Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΦΥΣΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΡΟΣΟΦΙΑ ΓΙΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ

mata

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 475
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρωταω γιατι αν ειναι κατω απο 30 να της απαντησω εγω,αν ειναι πανω απο 50 να της απαντησεις εσυ :D:D:D

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

και πού θυμάσαι μαρή Ζωζώ τι έκανες στα 30 σου????

αμ το άλλο! που άλλαξες ταυτότητα τώρα για να πας Ισπανία και δήλωσες άλλη ημερομηνία γέννησης?? το 'χεις πει στα κορίτσια??? και ήθελες αντί για το '46 που γεννήθηκες να σου γράψουν ότι γεννήθηκες το '76...??? τρομάρα σου! :lol::lol::lol:

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

εγω τουλαχιστον δεν την επεσα στον Καποδιστρια για ενα σακι πατατες :D:D

αληθευει οτι θα ανακυρηξουν το πονεμενο κορμι σου ιστορικου ενδιαφεροντος ??? :D:D:D

και ξουτ γρια απο δω γιατι το θεμα ειναι η ομορφια και οχι η τριτη ηλικια και η ακρατεια :D:D:D:D

αληθευει οτι θα ανακυρηξουν το πονεμενο κορμι σου ιστορικου ενδιαφεροντος ??? :D:D:D

και ξουτ γρια απο δω γιατι το θεμα ειναι η ομορφια και οχι η τριτη ηλικια και η ακρατεια :D:D:D:D

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Μ'αγαπάει! Είναι φανερό οτι με αγαπάει! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Διαφημίσεις

ΚΑΠΗ μου το κάνατε το τόπικ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Κάτσε να βάλω και ηλικία μελών!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αγάπες μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

Αμαρυλλίς μάλλον πρέπει να φορέσεις μια καλύτερη ενυδατική, για να απλώνεται καλύτερα το μεικ απ στο πρόσωπο σου!!!!Και η Angi, αυτά που σου προτείνει α τα κάνεις πιστεύω ότι θα είναι πολύ αποδοτικά! :wink:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Ναντια1

Συνταγη (φυσικη) για μαυρους κυκλους:

Σε ενα μπρικι βραζεις λιγο νερο μεσα στο οποιο βουτας ενα φακελακι χαμομηλι.Το αφηνεις 5 λεπτα και στην συνεχεια αφαιρεις το φακελακι κρατωντας το αφεψημα.

Σε ενα μεγαλο μπρικι βραζεις μια μικρη πατατουλα.Την παιρνεις,την καθαριζεις και την λιωνεις με ενα πιρουνι.

Τωρα: Παιρνεις βαμβακακια στρογγυλα (pom pom).Bουτας μεσα δυο βαμβακια να βραχουν λιγο μεσα στο χαμομηλι και στην συνεχεια τοποθετεις αναμεσα τους λιγη απο την πατατουλα.Τοποθετεις στο ενα ματι και κανεις το ιδιο και για το αλλο ματι.

Αφηνεις για 15 λεπτα.

Εφαρμοζεις καθε βραδυ μεχρι να εξαφανιστουν οι κυκλοι.

Για διευκρινησεις αναμενω απαντηση.

Για το γαλακτωμα θα επανελθω.

FWusp3.png

Διαφημίσεις

ΑΝΤΖΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΒΟΥΤΑΣ ΣΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ.ΠΟΣΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΤΑΤΑ?ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ?

ΝΑΝΤΙΑ1,

Βαζουμε πατατα τοση ωστε να καλυψουμε το στρογγυλο pom pom.

Συνεχιζουμε την θεραπεια μεχρι να εξαφανιστουν οι κυκλοι.

Εξαρταται απο την κατακρατηση και το προβλημα.

FWusp3.png

Μ'αγαπάει! Είναι φανερό οτι με αγαπάει! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αχ..... και σας είχα χάσει!!! :D:D:D

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

ρωταω γιατι αν ειναι κατω απο 30 να της απαντησω εγω,αν ειναι πανω απο 50 να της απαντησεις εσυ :D:D:D

χμμ κάτι στο ενδιάμεσο παίζει? :roll: είμαι 30 και κάτι ψιλάαααα μωρέ..

5qfMp3.pngM5Bvp3.png

Amarilys,

αυτο που περιγραφεις στο προσωπο σου ακουγονται σαν στιγματα.Υποθετω οτι αυτο κανει σχετικα αναγλυφη την επιδερμιδα και εχεις θεμα με το μεικ απ.Θα προτεινα να κανεις ενα βαθυ καθαρισμο με ατμο.

Στην συνεχεια για να διατηρησεις αποτελεσματα,κανεις πηλινγκ 2 φορες την εβδομαδα και 1 φορα μασκα αργιλου (οπου κανεις).

Επισης να μου πεις τι μεικ απ χρησιμοποιεις και σε τι μορφη;

Σε οτι αφορα τα ματια:Απαραδεκτη η μη χρηση κρεμας ματιων.

Το δερμα κατω απο τα ματια προηγειτε 10 χρονια το δερμα του προσωπου,οποτε καταλαβαινεις.

Θελεις και ενα tip για σακουλες και μαυρους κυκλους; :cool:

Thnx! το Σάββατο έκανα πάλι μάσκα αργίλου και η αλήθεια έλαμψε!η πυγολαμπίδα έφεγγε στο σκοτάδι! :lol::lol:

περιορίστηκαν τα κουκιδάκια-στιγματάκια προφανώς όπως είπες, είχα και καιρό να ασχοληθώ με το θέμα επιδερμίδα!

Έχεις να μου πεις κάτι για πήλινγκ?Επίσης(βρήκαμε παπά...που λέει και η παροιμία :lol: ) όταν λες ατμό εννοούμαι την γνωστή κατσαρολοθεραπεία?

Έχω ένα μέικ απ σε υγρή μορφή της Oriflame, αλλά δεν είμαι απόλυτα ευχαριστημένη, χτες έβαλα ένα font de teint της Vichy που κατά τύχη είχα στα καλλυντικά μου(μου το χε δώσει κάποιος, κάπου κάποτε :roll: ) και ήταν πολύ καλό..τί διαφορά έχει από το μεικ απ?το συγκεκριμένο απλώθηκε πολύ καλά και ήταν πολύ απαλό!.

Της Oriflame έχω κρέμα προσώπου και ματιών. Έχεις να μου προτείνεις καμία άλλη μάρκα? Στο παρελθόν χρησιμοποιούσα της Vichy, αλλά μία κρέμα-τζελ ματιών της ιδίας μάρκας δεν μου είχε αρέσει, ένιωθα να καίει την περιοχή

5qfMp3.pngM5Bvp3.png

Διαφημίσεις

Για πήλινγκ Αμαρυλλίς από ότι θυμάμαι υπάρχουν κάποιες ιδέες μέσα στο τόπικ!!!

Για τα υπόλοιπα θα σε κατατοπίσει η Angi!!!

Πάντως είναι γεγονός ότι οι μάσκες κάνουν την επιδερμίδα να λάμπει!! :wink::D:D

n3kPp3.png

zewgp3.png

Αmarilys,

Oταν λεω ατμο εννοω τον βαθυ καθαρισμο (με την κατσαρολα που κανουμε σπιτι οταν δεν μπορουμε να παμε σε ειδικο,για να εφαρμοσει το καταλληλο μηχανημα.)

Η διαφορα φον ντε τεν και μεικ απ ειναι οτι το φον ντε τεν εχει μεσα και πουδρα.Γι'αυτο και εχει απαλο τελειωμα.

Κρεμα ματιων προτεινω την saint Angeliqua απο το φαρμακειο.Επισης η Tallika ειναι καλη.

Τωρα πηλινγκ προσωπου (φυσικο):

Παρε μια χουφτα κορν φλεικς (αν ειναι νιφαδες βρωμης ακομα καλυτερα)

και χτυπησε τα λιγο στο μουλτι.

Προσθετεις λιγη κρεμα bepanthol και ανακατευεις να ενσωματωθει.

Αν θελεις να το κανεις λιγο πιο ενυδατικο βαζεις μια αμπουλα βιταμινη Ε ή Α.

Αν θες να το κανεις λιγο πιο στυπτικο (καθαριστικο) βαζεις 3 σταγονες λεμονι.

FWusp3.png

Στην αρχή του τόπικ η Ερικα μας είχε γράψει για την υπέροχη αυτή μάσκα απολέπισης!!!!Αμαρυλίς, σου την προτείνω!!!!!!!!!!!

Για λαμπερή επιδερμίδα χωρίς μαύρα στίγματα και σπυράκια κάνουμε μία φορά την εβδομάδα μία μάσκα απολέπισης (πρώτα την αφήνουμε και μετά την τρίβουμε λιγάκι) με την διαβόητη Μασκα Ασπιρίνης:

Λιώνουμε με κουτάλι 4-5 ασπιρίνες (τις κλασσικές) και τις ανακατεύουμε με λίγο νερό, ή με λίγο μέλι ή με λίγο γιαούρτι. Βάζουμε τη μάσκα για κανένα 20λεπτο και έπειτα προσθέτοντας ελάχιστο νερό κάνουμε μασάζ. Ξεβγάζουμε και …θαυμάζουμε!

Μπορείς ακόμα, να βάλεις λίγο λαδάκι και ζαχαρη και να κάνεις μασάζ στο πρόσωπο!Είναι κι αυτό μια λύση. Πολύ καλό επίσης αυτό που προτείνει η Angi! :wink:

n3kPp3.png

zewgp3.png

άντε καλέ και δεν έχω φάει ούτε πρωινό....

μέλια... γιούρτια... κορν φλέικς...

μου άνοιξε η όρεξη :lol::lol::lol::lol:

ωραία τα λέτε πάντως... να τα έκανα κιόλας... :roll:

η αλήθεια είναι πως ασπιρίνι με γιαουρτι είχα δοκιμάσει... είναι σουπερ το αποτελεσμα!! :D

Κορίτσια καλησπέρα.

Εγά είχα δοκιμάσει τη μάσκα με την ασπιρίνη και ομολογώ ότι είχα δει αποτελέσματα αλλά δυστυχώς δεν είμαι επιμελής και έχω καιρό να την ξανακάνω.

Σαν έφηβη δεν είχα ακμή ενώ από τότε που γέννησα παρατήρησα ότι κάθε μήνα πριν αδιαθετήσω έβγαζα μερικά σπυράκια στο πηγούνι ή πάνω από το πάνω χείλος. Έτσι και αυτόν τον μήνα έβγαλα ορισμένα αλλά δεν περνούσαν με τίποτα, μόλις το ένα ψιλοξεραινόταν αμέσως πεταγόταν άλλο :evil: . Αποφάσισα να πάω τον δερματολόγο του ΙΚΑ :roll:, γιατί από τον ιδιώτη που είχα πάει τον Μαϊο δεν έμεινα ευχαριστημένη από το πώς (δεν) με αντιμετώπισε. Πάω λοιπόν στο κύριο ΙΚΑτζή και χωρίς να με εξετάσει από μία απόσταση 1 μέτρου, έβγαλε την περιβόητη διάγνωση ΑΚΜΗ (στην ηλικία μου του λέω :shock: , δεν έχει σημασία μου απαντάει). Μου έγραψε ένα σαπούνι, μία λοσιόν και μία αλοιφή και από δω πάν και άλλοι. Το θέμα είναι ότι έχουν περάσει ήδη 10 μέρες και δεν έχω δει προκοπή. Συνεχίζουν και βγαίνουν και άλλα ενώ τα προηγούμενα δεν έχουν καν περάσει.

Μήπως ξέρετε αν η ΑΚΜΗ κρατάει πολύ και πόσο ? Είχα καμία σας παρόμοιο πρόβλημα εκτός από την εφηβεία ? Να περιμένω και άλλο ή να ψάξω για άλλον δερματολόγο ? Sorry για τις πολλές απορίες αλλά δεν αντέχω να με βλέπω άλλο έτσι. :cry:

20iyp2.png mI5Hp2.png

Εγά είχα δοκιμάσει τη μάσκα με την ασπιρίνη και ομολογώ ότι είχα δει αποτελέσματα αλλά δυστυχώς δεν είμαι επιμελής και έχω καιρό να την ξανακάνω.
μα ποιά μου θυμίζεις... :roll: ποιά μου θυμίζεις.... :lol::lol::lol::lol::lol:

για μένα λέω καλέ!!! σ΄αυτό... πάμε πακέτο!!!

για το άλλο.. δεν ξέρω να σου πω κάτι!

Κόρες γειά σας!!!!

Έκανα κι εγώ τη μάσκα της ασπιρίνης και έχω μείνει :shock::shock:

Τι φοβερό αποτέλεσμα!!! Την έκανα με μέλι, και έβαλα μέσα και λίγο αμυγδαλέλαιο γιατί το μέλι ήταν ζαχαρωμένο, με αποτέλεσμα όμως να τρέχει και να γεμίσω το σπίτι μέλια...

Δεν έχει σημασία όμως, το αποτέλεσμα ήταν φανερότατο, και την επόμενη φορά θα είμαι πιο προσεκτική...

Φοβερά πράγματα λέτε εδώ μέσα! Για τις αμπούλες Εβιόλ ήξερα αλλά είμαι της χρυσαλίδειας σχολής κι εγώ και νομίζω πως μόνο να το αγοράσεις φτάνει, όχι και να το βάζεις κιόλας!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol:

Σας ευχαριστώ πολύ για τις πανέμορφες συμβουλές!!!!

είμαι της χρυσαλίδειας σχολής κι εγώ και νομίζω πως μόνο να το αγοράσεις φτάνει, όχι και να το βάζεις κιόλας!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol:
:D:D:D Ωωωωωω... τί τιμή..... χρυσαλίδεια σχολήηηηηηη :oops:

τρομάρα μου! χάρηκα κιόλας!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...