Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γονείς - Φοιτητές

jodido

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 606
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μόλις τελείωσα την εργασία μου στα μαθηματικά, αύριο θα την ταχυδρομίσω :lol:

....και θα αρχισω εντατικό μάθημα για την γλωσσα C :mad:

......γιατί Δευτέρα πρωί πρωί θα έχει σκάσει μύτη η επόμενη εργασία των μαθηματικών :?

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

......γιατί Δευτέρα πρωί πρωί θα έχει σκάσει μύτη η επόμενη εργασία των μαθηματικών :?

Μπραβο αυτην την ορεξη σου την ζηλευω!!Εγω με αγκαρια τα κανω ολα!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Για εμάς (Ασπαίτε) ξεκίνησε χθες το β εξάμηνο.

Πήρα και θέμα για πτυχιακή.

Καλή δύναμη!

Αυτά διαβάζουμε και πέρνουμε κουράγιο!!!!!!! :wink:

Καλημέρα!

Για εμάς (Ασπαίτε) ξεκίνησε χθες το β εξάμηνο.

Πήρα και θέμα για πτυχιακή.

Καλή δύναμη!

καλη δύναμη και καλή επιτυχία!

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Μπραβο αυτην την ορεξη σου την ζηλευω!!Εγω με αγκαρια τα κανω ολα!!

Ο άντρας μου κανόνισε τραπέζι χωρίς να με ρωτήσει και από το πρωί μαγειρεύω :mad::mad::mad::mad::mad:

ευχαριστώ για τις ευχές για δύναμη, θα τη χρειαστώ

ζόρικο φαίνεται αυτό το εξάμηνο

πτυχιακή, άλλες εργασίες που οι 2 θα παρουσιαστουν, παρακολούθηση μαθήματος σε σχολική τάξη κ διδασκαλία σε σχολική τάξη..

πολλές απαιτήσεις..

κοριτσια μαμαδες φοιτητριες και γω στο κλαμπ σας. στα τει τουριστικων επιχειρησεων στην αθηνα ,τουριστρια κανονικη. μπηκα το 2005 και τωρα ειμαι θεωρητικα στο τελευταιο (7) εξαμηνο χρωσταω ουτε ξερω ποσα. σε αυτη την εξεταστικη εκτος απροοπτου θα δωσω ενα μαθημα την πεμπτη που ειναι αργα ωστε ο αντρας μου να μεινει με τα παιδια. το καλοκαιρι θα κατεβω καθως θα ειναι και η μικρη σταθμο και ελπιζω να περασω κανα μαθημα

παντως οποτε παω σχολη μενω εγκυος. με το που ξεκινησα μενω στον μικρο και περσι που δεν δουλευα ειπα να τελειωσω με κανα εργαστηριο καινα πηγαινω σε θεωριες τσουπ μενω στην μικρη. υπρχει καθηγητης που μονο εγκυο με εχει δει :D

5Ikbp3.png

as1cCDx0g411210MTA5bGR8MjIzOTM5ZHxpIHN0YWxpdHNhIG1hcw.gif

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Koρίτσια βρίσκομαι σε απόγνωση....

Εγω εργασία που πρεπει να παραδώσω την Κυριακή και έχει έρθει η κουνιάδα μου απο Αθήνα για το τριήμερο. Πότε θα την κάνω δεν ξέρω.

Η αληθεια είναι ότι δεν έχω καμία όρεξη για εργασία. Βαριέμαι απίστευτα. Δεν θέλω άλλη εργασία πια... θέλω μόνο ξεκούραση και ύπνο και καφέδες και βολτίτσες με το παιδάκι μου και τον αντρούλη μου.

Μετά απο την συγγραφή 44 εργασιών έφτασα πλέον στο σημείο να πω ότι δεν θέλω να κάνω άλλη εργασία.

dev277pr___.png

Έχεις καταφέρει να κάνεις 44 εργασίες και θα τα παρατήσεις τώρα? Δεν θέλω χαζά... Βαθιά ανάσα και ξεκίνα. Είμαι σίγουρη πως θα καταφέρεις να την τελειώσεις σήμερα οπότε το τριήμερο θα είσαι ελεύθερη να χαρείς το Ξανθιώτικο καρναβάλι :D

έλα joooooodido! ποιό είναι το θέμα??? εύκολο είναι σίγουρα για σένα! Ξεπέταξέ το να φύγει από πάνω σου ο βραχνάς (στην ίδια κατάσταση ήμουν το προηγούμενο σ/κ... αφού σκεφτόμουν να μην στείλω....την έγραψα όμως!)

Ελα joooooooooooooo πάρε τα πάνω σου έχεις φάει το γάιδαρο... μια μικρή ουρίτσα μένει! :D

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Koρίτσια βρίσκομαι σε απόγνωση....

Μετά απο την συγγραφή 44 εργασιών έφτασα πλέον στο σημείο να πω ότι δεν θέλω να κάνω άλλη εργασία.

....έφαγες το βόδι και κολλάς στην ουρά, αντί να δίνεις κουράγιο σε εμάς που είμαστε στην αρχή, θα πρέπει να σου δίνουμε εμείς :mad: ,

για άσε την κλάψα και στρώσε τον "γκολιο" σου κάτω να διαβάσεις.

....και μην τυχόν πάρεις κάτω από 8 θα σε "ξεβερδίσω" κακομοίρα μου :wink::wink::lol::lol:

μεταξύ μας κι εγώ έχω να παραδώσω εργασία, τριήμερο δεν θα σηκώσω κεφάλι, και με έχει πιάσει το αυχενικό και είμαι τα μαύρα μου τα χάλια

Σας ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο που μου δίνετε...

Πάντως έχω φτάσει στα όρια μου...η υπομονή και επιμονή μοθ έχουν εξαντληθεί.

Ξέρω ξέρω... Βαθιά ανάσα και μπρός για διάβασμα.

dev277pr___.png

Διαφημίσεις

είμαι και εγώ φοιτήτρια στο εαπ . κάνω το μεταπτυχιακό μου στην τραπεζική. παραδίδω εργασία στην τρίτη και ακόμα δεν την έχω γράψει. πέρσι πήρα μία ενότητα με σκοπό φέτος να πάρω δύο αλλά μας προέκυψε η Μαρία και πάμε σίγα σίγα αλλά σταθερά.

ενώ ξεκίνησα με τόση όρεξη τώρα το μόνο που θέλω είναι να κάνω βόλτες με το μωρό. καλό κουράγιο σε όλες, που θα πάει θα τα καταφέρουμε. :roll:

as1cCDk0g410010NDdqfDk4MTE1N2R2fG1hcmlhIGlzIGFscmVhZHk.gif

Δεν είχα δει ότι υπάρχει τέτοιο θέμα!!!

Κι εγώ παλεύω να τελειώσω το μεταπτυχιακό μου στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Ο μπέμπης με βρήκε όταν είχα τελειώσει σεμινάρια και εργασίες και ξεκινούσα για τη διπλωματική. Τελικά την ξεκίνησα με ένα χρόνο καθυστέρηση... :roll: Ελπίζω μέχρι το Σεπτέμβρη να έχω ξεμπερδέψει!

Θα τα λέμε συνάδελφοι! :D

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

Jodido έλα έλα ψυχραιμία και να βλέπω χαμόγελα!

Έξω το στήθος, μέσα η κοιλιά, κεφάλι ψηλά...άντε καλά έξω και η κοιλιά! :D

Μην αγχώνεσαι και μη στεναχωριέσαι γιατί στο τέλος μόνο το άγχος μένει.

Θα τα καταφέρεις σίγουρα! Είναι και μια καλή δικαιολογία να αποφύγεις τις επισκέψεις ή τις πολλές κουβέντες.

Όλα θα πάνε καλά!

Πολύ εργασία αυτό το εξάμηνο. Κάθομαι στον υπολογιστή και δεν ξέρω τι να ξεκινήσω και για ποιο μάθημα.

Είναι και η πτυχιακή, βοήθειά μας!

(το θέμα είναι "Μέθοδος Διδασκαλίας Project", αν έχετε κάτι υπόψιν σας..)

Καλά κουράγια σε όλες!!

Για την πτυχιακή? Όχι σε κάποια ειδικότητα συγκεκριμένα. Γενικά για τη μέθοδο, σαν μέθοδο διδασκαλίας.

Μου άρεσε το θέμα αλλά δεν έχει ιδιαίτερη βιβλιογραφία.

Ευτυχώς βρήκα αρκετά από το ιντερνετ.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...