Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ

ELISA

Recommended Posts

ρε κορίτσια μπορείτε να με βοηθήσετε λίγο και μένα την άσχετη τι γίνεται με τις τιμές της εργατικής εστίας..??οι τιμές που αναγράφονται μπροστά τι είναι και μετά μέσα στο βιβλίο τι είναι...πήρα κάπου και έτσι όπως μου τα είπε δεν βγαίνει με τίποτα....δεν κατάλαβα τι πόσο θα πληρώνω εγώ...??τα παιδιά ανήκουν στον μπαμπά με τα εισητήρια του εοτ..ποιά ξέρει να με κατατοπήσει οεο????

Διπλα στο ξενοδοχειο που επιλεγεις, μεσα δηλαδη στον οδηγο αναγραφεται η δικη σου συμμετοχη (κατ' ατομο). Αν π.χ γραφει 4.44 ευρω για μηνα Ιουνιο εσυ θα πληρωσεις 4.44 επι 7. Αν δικαιουταν κι ο συζυγος 4.44χ2 χ7.

Οταν εχεις παιδι κατω του ενος δεν πληρωνεις. Ανω των 5 ειναι κανονικος δικαιουχος. μεταξυ 1 και 5 πληρωνει το μισο απ' οτι εσυ (2.22 δηλαδη). Αν ζητησεις επιπροσθετη κλινη για το παιδι σου θα πληρωσεις τα 2.22 αλλα και το 20% του ποσου το οποιο πληρωνει ο οργανισμος στον ξενοδοχο. (αυτες οι τιμες δηλαδη που εχει ο πινακας στην αρχη του οδηγου ειναι τα λεφτα που θα δωσει για σενα ο οργανισμος στον ξενοδοχο)

Τωρα για τον ΕΟΤ δεν γνωριζω τι ισχυει.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 234
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ASTERI

ASTERI 21 δημοσιεύσεις

• vera

vera 17 δημοσιεύσεις

• saxpa

saxpa 15 δημοσιεύσεις

• anastasie

anastasie 13 δημοσιεύσεις

jean μου σε υπερ ευχαριστώ με κατατόπισες πλήρως..!!!!!!!!!!!!

και παρεπιπτόντως μετά απο 38 τηλέφωνα στην χαλκιδική ΒΡΗΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αν και άλλα όνειρα είχα αλλά απο το να μου μένανε έτσι και να έμενα και εγώ με την χαρά...κάτι είναι....

α..να σημειώσω οτι σε αυτό που έκλεισα δεν έγραφε τον κλιματισμό και τελικά η κυριούλα έχει!!!..και 2 ακόμη που δεν έγραφαν κλιματισμό και πάρκινγκ είχαν..αρα καλό θα ναι να ρωτάμε κιόλας....

αντε και καλές μας διακοπές...!!!

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

Κι εμείς παιδευτήκαμε πολύ με τα εισητήρια του ΟΕΕ.

Πρέπει να κάναμε 40-50 τηλεφωνήματα, χωρίς να λέμε απ'την αρχή ότι έχουμε εισητήρια και δεν μπορούσαμε να βρούμε τίποτα!! :shock:

Όμως αργήσαμε να ξεκινήσουμε το ψάξιμο, έπρεπε να είχαμε αρχίσει αμέσως μόλις είχαμε τα εισητήρια στα χέρια μας.

Αλλά ψάχναμε δύσκολη περίοδο (τελευταία βδομάδα Ιούλη) και περιοχές που είναι πρώτες σε ζήτηση από Αθηναίους με μικρά παιδιά, δηλ. Πελοππόνησο και Εύβοια.

Από όλα τα τηλέφωνα, 2 μόνο μας απάντησαν θετικά για την περίοδο που θέλαμε και ευτυχώς το ένα είναι από τα πρώτα που είχα ξεχωρίσει απ'τον κατάλογο.

Και χθες οριστικοποιήσαμε την κράτηση!!!!.....ουουουυουυουφφφφφφ....

Πάντως να ξέρετε ότι από 13 Ιούλη ως 23 Αυγούστου είναι όλα ΦΟΥΛ!!! Και μετά σου λένε "οικονομική κρίση".....

Καλό κουράγιο σε όσους ψάχνουν...;), να επιμένετε, όλο και κάτι θα βρεθεί. Μην αφήσετε να πάνε χαμένα τα εισητήρια...

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

Jean τα φωτα σου........

Εκλεισα κι εγω σημερα το πρωι στι Μαρμαρι (μου πε το ιδιο για 15 ευρω το παιδι αλλα ξηγηθηκα σπαθι)

Και με παιρνει τωρα ο συζυγος και μου λεει να ακυρωσω επειδη καποιος γνωστος απο τη δουλεια (που δεν ξερει το ξενοδοχειο) του πε οτι δεν ειναι καλα σε κεινη την περιοχη, φυσαει πολυ και τα δεντρα ειναι γερμενα, εχει πολλες στροφες ο δρομος, η χαλκιδα ειναι δυο ωρες μακρια και ειναι πολυ απομονωμενο το μερος λεει, δεν εχει αλλα μερη κοντα.........

Με τρελλανε!!!! Εγω δεν τα θεωρω λογους για να ακυρωσω, μου αρεσε πολυ το ξενοδοχειο, οπως και το γεγονος οτι η ημιδιατροφη γινεται και δειπνο αν χασεις το μεσημεριανο.......

Τι λες εσυ? Εμαθες κατι για το μερος?

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Διαφημίσεις

Κι εμεις για 18 ιουλιου κλεισαμε κι απορω...ειναι οντως πολυ ευγενικοι και δεν μας δημιουργησαν προβληματα........και πρεπει να πληρωσω την προκαταβολη αυριο για να μην ακυρωθουμε....

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Εγώ θα ήθελα ενα δικλινο μεταξύ 8 και 16αυγούστου.το δεύτερο άτομο δεν εχει εργατικη εστία.θα μπορούσατε να βάζετε και το όνομα του ξενοδοχείου και τα τηλεφωνα.

ευχαριστώ πάρα πολύ.

Χαλκιδική - Λουτρά Αγίας Παρασκευής στην Τελιορίδου...

ελπίζω να είναι καλά το μοναδικό που βρήκα για 26 Ιουλίου..(όλοι μου λέγανε πως έχουνε για Ιούνιο και Σεπτέμβριο) :shock::shock::shock::shock: έχει ακτή λέει στα 100 μέτρα την κυρία που ρώτησα στο τηλ μου είπε είναι ένα λιμανάκι που κατεβαίνουνε και απο το ξενοδοχείο τώρα τι λιμανάκι είναι αυτό ακριβώς δεν ξέρω θα σας πώ όταν γυρίσω :roll::roll:..

αχ ελπίζω να έχει ρηχή θάλασσα και καλή ...αντε να δούμε...και όχι τίποτε άλλο τρέχεις και κάνεις τα χαρτιά μόνη σου και έχεις και τον γκρινιάρη τον άνθρωπο να λέει ....:-D:grin:

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

Eγω πάλι δεν αντέχω την μουρμούρα των αντρών..................έλεος.ένα θα σας πω είχα βρει πολύ ωραία ξενοδοχεία και μέχρι να τα ξαναδούμε και να το συζητήσουμε έκλεισαν...............τα νεύρα μου.

Υστερά απο αυτην την μικρή παρεμβαση θα πρεπει να πω οτι πήρα στο μαρμαρι στην εύβοια και είχε μετά της 20αυγούστου.......είναι πολύ ωραίο ξενοδοχείο πραγματικά.

Στην χαλκιδική μηπως εχεις τηλέφωνο?

Για να πω την πικρή μου αλήθεια εγώ θα έχω πάρει και 300τηλέφωνα....................

Διαφημίσεις

ΑΝΤΡΕΣ.................ΑΝΤΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΠΟΣΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ.....................ΕΓΩ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡ ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΕΥΒΟΙΑ ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΘΕΣ ΟΜΩΣ..............

Τα ιδια κι εμεις ......ο αντρας μου με εχει πρηξει με την γκρινια........τωρα θελει να το ακυρωσω επειδη λεει φυσαει και ειναι τα δεντρα γερμενα.......ημαρτον!!!!

Ειναι και η χαλκιδα μακρια λες και θα πηγαινουμε για κλαμπινγκ......

Ειμασταν πολυ τυχεροι και κλεισαμε με το πρωτο τηλεφωνημα, επ ουδενι δε θα μπλεξω σε αλλα......αν θελει ας ψαξει αυτος κι ας βρει αλλο.......

Το θεμα ειναι το ξενοδοχειο να ειναι καλο με παροχες και υπηρεσιες, να χει ημιδιατροφη και μαλιστα να μπορω να την παιξω οπως θελω..........να ξερω οτι παιρνω το μωρο οποτε γουσταρω και παω βολτα στο καφε της πισινας......κι ας μη βουτηξουμε......

Το εξηγω και αυτος τα δικα του......

Τα ιδια κι εμεις ......ο αντρας μου με εχει πρηξει με την γκρινια........τωρα θελει να το ακυρωσω επειδη λεει φυσαει και ειναι τα δεντρα γερμενα.......ημαρτον!!!! QUOTE]

αν κανόνιζες με τον Δήμαρχο μέχρι να πάτε να τα σηκώσουνε????ή τουλάχιστον για εκείνες τις μέρες που θα πάτε και μετά ας τα ξαναλύσουνε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

Ααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ......οταν ακουσα να μου εξηγει για 5 λεπτα για γερμενα δεντρα σκεφτομουν οτι εχει λασκαρει βιδα...δεν εξηγειται αλλιως.........

Του λεω οτι δεν με νοιαζει δεν πα να ναι και καταχαμα.......θυμωσε και μου το κλεισε λεγοτνας οτι μονο το ξενοδοχειο με ενδιαφερει.....

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.....το λεω και το φωναζω εδω και μερες........το ξενοδοχειςο με ενδιαφερει γιατι εκει θα περναμε μεγαλο μερος της μερας......

Δεν εχουμε ξανακανει διακοπες σε μεγαλο ξενοδοχειο μαζι και δεν καταλαβαινει........ειναι κολλημενος στα ενοικιαζομενα δωματια.......του εξηγησα πως θελω ημιδιατροφη (και εχουν εκει το καλο οτι αν δεν φας το μεσημερι τρως το βραδυ) και χωρους με πισινες και μπαρ να διασκεδαζουμε...........με ενα μωρο δεν μπορουμε να τρεχουμε σε διπλανες πολεις ολη μερα για καφε και διασκεδαση........

Σημερα θα ριξουμε καυγα για το θεμα....εχω ζητησει να μαθουν πληροφοριες για το μερος......

Ειναι δυνατον ρε παιδια να ναι τοσο χαλια?????

Διαφημίσεις

Βέρα ακριβώς τα ίδια ψάχνουμε κι εμείς και ευτυχώς έχει την ίδια άποψη και ο σύζυγος.

Μόνο που φέτος το θεωρώ χλωμό γιατί αργήσαμε να ενδιαφερθούμε και για τον Αύγουστο που μας ενδιαφέρει να μην διανοηθώ να πάρω τηλέφωνα εεεε;

Εμάς τα μεγάλα δεν βγαίνουν από το νερό κι φέτος με το μωρό δεν είναι δυνατόν να είμαστε θάλασσα μέσα στον καυτό ήλιο τόση ώρα.

Έτσι λοιπόν η μόνη λύση είναι φουλ εξοπλισμένο ξενοδοχείο για να μουλιάζουν οι μεγάλοι στην πισίνα κι εγώ να έχω την μικρή στην ρουτίνα της.

Άσε και το άλλο....μαγειρεύουμε όλο το χρόνο στο σπίτι να μαγειρεύουμε και στις διακοπές....πάει πολύ :mad:

Ανθουλα ψαξε ποτε δεν ξερεις........μπορει αν σε βαλουν σε αναμονη.......κι εγω νομθζω οτι σε μαγαλα ξενοδοχεια βρισκεις πιο ευκολα......

AX KOΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΘΑ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΡΟΣΙΑ..........................ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ............ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ Η ΘΑ ΓΕΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΙΣΙΑ Η ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΨΑΞΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΕΙ ΤΡΥΠΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΜΥΤΗ.ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΚΙΑ ΕΤΣΙ ΧΑΣΑΜΕ ΣΥΟ ΥΠΕΡΟΧΑ ΔΩΜΑΤΙΑ.ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΛΑΚΩΘΗΚΕ ΜΕ 5-6 ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΑΡΝΑΚΙ..................

ΝΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟ ΤΗΛ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.

ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ ΠΑΝΤΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΣΚΕΦΤΟΜΙΑ ΝΑ ΜΗΝΠΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ....................

Τώρα που το λες πραγματικά μου δίνεις ελπίδες....σήμερα θα κοιτάξω τον κατάλογο πιο αναλυτικά και θα σημειώσω αυτά που μου αρέσουν και με βολεύουν πιιο πολύ.

Αλήθεια σκεφτόμουν (αν έκλεινα εγκαίρως και είχα αυτή την πολυτέλεια) να κλείσω για τα αγόρια χώρια δίκλινο γιατί τέσσερις μεγάλοι και το παρκοκρέβατο θα είμαστε σαν παστές σαρδέλες...άσε που για να κάνουμε μπάνιο όλοι θα πρέπει να χάσουμε πόση ώρα.

Άσε που θέλω με τις κάψες να κοιμάμαι άνετα.

Asteraki gia to Marmari ρωτας?

22240/31301-2

Ηταν ευγενεστατοι, τους ειπα αμεσως για τα εισιτηρια και δεν ειχαν προβλημα.......απλα προσεξτε το θεμα του παιδιου, λενε οτι ειναι συν15 ευρω τη μερα, και δυο φορες τους εξηγησα πως παει......μπερδευονται.....

Ειχαμε μερες που μαλωναμε για το θεμα, δεν αποφασιζαμε ουτε μερος ουτε ημερομηνιες, καταφεραμε χθες να καταληξουμε καπου......

Ειναι μονο για να φερνουν αντιρρησεις, να ψαξουν βαριουνται.......το θεμα ειναι να μη χασεις το δωματιο ετσι για πλακα.......

Αμα ρωτησεις ρωτα τι παραλια εχει, ρηχη η οχι κι αν φυσαει συνεχεια.......

ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΙ ΡΩΤΑΓΑ. ΣΤΟ ΜΑΡΜΑΡΙ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ 20 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ,ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.

ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΑΣΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ.ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.ΑΧ.....ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΩ ΟΜΩΣ.ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ......

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΝΩΣΣΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΔΗΨΟ? ΧΘΕΣ ΕΚΛΕΙΣΑ ΓΙΑ 1-8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΑΛΑΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ.

Όσο μεγαλώνεις τόσο μεγαλώνει και η αγάπη μου για σένα!!!

Vera μου διαβασα οσα εγραψες. Ξερω οτι καμια φορα πιανει αερας εκει αλλα πρωτον δεν εβρισκα πουθενα αλλου τετοιο ξενοδοχειο με τοσες παροχες και προτασεις. Το σιγουρο ειναι οτι εχει λυσεις για οταν βαριεται το παιδι. Το πας λιγο στον κηπο, λιγο στην πισινα κτλ και του περναει η γκρινια. Στο ενοικιαζομενο που θα το πας; Ασε που αν φυσαει και λιγο υπαρχει και η πισινα. Το σημαντικο ειναι πως ειναι μεγαλο και συγχρονο ξενοδοχειο αρα ο,τι χρειαστεις θα στο παρεχουν και θα ειναι και καθαρο.

Οσον αφορα στο Μαρμαρι απ' οτι εμαθα ειναι τουριστικο μερος αρα βρισκεις οτι θες. τα Στυρα επισης τουριστικο μερος απεχει μολις 17 χιλιομετρα. Τη Χαλκιδα τι να την κανεις δηλαδη; Θα βγεις βραδυ με το παιδι;

Οσον αφορα στον αερα αμα ειναι να σου κατσει σου καθεται κι αλλου. Περυσι στη Μανη φυσαγε τις 7 απ' τις 15 μερες που πηγαμε. Με το Θεο θα τα βαλει ο αντρας σου; Λαχειο ειναι αυτα.

Εγω εκλεισα κι εστειλα και την προκαταβολη. Δεν ξαναμπλεκω γιατι δεινοπαθησα να βρω.

Το αλλο θετικο ειναι πως οι πιθανοτητες να ειναι καλο το φαγητο στην ημιδιατροφη ειναι πολυ περισσοτερες (μιας και εχουν σεφ) απ' οτι σε μια μικρη ξενοδοχειακη μοναδα που δεν μπορεις ποτε να εισαι σιγουρος τι γινεται μες στην κουζινα...

Οχι οτι δεν θα πας και στο ταβερνακι αλλα παιδι εχουμε και ειναι καλο να υπαρχει ημιδιατροφη μιας και τα παιδι δεν τρωνε μονο μια φορα τη μερα. Αν π,χ βγειτε εξω μεσημερι το σιγουρο ειναι οτι δεν θα ξαναπας ταβερνα το βραδυ, το παιδι ομως πρεπει να φαει το βραδυ. Αρα βολευει.

Εξηγησε του τα ολα αυτα. Ολα γινονται με προτεραιοτητα τα παιδια. Αν ημασταν για την παρτη μας ειναι σιγουρο οτι θα καναμε αλλες επιλογες αλλα δεν ειμαστε μονοι μας κι οι αντρες καποια στιγμη πρεπει να το καταλαβουν αυτο. Πανω απ' ολα η ανεση γιατι τι να το κανω να παω διακοπες και να μου βγει απ' τη μυτη;

Συμφωνω μαζι σου.........ψαχνω τωρα και στη βορειο ευβοια στο πευκι πχ που μας ειπαν......του ειπα οτι αν δε βρω κατι εφαμιλλο θα βαλω αυριο την προκαταβολη.......

Απο τοι μου λενε ειναι κοντα στην καρυστο που ειναι γραφικο μερος, το μαρμαρι απο μονο δεν ειναι κατι σπουδαιο και πως στην β. ευβοια ειναι τα ωραια γραφικα και οι παραλιες βλεπουν στο αιγαιο..........αλλα εμενα με νοιαζει το ξενοδοχειο οπως λες.......

Και μου αρεσει αυτο με την ημιδιατροφη.......κανονικα ειναι το μεσημεριανο λενε, αλλα αν δε προλαβεις μπορεις να φας το βραδυ.....σερβιρεται δειπνο στις 7 μισι με 9.......και οντως πολυ ελπιδοφορο ακουγεται το γεγονος οτι εχει σεφ....χαχα.........ιουνιο θα πατε εσεις?

Εγω θα εκλεινα η τελη ιουνιου η 18 ιουλιου....τελικα βρηκα για ιουλιο....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...