Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

φωτογραφιες-βιντεο απο φιλους

fistikaki

Recommended Posts

ΕΓΩ ΦΙΣΤΙΚΑΚΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΘΑΛΕΓΑ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΜΟΥ ΠΩΣ ΔΙΑΛΕΓΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 74
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω θα διαλεγα φωτογραφο...

γιατι φανταζομαι οτι ουτε και εκεινος θα αντεξει ενα ολοκληρο καλοκαιρι χωρις διακοπες και θα πάτε τελικα... χι χι χι

πάντως (χωρις να θελω να μπλεκομαι στα οικονομικά σας, εσυ ξερεις ...) εχεις σκεφτει το ενδεχομενο πραγματικά να μην βγαινετε οικονομικα?? δηλαδη τον κατηγορουμε τον ανθρωπο αλλα απο εναν μηδενικο τραπεζικο λογαριασμο τι θα βγαλει?? Και παλι ζητω συγνωμη, δεν θελω να σε προσβαλω. Αλλα μηπως εχει και λιγο δικαιο? Μια χαρα θα την κανουν οι φιλοι τη δουλεια...

το οτι εχει δικιο, ειναι στανταρ...

τι να πρωτοκανουμε με ενα μισθο 3 νοματαιοι, συν 2 γατια συν 1 πιτ μπουλ...

συν του οτι εγω φετος (και του χρονου και του παραχρονου λογικα) λογω μωρου δουλευω ελαχιστα...

συν του οτι ειχαν πει τα πεθερικα μου οτι θα πληρωσουν για τη βαφτιση και μας πουλησαν, οποτε θα τα κανουμε ολα μαζι...

συν του οτι, σε τραπεζι και μπομπονιερες δε καναμε τσιγγουνιες...

ενα δικιο το εχει...

(και δυο, μη σου πω....)

fistikaki κλείσε τον πιο φθηνό φωτογράφο, και πες ότι θέλεις μόνο κάμερα, (λογικά θα φέρει φωτισμό για να παίρνει καλά video)(και θα σου βγεί και πιο φθηνα) πες και σίγουρα 2 φίλους (αυτό το λέω γιατί την έχω πάθει στον αραβώνα μου είχα 2 δικούς μου γιατι δεν μας περίσσευαν,ο ένας έλεγε άσε ρε έχω τέτοια φωτογραφική που απο εσένα ούτε να εμφανίσουμε τις φοτο δεν θα θέλουμε και τελικά αυτός με την σούπερ μηχανή ξέχασε να βάλει φιλμάκι το ζώον(ο κουνιάδος μου ήταν) ευτυχώς έβγαλε καμμια 10αριά φωτό ο αδερφός μου κι έχω ενθύμιο) για φωτογραφία και μια χαρά...

Διαφημίσεις

ναι καλα, ο βροντοσαυρος δε ξερει να χρησιμοποιει το καζανακι στο μπανιο, θα ξερει να τραβαει φωτογραφιες...

αυτη ακομα δεν εχει καταλαβει πως γινεται να τραβαμε βιντεο απο τα κινητα.. οποτε τραβαμε βιντεο φωναζει "μιλα καλε, τι το κρατας στον αερα το τηλεφωνο???"

Διαφημίσεις

Στη βαφτιση του Μητσου ειχα κλεισει για dvd και φωτο με ψηφιακο αλμπουμ

Δωσαμε προκαταβολη και μετα στερεψαν τα φραγκα

Απλα δεν πηγα να τα παρω(ενημερωσα τον ανθρωπο)και εναμιση χρονο μετα πηγα και τα πηρα και τον πληρωσα

Δεν ειχε ετοιμασει τιποτα ωστε να τα εχει χρεωθει και οταν του τα ζητησα τα ετοιμασε

ΜΑλιστα βγηκα και τυχερη γιατι επεσε η τιμη στα ψηφιακα αλμπουμ και γλιτωσα 200 ευρω

Δεν λεω οτι ειναι η καλυτερη λυση αλλα σου λεω τι ειχα κανει εγω

4

σαρωνιδα... 9/5

ειπε θα τραβηξει βιντεο ενας ξαδερφος μου... ξερει λεει, καλα

το οτι ειναι κουτσος, με ποδι στο γυψο, ειναι επιβαρυντικο στοιχειο, λετε???

ωωωωωωωωωωωωωωωωωωχ μανα μου........ τι βρισιδι εχω να φαω απο το φυστικι οταν μεγαλωσει!!

Σαρωνίδα??? 9/5??? Σοβαρά μιλάς??? Σαρωνίδα 10/5 βαφτίζω εγώ την κόρη μου!!!

Θα σε βρω οπωσδήποτε, δεν ανησυχώ. Η που θα ακολουθήσω τα φυστίκια που θα έχουνε πέσει ή θα ακούσω το "νάιν νάιν" και θα πεταχτώ απ' τους θάμνους χιχιχιχιχιχουχουχουχουχου

Φυστικακι να σου πω κατι? Ο,τι κι αν αποφασισετε τελικα για φωτογραφο, οπου κι αν καταληξετε, ειτε οι φωτογραφιες ειναι απο επαγγελματια ειτε απο φιλους, γραψε εσυ μια δικη σου ατακα κατω απο καθε φωτογραφια, ξερεις, μια συντομη περιγραφη των γεγονοτων, και το μικρο σου φυστικι θα εχει το πιο ΤΕΛΕΙΟ αλμπουμ που μπορει κανεις να φανταστει! Τη φανταζομαι να διαβαζει μετα απο χρονια τι εχει γραψει η μαμα της, κι αυτο δε θα μπορει να συγκριθει ουτε με την πιο τελεια ποζα του καλυτερου φωτογραφου!!!

συμφωνω με την bebos ...

Bασικα κι εμεις για οικονομικους λογους δεν θα παρουμε φωτογραφο και ηταν δικια μου επιλογη!Εχω επιστρατευσει κοσμο αρκετο και για βιντεο και για καμερα..μια χαρα!!

Διαφημίσεις

φυστικακι εγω παντως θα προτεινα να παρετε φωτογραφο...τα λευτα κανεις δεν τα δινει ολα μαζι...μεχρι να γινει κ η δουλεια!!!!!

ειναι κατι που γινετε μια φορα,οσο για τισ διακοπες...εχεις τοσα χρονια μπροστα σου...κ πιστεψε με...δεν μπορει ολο κ κανα 2ημερο ή 4ημερο θα πατε στην αδεια του(αυτος επειδη θα δουλευει θα θελει περισσοτερο)

σκεψου το παντως...εγω δεν θα ηθελα να μου πει αργοτερα το παιδι "καλα ρε μανα,φωτο απο την βαπτιση μου δεν εχεις?" ή "προτειμησες τις διακοπες απο τις φωτο?":confused:

ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ...ΕΤΣΙ?ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ...ΔΙΟΤΙ Κ Ο ΓΡΑΠΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΥΚΟΛΑ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΤΑΙ!ΑΛΛΟΣΤΕ ΕΙΜΑΙ FAN ΤΟΥ ΦΥΣΤΙΚΙΟΥ!;)

τι να παρεξηγηθεις παιδι μου? επειδη ζητησα τη γνωση σου?? καλα κανεις και τη λες...

(συμφωνα και γω αλλωστε...) αλλα το ξανασυζητησαμε με τον αντρα μου και δεν τον βλεπω ζεστο...

εχω ηδη αρχισει να λεω σε φιλους και γνωστους να ερθουν στη βαφτιση με τον εξοπλισμο τους!!!! καμερες φωτογραφικες μηχανες, ολο το πακετακι!!

αφου τους λεω "μια που θα σας ταισουμε μετα, καντε το ν αξιζει!!! χεχεχεχεεχε"

ετσι φυστικακι μην στεναχωριεσαι..δεν εγινε και τπτ.Θα βγουν πολλες φωτογραφιες και ωραιες!!Κι αμα τις τραβανε και φιλοι το χαμογελο θα ειναι και πιο αυθεντικο!!χαχαχαχ...γνωμη μου παντα...μια που ειχα ενα θεμα παντα με τις φωτογραφιες!!Με το καλο να βαφτισουμε τα παιδακια μας

Λοιπόν....να πω κι εγώ..με όλο το θάρρος...

Εμείς αρχές Ιουλίου που βαφτίζουμε ΚΑΙ παντρευόμαστε (είμαστε με πολιτικό παντρεμένοι). ΔΕΝ θα έχουμε φωτογράφο!! Από άποψη...

Μέχρι σήμερα σε ότι γάμους και βαφτίσια έχουμε πάει, όποτε μας έλεγαν μετά να δούμε το βίντεο λέγαμε "Όχι ρε @@@στη μου.." από μέσα μας και το βίντεο του αρραβώνα μας που τράβηξαν συγγενείς....δεν έχω ιδέα κατά που βρίσκεται σήμερα και ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΠΟΤΕ!!

Τώρα....για το γάμο μας και για το τραπέζι μετά θεωρούμε τη βιντεοσκόπηση πεταμένα λεφτά, δεν το συζητώ.

Όσο για τη βάφτιση που θα γίνει την ίδια μέρα στη συνέχεια του γάμου, προβληματιστήκαμε πάαααρα πολύ, γιατί πρόκειται για ενθύμια του μπέμπουρα!

Αλλά καταλήξαμε στο συμπέρασμα, ότι κι από θείους, συγγενείς και φίλους θα έχει βίντεο και φωτογραφίες μέσα στην εκκλησία,...... και θα έχει και μετά στο τραπέζι με την ησυχία μας όσες θέλει από τις δικές μας μηχανές...... και ήδη έχει τόσες φωτό από τη ζωή του που κάποια στιγμή θα μας πει : "Έτσι από περιέργεια, ζούσατε όλα αυτά τα χρόνια με μια μηχανή περασμένη στο χέρι;;"

Άλλωστε κι εμείς έχουμε φωτό από τη βάφτισή μας, ασπρόμαυρες ίσως, κακοφωτισμένες...τι έγινε...δεν σε συγκινούν το ίδιο με μια τέλεια επαγγελματική φωτό;;;

Τι θα έλεγες στη δική σου μητέρα, που ήξερες ότι δεν της περρίσευαν και προτίμησε να χάσει τις διακοπές της για να σου βγάλει καλές φωτογραφίες..εεεε;;....τι θα έλεγες;;;.... Δεν θα της έλεγες "Ρε , μάνα...ας πήγαινες διακοπές κι ας είχα 100 ερασιτεχνικές φωτό για να θυμάμαι τη βάφτισή μου"

Δεν θα το έλεγες;;;;;

καλα τα λες βρε κατερινακι... δεν εχεις αδικο..

αλλα μωρε... ξερω γω...

μη λεω ψεμματα, δε θα με χαλαγε να ηξερα οτι θα γινει επαγγελματικη δουλεια

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...