Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ!

Μαράκι

Recommended Posts

Ειμαι πολύ στενοχωρημένη τις τελευταίες ημέρες...στην προσπάθειά μου να μην στενοχωριέται ο άντρας μου ότι το παιδί δεν θα τον καταλαβαίνει (λόγω του έντονου έπαγγελματικού του ρυθμού) και δεν θα τον γνωρίζει, έφτασα στο σημείο το μωρό να λιώνει πραγματικά για τον μπαμπά του (να φανταστείτε το βράδυ χτες ενώ ποτέ δεν έχει ξυπνήσει, μόλις του ψυθίρισε κυριολεκτικά, τί κανει το μυρμηγκάκι μου?) ξύπνησε για 2 λεπτά το μωρό, χαμογελούσε και μετά ξανακοιμήθηκε...γύρω στισ 12μισι το βράδυ, ενώ είχε κοιμηθεί από τις 8μισι!)

φυσικά δεν στενοχωριεμαι που του δείχνει τέτοια αδυναμια απλά νιώθω ότι σε μένα δεν κάνει όλα αυτά...και είναι αλήθεια αυτό! μπορεί εγώ να την φωνάξω και απλά να γυρίσει, ενώ μόλις την φωνάζει ο μπαμπάς της αυτή γυρίζει γελάει και μπουσουλάει να τον φτάσει..ζηλέυω είναι τόσο κακο??τι με συμβουλευετε??είμαι υπερβολική?

Διαφημίσεις

Μαρία μου και μένα κάπως έτσι γίνεται μόλις βλέπει τον μπαμπά της λιώνει φαντάσου ότι το μόνο που λέει είναι "μπαμπα" όσο κι αν έχω προσπαθήσει να της μάθως το "μαμα" δεν τα έχω καταφέρει :cry::cry:

Είναι φυσιολογικό οι κόρες έχουν αδυναμία στον μπαμπά τους.

το κλασσικο οιδιποδειο με τους μπαμπαδες τους... :lol::lol::lol: μη στεναχωριεσαι μαρακι ...οι περισσότερες κορες ετσι κανουν παιδι μου!!!

να χαιρεσαι για την αδυναμια που του εχει , ειναι ωραιο και όσο περναει ο καιρος θα σου αρεσει να βλεπεις το δεσιμο τους...

υγ να εισαι σιγουρη οτι στα δύσκολα σε σενα θα ρχεται...

Και εσείς έχετε κόρες ! Εγώ τι να πω που υποτίθεται τα αγοράκια έχουν αδυναμία στις μαμάδες ? Με αυτό το παραμύθι νόμιζα και γώ ότι ο γιος μου θα λιώνει για μένα. Τον πρώτο καιρό που άρχισε να δείχνει την αδυναμία του στον μπαμπά του , αισθανόμουν άσχημα όχι γιατί είχε αδυναμία στον Γιώργο αλλά γιατί δεν μου έδινε καμμία σημασία ! Τελικά μια μέρα αναμένοντας την παιδίατρο ανακάλυψα ότι το ίδιο " πρόβλημα " είχαν και άλλες μαμάδες οπότε σταμάτησα να στεναχωριέμαι !

Ακόμα έχει μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά του ... αλλά μάνα είναι μόνο μια !!

Μην στεναχωριέσαι θα σου δείξει και σένα την αγάπη του , αυτό είναι το μόνο σίγουρο ! :D

Και εσείς έχετε κόρες ! Εγώ τι να πω που υποτίθεται τα αγοράκια έχουν αδυναμία στις μαμάδες ? Με αυτό το παραμύθι νόμιζα και γώ ότι ο γιος μου θα λιώνει για μένα. Τον πρώτο καιρό που άρχισε να δείχνει την αδυναμία του στον μπαμπά του , αισθανόμουν άσχημα όχι γιατί είχε αδυναμία στον Γιώργο αλλά γιατί δεν μου έδινε καμμία σημασία ! Τελικά μια μέρα αναμένοντας την παιδίατρο ανακάλυψα ότι το ίδιο " πρόβλημα " είχαν και άλλες μαμάδες οπότε σταμάτησα να στεναχωριέμαι !

Ακόμα έχει μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά του ... αλλά μάνα είναι μόνο μια !!

Μην στεναχωριέσαι θα σου δείξει και σένα την αγάπη του , αυτό είναι το μόνο σίγουρο ! :D

Αυτό ακριβώς νιώθω και εγώ! δεν με πειράζει που δείχνει αδυναμία στον μπαμπά της απλά στενοχωριέμαι που δεν δίνει σημασία σε μένα...γίνομαι πραγματικά χίλια κομμάτια, δουλειά, σπίτι, μελέτες και στο σπίτι όταν το μαράκι κοιμάται, και νιώθω αδικημένη...πάλι καλά που βλέπω ότι είναι και άλλες μαμάδες έτσι....

Διαφημίσεις

Δεν συμβαινει μονο σε σενα καλη μου, μην στενοχωριεσαι. Εγω την εχω ολη μερα, την ταιζω, την πλενω, την κοιμιζω...Ο αντρας μου σχολαει στις 10 το βραδυ...Μολις τον δει κανει σαν τρελη. Για μενα δεν εχει κανει ποτε ετσι...Ακομη και τις μερες που φευγω εγω για δουλεια και την κραταει ο μπαμπας της μολις γυρισω δεν μου δινει καθολου σημασια. Το θεμα ειναι οτι μ' εμενα κανει πραγματα που τα βαριεται...ταισμα, κοιμισμα, αλλαγη πανας Ενω με τον πατερα της ξερει οτι θα τον δει πολυ λιγο, δεν θα την πιεσει να φαει, δεν θα της χαλασει χατηρι και γενικα "ειναι η ωρα του παιχνιδιου". Κι εγω της παιζω φυσικα, αλλα ποτε δεν την ακουσα να γελαει με τα δικα μου καραγκιοζιλικια οσο γελαει μ' αυτα του μπαμπα της. Το χαιρομαι ομως, μου αρεσει το δεσιμο που εχουν αναπτυξει...(ανησυχουσα, επειδη ο αντρας μου λειπει ολη μερα, οτι δεν θα τον γνωριζει στο τελος...αυτη η εξελιξη μ' εχει μαλλον καθησυχασει) Αλλωστε οπως ειπε κι η Ελενα πιο πανω:μανα ειναι μονο μια!!! Ξερουν οτι η μαμα ειναι στανταρακι, το σιγουρακι τους και φυσικα την ψιλογραφουν...Ειναι σαν τις μαμαδες με τα ξενιτεμενα παιδια τους...Αγαπαουν μεν αυτα που ζουν κοντα τους αλλα για τα ξενιτεμενα τους λιωνουν :wink:

Υπαρχει η ενοτητα "7 θανασιμες πεθερες" στο τοπικ σχεσεις...αν και το θεμα πεθερα μπορουμε να το συζηταμε παντου...κυκλοφορει κι οπλοφορει σ'ολα τα τοπικ!!!!

Αααααχ και μένα τα ίδια!

Απο νεογέννητο μέχρι και τώρα τρελλή αδυναμία στο μπαμπά!

Βέβαια αυτό έχει και τα καλά του! π.χ. βράδυ όταν ξυπνάει αν φωνάξει μπαμπα .... ποιος πρέπει να σηκωθέι να πάει στο μικρό??? ο μπαμπάς !!! χιχιχι

Όσο μεγαλώνει όμως βλέπω πως αλλάζει και πως με ζητάει όλο και περισσότερο...και εκει λιώνω... (οχι οτι είμαι χαζομαμά)

:lol:

G9FN.jpg.png

Αααααχ και μένα τα ίδια!

Απο νεογέννητο μέχρι και τώρα τρελλή αδυναμία στο μπαμπά!

Βέβαια αυτό έχει και τα καλά του! π.χ. βράδυ όταν ξυπνάει αν φωνάξει μπαμπα .... ποιος πρέπει να σηκωθέι να πάει στο μικρό??? ο μπαμπάς !!! χιχιχι

Όσο μεγαλώνει όμως βλέπω πως αλλάζει και πως με ζητάει όλο και περισσότερο...και εκει λιώνω... (οχι οτι είμαι χαζομαμά)

:lol:

Έτσι , έτσι ..... :D:D:D

Διαφημίσεις

Εγώ πάντως έχω το αντίθετο "προβλημα". Ενώ τον θέλει το μπαμπά να είναι μαζί μας και φωνάει όλη μέρα "μπαμπά, μπαμπά".... δεν ξεκολλάει από πάνω μου ούτε με... λοστό!!!! :D

Θυμάμαι πάντως που μου είχε πει μια φορά η οδοντίατρός μου για τον γιο της πόσο δείχνει να προτιμάει το μπαμπά του και για το πόσο διαφορετικά μιλάει σ' αυτόν απ ότι σε εκείνη. Μια μέρα της αντιμίλησε και του λέει: "Καλά, δε ντρέπεσαι; Μιλάς έτσι στη μαμά;".....

- "Ελα, μωρέ μαμά, αφού εσύ είσαι εγώ"... της λέει.

Τις μαμάδες μας έχουν δεδομένες ενώ τον μπαμπά θεωρούν ότι πρέπει να τον κερδίσουν.....

sL7ap2.png

Διαφημίσεις

Έτσι και εμείς. Στην μαμά γελάει στον μπαμπά χοροπηδάει....

Λέτε κορίτσια ότι θα αλλάξει αυτό;

Και αν αλλάξει λέτε μετά να μετανοιώσουμε :wink:

Τώρα πάντως που ήταν άρρωστος δεν ξεκολλούσε απο πάνω μου...

dev277pr___.png

Κι εγώ πιστεύω ότι τις μαμάδες τις έχουν δεδομένες. Κάπως έτσι αντιδρά και ο δικός μου...μόλις δει τον πατέρα του κουνάει χέρια, πόδια από τη χαρά του και βγάζει κραυγές ευτυχίας. Η αλήθεια είναι ότι επειδή τον βλέπει λίγο μέσα στην ημέρα, ο χρόνος που περνούν μαζί είναι όλο παιχνίδια και γέλια. Μόλις ομως δει τα δύσκολα (πείνα, νύστα κλπ) εμένα θα αναζητήσει!! Πόσο μ' αρέσει αυτό...να απλώνει τα χεράκια του για να κουρνιάσει στην αγκαλίτσα μου!!!

.png.png

Τελικά όλα τα παιδιά τα ίδια κάνουν μου φαίνεται! Η δική μας εκτος του ότι για να πει μαμά είδαμε και πάθαμε - μετά το χρόνο - ενώ μπαμπά ελεγε από 6-7 μηνών, μολις δει τον πατέρα της κάνει σαν τρελή.. Αποκορύφωμα βέβαια που τον αποκαλει "μπαμπακα" ενώ εμένα απλά "μαμά" :P

oaiqp2.pngm9YLp2.png

και εμένα ο μικρός έχει τρέλα με τον μπαμπά του, η πρώτη λεξούλα που είπε ηταν "μπαμπας" η δευτερη " παππους" και τη λεξούλα "μαμά" την έφαγε η γάτα!!! :lol: να φανταστείτε όταν πάμε στον παιδίατρο ή όταν βλέπει κάτι και φοβάται τρέχει κατευθείαν στο μπαμπά του και άμαπάω να τον πάρω εγώ με σπρώχνει και πάει στον μπαμπά του!!!με στεναχωρεί αυτό γιατί δεν θεωρώ ότι του φέρομαι άσχημα απλά δεν του κάνω όλα τα χατήρια γιατί πολύ απλά δεν γίνεται.μέχρι για να κοιμηθεί το βράδυ θέλει να χαιδέψει το μάγουλο του μπαμπά του και κάπου στεναχωριέμαι και με πίανει το παράπονο :cry:

μην αγχώνεστε μαμάδες...μετά τα 2 κολλάνε τη μαμά και μετά, βήμα δεν κάνετε!

Έτσι.. έτσι... :wink:

Έτσι είναι....

Και επίσης τα παιδάκια κολλάνε στους μπαμπάδες γιατί ξέρουν ότι εκείνοι θα τα παίξουν, θα τους κάνουν και κανένα χατήρι παραπάνω... θα είναι πιο ελαστικοί γενικά... και τέλος και οι μπαμπάδες τελικά "μεγάλα παιδιά" είναι κι αυτοί!!!!!

Όταν όμως βρουν τα ζόρια τρέχουν μικροί-μεγάλοι στην μαμά....

Εμένα πάντως μ' αρέσει (την καταβρίσκω) να τους βλέπω να κάνουν ζουζουνιές και μετά να με κοιτάνε αναψοκοκκινισμένοι και με "ένοχο" ύφος!!!!

Όσο ζω... μαθαίνω

--------------------------

Μαρία (γέννηση 5/6/2004)

Σωτήρης (γέννηση 30/7/2007)

καλα λεει η μαρια μετα τα 2 κολλανε με την μαμα και ουτε την μπουγαδα δεν μπορεις να απλωσεις και καλα αν ειναι καλοκαιρι σε βοηθαει κιολας.τωρα τον χειμωνα να δειτε τι γινεται να κλαει μεσα απο το τζαμι και να φωναζει μαμα ελα μαυρο δακρυ λες και θα πηδηξω ελεος :!::!:

5db512b769.pngae89dcbaef.png σας αγαπω πολυ!!!

• 4 weeks later...
Έτσι και εμείς. Στην μαμά γελάει στον μπαμπά χοροπηδάει....

Πολύ καλό!!! :lol::lol::lol:

Και σε μας μια από τα ίδια. Μόλις δει τον μπαμπά του κάνει σαν τρελό, μέχρι να πλύνει τα χέρια του ο μπαμπάς ο Ιάσονας έχει πλαντάξει στο κλάμα που ακόμα δεν τον έχει πάρει αγκαλιά! Μόλις όμως είναι η ώρα για ύπνο και φαϊ χώνεται μέσα στην αγκαλίτσα μου και αυτό με ανταμοίβει!!!

Δεν υπάρχει λόγος για ζήλεια. Η μαμά είναι ασφάλεια και ζεστασιά, ο μπαμπάς είναι παιχνίδι και ξεσάλωμε, χώρια του ότι λείπει από το σπίτι και δεν τον χορταίνουν.

κοριτσι δεν ειναι?Τι περιμενεις?Εμενα με εχει χε... οταν βλεπει το πατερα της τις τρεχουν τα σαλια!!!Και εμενα στην αρχη με πειραζε αλλα τωρα το ξεπερασα.Ειναι και το γεγονος οτι τον βλεπει και πιο λιγο σε σχεση μ'εμενα.Ειναι και το οιδιποδιο.

Δεν ξερω αργοτερα αμα κολησει μαζι μου αυτο θα μας το πουν οι μαμαδες που εχουν μεγαλητερα κοριτσακια.

KeDzp2.png

CBqup3.png