεδ .

Παρακαλω, μια διευκρινιση.....Εχω ένα παιδάκι και νομίζω πως οι αιτησεις ξεκινούσαν 1/10. μπορώ να κάνω αίτηση μέχρι τέλος του χρόνου ή υπάεχει κάποια προθεσμία?

QqmLp3.png

θα υπολογισεις μεχρι τελος του χρονου πόση μηνες ειναι δηλαδη 14/9/12-14/12/12 ειναι 3 μηνες και θα πολλαπλασιασεις το ποσο που ειναι για 2ο παιδι δηλαδη βασει εγκυκλιος ειναι:24,65*3= 73,95 + το πρωτο παιδι (98,64)=172,59 αυτα λογικα σου αναλογουν αλλα καλυτερα θα σου πουν απο τον οαεδ .

σ'ευχαριστω πολυ!!

IhCLp3.png

3Zdxp3.png

Παρακαλω, μια διευκρινιση.....Εχω ένα παιδάκι και νομίζω πως οι αιτησεις ξεκινούσαν 1/10. μπορώ να κάνω αίτηση μέχρι τέλος του χρόνου ή υπάεχει κάποια προθεσμία?[/QU

μεχρι και στις 31/01/2013 μπορεις μετα οχι...

τιποτα βαση εγκυκλιο στα εβγαλα γιατι το ιδιο ειναι και σε μενα μονο που εγω γεννησα στις 15/8/2012 ενα μηνα παραπανω κι ετσι μου ειπαν να το υπολογισω

ειδα που ελεγε η agiolina σε μια αλλη κοπελα οτι αν το παιδι ειναι γεννημενο μεχρι τις 15 του μηνα περνει ολο το μηνα. πηγα προχτες για να καταθεσω τα χαρτια στις 11 και δε υπηρχε νουμερο.η κυρια που εξηπηρετουσαν ειχε παει απο τις 8 παρα και ειχε το νο 45...τραγικο...

IhCLp3.png

3Zdxp3.png

πηγά στο ΚΕΠ και δεν μου δέχτηκαν τα χαρτιά μου για το επίδομα 1ου παιδιού γιατί μου λένε έπρεπε να έχει γεννηθεί το 2011 και όχι το 2012. τελικά για το επίδομα παιδιού 2012 το παιδί πρέπει να έχει γεννηθεί από 1/1/11-31/12/11 ή όχι; έχω μπερδευτεί...

πηγά στο ΚΕΠ και δεν μου δέχτηκαν τα χαρτιά μου για το επίδομα 1ου παιδιού γιατί μου λένε έπρεπε να έχει γεννηθεί το 2011 και όχι το 2012. τελικά για το επίδομα παιδιού 2012 το παιδί πρέπει να έχει γεννηθεί από 1/1/11-31/12/11 ή όχι; έχω μπερδευτεί...

ΟΡΙΣΤΕ????????????????????????

ειναι οι προυποθεσεις του 2011 και παιρνεις αναλογια για το ετος 2012

αχχχ μην ακουω τετοια βουρλιζομαι η κοπελα...

να απαιτησεις μπροστα στα ματια σου να επικοινωνησουν με ενα καταστημα ΟΑΕΔ η με τα κεντρικα εαν γουσταρουν 2109989000

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...