Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γονείς - Φοιτητές

jodido

Recommended Posts

καθε χρονο οι εχοντες τις καλυτερες επιδοσεις λαμβανουν ενα χρηματικο ποσο

(πριν πολλαααα χρονια οταν εγω ημουν ακομα στο 1ο ετος ηταν αν θυμαμαι καλα γυρω στις 400.000.δρχ τοτε ηταν ακομα η δραχμουλα μας )

για οσους εργαζονται αρκει να περνούν ολα τα μαθηματα του εξαμηνου

βεβαια αυτο ισχυει μεχρι το 28ο ετος

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 606
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αρχίζω σε λίγο το μεταπτυχιακό για καθηγητές Αγγλικής στο ΕΑΠ και επειδή είχε ο άντρας μου τη φαεινή ιδέα να δηλώσω 2 θεματικές, τώρα με έχει πιάσει άγχος.

Νομίζω οτι ούτε τη μία δε θα καταφέρω...βεβαια έχω άδεια απο τη δουλειά αλά και πάλι........τόσο βουνό είναι ή μου φαίνεταΙ???

Αρχίζω σε λίγο το μεταπτυχιακό για καθηγητές Αγγλικής στο ΕΑΠ και επειδή είχε ο άντρας μου τη φαεινή ιδέα να δηλώσω 2 θεματικές, τώρα με έχει πιάσει άγχος.

Νομίζω οτι ούτε τη μία δε θα καταφέρω...βεβαια έχω άδεια απο τη δουλειά αλά και πάλι........τόσο βουνό είναι ή μου φαίνεταΙ???

Για τα μεταπτυχιακά του ΕΑΠ δεν γνωρίζω να σου πω πόσο δύσκολα είναι, πάντως εγώ (σε προπτυχιακό επίπεδο) απο τότε που ήμουν έγκυος μέχρι τώρα παίρνω δύο Θ.Ε. και ευτυχώς τα καταφέρνω. Δεν είναι τραγικά τα πράγματα αλλα ούτε και εύκολα. Η αλήθεια είναι πώς όσο περισσότερη βοήθεια έχεις τόσο πιο εύκολα και ανώδυνα θα περάσει η ακαδημαϊκή χρονιά.

Σκέψου πως όσο πιο γρήγορα τελειώσεις τόσο καλύτερα.

Καλή ακαδημαϊκή χρονιά λοιπόν να έχουμε όλοι εμείς οι γονείς -φοιτητές...... :lol::lol::lol::lol:

dev277pr___.png

Κι εγώ στο ΕΑΠ είμαι στον Ελληνικό Πολιτισμό στο 1 έτος ακόμα :(

Την 1η φορά πήρα 2 θεματικές, τα κατάφερα αλλά ζορίστικα. Πέρσι πήρα μόνο την ΕΛΠ 12 αλλά λόγω διάφορων οικογενειακών δεν πήγα καν να δώσω. Φέτος θα την επαναλάβω και ελπίζω να είναι καλύτερα τα πράγματα :)

Διαφημίσεις

Καλα θα με στειλετε...!!!

Αν μαθετε κατι ειτε για τα χρηματα ειτε για τη βαση του 2,5 να μας ενημερωσετε!!!

Εδω ρε παιδια η σχολη μου δινει μια επιδοτηση ενοικιου 90? τους χειμερινους και 60? τους θερινους μηνες γιατι δεν υπαρχουν φοιτητικες εστιες και το κοβουνε κι αυτο! Τι θα κανω εγω τωρα που ηδη με το συζυγο μου ειμαστε σε ενοικιο κι εγω νοικιαζω αλλο σπιτι στην πολη που σπουδαζω δουλευει μονο εκεινος και εχουμε και το μωρο;;;; :?:

Τι κανει γι'αυτο το κρατος :?:

ΤΙΠΟΤΑ!!! :evil::evil::evil:

ikfUp2.png WTMrp3.png

Αν μαθετε κατι για τη βαση του 2,5 να μας ενημερωσετε!!!

Να κάνω μια ερώτηση πάνω σε αυτό;

Αν ισχύει τελικά αυτό και τα περισσότερα μαθήματα τα πάρεις με 2,5 τότε ποιός θα είναι ο βαθμός του πτυχιου σου; 2,5; 3,5; 4,5; :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

dev277pr___.png

καλη χρονια σε ολες τις φοιτητριες μας!!!!

καλη επιτυχια να εχετε κοριτσια και γριες :D:D:D

Ευχαριστούμε γιαγιααααααααααααααα (αλλά κάτσε να 'ρθουν τα βιβλία πρώτα που φέτος τα πληρώσαμε λίγο πιο νωρίς, θα τα παραλαβουμε όμως λίιιιιιιγο πιο αργά...) :evil:

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Διαφημίσεις

ακομααααααααααα ρε μαιρη ....? αλλα μη σκας κι εμενα που μου ηρθαν ...μια χαρα στολησανε το τραπεζακι του σαλονιου ολο το καλοκαιρι! ...χαχαχαχ τωρα ομως ηρθε η ωρα να τα ανοιξω τα ρημαδια!!!!!!

εγω τα παρελαβα σημερα.... ποπο... απιστευτο μου φαινεται.... μετα απο 2 χρονια που πηρα αναβολη.... αααρχιζει το ματς.... με τις εργασιες.... το διαβασμα .... εγω σε νεο εργασιακο περιβαλλον , με αντρα στη κινα και ενα μωρο 7 μηνων που ψαχνουμε για σπιτι... και μια μετακομηση που πρεπει να γινει τους επομενους 1-2 μηνες!!! Να βαλω τωρα τις φωνες ή να τις αφησω για αργοτερα???????

pszKp2.png

JHmvp2.png

Διαφημίσεις

εγω τα παρελαβα σημερα.... ποπο... απιστευτο μου φαινεται....

Αρχίσαν να τα στέλνουν.... Τί μου λές....

Τέρμα τα ψέμματα. Όσο χαλαρώσατε, χαλαρώσατε. Όσο διασκεδάσατε, διασκεδάσατε.

Τώρα τα κεφάλια μέσα. :cry:

dev277pr___.png

Εγώ ακόμη δεν παρέλαβα τίποτα..... :cry:

Άντε να ρθούνε γιατί μου έλειψε πολύ αυτή η διαδικασία των εργασιών και πολύ περισσότερο που γκρίνιαζα κάθε φορά που τις έκανα.... :lol::lol::lol:

dev277pr___.png

επειδη σας βλεπω ολες πολυ ενημερωμενες....και επειδη για διαφορους λογους δεν θα ασχοληηθω παλι με το τει μου, ειπα λοιπον να κοιταξω και εγω το ΕΑΠ.....χωρις να εχω ιδεα ομως......ποια καλη κοπελα θελει να με κατατοπισει και για το ποτε καταθετεις χαρτια και για το τι ειδικοτητες εχει????

Οι παππουδες μας προσφυγες, οι γονεις μας μεταναστες και εμεις......ρατσιστες!!!

Νομίζω πως κάπου τον Οκτώβριο με Νοέμβριο γίνεται η αίτηση και τον Δεκέμβριο ανακοινώνονται τα αποτελέσματα της κλήρωσης.

Όπως είπε και η συμφουρουμίτισσα και παράλληλα συμφοιτήτρια και συνάδελφος :wink: maryp κοίτα στην ιστοσελίδα.

dev277pr___.png

Ηρθαν λοιπόν όλα τα βιβλία, βγήκε και το πρόγραμμα μελέτης και εργασιών....

ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλή χρονιά σε όλες μας!!

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Ηρθαν λοιπόν όλα τα βιβλία, βγήκε και το πρόγραμμα μελέτης και εργασιών....

ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλή χρονιά σε όλες μας!!

Σοβαρά :shock::shock::shock: Εγώ ακόμη δεν παρέλαβα τίποτα :cry:

ααααα δεν βλέπω οργάνωση στις Θεματικές που επέλεξα......

Άσχημα ξεκινήσαμε :mad:

dev277pr___.png

maryp, το πρόγραμμα Ο.Σ.Σ. στις Θ.Ε. σου βγήκε;

γιατί απο ότι είδα στις δικές μου μόνο το πρόγραμμα μελέτης βγήκε.

ούτε τμήματα, ούτε αιθουσες ούτε τίποτα.

Να μην ανησυχώ δηλαδή που δεν παρέλαβα ακόμη βιβλία. :D

dev277pr___.png

εμενα γιατι με εχουν όλο στο καλοσωρησμα και δεν εχω αλλες πληροφορίες...ρε λες να καταλαβαν τιποτα?

ποιες αιθουσες?

ποιο προγραμμα?

παιδια για βοηθατε κομματι διοτι ψαρουκλα και φρεσκαδουρα και δεν με βλέπω καλα ......

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...