Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ!

Μαράκι

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ουφ παιδιά ευτυχώς ηρέμησα γιατί πίστευα οτι ήμουν η μόνη γυναίκα στον κόσμο που την έχει φτύσει το παιδί της και μάλιστα αγόρι. Να φανταστείτε οτι ηρεμεί απο το κλάμα μόνο στην αγκαλιά του μπαμπά του ο μπαμπόθρεφτος!!! Που θα πάει όμως, ήδη άρχισε και λέει μαμά!!χαχα!!

Αν και δεν διάβασα όλα τα ποστ οτυ θέματος, ήθελα απλώς να πω κι εγώ, πως υπάρχει και ένας ακόμη παράγοντας. Τα δεδομένα και τα λεγόμενα "μοντέλα" της ελληνικής οικογένειας αργά αλλά σταθερά αλλάζουν, μαζί με τα δεδομένα της ζωής με την οποία ερχόμαστε αντιμέτωποι. Και σίγουρα πολλοί μπαμπάδες ασχολούνται με τα του σπιτιού αλλά και των παιδιών περισσότερο.

Στη πρώτη μου οικογένεια, τα τελευταία χρόνια πριν χωρίσω, και αφού χώρισα, έπαιζα περισσότερο και τον ρόλο της μαμάς (όσο μπορούσα) Τώρα εγώ , ο μπαμπάς, είμαι το καθημερινό δεδομένο των κοριτσιών μου, και η μαμά τους αυτή που ενίοτε τα κακομαθαίνει, μια και δεν τα βλέπει αρκετά.

Προετοιμαστείτε όλοι για ακόμη περισσότερες αλλαγές...

:D:D:D

Babies, boats, bikes and the blues, the whole blues and nothing but the blues...

• 2 εβδομάδες μετά...

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ Ο ΓΙΟΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΕΙΧΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΕ ΜΕΝΑ (ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΖΙ) ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΖΗΛΕΥΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ Μ' ΕΚΕΙΝΟΝ, ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΟΙ ΟΡΟΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ: Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΕΝΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΟΥ (Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΞΕΡΕΙ). ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΧΑΡΗΚΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ.

Και ποιο είναι το πρόβλημα άμα θέλουν το μπαμπά τους? :D:D Εγώ όποτε τον προτιμούν είμαι ενθουσιασμένη! Ξέρει κανείς γιατί??? :wink:

Δυο γλυκά χαμόγελα...η ζωή μου όλη...

Διαφημίσεις

Και ποιο είναι το πρόβλημα άμα θέλουν το μπαμπά τους? :D:D Εγώ όποτε τον προτιμούν είμαι ενθουσιασμένη! Ξέρει κανείς γιατί??? :wink:

:):):) χμμμμμμμ.... μήηηηηπως τον αγαπάς πολύ???? :lol::lol::lol::lol:

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Και εμένα μέχρι στιγμής, αδυναμία στο μπαμπά της δείχνει... αλλά εγώ το χαίρομαι. Νιώθω πολύ περήφανη... Νομίζω ότι ανέκαθεν τα κοριτσάκια έχουν αδυναμία στο μπαμπά... κάνω λάθος??

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

:):):) χμμμμμμμ.... μήηηηηπως τον αγαπάς πολύ???? :lol::lol::lol::lol:

Εγώ ενθουσιάζομαι γιατί μου... λύνει τα χέρια! :lol: κι έτσι μπορώ να ασχοληθώ και με άλλες δουλειές του σπιτιού ή απλά να ξεκουραστώ! :wink:

Κοριτσάκια, αγοράκια.... από ότι κατάλαβα όλα το ίδιο κάνουν!! :)

και μένα ο πριγκιπάκος μου τον πρώτο καιρό έλιωνε για μενα και ο άντρας μου έλεγε με ένα κρυφό παράπονο «τι μαμάκα του θέλει μωρέ...»

αλλά τωρα όταν γυρναω από την δουλεια δε λεω πως δε χαιρεται αλλά βλεπω πως με συνδεει περισσοτερο με τις φροντιδες, το φαι κλπ ενω μολις μπει ο πατερας του στο σπιτι γινεται ο πανικος απο στριγκλιες χαρας...

δε γκρινιαζω ομως, δε με χαλαει καθολου! ισα-ισα που αυτη του η σταση βοηθησε να αναπτυχθουν περισσοτερο οι δεσμοι του με τον μπαμπα!

και ναι, μανα ειναι μονο μια, μια αγκαλιτσα και ενα φιλακι μου δίνει και τα εκφραζει όλα και τοτε εγω με τη σειρα μου λιώνω!!! :lol::lol::lol::lol:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

O δικός μου πριγκηπάκος μάλλον είναι εξαίρεση.

Δεν δείχνει προτίμηση σε κανέναν μας πιο πολύ! :lol::lol:

H προτίμησή του είναι στην αγκαλιά. Όποιος τον πάρει η αγκαλιά είναι και ο αγαπημένος του! Γενικά είναι πολύ ανεξάρτητος και παίζει πολύ μόνος του, αλλά αν κάτσεις δίπλα του σε υποδέχεται με χαρά.

Bέβαια, υπάρχουν μερικές λεπτομέρειες που δεν είπα....

Eίπε πρώτη λέξη "μα-μά" από 4-5 μηνών και ακόμα το λέει πιο πολύ από "μπα-μπά" που το είπε 1η φορά 7-8 μηνών! Kόντευε να σκάσει ο μπαμπάς μας...

Kαι επίσης όταν είναι στα νάζια και στα χάδια του, όταν του λέω "δως μου φιλάκι", σκύβει με ανοιχτό στόμα και με φιλάει στο στόμα! Eνώ στο μπαμπά του δεν το κάνει ποτέ! Kαι σε κανέναν άλλο επίσης....χιχιχιχι....

Kαι φυσικά στα δύσκολά του, νύστα-πείνα-παράπονο-πόνος, τρέχει πιο πολύ στα δικά μου πόδια και μου τραβάει το παντελόνι για αγκαλιά.

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

Διαφημίσεις

Bέβαια, υπάρχουν μερικές λεπτομέρειες που δεν είπα....

Eίπε πρώτη λέξη "μα-μά" από 4-5 μηνών και ακόμα το λέει πιο πολύ από "μπα-μπά" που το είπε 1η φορά 6-7 μηνών! Kόντευε να σκάσει ο μπαμπάς μας...

Kαι επίσης όταν είναι στα νάζια και στα χάδια του, όταν του λέω "δως μου φιλάκι", σκύβει με ανοιχτό στόμα και με φιλάει στο στόμα! Eνώ στο μπαμπά του δεν το κάνει ποτέ!

παρομοιως!! το μπα-μπα βεβαια εμας το ειπε λιγο νωριτερα!

αλλά παραλληλα λεει αντε για-για........ τον κραταει η μαμα μου να ανησυχίσω;;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...