Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γονείς - Φοιτητές

jodido

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 606
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γι αυτό είμαι κάτι τέτοιες μεταμεσονύχτιες ώρες εδώ! :D

Το κακό είναι οτι λείπω κάθε απόγευμα που πάω στα μαθήματα

οπότε δεν μπορώ να λείψω άλλη ώρα από το σπίτι.

Διαβάζω το πρωί πριν ξυπνήσει το ζουζούνι και το βράδυ αφού κοιμηθεί.

Μανούλες και... μπαμπάδες, καλησπέρα, καλό μήνα, καλή άνοιξη κι όλα τα καλά να έχουμε μαζί με τα παιδάκια μας. :D

Μόλις, είδα το θέμα για τους ΓΟΝΕΙΣ-ΦΟΙΤΗΤΕΣ και καταθέτω την εμπειρία μου. Είμαι στο 5ο έτος του ΕΑΠ, στο τμήμα του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού (δεν διάβασα όλες τις σελίδες για να δω, εάν είναι και κάποιος άλλος στο ίδιο τμήμα :oops: ) κι ελπίζω-εάν όλα πάνε καλά-το καλοκαίρι του 2010 να πάρω το πολυπόθητο πτυχίο.

Είναι, πράγματι, πολύ κουραστικό να είσαι μαμά και φοιτήτρια, δηλαδή πρέπει να συνδυάζεις δύο απαιτητικά πράγματα, που δεν σηκώνουν λάθη. Όταν έμεινα έγκυος, ήμουν στο 2ο έτος, τώρα η μικρούλα μου είναι 2,5 χρονών και νομίζω ότι έχει βγάλει μαζί μου το ΕΑΠ. Όταν με βλέπει στο pc να γράφω τις εργασίες, λέει: "Πάλι γράφεις εργασία, μαμά" ή όταν δεν με βλέπει "Μαμά, γράψε, γράψε".

Η αλήθεια είναι ότι όσο και να κουράζομαι, και τα δύο είναι ατελείωτα, είναι για μένα η διασκέδασή μου, η ψυχαγωγία μου. Με το παιδί πάντα σε πρώτη προτεραιότητα, για να μην παρεξηγούμαστε.

Λοιπόν, καλό κουράγιο σε όλους και, πλέον, θα τα λέμε συχνά.

Εννοείται ότι εάν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι, εδώ βρισκόμαστε... :wink:

Διαφημίσεις

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Παιδεύομαι σχεδόν δέκα μέρες για να κάνω την εργασία μου και το μόνο που έχω καταφέρει είναι να κάνω δυο υποεργασίες που συνολικά πιάνουν 4 βαθμούς. Μείον τα λάθη βέβαια, γιατί δεν είμαι "άσφαλτη".

...και αύριο (δηλαδή σήμερα) πρέπει να την στείλω!!!!!

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Ναι βρε κορίτσια!!!!! Τί το ήθελα εγώ αυτό το πρόσθετο άγχος μου λέτε????

Να αφήνω το μωράκι μου στη μάνα μου τόσες ώρες για να κάνω εργασίες.....

πώς τα καταφέρνετε εσείς οι διαβαστερες ήθελα να ήξερα!!

(Είμαι σε φάση που έμεινα πίσω και πρέπει σε 15 μέρες να έχω διαβάσει και να έχω παραδώσει 2 εργασίες!!! έλεος..... :? γι αυτό και ο ψιλοπανικός.....)

Sotiria είπε:
Ναι βρε κορίτσια!!!!! Τί το ήθελα εγώ αυτό το πρόσθετο άγχος μου λέτε????

Να αφήνω το μωράκι μου στη μάνα μου τόσες ώρες για να κάνω εργασίες.....

πώς τα καταφέρνετε εσείς οι διαβαστερες ήθελα να ήξερα!!

Αυτό σκέφτομαι και εγώ, χαβελέ στο κεφάλι μου νομίζω πως έβαλα

Εγώ στη μαμά μου φορτώνω δυο παιδιά, τα έχει παίξει.

Γιατί νομίζεις εμείς δεν είμαστε πίσω?

ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ Ε Σ Τ Ε Ι Λ Α!!!!!

(κι ότι ήθελε προκύψει....)

Μη μιλάτε κορίτσια... τουλάχιστον εσείς την στείλατε την εργασία

Εγώ που την άρχισα τώρα και μάλιστα καθυστερημένα....

Καλε τι είναι αυτό το φετινό. Τα έχω παίξει τελείως. Και με την ιδέα μόνο ότι έχω εργασία χαλιέμαι.

dev277pr___.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες τις μαμάδες - φοιτήτριες , μπαμπάδες - φοιτητές!!

Απίστευτο και όμως αληθινό! Χτές μόλις έγινα μέλος της παρέας του parents, και ανακαλύπτω πάρα, μα πάρα πολλά κοινά!!Είμαι και εγω φοιτήτρια στο ΕΑΠ, στο 2ο έτος της Πληροφορικής!Κανένας άλλος απο Πληροφορική??Μπόρει βέβαια να είμαι στο 2ο έτος, αλλά μόνο στα μαθήματα, γιατί ουσιαστικά μπήκα το έτος 2004-2005. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, φέτος θα το τελειώσω να μπώ στο 3ο..Θέλω να πιστεύω δηλαδή..Η πρώτη μου εξεταστική αρχίζει 30/5 και εγώ γεννάω Πρωτομαγιά.Τρελά γλέντια δηλαδη..Όσο για τις εργασίες?Πάντα τις κάνω στο φτερό..2-3 λεπτά πριν αλέκτωρ λαλήσει 00:00, εγώ τις στέλνω υπολογίζοντας σε ένα 6..Να μην σας τα συζητήσω για τις εξεταστικές..Το σπίτι ρημάζει, το παιδί το στέλνω στη μαμά μου, τον άντρα μου λόγω νεύρων τον στέλνω στον αγύριστο χωρίς βέβαια να μου φταίει (δίκιο έχετε, ντροπή μου..), αδυνατίζουμε 4-5 κιλά (αυτό απαραίτητα δεν είναι κακό!) γιατί δεν μαγειρεύω λόγω διαβάσματος, κ.ο.κ..

Μια ευτυχία δηλαδή..Κανείς δεν είπε ότι η μόρφωση βλάπτει.Η παραμόρφωση όμως???[/color]

Αχ!!! Παντού τα ίδια δηλαδή??

Το ξαναλέω...τί τα θέλαμε? Εγώ αναθάρρησα λίγο μετα τις συναντήσεις γιατι καταλαβα καλύτερα τί πρέπει να κάνω στις εργασίες.

Αφου απορώ πώς τα καταφέρνουν όλοι αυτοί που δεν έρχονται στις συναντήσεις??? :shock:

Sotiria είπε:
Αχ!!! Παντού τα ίδια δηλαδή??

Το ξαναλέω...τί τα θέλαμε? Εγώ αναθάρρησα λίγο μετα τις συναντήσεις γιατι καταλαβα καλύτερα τί πρέπει να κάνω στις εργασίες.

Αφου απορώ πώς τα καταφέρνουν όλοι αυτοί που δεν έρχονται στις συναντήσεις??? :shock:

φροντιστήρια, κλέψιράιτ στις εργασίες κι έχει ο Θεός... :wink: είναι εξοργιστικό βέβαια αν κάτσεις να σκεφτείς τι διάβασμα έχεις ρίξει για να κάνεις τις εργασίες... αλλά... όλα εδώ πληρώνονται... στις εξετάσεις να μην πω τι τρώνε.. :evil::evil::evil:

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

underage είπε:
Μόλις πήρα την βαθμολογία μου 3,5 :lol: :lol: :lol: :lol: και παιδευόμουν πάρα πολλές μέρες :oops::cool:

Συμβαίνουν και αυτά underage, δυστυχώς..... :roll: Νιώθεις ότι αδικήθηκες; Θα πρέπει να επαναλάβεις το μάθημα τώρα;

Κι εγώ έχω πανικοβληθεί... Το ΣΚ έμαθα ότι από το μεταπτυχιακό μου ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΑΝ τρία άτομα γιατί δεν παρέδωσαν τη διπλωματική τους εγκαίρως!!!!! :shock: Κι εγώ έχω προθεσμία ώς τον Οκτώβρη! Και μόλις ξεκίνησα... Τόσα έξοδα και κούραση πέρα δώθε στο Βόλο (και αυθημερόν!), τόσο διάβασμα, ξενύχτι και φαιά ουσία (6 εργασίες 100 σελίδων και βάλε), τόσα τσίπουρα :P είναι κρίμα να πάνε χαμένα... :roll:

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

Διαφημίσεις

souzy είπε:
  underage είπε:
Μόλις πήρα την βαθμολογία μου 3,5 :lol: :lol: :lol: :lol: και παιδευόμουν πάρα πολλές μέρες :oops::cool:

Συμβαίνουν και αυτά underage, δυστυχώς..... :roll: Νιώθεις ότι αδικήθηκες; Θα πρέπει να επαναλάβεις το μάθημα τώρα;

Όχι δεν αδικήθηκα, προς θεού. Αν αισθανόμουν αδικία δεν θα έλεγα πήρα αλλά, "ο καθηγητής μου έβαλε...". Τόσο έγραψα, αν διαβάσεις λίγο παραπάνω κλαίγομαι κατά την διάρκεια της εργασίας μου.

Ευτυχώς έχω πάει πολύ καλά στις προηγούμενες και μου μένει και άλλη μια που θα πρέπει να πάρω πάνω από 2 ώστε να συμπληρώσω το απαιτούμενο 20, για να έχω δικαίωμα στις τελικές εξετάσεις

• 1 month later...

Τι έγινε βρε κορίτσια... Δεν βλέπω κίνηση. Τις τελειώσατε τις εργασίες σας; Εξετάσεις εσείς δεν δίνετε; Δεν βγήκαν οι ημερομηνίες εξετάσεων σας; Δεν είστε αγχωμένες;;; Μονο εγώ είμαι σε αυτήν την κατάσταση... Βρε κορίτσια λίγη συμπαράσταση ... σας παρακαλώ...

Πέρα απο την πλάκα νομίζω ότι έρχεται η πιο δύσκολη περίοδος... Ζάχαρι την βγάλαμε μέχρι τώρα με τις εργασιούλες μας... Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα.

Καλη επιτυχία λοιπόν σας εύχομαι αρχικά για το διάβασμα και στην συνέχεια για το αποτέλεσμα των εξετάσεων.

dev277pr___.png

jodido εμένα με έχει πιάσει η άνοιξη και είμαι σε κατάσταση νιρβάνας :lol:

Η αλήθεια είναι πως έχω να παραδώσω 2 εργασίες αυτό το ΣΚ από τις οποίες έχω τελείωσει μόνο την μία και την άλλη την έχω φτάσει στη μέση. Δεν βλέπω να έχω διάθεση όμως για διάβασμα.... Αστα να πάνε...

Τέλος Μαΐου δίνω και την τελευταία και μετά στις 20/6 εξετάσεις. Δεν με αγχώνουν οι εξετάσεις, ασκήσεις θα έχουν οπότε όλα καλά γιατί με την θεωρία έχω ένα θέμα :P Περισσότερο με αγχώνει πως θα καταφέρω να δώσω εξετάσεις το πρωί και το απόγευμα να βαφτίσω τον πιτσιρίκο μου :rolleyes:

ααα ωραία... Και εσείς δηλαδή είσαστε σε κατάσταση "εκτάκτου ανάγκης". Λέω και εγώ....

Maryp δίνουμε εξετάσεις ακριβώς τις ίδιες ημερομηνίες... και εγώ 30-5-09 ΕΛΠ40 & 20-6-09 ΕΛΠ41... Τρέλα......

dev277pr___.png

Κορίτσια, χάλια τα πράγματα. Αύριο παραδίδω την 4η εργασία στην ΕΠΟ33 και στις 17-5 στην ΕΠΟ32. Πασχαλιάτικα περάσαμε διαβάζοντας για την Ευρωπαϊκή Ένωση, τη Συνθήκη του Άμστερνταμ και της Νίκαιας.

Τέλος πάντων, ας ελπίσουμε να ευοδωθούν οι κόποι μας.

Όσο για τις εξετάσεις δίνω και τα δύο απόγευμα Τετάρτης 3 και 17 Ιουνίου (σημειωτέον 1η Ιουνίου έχω επαίτειο γάμου, πάλι ωραία επέτειο θα κάνουμε) και ψάχνω να βρω τι δικαιολογία θα βρω στη δουλειά για να μην πατήσω αυτές τις ημέρες. Για ΕΑΠ και τα συναφή, εννοείται ότι δεν ξέρουν τίποτα.

Όμως, νομίζω ότι όλη αυτή η κατάσταση κάπου μας αρέσει, μας ξεσηκώνει. Ε, τι λέτε;;;

Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία να έχουμε στις εξετάσεις.

aglaia είπε:
Όταν έμεινα έγκυος ήμουν φοιτήτρια αν και είχα πάρει ήδη το πρώτο μου πτυχίο και δούλευα. Σε όλη την εγκυμοσύνη δεν κατάφερα να διαβάσω και να δώσω μάθημα! Ένιωθα ότι στο μυαλό μου είχε κουρκουτιάσει!!!

Μετά όμως έγινα τούρμπο. Με το μωρό λίγων μηνών διάβαζα με απίστευτη όρεξη παρόλο που ταυτόχρονα δούλευα. Διάβαζα κυρίως την ώρα που θήλαζα και τα έλεγα και δυνατά στο μωρό και χαιρότανε! Τα πήγα τόσο καλά που αποφάσισα να δώσω εξετάσεις και για το μεταπτυχιακό (της πρώτης μου σχολής). Πέρασα με μεγαλύτερη βαθμολογία από τους μόλις πτυχιούχους. Κατάφερα να το τελειώσω στα τρία χρόνια. Το μωρό δεν με ζόριζε τόσο όσο η δουλειά...

Και συνεχίζω... :wink:

Κι εγώ στον γιό μου ήμουν ακόμη φοιτήτρια, ευτυχώς μου είχαν μείνει μόνο 2 μαθήματα και η πρακτική... όταν ο γιόκας κόντευε να χρονίσει έκανα πρακτική στο Ολυμπιακό Χωριό και μετά τον επόμενο καλοκαίρι κατεβήκαμε μαζί στη Πάτρα για την ορκωμοσία :) ...

Τώρα δεν είμαι φοιτήτρια αλλα όταν ξεκινήσει ο γιόκας αγγλικά θα γραφτώ κι εγώ ισπανικά για να διαβάζουμε μαζί με το μικρό αντρί μου και η μικρή κόρη να ακούει

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...