Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γονείς - Φοιτητές

jodido

Recommended Posts

Από την επόμενη χρονιά θα ξαναγίνω κι εγώ φοιτήτρια! Κληρώθηκα στο μεταπτυχιακό Περιβαλλοντικός σχεδσιασμός Πόλεων και Κτιρίων. Το έχει κάνει κανείς? Πώς είναι από βαθμό δυσκολίας?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 606
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Από την επόμενη χρονιά θα ξαναγίνω κι εγώ φοιτήτρια! Κληρώθηκα στο μεταπτυχιακό Περιβαλλοντικός σχεδσιασμός Πόλεων και Κτιρίων. Το έχει κάνει κανείς? Πώς είναι από βαθμό δυσκολίας?

Μια γνωστή μου το κάνει.... δεν είναι δύσκολο αλλά έχει πολύ θεωρία. Νομίζω πως έχει και προοδους κατά την διάρκεια του έτους εκτός από την εξεταστική στο τέλος...Εγώ δεν είμαι της θεωρίας για αυτό και κάνω το Διαχείρηση τεχνικών έργων :D

Θεωρία ε? ούτε εγώ είμαι :( Νόμιζα ότι θα είχε εργασίες... Τι να γίνει, θα πρέπει να ξαναθυμηθώ το διάβασμα :P

Αυτο που σου λέω είναι για την πρώτη ΘΕ που έκανε πέρσυ....

Καλά και εγώ που δεν είμαι της θεωρίας νομίζω πως θα την πατήσω στην επόμενη ενότητα. Σαν να είναι πολύ θεωρητική μου φαίνεται :lol::lol:

Το διάβασμα ούτως ή άλλως θα πρέπει να το θυμηθείς. Πριν πόσο καιρό τελειωσες τις σπουδές? Εγώ πήρα πτυχίο το 2001 και ξεκίνησα το μεταπτυχιακό φέτος.... Πέρασαν 7 χρονάκια και οι σπουδές με βρήκαν παντρεμένη με παιδί :D Τι να κάνεις όμως? Προσπαθούσα να κληρωθώ σε αυτό το μεταπτυχιακό απο το 2003 που ξεκίνησε :D

οκ.... καλά φάγαμε, καλά ήπιαμε, καλά σαπίσαμε στον ύπνο... ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Διάβασμα τώρα!

Πιο μέσα δεν γίνεται όμως...

Δεν καταλαβαίνω γιατί κάθε φορά που λέω να ξεκουραστώ λιγάκι πρέπει να το πληρώσω μετά με ξενύχτι ...

dev277pr___.png

Διαφημίσεις

Θεωρία ε? ούτε εγώ είμαι :( Νόμιζα ότι θα είχε εργασίες... Τι να γίνει, θα πρέπει να ξαναθυμηθώ το διάβασμα :P

Αυτο που σου λέω είναι για την πρώτη ΘΕ που έκανε πέρσυ....

Καλά και εγώ που δεν είμαι της θεωρίας νομίζω πως θα την πατήσω στην επόμενη ενότητα. Σαν να είναι πολύ θεωρητική μου φαίνεται :lol::lol:

Το διάβασμα ούτως ή άλλως θα πρέπει να το θυμηθείς. Πριν πόσο καιρό τελειωσες τις σπουδές? Εγώ πήρα πτυχίο το 2001 και ξεκίνησα το μεταπτυχιακό φέτος.... Πέρασαν 7 χρονάκια και οι σπουδές με βρήκαν παντρεμένη με παιδί :D Τι να κάνεις όμως? Προσπαθούσα να κληρωθώ σε αυτό το μεταπτυχιακό απο το 2003 που ξεκίνησε :D

Εγώ δίπλωμα πήρα το 1994!!! Παλιά καραβάνα! Προσπαθούσα πολλά χρόνια, αλλά πάντα ήμουν σε Γ κατηγορία, και πέρισυ Β αλλά μεγάλο νούμερο. Τι να γίνει, κάλιο αργά παρά ποτέ :wink:

Εκανα και εγώ φέτος αίτηση για πρώτη φορά στο ΕΑΠ αλλά τζίφος.

Οχι μόνο δεν με πήραν αλλά εχω κληρωθει C 9 χιλιάδες κάτι...

Οπότε υπομονή μέχρι του χρόνου....

Καλη επιτυχία σε ολες σας και καλά κουράγια...

Ο καημένος ο αντρούλης μου προσπαθεί εδώ και 9 χρόνια να κάνει ένα μεταπτυχιακό στο ΕΑΠ και πάντα τζίφος....

Αλλα δεν το βάζει κάτω. Συνεπέστατος κάθε χρονιά. Με το που ανοίγουν οι θύρες για υποβολή αίτησης πρώτος είναι....

dev277pr___.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα! και Καλη Χρονια σε ολους!!

Και εμεις με το συζηγο πρωτη φορα αλλα με σειρα C και 4000 κατι....

Εχουμε καμια ελπιδα κοριτσια???????????

Τύχη χρειάζεται....

dev277pr___.png

• 3 εβδομάδες μετά...

Να ΄μαι και εγώ, πρώτο ετος στην Πληροφορική.

Οκτώ χρόνια έκανα αίτηση και κληρώθηκα πέρυσι και φέτος παρακολουθώ δυο θεματικές ενότητες

Την ημέρα που βγήκαν τα αποτελέσματα της κλήρωσης ανακάλυψα ότι ήμουν έγκυος στον μπέμπη μου :)

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Καλησπέρα μαθητούδια !!!!

Εγώ είναι σε φάση που έχω τελειώσει όλα τα μαθήματα και μου έχει μείνει μόνο η πτυχιακή την όποια δεν μπορώ να τελειώσω με ΤΙΠΟΤA ακόμα και στον ύπνο μου το βλέπω να φανταστείτε !!!!

720719joz4ckm5fb.gif

02/6/07 γίναμε ένα

16/6/08 πρώτο θαυματακι 30/4/10 δεύτερο θαυματακι

Καληνύχτα Ελλάδα,ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη 19.7.2010

Διαφημίσεις

underage εγώ άπό την άλλη έκανα την αίτηση (όπως κάθε χρόνο :D ) και μετά ανακάλυψα πως ήμουν έγκυος :lol::lol::lol: Να σου ζήσει ο μπέμπης σου :D

Να σου ζήσει και εσένα το μπεμπάκι σου, επειδή δεν έχω προλάβει να διαβάσω όλες τις σελίδες εσύ τι σπουδάζεις;

Πάντως το έχω πει: Και το επόμενο πάλι Αύγουστο θα είναι :wink:

και σιγά σιγά τις ΘΕ δυο δυο καλά είναι, 8 χρόνια έκανα να κληρωθώ, εεε ας κάνω και 6 να το τελειώσω.....

Καλησπέρα μαθητούδια !!!!

Εγώ είναι σε φάση που έχω τελειώσει όλα τα μαθήματα και μου έχει μείνει μόνο η πτυχιακή την όποια δεν μπορώ να τελειώσω με ΤΙΠΟΤA ακόμα και στον ύπνο μου το βλέπω να φανταστείτε !!!!

αννικο το ιδιο ονειρο βλεπουμε :lol:

και γω στην ιδια φαση ειμαι

Κορίτσια κι εγώ φέτος κληρώθηκα στο ΕΠΑ για μεταπτυχιακό στην Διαχείριση Αποβλήτων. Έκανα 1η φορά και βγήκα 63η. Είπα να μην το κάνω αλλά τελικά αποφάσισα ότι αυτό που μου λείπει από μόρια είναι αυτά τα 150 του μεταπτυχιακού μπας και διοριστώ κάποτε.......

Πήρα 2 ΘΕ και δεν ξέρω πώς θα τα καταφέρω, με δουλειά 2 παιδιά και σπίτι, αλλά είπα να το προσπαθήσω μπάς και τελείωσω γρήγορα.

Mετά από δέκα χρόνια αιτήσεων κληρώθηκα φέτος στην Πληροφορική

Με αγχώνει πάρα πολύ που από τον Σεπτέμβριο θα έχω ένα παιδάκι ,μία δουλίτσα ,ένα σπιτάκι και αρκετό διάβασμα !!

Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω αλλά θα προσπαθήσω γιατί το θέλω πολύ !!!

Mετά από δέκα χρόνια αιτήσεων κληρώθηκα φέτος στην Πληροφορική

Με αγχώνει πάρα πολύ που από τον Σεπτέμβριο θα έχω ένα παιδάκι ,μία δουλίτσα ,ένα σπιτάκι και αρκετό διάβασμα !!

Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω αλλά θα προσπαθήσω γιατί το θέλω πολύ !!!

Καλωσόρισες, αν θέλεις σιγά σιγά να σου στείλω υλικό να αρχίσεις να διαβάζεις από το καλοκαίρι να πας τουλάχιστον προετοιμασμένη, θέλει διάβασμα.

Σου στέλνω πμ

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ που με σκέφτηκες.

Η αλήθεια είναι ότι τώρα έχω λίγο χρόνο γιατί έχω πάρει την άδεια ανατροφής γιατί εργάζομαι στον δημόσιο τομέα και πιάνω δουλειά τέλη Ιουνίου

Βιβικα δες στο eap.gr αλλά από ότι θυμάμαι χρειάζεται πτυχίο, ταυτότητα, καποια δικαιολογητικά (ξένη γλώσσα ή εμπειρία) αν είναι απαραίτητα για το θέμα που έχεις διαλέξει, να συμπληρώσεις ένα συγκεκριμένο έντυπο που το κατεβάζεις από το eap.gr και βέβαια το αποδεικτικό της τράπεζας που πλήρωσες ανάλογα με το πόσες θεματικές ενότητες δήλωσες. Αυτά βέβαια με την προϋππόθεση ότι είσαι στους επιτυχόντες. Αν κάτι ξέχασα ας με συμπληρώσουν οι άλλες κοπέλες.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...