Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Extra προσοχή στις τσάντες μας!

pitsinaki

Recommended Posts

Ή αλλιώς φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά που λένε...

Είπα να ανοίξω αυτό το θέμα για να μην την πατήσουν κ άλλοι.

Χθες η μητέρα μου είχε πάει για καφέ κ αν κ είναι άτομο που προσέχει πολύ με τα πράγματά της, είχε την τσάντα της κρεμασμένη στην πλάτη της καρέκλας που καθόταν, με κλειστό φερμουάρ.

Καθόταν στον επάνω όροφο καφετέριας κ σε κάποια από τα τριγύρω τραπέζια είχε κόσμο, καθώς κ στο ακριβώς από πίσω.

Να μην πολυλογώ, σε κάποια φάση διαπίστωσε ότι από την τσάντα της είχαν κάνει φτερά το κινητό, το πορτοφόλι και η επαγγελματική της ατζέντα.

Αυτοί που κάθονταν στο πίσω τραπέζι προφανώς βουτούσαν διακριτικά ό,τι μπορούσαν από την τσάντα κ την έκαναν κύριοι...

Άντε τώρα να ακυρώνεις κάρτες, άντε άλλη ταυτότητα, άντε χίλια δυο...

Το θέμα είναι ότι κ εγώ που προσέχω σε υπερβολικό βαθμό, θεωρούσα ότι το να έχεις κρεμασμένη την τσάντα στην καρέκλα σου με το μπουφάν από πάνω κ μέσα σε κλειστή καφετέρια στην τελική, σου παρέχει μια κάποια προστασία.

Σκεφτόμουν ότι σιγά μη ρίσκαρε κάποιος να βουτάει πράγματα με τον κίνδυνο να τον πάρω χαμπάρι. Πώς θα προλάβαινε να φύγει; Πόσο μάλλον σε όροφο...

Ε, τελικά πουθενά μα πουθενά δεν πρέπει να αφήνουμε τα πράγματά μας από τα μάτια μας.

Ή να έχουμε μαζί μας πράγματα μηδαμινής αξίας.

(αφήστε που το πορτοφόλι εκτός των άλλων είχε μέσα κ πολλές φωτογραφίες του μωρού κ δικές μου κ το κινητό ήταν γεμάτο με βιντεάκια μας κ τώρα όλα αυτά είναι στα χέρια του οποιουδήποτε:evil::evil::evil:

Διαφημίσεις

Οσο αβολο και αν ειναι η τσαντα μου πάντα βρίσκεται στην καρεκλα κρεμασμένη αλλά καθεται μαζι μου στην καρέκλα, αν καταλαβαίνετε τι εννοω. Την εχω στην πλάτη μου, δεν υπάρχει περιπτωση να την κρεμασω απο εξω ουτε και με μπουφαν απο πάνω. Μια φορα την κρεμασα στο χερουλι της καρεκλας αλλά φυγαμε αρον των αρων και την ξεχασα! :oops: ευτυχώς την βρήκα...

πραγματικα πρεπει να προσεχουμε παρα πολυ.εγω οπου και να ειμαι η τσαντα ειναι στα ποδια μου.μια φορα μου εσπασαν το τζαμι του αυτοκινητου και μου την πηραν.εγω φταιω βεβαια.

παρκαρα 50 μετρα πριν το μαγαζι μας πηρα την τσαντα και πηγα στο μαγαζι.κατι μου ζητησε ο μπαμπας μου που το ειχα στο αμαξι και γυρισα να το παρω.ενας τυπος που ηταν εκει με ειδε να μπαινω στο αμαξι με την τσαντα και να βγαινω χωρις αυτην.οταν γυρισα το τζαμι ηταν σπασμενο και η τσαντα εξαφανισμενη.ειχα μαζι μου το κινητο μου μονο και εξετασεις απο γιατρο.οποτε μονο αυτα ειχαν σωθει.

μετα απο μερες μου τηλ οτι βρηκαν πραγματα μου και πηγα και τα πηρα.βρεθηκαν ταυτοτητα διπλωμα καρτες και τα κλειδια απο 3 σπιτια βγαλμενα ενα ενα απο τα μπρελοκ.

επειδη θα μπορουσε να βρει ανετα τις διευθυνσεις μας αλλαξαμε κλειδαριες το ιδιο βραδυ.και μια βδομαδα μετα μου ειπε ο απο κατω μου οτι ακουσε καποιον να προσπαθει να ανοιξει την πορτα μου και μολις φωναξε αυτος εφυγε.(ο απο κατω δεν ηξερε το περιστατικο)

απο τοτε την εχω παντα μαζι μου χιαστει κολλημενη πανω μου και οταν οδηγω την περναω μεσα απο την κουμπωμενη ζωνη!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

Γενικώς έχω ακούσει τόσα περιστατικά με τσάντες κ κλεψίματα που θέλει ολόκληρο βιβλίο για να γραφτούν...

Το πιο πρόσφατο ήταν μια φορά που περίμενα στη στάση μαζί με διάφορο κόσμο κ ήταν μια κοπέλα η οποία κάτι έγραφε στο κινητό της.

Ξαφνικά σταματάει ένα μηχανάκι, κατεβαίνει ένας τύπος κ πάει στην ψύχρα να της αρπάξει το κινητό.

Εκείνη το τραβούσε πίσω, αυτός το ξανατραβούσε προς το μέρος του, τελικά δυο τρεις άντρες από αυτούς που περίμεναν κ ένας περαστικός μπήκαν στη μέση κ ο τύπος λάκισε...

δεν υπήρχε περίπτωση να το τραβούσα πίσω το κινητό παιδιά, σε καμία περίπτωση. Η κοπέλα ήταν τυχερή γιατί ο τυπος δεν είχε επάνω του τπτ, το ρισκάρεις όμως;

Πάντως σε περιπτώσεις σαν της vickypap αυτό που φοβάσαι κυρίως είναι μη σου έρθουν κ στο σπίτι σου συστημένοι...

Στην περίπτωση της μάνας μου πάντως δεν πήραν κλειδιά, αλλά έχουν στα χέρια τους τα περισσότερα προσωπικά της στοιχεία...

Ακύρωσε τις κάρτες της, έκανε δήλωση για την ταυτότητα, όμως ήταν γραμμένα κ ΑΦΜ στην ατζέντα κ επαγγελματικά της θέματα κ ένα κάρο...

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...