Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Βοήθεια...για τα 2α μας γενέθλια!(πάρτυ για αγοράκι με θέμα τα στρουμφάκια)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 122
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χρυσαλιδα μου αν πας σε ενα καταστημα που πουλαει ειδη συσκευασιας θα βρεις αυτα τα δισκακια τα χρυσα που βαζουν πανω τις τουρτες. Στον Πειραια εχει ενα καταστημα στο δρομο πριν τα Τζαμπο και εχει σιγουρα ειχα παρει κι εγω απο εκει.

Και μαλιστα τα πουλαει ενα ενα και οχι σε συκευασιες των πολλων μαζι οπως στη Βεφα που θες ενα και αναγκαζεσαι να παρεις 10 μαζι.

Νομιζω ομως πως αν κοιταξεις σε μαγαζια με ειδη σπιτιου μπορει και ναβρεις κατι ετοιμο.. Ειχα δει στα Pallet stores αλλα πριν 4 χρονια οποτε δεν ξερω αν υπαρχει κατι αντιστοιχο ακομα.

Επισης υπαρχει ενα υλικο το οποιο θα το προμηθευτεις απο βιβλιοχαρτοπωλειο (μαλλον θα χρειαστει να το παραγγειλεις). Το ζητας ως χαρτονι-σαντουιτς:-P Οι διαστασεις του ειναι οσο δυο κανσον χαρτονια μαζι και το παχος υπαρχει απο μισο εως ενα εκατοστο (σου συστηνο το μισο γιατι το ενα δεν θα μπορεις να το κοψεις με τιποτα.

Ειναι πολυ σκληρο σαν τα δισκακια τα ετοιμα.

Η προσκληση ειναι σουπερ και η ιδεα με τα μπαλονια μου αρεσει πολυ..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

καλημέρα!

Με πρόλαβε η Δώρα. Τις βάσεις για τούρτα σκέφτηκα. Το χαρτί σάντουιτς λέγεται και χαρτί για μακέτες; στην Αθήνα μάλλον θα το βρείς ευκολα. Εγώ παλιά δυσκολεύτηκα πολύ να το βρω και για το σχολείο ήταν ακριβό.

Για τα καπελάκια δοκίμασε να τα κάνεις από γκοφρέ αλλά να χρησιμοποιήσεις κόλλα stick και όχι υγρή ή το συρραπτικό

Διαφημίσεις

Τέλεια η στρουμφοπρόσκληση...

Τ Ε Λ Ε Ι Α Α Α Α Α Α Α Α ΑΑ Α Α Α Α ΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!

Και είμαι σίγουρη ότι και όλα τα υπόλοιπα που θα φτιάξεις, τέλεια θα είναι φιλενάδα.

Άντε με το καλό...

Περιμένουμε να καμαρώσουμε τις δημιουργίες σου.

Τέλεια η στρουμφοπρόσκληση...

Τ Ε Λ Ε Ι Α Α Α Α Α Α Α Α ΑΑ Α Α Α Α ΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!

Και είμαι σίγουρη ότι και όλα τα υπόλοιπα που θα φτιάξεις, τέλεια θα είναι φιλενάδα.

Άντε με το καλό...

Περιμένουμε να καμαρώσουμε τις δημιουργίες σου.

Οντως τελεια!!!!!!!!

που εισαι χαμενη βρε φιλεναδα;;;;

καταλαβα...χαθηκες γιατι ετοιμαζεις το τελειο στρουμφοπαρτυ!!

μπραβο κοπελαρα μου, πολυ ωραιες οι ιδεες σου και οι ετοιμασιες σου..με το καλο να σβησετε τα 2 σας κερακια!!!!

xrysalis δεν περίμενα βέβαια ότι θα πω κάτι διαφορετικό, αλλά είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!! Με το καλό τα 2α γενέθλιά σας!!!!

Μπράβο! Μπράβο! Μπράβο!

Φοβερή η πρόσκληση!!! Φαντάσου πώς θα είναι όλα τα άλλα!!!

t6c4p3.pngXRnsp2.png

Διαφημίσεις

http://www.paidika.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=340&Itemid=91

εδώ θα βρεις πολλές ζωγραφιές με στρουμφάκια. Στα τζαμπο έχει λευκά καδράκια(μικρά είναι) στα είδη χαρτικής. μπορείς να πάρεις όσα καδράκια χρειάζονται για όλα τα παιδάκια να τα ζωγραφίσεις με το σχέδιο και καρμπόν και χρώματα και αυτό να είναι το δωράκι σας από το στρουμφοπάρτυ σας.

Σ 08/07/2007

Α 07/08/2011

Θ 06/06/2013

• 3 εβδομάδες μετά...

Κοριτσάρες μου!! δε σας ξέχασα...

θα προσπαθήσω το βράδυ να σας βάλω κάποιες φωτό γιατί ακόμη δεν τις έχω όλες!

τράβηξε πολλές η αδερφή μου και τις περιμένω!!!

θα επανέλθω λοιπόν και θα σας πω πολλά!!

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

ναι βρε χρυσαλίς βάλε να δούμε !!!!

σε χάσαμε!!!

πολύχρονος ο γιόκας σου ,να ζήσει σαν τα ψηλά βουνά και να είναι πάντα γερός και ευτιχισμένος και εσύ να τον δείς όπως έχεις ονειρευτεί κοπέλα μου!!!

9indp3.png[/url][imgOmRHp3.png

Διαφημίσεις

xrysalis τη λές για αυτή την πρόσκληση?

βάζεις την foto του μικρούλη σου την ημερομηνία μέρα ,το κείμενο και έτοιμη.

I7311.jpg

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΕΣΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ 1 ΧΡΟΝΩΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Η ΙΔΕΑ ΜΕΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΕΣΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ 1 ΧΡΟΝΩΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Η ΙΔΕΑ ΜΕΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ
αχ καλή μου... με το καλό το παρτάκι σας... αλλά μη σε απογοητευσω... τζίφος το ίντερνετ! βρήκα ελάχιστα πράγματα και μάλιστα πανάκριβα!

έτσι έφτιαξα πολλά μόνη μου!

πάντως ρίξε μιά ματιά εδώ:

Ποτηράκια-πιατάκια : http://bluebuddies.com/Smurfs_Smurf_Party_Supplies.htm'>http://bluebuddies.com/Smurfs_Smurf_Party_Supplies.htm

Μια ιδέα για δωράκι :

http://bluebuddies.com/Smurfs_Smurf_Mugs.htm'>http://bluebuddies.com/Smurfs_Smurf_Mugs.htm

ή μακό καλοκαιρινά μπλουζάκια με τυπωμένη σταμπα των στρουμφ!

Ριξε μια ματιά εδώ : http://bluebuddies.com/

όσο για ελληνικά σάιτ.. χμμμ τίποτε!

για ελληνικά μαγαζιά;;; χμμ ελάχιστα!

κάτι φιγούρες-παιχνίδι στα τζάμπο και μου είπαν και για κάποια πραγματάκια στα χαρτικά του τζάμπο...

αυτά!

και ότι θες... εδώ είμαστε!

αχ Δώρα μου... ακόμη κυνηγώ την καλή μου αδερφούλα να μου τις δώσει!!

που θα μου πάει... θα την πιάσω απ' το μαλλίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι και... :lol:

Λοιπόοοοοοοοοοοοον... έχουμε και λέμε!!

το πάρτυ ήταν υπέροχο και το καταευχαριστηθήκαμε! ψώφησα στην κούραση... αλλά αυτό δεν έχει να κάνει!! Φυσικά πάντα θα μπορούσε να είναι καλύτερο... αλλά γι' αυτό υπάρχει η προσμονή του επόμενου!!!

Καλά αποφάσισα να κάνω στρουμφοπάρτυ, όμως στο εμπόριο δεν βρήκα τίποτε σχετικό για τις ανάγκες μου κι έτσι στρώθηκα κι έφτιαξα διάφορα πραγματάκια!!

Έφτιαξα μιά στρουμφοπρόσκληση κι έγραψα από πίσω της σε στυλ καρτ ποσταλ απο... και προς... και ζωγράφισα ένα στρουμφογραμματόσημο!!

την τύλιξα ρολάκι και την έδεσα με κορδονάκι και μετά την έβαλα μέσα σε μπαλόνες με καραμέλες και γρανίτες κι έγραψα ένα μηνυματάκι "Σκάσε με! μιά έκπληξη σε περιμένει!!" δεν ήταν εύκολο να τις γεμίσω... αλλά τα κατάφερα!!

Όταν τις έδινα υπήρχε ενθουσιασμός και μιά ταραχή για το μπαμ!!

Δυό πιτσιρικάκια όμως, μας την έφεραν! ούτε μπαμ ούτε τίποτε! έκαναν μιά μικροσκοπική τρυπούλα, πίεσαν το μπαλόνι να βγεί όλος ο αέρας και μετά με ψαλιδάκι το έκοψαν και πήραν τα καλούδια!!!!

Στο σπίτι, έστησα ένα τραπέζι καλοσωρίσματος για τους μικρούς καλεσμένους με τα ατομικά τους ποτηράκια που είχαν γραμμένο το όνομά τους με γκλίττερ, ένα καλαμάκι με μιά στρουμφοφιγούρα και μιά χαρτοπετσετούλα! Έβαλα μιά πιατέλα με στρουμφογλυκίσματα δίπλα από το βιβλίο των στρουμφοευχών, στρουμφοποτά και στρουμφολάτες και φυσικά τους περίμεναν τα στρουμφοσκουφάκια τους, το καθένα με το όνομά τους!!

Καλαμάκια είχα φτιάξει και για τους μεγάλους!! (ψωφάνε για τέτοια!!! ) όπως επίσης και στρουμφοσκουφιά για τις μαμάδες!! αυτό που δεν περίμενα ήταν τα παράπονα από τους μπαμπάδες... ενθουσιάστηκαν με τα σκουφάκια και θέλανε κι αυτοί δικά τους!!! έλα όμως που τελευταία ώρα δε μου έφτασε το ύφασμα και τα κάναμε τσίμα τσίμα!!! και λέω τα κάναμε... γιατί τα έκοψε και τα έραψε η μαμά μου κι εγώ έφτιαξα τα φουντάκια και τα ονόματα!!!!

Α! ναι! άκουσα και το άλλο!!! έπρεπε λέει να είχα ντυθεί εγώ στρουμφίτα κι ο άντρας μου μπαμπαστρούμφ!!!!

Στα τα της διακόσμησης τώρα...

έφτιαξα μιά γιρλάντα "Να ζήσεις Ωρίων" που κρέμασα από τα φωτιστικά και μιά αφισούλα στον τοίχο που έλεγε "Το στρουμφοπάρτυ του Ωρίωνα είναι εδώ!" και την κόλλησα πάνω από τον μπουφέ (που φέτος τον έκανα για αλλαγή στο σαλόνι και όχι στην κουζίνα που τον είχα κάνει πέρισυ! )

Έκανα και τρείς 3όροφους δίσκους-στρουμφοχωριό με χορταράκια και μανιταράκια γύρω γύρω και στη βάση τους άπλωσα σγουρά μαρουλόφυλλα για τα μπινελικάκια και παραδίπλα έπαιξαν διάφορες συνοδευτικές στρουμφολιχουδιές!

Φυσικά γύρω τριγύρω υπήρχαν πολλά, πάρα πολλά μπαλόνια!!

και για μουσική... τι άλλο στρουμφοτράγουδα!

Μέχρι που μπούχτησαν τα μεγαλύτερα και μου ζητάγαν χιπ χοπ !!!

Το μενού ήταν πάλι finger food!

Τυροπιτάκια, λουκανικοπιτάκια, σπανακοπιτάκια, χοτ ντογκάκια, μπεργκεράκια με σπιτικά μπιφτεκάκια, σπιτικά πιτσάκια και κρεπούλες, καλαμάκια με κεφτεδάκια και ντοματίνια, πατατούλες φούρνου, μπόμπες με γαλοπούλα και τυρί, ανάμεικτες σαλάτες... και διάφορα ψιλικοκό! πατατάκια, νάτσος, ξηροκάρπια κλπ κλπ!!!!

Έκανα και μικρά ταμπελάκια να ξέρουν τί τρώνε και όλα μιά χαρά!

τρόπος του λέγειν δηλαδή μιά χαρά! γιατί κανά δυό λαμαρίνες τα καρβούνιασα και καθόμασταν και ξύναμε... αλλά λέμε τώρα! κανείς δεν πήρε χαμπάρι κι ευτυχώς δεν μου έμειναν πάρα πολλά! Το κακό είναι που οι μεγάλοι φούσκωσαν από πριν με τους καφέδες και τα ποτά και δεν έφαγαν τα αναμενώμενα αλλά έτσι είναι αυτά!

Η στρουμφοτούρτα ήταν υπέροχη και σε εμφάνιση και σε γεύση!

η παράσταση ήταν κάπου μέσα στο δάσος με ρυάκια, ζωάκια και φυσικά στρουμφάκια! και η γεύση σταθερά cookies!!

Για ευχή δεν έγραψαν κάτι από το ζαχαροπλαστείο αλλά έφτιαξα εγώ ένα ταμπελάκι που το κάρφωσα τελευταία στιγμή επάνω! παραλίγο να το ξέχναγα!!

Μου έμεινε βέβαια η σκασίλα να έκανα την 3D τούρτα στρουμφομανιτάρι από την πασαρέλα... αλλά δεν βρήκα άνθρωπο να μου τη φέρει (ήταν μακρυά και το κατάστημα δε μου την έστελνε μαμώτο!!! )

Ο μικρός ήταν εκπληκτικός! συμπτωματικά ήταν σαν αληθινό στρρουμφάκι!!

από καιρό είχα αποφασίσει τα ρούχα του... γαλάζιο πουκάμισο και λευκό παντελονάκι! ε, μόλις έβαλε και το σκουφάκι του... ήρθε κι έδεσε το γλυκό!!!

Στην τούρτα έδωσε ρέστα! είχαμε κάνει μαθήματα από μέρες, να περιμένει να ακούσει το "να ένας σοφός" και τότε να κάνει "φου" κι έτσι κι έγινε! Όσο του τραγουδούσαμε γέλαγε και κοίταγε μιά εμάς και μιά την τούρτα του και μετά έκανε ένα φού και τα έσβησε και τα δύο κεράκια του μονομιάς!!! Κύριος! κύριος!!!!

Ε, μετά, φάγαμε, ήπιαμε και φυσικά χορέψαμε και παίξαμε με τα πιτσιρίκια!

με όσες δυνάμεις μου είχαν απομείνει... αποχωρίστηκα τα ψιλοτάκουνα, έβαλα σαγιοναράκια και άρχισα εργασία και χαρά!!!

Τους είχα πάρει τα μπαλόνια που έχουν οι κλόουν και φτιάχνουν διάφορα... αλλά τζίφος! τίποτε δεν καταφέραμε να φτιάξουμε εκείνη τη μέρα!!!

Ευτυχώς είχα πάρει και κάτι άλλα μπαλόνια "rockets" που τα φουσκώνεις, και μετά τα αφήνεις και πετούν με μιά τσιρίδα τρελή!!!

Φυσικά... έγινε χαμώς!! όλα τα πιτσιρίκια στη σειρά... με το ένα... με το δύο... με το τρία... αφήηηηηηηηηηηηηστετααααααααααααα!!!! και όποιο έπεφτε κάτω τελευταίο... αυτό κέρδιζε!!!! Μιλάμε για πολύ πλάκα!! τα άτιμα τα μπαλόνια... βιδώναν το ταβάνι!!!! αλλάαααααααααα... πίαστηκε το χέρι μου να τρομπάρει ξανά και ξανά!!!!

Στο τέλος, όταν έφευγαν, τους έδινα τα δωράκια τους!! ένας κουμπαράς γεμάτος στρουμφολιχουδιές σε μιά σακουλίτσα με ένα ευχητήριο ονομαστικό στρουμφοκαρτελάκι που έλεγε:

"Στρουμφίσαμε παρέα με κέφι και χαρά

σήμερα που έσβησα τα δύο μου κεριά!

Πολύ σε στρουμφοευχαριστώ που ήσουνα εδώ...

δωράκι σου δίνω και πολύ σε στρουμφοαγαπώ!"

Αυτά λοιπόν τα καθυστερημένα νέα μας και για το τέλος άφησα το φωτογραφικό υλικό!!

http://s436.photobucket.com/albums/qq85/xrysalis/share/?action=view&current=9ba48574.pbw

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα...............

Τι λες τωρα φιλεναδα?

Εκατσες και εφτιαξες όλα αυτα?

Ακούγονται όλα υπέροχα ..... πω πω πω ......... ποσο θα ηθελα να ημουνα και εγω καλεσμένη!!!!!

Να σου ζησει και πάλι ο Ωριωνάκος σου ..........

Ομως φωτο δεν φαινονται :( σνιφ σνιφ :( κλαψ κλαψ ........

Ομως φωτο δεν φαινονται :( σνιφ σνιφ :( κλαψ κλαψ ........
Έλα βρε... σοβαρά; από ποιό πρόγραμμα μπάινεις στο ίντερνετ; μήπως φταίει αυτό;

αν είναι να βάλω κανονικά τις φωτό!

κρίμα ο κόπος μου για την παρουσίαση που ετοίμασα δηλαδή!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...