Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μήλο της Οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου

Recommended Posts

Να σας πω και για κάπου αλλού όσες μένεται Βόρειο Ελλάδα. Στην Μηλιά Αριδαίας Ν. Πέλλης είναι η Παναγιά η Μηλιώτισσα η θαυματουργή. Η Παναγία έχει χαρίσει την υγεία που αναζητούσαν πολλοί πιστοί, έχει χαρακτηριστεί ως ¨ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΣ ΕΥΤΕΚΝΙΑΣ¨ μιας και έχει χαρίσει παιδιά σε άτεκνες οικογένειες.

http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=358851288949 για όσες θέλετε να διαβάσετε περισσότερα. Για όποια θέλει το τηλέφωνο του παπά για να μιλήσει μαζί του ας μου στείλει πμ.

Εγώ ήμουν ήδη έγκυος όταν πήγα για να μιλήσω στον παπά, που στη λειτουργία έλεγε συνέχεια για εγκυμοσύνη και νόμιζα ότι με είχαν πάρει χαμπάρι. συνέχεια κοιταζόμουν μήπως είχα κάπου ταμπέλα. Μετά ο παπάς μου εξήγησε ότι έτσι γίνεται η λειτουργία εκεί γιατί είναι η Παναγιά για την ευτεκνία. Πάντως πήρα μεγάλο κουράγιο για να συνεχίσω. Πολύ κοντά είναι και τα λουτρά Πόζαρ, που λένε ότι τα νερά κάνουν καλό στα γυναικολογικά.

as1cHjB-M3-1110MTA3NzdkfDA2MGR8RXZlbGluYQ.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 477
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και εγω το εφαγα το μηλο τελη απριλιου και τωρα ειμαι στην 3η ημερα καθυστερησης !!!!!!!!!!!!

να εχετε πιστη !!!!!!!!!!! ευχες για οτι επιθυμειτε σε ολες !!!!!!!!!!!!

evaki εύχομαι όλα να πάνε καλά και να έχεις μια καταπληκτική και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!

PMNYp3.png

Να σας πω και για κάπου αλλού όσες μένεται Βόρειο Ελλάδα. Στην Μηλιά Αριδαίας Ν. Πέλλης είναι η Παναγιά η Μηλιώτισσα η θαυματουργή. Η Παναγία έχει χαρίσει την υγεία που αναζητούσαν πολλοί πιστοί, έχει χαρακτηριστεί ως ¨ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΣ ΕΥΤΕΚΝΙΑΣ¨ μιας και έχει χαρίσει παιδιά σε άτεκνες οικογένειες.

http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=358851288949 για όσες θέλετε να διαβάσετε περισσότερα. Για όποια θέλει το τηλέφωνο του παπά για να μιλήσει μαζί του ας μου στείλει πμ.

Εγώ ήμουν ήδη έγκυος όταν πήγα για να μιλήσω στον παπά, που στη λειτουργία έλεγε συνέχεια για εγκυμοσύνη και νόμιζα ότι με είχαν πάρει χαμπάρι. συνέχεια κοιταζόμουν μήπως είχα κάπου ταμπέλα. Μετά ο παπάς μου εξήγησε ότι έτσι γίνεται η λειτουργία εκεί γιατί είναι η Παναγιά για την ευτεκνία. Πάντως πήρα μεγάλο κουράγιο για να συνεχίσω. Πολύ κοντά είναι και τα λουτρά Πόζαρ, που λένε ότι τα νερά κάνουν καλό στα γυναικολογικά.

Ευχαριστούμε για την πληροφορία Meg!

Χρήσιμη κυρίως για εμάς που είμαστε Β. Ελλάδα.

PMNYp3.png

κορίτσια γειά σας και από εμένα, πρόκειται και εγώ να φάω το μήλο της Αγίας μετά από νηστεία 3 ημερών αλλά κάπου παραπάνω διάβασα πως δεν πρέπει η νηστεία να γίνει Σαββατοκύριακο αλλά μόνο καθημερινές...εγώ νηστεύω από χθες Παρασκευή και το μήλο θα το φάω την Δευτέρα και αυτό γιατί ο άντρας μου τις ίδιες μέρες βρίσκεται στο Άγιο Όρος στη Σκήτη της Αγίας Άννης να προσκυνήσει για να παρακαλέσει να μας δώσει και εμάς ο Θεός παιδάκια...πειράζει που η νηστεία μου θα είναι και Σαββατοκύριακο; από Δευτέρα αρχίζουμε την προσπάθεια για την 2η εξωσωματίκη μας και παρακαλάμε το Θεό και την Παναγία να μας αξιώσει αυτή τη φορά να γίνουμε γονείς...εύχομαι σε όλες μας να δώσει ο Θεός παιδάκια σύντομα

Μαργαρίτα

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες. Δεν διάβασα όλα τα μυνήματα να ευχηθώ σε όλες όμως να αποκτήσουν το παιδάκι που επιθυμούν και μια καλή εγκυμοσύνη. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι η μητέρα μου για να μείνει εγκυος μετά από μια εγκυμοσύνη που έληξε άσχημα και μετά από καιρό αποτυχημένων προσπαθειών πήρε και εκείνη το μήλο της Αγίας και την κορδέλα που λέτε πριν από 29 χρόνια. Το αποτέλεσμα σας γράφει αυτήν την στιγμή υγιέστατο!!!!!!! και μητέρα πλέον ενός παιδιού. Οταν πιστευεις πραγματικά μου έχει πει γίνονται θαυματα. Μέσα απ την ψυχή μου σας έυχομαι να γίνει και το δικό σας.

κορίτσια γειά σας και από εμένα, πρόκειται και εγώ να φάω το μήλο της Αγίας μετά από νηστεία 3 ημερών αλλά κάπου παραπάνω διάβασα πως δεν πρέπει η νηστεία να γίνει Σαββατοκύριακο αλλά μόνο καθημερινές...εγώ νηστεύω από χθες Παρασκευή και το μήλο θα το φάω την Δευτέρα και αυτό γιατί ο άντρας μου τις ίδιες μέρες βρίσκεται στο Άγιο Όρος στη Σκήτη της Αγίας Άννης να προσκυνήσει για να παρακαλέσει να μας δώσει και εμάς ο Θεός παιδάκια...πειράζει που η νηστεία μου θα είναι και Σαββατοκύριακο; από Δευτέρα αρχίζουμε την προσπάθεια για την 2η εξωσωματίκη μας και παρακαλάμε το Θεό και την Παναγία να μας αξιώσει αυτή τη φορά να γίνουμε γονείς...εύχομαι σε όλες μας να δώσει ο Θεός παιδάκια σύντομα

Μαργαρώ μου κάνε την νηστεία σου και φάε το μηλαράκι.Τι θα πει καθημερινές. ?Η πίστη είναι πίστη και η Αγία Ειρήνη θα ακούσει τις προσευχές σου και καθημερινές και Σαββατοκύριακα και πρωί και βράδυ και 24 ώρες το 24ωρο.

Σας εύχομαι καλή επιτυχία,όλα να πάνε καλά και σύντομα να δεις μια θετική χοριακή και μια κοιλίτσα φουσκωμένη!!!!!

PMNYp3.png

Καλησπέρα σε όλες. Δεν διάβασα όλα τα μυνήματα να ευχηθώ σε όλες όμως να αποκτήσουν το παιδάκι που επιθυμούν και μια καλή εγκυμοσύνη. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι η μητέρα μου για να μείνει εγκυος μετά από μια εγκυμοσύνη που έληξε άσχημα και μετά από καιρό αποτυχημένων προσπαθειών πήρε και εκείνη το μήλο της Αγίας και την κορδέλα που λέτε πριν από 29 χρόνια. Το αποτέλεσμα σας γράφει αυτήν την στιγμή υγιέστατο!!!!!!! και μητέρα πλέον ενός παιδιού. Οταν πιστευεις πραγματικά μου έχει πει γίνονται θαυματα. Μέσα απ την ψυχή μου σας έυχομαι να γίνει και το δικό σας.

Η πίστη και η ελπίδα είναι το μεγαλύτερο όπλο μας!!!!

Ευχαριστούμε για τις ευχές σου!Να χαίρεσε το παιδάκι σου και την οικογένειά σου!!!

PMNYp3.png

Ειναι μεγαλη η Χαρη της κοριτσια.Η δευτερη κορη μου θα εχει και το ονομα Ειρηνη για να τηνευχαριστησω για τις γεννες μου...ειδικα η πρωτη εξελιχθηκε οπως εξελιχθηκε απο θαυμα της...τηνιστορια θα τη γραψω καποια στιγμη και θα τη στειλω να τη δημοσιευσουνε στο περιοδικο της ή να την αναρτησουνε αν θελουν εκει εξω απο την εκκλησια.Εχετε πιστη!!!

Διαφημίσεις

κορίτσια να είστε όλες καλά για τις ευχές σας!!!! Νικουδάκι όντως η 3ήμερη νηστεία είναι και από λάδι και από όλα...!!!! (καταλαβαίνεις τι εννοώ)

εγώ τώρα έχω μία άλλη απορία...βρε κορίτσια σήμερα είναι η 3η μέρα νηστείας και μου ήρθε περίοδος...εγώ τώρα τι να κάνω να το φάω το μήλο...από αύριο αρχίζω τις ενέσεις για την δεύτερη εξωσωματική μας...εγώ θέλω να το φάω για να μας βοηθήσει η Αγία στην προσπάθειά μας...εσείς τι ξέρετε σχετικά;

Μαργαρίτα

• 3 εβδομάδες μετά...

Sugary δεν ξέρω αν σου στέλουν αλλά αν θέλεις στείλε μου σε προσωπικό μήνυμα τα στοιχεία σου, που μένεις κλπ και να δούμε πως μπορώ να σου στείλω εγω... μου εδωσαν 2-3 φετούλες πριν λίγες μέρες. :)

Σ' ευχαριστώ Θεέ μου...

aUeJp3.png

Sugary δεν ξέρω αν σου στέλουν αλλά αν θέλεις στείλε μου σε προσωπικό μήνυμα τα στοιχεία σου, που μένεις κλπ και να δούμε πως μπορώ να σου στείλω εγω... μου εδωσαν 2-3 φετούλες πριν λίγες μέρες. :)

Σου έστειλα..!! Μακάρι κορίτσια να γίνει και σε μας το θάυμα αν και η πίστη στον Θεό νομίζω ότι είναι το πιο σημαντικό!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου σας εύχομαι ολόψυχα καλά νέα και όσες είναι έγκυες καλή εγκυμοσύνη. Εγω δεν εχω εμπειρία απο το μήλο αλλά έχω μια άλλη εμπειρια. Θέλω να σας την πώ για να καταλάβετε οτι όλα είναι θέμα πίστης. Παντρεύτικα και απο τηνπ΄ρωτη νύχτα ήθελα παιδάκι. Οι προσπάθειες 8 μηνών δεν απέδωσαν καρπούς. Η γυναικολόγος μου είχε βρεί κάποιο προβληματάκι και μόνο μετα απο επέμβαση θα μπορούσα να μείνω έγκυος. Δράμα και κλάμα εγω. Ο καλός μου με πήγε εκδρομή να ξεχαστώ στο Νάυπλιο. Και εκεί μέσα στο παλαμίδι μπαίνοντας στη εκλησία του Αγιου Ανδρέα με δάκρυα ζήτησα απο τον άγιο ένα παιδάκι. Και ναι βρε κορίτσια μου το έδωσε. Το έπιασα σε εκείνη την 2μερη εκδρομή. Και το παιδάκι μου μπήκε στη κοιλιά μου για να μείνει και να είναι γερό, γιατι μη γνωρίζοντας οτι είμαι έγκυος πήρα δυνατή αντιβίωση και ενω είχα πρόβλημα και έπρεπε να είμαι κλινήρης (πριν καταλάβω την εγκυμοσύνη μου)εγω επιδιδόμουν σε επικύνδυνα για εγκυμοσύνη σπόρ. Δε θα σας κουράσω άλλο, αλλά κορίτσια η πίστη θα σας δώσει αυτο που τόσο ποθείτε. Να είστε όλες καλά και θα χαρώ να ακούω κάθε μέρα και απο μιά σας με χαρούμενα νέα.

Κορίτσια έχω κι εγώ προσωπική πείρα από τα θαύματα της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου.Είμαι στη φάση εξωσωματικών(έχω ήδη κάνει τρεις).Στην τελευταία προσπάθεια έφαγα το μήλο και σταύρωνα την κοιλιά μου με το λαδάκι της. Είχα τόση πίστη ότι θα με βοηθήσει και το έκανε το θαύμα της.Εμεινα έγκυος με τη βοήθειά της κι είμαι βέβαιη γι'αυτό.Δυστυχώς η εγκυμοσύνη δεν προχώρησε αλλά εξακολουθώ να πιστεύω πως κάποτε η χάρη της ίσως με ξαναβοηθήσει!Μην χάνετε την πιστη σας!

• 3 εβδομάδες μετά...

Καλημερα κοριτσια.... για οσες δεν το ξερετε, ηθελα να σας πω οτι αυριο ειναι η γιορτη της Οσιας Ειρηνης της Χρυσοβαλαντου και σημερα ειναι η παραμονη της και ο εσπερινος.......

Ευχομαι τα καλυτερα σε ολες...... Η ευλογια της μαζι μας........

Λοιπον καλησπερα....Κ εγω Χρυσοβαλάντη....Ημητερα μου ειχε καποια προβληματα κ η Αγια εκανε το Θαυμα της...γιαυτο μου εδωσε κ το ονομα της....ομολογω οτι ειναι η προστατιδα μου κ συνεχεια προσευχομαι σε Αυτήν...Η γιορτη της ειναι 28 Ιουλιου...χτες δηλαδη...Ας μας βοηθησει η Χαρη της ολες εμας ποθ πραγματικα την χρειαζομαστε....Καλη τυχη σε ολεσ μας!!!!

JiM5NjA7JiM5NDU7JiM5NTU7JiM5NTM7ICYjOTQ1OyYjOTYwOyYjOTU5OyAmIzk2NDsmIzk1MTsmIzk1NzsgJiM5NDU7JiM5NjE7JiM5Njc7JiM5NTE7Li4uLi4u.jpg

Κρίμα εχω νευριάσει με τον ευατο μου γιατι εχθές ολη μερα λεγαμε να παμε στην εκκλησια μετα τη δουλεια και στο τελος ξεχαστηκαμε και νυχτωσε.. ηθελα τοσο πολυ να επισκεφθω μια εκκλησια να αναψω ενα κερακι στην Αγία και να την παρακαλέσω για ένα μπεμπάκι ..

Χρυσοβαλάντη χρόνια σου πολλά για εχθές ευχομαι του χρόνου με ένα μωράκι στην αγκαλιά σου!!

Αχ η καλητερη ευχη....σε ευχαριστω πολυ πολυ και εσυ το ιδιο ευχομαι!!!

JiM5NjA7JiM5NDU7JiM5NTU7JiM5NTM7ICYjOTQ1OyYjOTYwOyYjOTU5OyAmIzk2NDsmIzk1MTsmIzk1NzsgJiM5NDU7JiM5NjE7JiM5Njc7JiM5NTE7Li4uLi4u.jpg

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...