Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γονείς - Φοιτητές

jodido

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 606
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κάποιο πουλάκι .... μου είπε πως μια απο εσάς περασε ένα μάθημα με 8 !!!

αληθεύει ;;;;; :D

αληθεύει ε;

156882g82qpu0ale.gif

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Οχι μάθημα. Εργασία ήταν και πήρα 8 (φαντάσου και να διάβαζα...). Αλλά αφού μου γράφει στα σχόλια οτι του άρεσε κλπ κλπ... γιατί δεν έβαλε 9??? οεο...

518578x7nqp69u9a.gif

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Διαφημίσεις

Εγώ σήμερα παρεδωσα εργασία και ουφ ξαλάφρωσα.. Με ΄ταλαιπώρησε αρκετά η συγκεκριμένη. Κορίτσια συνηθως πόσες μερες εχετε προθεσμία???

Μπορεί κάποιες φορές να είμαι πτώμα , αλλα μου αρέσει που κάνω κάτι για μένα.

Αν και η απάντηση είναι σχετική. Πόσες μέρες προετοιμασίας για τις εξετάσεις (να γβει όλη η ύλη) υπολογίζετε οτι χρειάζονται??

Οχι μάθημα. Εργασία ήταν και πήρα 8 (φαντάσου και να διάβαζα...). Αλλά αφού μου γράφει στα σχόλια οτι του άρεσε κλπ κλπ... γιατί δεν έβαλε 9??? οεο...

518578x7nqp69u9a.gif

647911k05ymdti0o.gif

Μπραβο Μαρακι κ εις ανωτερα!!!

Το σκεφτομαι παρα πολυ να κανω αιτηση το Νοεμβρη κ οτι

γινει....μακαρι να ειμαι τυχερη...το ειχα ξανακοιταξει

παλιοτερα αλλα ειχα απογοητευτει λογο των συναντησεων

που ειχα διαβασει Πατρα κλπ. Τωρα δεν με νοιαζει ασε που

τα παιδια μεγαλωσαν...αυτο που με προβληματιζει

ειναι το εξης.....τι μαθημα να διαλεξω???

Εχω πτυχιο(?) ΤΕΛ Προγραμματισμου Υ/Η Πληροφορικης

γενικοτερα αλλα απο οτι διαβαζα πιο πισω σκουρα τα πραγματα

απο ολες τις αποψεις κ διαβασματος κ εργαστηριων..ασε που

τα μαθηματικα δεν ειναι το φορτε μου!!

Τι να επιλεξω? Με τι κριτηρια? Ποσα χρονια θα κανω??

Ειμαι ηδη 35 χρονων..θα με βοηθησει να βρω δουλεια?

ή βοηθαει στο να ανοιξεις δικη σου δουλεια???

Σορρυ σας επριξα... :roll::roll:

Διαφημίσεις

Οι συναντήσεις είναι στην Αθήνα. Το πτυχίο του είναι ισότιμο με τα άλλα πανεπιστήμια (καποδιστριακό κλπ).

Για τα υπόλοιπα... ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ καμμία??????????????????????????????????????

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Αρχικά θα ήθελα να απαντήσω στην ΝΤΙΝΑΤ.

Εγω έχω φτάσει αισίως τα 32. Μου έχουν μείνει μόνο 2 Θ.Ε. για να πάρω το πτυχίο μου και λογικά του χρόνου ορκίζομαι (Αφροδίτη η ορκωμοσία είναι στην Πάτρα... θέλω πανό). Η αλήθεια είναι ότι γκρινιάζω συνέχεια όταν έχω τα φόρτε μου με τις εργασίες αλλα γενικά είναι κάτι που με γεμίζει. Διάλεξα την ειδικότητά του (ελληνικός πολιτισμός) με βάση τα ενδιαφέροντα μου και όχι με βάση την επαγγελματική μου σταδιοδρομία καθώς την δουλειά μου την έχω. Δεν το μετάνοιωσα ποτέ. Κάνω κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ και μετά το πτυχίο σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κάνω κάτι ακόμα πάνω στην ειδικότητα μου. Δεν ξέρω τι θα είναι αυτό μεταπτυχιακό, διδακτορικό, ακόμη ένα προπτυχιακό; Θα δούμε πάντως για μένα έχει γίνει μέρος της ζωής μου και μακάρι ο Θεός να με έχει καλά να παίρνω πτυχία μέχρι τα βαθιά γεράματα.

Τώρα όμως είναι ώρα να γκρινιάξω αφού πρέπει να κάνω 2 εργασίες μαζί για μια ακόμη φορά. Η μία είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ. Πρέπει να φτιάξω ένα μουσείο. Ήδη το έχω στήσει και χωροταξικά και οργανωτικά και θέλω μερικές ακόμη λεπτομέρεις και να το τελειοποιήσω. Η άλλη έχει να κάνει με την Ρώσικη πρωτοπορία.

maryp, συγχαρητήρια για τον βαθμό σου. Σου εύχομαι να συνεχίσεις έτσι. Θεωρώ ότι ο βαθμός του πτυχίου είναι πολύ σημαντικός καθώς ορίζει σε μεγάλο βαθμό τα μόρια σου για κάποιο μεταπτυχιακό ή ακόμη και για τον ΑΣΕΠ. Να τον προσέχεις λοιπόν. Αν όλα παν καλά και του χρόνου ο βαθμός του πτυχίου μου θα είναι λίγο πιο κάτω απο 8. Βέβαια ένα μάθημα φέτος το φοβάμαι πάρα πολύ γιατί είναι με ανοιχτά βιβλία και αυτό όπως όλοι γνωρίζουμε είναι παγίδα. Χρειάζεται το διπλάσιο διάβασμα απο το να γράψεις με κλειστά βιβλία. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν θα ήθελα να είναι το πτυχίο μου λιγότερο απο 7,5.

dev277pr___.png

Λοιπόν, εγώ δεν διάλεξα Ελληνικό Πολιτισμό για μελλοντική επαγγελματική αποκατάσταση, δουλεύω από τα 18 μου, ειμαι στη δική μου δουλειά. Απλά το ήθελα πολύ (δεν έχω σπουδάσει κάτι γενικώς πέρα από 2 ξένες γλώσσες), μου έτυχε κιόλας να κληρωθώ και όσο περνάει ο καιρός και προχωράω στο διάβασμα ΠΟΡΩΝΟΜΑΙ! Δεν μπορώ να το εξηγήσω με άλλη λέξη! Μπορεί να αγχώνομαι τρελά όταν έχω να παραδώσω εργασία, αλλά δεν μπορώ κι εγώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς να υπάρχει ΑΥΤΟ! Εχει γίνει κομμάτι της καθημερινότητάς μου και όσο κι αν "τρελαίνομαι" με τις προθεσμίες και τον όγκο της ύλης, αν το χάσω πιστεύω θα μου λείψει πολύ.

Μολις ειδα οτι υπαρχει τοπικ για μαμαδες φοιτητριες!!!

Ειμαι πολυ χαρουμενη γι'αυτο! :D:D:D

Ειμαι και εγω νεα μαμα και φοιτητρια!

Σπουδαζω Πληροφορικη & Επικοινωνιες και εμεινα εγκυος στο 3 ετος, απο τοτε σταματησα μεχρι να γεννησω και τωρα που γεννησα θα παω τον Ιουνιο στην εξεταστικη και απο το Σεπτεμβριο θα ξαναξεκινησω για το τελευταιο ετος!

Μου φαινεται βουνο η υποθεση απο εδω και περα, ο αντρας μου θα ειναι στην πολη που δουλευει, εγω στην πολη που σπουδαζω και το μωρο μας σε αλλη πολη με τη μαμα μου και καθε βδομαδα θα κανουμε διαδρομες και θα βρισκομαστε εκει που θα ειναι το μωρο!!!

Απο τωρα το σκεφτομαι και δεν ξερω εαν θα μπορεσω να ανταπεξελθω!!! :cry:

ikfUp2.png WTMrp3.png

Μολις ειδα οτι υπαρχει τοπικ για μαμαδες φοιτητριες!!!

Ειμαι πολυ χαρουμενη γι'αυτο! :D:D:D

Ειμαι και εγω νεα μαμα και φοιτητρια!

Σπουδαζω Πληροφορικη & Επικοινωνιες και εμεινα εγκυος στο 3 ετος, απο τοτε σταματησα μεχρι να γεννησω και τωρα που γεννησα θα παω τον Ιουνιο στην εξεταστικη και απο το Σεπτεμβριο θα ξαναξεκινησω για το τελευταιο ετος!

Μου φαινεται βουνο η υποθεση απο εδω και περα, ο αντρας μου θα ειναι στην πολη που δουλευει, εγω στην πολη που σπουδαζω και το μωρο μας σε αλλη πολη με τη μαμα μου και καθε βδομαδα θα κανουμε διαδρομες και θα βρισκομαστε εκει που θα ειναι το μωρο!!!

Απο τωρα το σκεφτομαι και δεν ξερω εαν θα μπορεσω να ανταπεξελθω!!! :cry:

ωχ τρομερο πως θα αντεξεις>>>????

εγω σταματησα αμεσως μολις τελειωσα με το πρακτικο μερος των

εργαστηριων την σχολη μου και ειχα αφησει 16 μαθηματα θεωριας...

τωρα ειμαι στα 9 και σκοπευω το πολυ Σεπτεμβρη να εχω τελειωσει..

Μενω Ευβοια,σπουδαζω Λαμια αλλα πηγαινοερχομαι στην εξεταστικη..

..sine qua non..

Διαφημίσεις

Δε ξερω πως και αν θα αντεξω!!!

Τι να κανουμε ομως δε γινεται αλλιως! Ενας χρονος εμεινε που θα παει θα τον τελειωσω!!!

Σιγουρα θα είναι δύσκολα, αλλα μην τα παρατήσεις. Θα τα καταφέρεις

Άς μπώ και εγώ σε αυτό το club!

Σπουδάζω Φυσικές Επιστήμες στο ΕΑΠ και μόλις χτές παρέδωσα και την 4η εργασία Φυσικής!!

Πολύ δύσκολα βρε κοπέλες!! :?

Τί θα κάνω και πώς θα περάσω το μάθημα δεν ξέρω!!

Παίρνω κουράγιο πάντως απο τα posts σας και αισθάνομαι ότι δεν είμαι η μόνη παλαβή.... :lol:

Φιλοθέη 9χρ,Κωνσταντίνα 7χρ., Άγγελος 3χρ.

Τουλαχιστον εδω μεσα εχουμε συμπαρασταση γιατι βιωνουμε σχεδον ολες τα ιδια: οικογενεια, μωρο, σπιτι, φοιτητικες υποχρεωσεις!!!

Ναί τρομάρα μας....έχουμε πολλά καρπούζια κάτω απο την ίδια μασχάλη.... 8)

Φιλοθέη 9χρ,Κωνσταντίνα 7χρ., Άγγελος 3χρ.

Μέχρι το τέλος του Μαϊού έχω να παραδόσω 2 εργασίες, να διαβάσω την μια απο τις δυο Θ.Ε. γιατί εξετάσεις έχω στις 1-6-08, και να κανονίσω και την επέμβαση του μικρού (είναι επέμβαση ρουτίνας γι΄αυτό με βλέπετε χαλαρή) που πρέπει να γίνει άμεσα. Έχω αγχωθεί πάρα πολύυυυυυυυυυυυ.

dev277pr___.png

Μέχρι το τέλος του Μαϊού έχω να παραδόσω 2 εργασίες, να διαβάσω την μια απο τις δυο Θ.Ε. γιατί εξετάσεις έχω στις 1-6-08, και να κανονίσω και την επέμβαση του μικρού (είναι επέμβαση ρουτίνας γι΄αυτό με βλέπετε χαλαρή) που πρέπει να γίνει άμεσα. Έχω αγχωθεί πάρα πολύυυυυυυυυυυυ.

Κι εσυ στο ΕΑΠ καλη μου? επισης πασχουσα....2 Θ.Ε. εχω κι εγω και δεν προλαβαινω να διαβασω....τις εργασιες θα τις κανω ετσι για οτι παρω. Ευτυχως μεχρι τις εξετασεις θα παω...του χρονου που θα γεννησω κι ολας θα παρω μια μονο. Θελω να χαρω το μωρακι μου

Είμαι κι εγώ στο ΕΑΠ στην Πληροφορική.

Άλλο παιδάκι δεν έχω εκτός απ΄αυτό που είναι στην κοιλίτσα μου αλλά ήδη το μυαλό μου δεν μπορώ να το συμαζέψω από την ώρα που έμαθα ότι είμαι έγκυος.

Κατακόρυφη πτώση στην απόδοση από την αρχή της χρονιάς μέχρι τώρα μιας και εκτός του ότι αισθάνομαι πιο πολύ κουρασμένη προτιμώ να διαβάζω περί εγκυμοσύνης και παιδιών παρά για ψηφιακά συστήματα και αλγόριθμους.

Ελπίζω κι εγώ να τα καταφέρω από την επόμενη χρονιά που θα έχω και το μπεμπούλη μου και θα εργάζομαι ταυτόχρονα.

Τον Ιούνιο στην εξεταστική θα είμαι στον όγδοο μήνα... και αναρωτιέμαι

1ον) αν θα χωράω στο θρανίο με την κοιλιά μου και

2ον) πως θα αντέξω 4 ώρες στην αίθουσα εξετάσεων χωρίς να πάω στην τουαλέτα( πάω ανά 1 ώρα από την αρχή της εγκυμοσύνης)

:?:

μην στεναχωριεσαι...εγω περσυ σηκωθηκα και πηγα στην τουαλετα και δεν μου ειπε τιποτα ο εξεταστης...αμα ηθελε να κατουρησω στην αιθουσα ας μη με αφηνε :wink:

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...