Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

φωτογραφιες-βιντεο απο φιλους

fistikaki

Recommended Posts

ειμαι ψιλοστεναχωρημενη....:(

μου ειπε ο αντρας μου οτι τελικα, δε μας παιρνει για φωτογραφο στη βαφτιση του μωρου... 800 ευρω που ζητανε ολοι, πανω κατω, δε θελει να τα δωσουμε εκει.. εχουμε λεει αλλες αναγκες...

γμτ... ατιμη οικονομικη κριση... οκ, δεν εχει και αδικο....

τες πα...

καμια συμβουλη απο μαμαδες που βρεθηκαν σε ιδια θεση με μενα?

λεει ο αντρας μου "θα τραβαω εγω φωτο και βιντεο" και του ειπα να το ξεχασει... ετσι θα χασει ολη τη βαφτιση...

θα αγκαρεψουμε κανα φιλο

πειτε μου οτι εχει συμβει και σε σας..........

γμτ... δε μπορω να το χωνεψω οτι δε θα εχουμε φωτογραφο... :?

Διαφημίσεις

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Λοιπον . Οι φωτογραφιες ειναι σημαντικες για τη βαφτιση

και το βιντεο ! διοτι αυτα θα τα εχει το παιδι και εσεις αναμνηστικα!

Εαν εχετε καποιον φιλο που εχει ''χερι'' και στη φωτογραφηση

και στο βιντεο , παρακαλεσε τον αν μπορει να σας κανει την

εξυπηρετηση . Δεν ειναι κακο . Σιγουρεψου ομως οτι εχει καλο

χερι , για να μη στενοχωριεσαι μετα .

Ε!!! στην αναγκη ταξε του να καθισει κοντα στην πεθερα σου !!!!!

Μονη μου ????? Ουτε στον παραδεισο

Ρε φυστικε ! Μου ρθε μια ιδεα . Εχεις καμμια ακρη

σε καμμια απο τις σχολες φωτογραφιας .??? Οι τελειοφοιτοι

σπουδαστες , μπορουν να κανουν τη φωτογραφηση και

ενας δικος σας το βιντεο ! Τι λες ???

Μονη μου ????? Ουτε στον παραδεισο

Φιστικάκι, γνώμη μου πάντα φυσικά... Μήπως είναι καλλίτερα να κόψετε από κάτι άλλο σε σχέση με τη βάφτιση και να βάλετε φωτογράφο;; Όχι τίποτα άλλο αλλά ούτε η μπομπονιέρα ούτε το προσκλητήριο θα μείνει, οι φωτογραφίες είναι το μόνο που θα μείνει να δει και το παιδί αργότερα και είναι κρίμα να μην είναι καλή δουλειά (εκτός αν βρείτε κάποιον φίλο που να του αρέσει και να το κάνει καλά ;) ). Αλήθεια οικονομικότερος φωτογράφος δεν υπάρχει; Νόμιζα ότι για βαφτίσεις παίρνουν λιγότερα...!

n50jp3.png

Διαφημίσεις

απο που να κοψουμε βρε liv ?

τις μπομπονιερες τις εχουμε παραγγειλει ηδη, τα προσκλητηρια τα εφτιαξα εγω,απο το τραπεζι δεν δεχεται ο αντρας μου να κοψουμε...

αρα........

αδιεξοδο

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

ελα μωρέ,μια καλή φωτογραφική μηχανή κανει θαύματα σήμερα. Μην αγχώνεσαι καθόλου, όντως και εμεις ετοιμαζόμστε για βάφτιση την άλλη εβδομάδα. Ο φωτογράφος θα μας πάρει 650 ευρώ για βιντεο, δείγματα και 2 αλμπουμ ενα για εμάς και ένα για την νονά.

Όλοι δυσκολευόμαστε, απο οπου μπορούμε νά γλιτώσουμε χρ'ηματα θα το κάνουμε. Εγω έκνα μονη μου μπομπονιέρες, προσκλητήρια και στολισμό για να γλιτώσω λεφτά.

Όλα καλα θα πάνε, ζητα απο καποιον συγγενή να ερθει απο νωρίς στην εκκλησια για να φωτογραφηθείτε όσο το μωρό ειναι ευδιαθετο και καποιον άλλον να τραβάει βίντεο και μια χαρα αποτελεσμα θα έχεις.

Καλή βάφτιση!!

Mην στενοχωριέσαι , αρκεί να σου πώ ότι στην βάφτιση της ανηψιάς μου τον φεβρουάριο ήρθε ο φωτογράφος...έβγαλε φωτογραφίες, αλλα σε ολες τις φωτογραφίες φάινονται καμια 30αριά επίδοξοι φωτογράφοι (μεταξύ αυτών και εγώ) και το μωρό εκτός ελαχίστων περιπτώσεων χάλια...όπως καταλαβαίνεις οι φωτογραφίες του ήταν άθλιες.... ενώ οι δικές μας μαζέυτηκαν περίπου στις 1500 φωτογραφίες και στα 10 βίντεο..όλα πολύ ωραία!!!!! πραγματικά !! και είχε και πολύ πλάκα αφού έγινε το μοντάζ με αποτέλεσμα φανταστικό...

Εγώ δεν πήρα φωτογράφο ούτε στο γάμο ούτε στη βάφτιση, δεν έχω καμία ιδιαίτερη αδυναμία στις φωτογραφίες γάμου και βάφτισης που βλέπω, ούτε είχα σκοπό να κάνω κανένα σούπερ-άλμπουμ. Επίσης μου τη σπάνε αφάνταστα οι προβολείς των φωτογράφων μεσα στις εκκλησίες. Φωτογραφίες μου τράβηξαν μερικοί φίλοι που βγάζουν ωραίες φωτογραφίες και μερικοί άλλοι τράβηξαν από μόνοι τους και μου τις έδωσαν. Τα αποτέλεσμα δεν είναι τίποτα εξαιρετικό. Είναι μερικές πολύ καλές φωτογραφίες και ένα σωρό μέτριες.Δεν είναι όμως καθόλου στημένες, το οποίο το εκτιμώ πολύ. Είναι λίγο καλύτερες από τις φωτογραφίες που έχω από διακοπές, γιορτές και γεννέθλια.....

df306542d5.pngbb1d25814b.png

Mην στενοχωριέσαι , αρκεί να σου πώ ότι στην βάφτιση της ανηψιάς μου τον φεβρουάριο ήρθε ο φωτογράφος...έβγαλε φωτογραφίες, αλλα σε ολες τις φωτογραφίες φάινονται καμια 30αριά επίδοξοι φωτογράφοι (μεταξύ αυτών και εγώ) και το μωρό εκτός ελαχίστων περιπτώσεων χάλια...όπως καταλαβαίνεις οι φωτογραφίες του ήταν άθλιες.... ενώ οι δικές μας μαζέυτηκαν περίπου στις 1500 φωτογραφίες και στα 10 βίντεο..όλα πολύ ωραία!!!!! πραγματικά !! και είχε και πολύ πλάκα αφού έγινε το μοντάζ με αποτέλεσμα φανταστικό...

εκει παταει και ο αντρας μου...

στο γαμο μας ειχαμε δωσει ενα σωρο λεφτα στο φωτογραφο και οι φωτογραφιες του και το βιντεο ηταν αθλια... πολυ κακογουστα παναθεμα τον!!

ευτυχως τραβαγαν και φιλοι μας ταυτοχρονα, αλλιως θα χαμε φωτο και βιντεο απο το γαμο του καραγκιοζη!!!

είδες??? όλα καλά θα πάνε λοιπόν μην αγχώνεσαι!!!!!!!!! όλοι πλέον πάμε με μια φωτ. μηχανή παντού..απαθανατίζουμε τα πάντα... έτσι θα γίνει και τώρα!!!!

Γλυκο μου πινατ, θα ψαξω να βρω αυτον που εκανε τις δικες μου (περιπου 350 ευρω) και θα σε πιμιασω αμεσα, οκ?

Κατα τα αλλα, μη στεναχωριεσαι καθοοολου!

Στη βαφτιση που εγινα νονα, ο φωτογραφος μπερδευτηκε και δεν ηρθε... ευτυχως ο αντρας μου τραβηξε κατι λιγες, αλλα οχι και πολυ καλες (εγω ημουν παντα αυτη που εβγαζε φωτογραφιες-αλλα ημουν απασχολημενη εκεινη τη μερα!)

Στο γαμο μου οι φωτογραφος ηταν απαισια (και ακριβη), οι μοναδικες (λιγες) φωτο που βλεπονται ειναι απο φιλους!

Αν δεν βρεις ακρη, θα βαλεις οοοολους τους γνωστους σου να τραβανε (πολλες φωτογραφιες), θα στηθειτε κανονικα οπως σας στηνουν οι επαγγελματιες και απο φωτο ουουουου θα΄χεις να διαλεγεις!