Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ο γαλαξίας έχει τις πάνε βρακάκι babylino την οικονομική συσκευασία 6,15 και τα γάλατα neslac( αν πάρεις 2 πολυσυσκευασίες) -2 ευρώ.

δεν τις εχει στελλα, αν δεις στην προηγουμενη σελιδα με χρεωσανε 15,86.ειναι η μικρη συσκευασια τελικα.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

δεν τις εχει στελλα, αν δεις στην προηγουμενη σελιδα με χρεωσανε 15,86.ειναι η μικρη συσκευασια τελικα.

Έχεις δίκιο δεν το είχα δει... Παλι καλά που μου το είπες γιατί θα πήγαινα τζάμπα. Κρίμα η χαρά μου..

ΟΠΟΙΑ ΜΑΘΕΙ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ BABYLINO ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ. ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΩ ΑΔΙΚΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΗΛΑΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΕΞΩ.....:P

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Διαφημίσεις

Αχ sorry δεν το διατύπωσα σωστά. Εννοούσα μεν για μικρές συσκευασίες αλλά και για μικρά νούμερα αν ισχύει ή μονο για τα μεγάλα από 4 και πάνω; Και μιλάω για τα Carrefour όχι για τον Γαλαξία.

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

κοριτσια καθε ποτε ερχονται τα εκπτωτικα κουπονια για πανες.εστειλα 1 email για baιbylino πριν κανενα μηνα και....μου στειλανε.τωρα πρεπει να τους στειλω μην η μου στελνουν αυτοι.

Καλημερα!!Όσα κορίτσια είναι από Θεσσαλονίκη μέχρι 31/5 έχει ο ΒΑΣΙΛΑΓΑΣ SUPER MARKET τα JUMBO PAMPERS 12HRS BABY DRY τα 74 τεμάχια μόνο 15 ευρώ!!!Και τα simple dry τα πορτοκαλι από 6 ευρω!Το site είναι www.3bmarkets.gr

Ξέρεις αν δεχονται κουπόνια παμπερς στο Βασίλαγα?

Καλημερα!!Όσα κορίτσια είναι από Θεσσαλονίκη μέχρι 31/5 έχει ο ΒΑΣΙΛΑΓΑΣ SUPER MARKET τα JUMBO PAMPERS 12HRS BABY DRY τα 74 τεμάχια μόνο 15 ευρώ!!!Και τα simple dry τα πορτοκαλι από 6 ευρω!Το site είναι www.3bmarkets.gr

Ξέρεις αν δεχονται κουπόνια παμπερς στο Βασίλαγα?

Μία κοπέλα είχε πει ότι δεν δέχονται γιατί έχουν πολύ χαμηλές τιμες

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα για την προσφορα στα Lidl με τα babydry δεν δεχονται κουπονακι...και στα καρφουρ επισης που πηγα την παρασκευη ειχε την συσκευασια -2 αλλα δεν δεχονται το κουπονι..παντως επειδη εχω ξαναπαρει απο καρφουρ πολλες φορες πρωτη φορα μου ειπαν οτι δεν τα δεχονται!!ααα και ξεχασα ειχε τα babylino την μεγαλη συσκευασια με 3 πακετα μωρομανδηλα δωρο πηγαινοντας ομως στο ταμειο ρωτησα μια υπαλληλο απο που θα τα παρω και μου ειπε απο το ταμειο αλλα στο ταμειο φυσικα μου ειπαν μεσα..και τελικα ειχαν τελειωσει τα μωρομανδηλα και σαν κυρια..χαχαχα...φυσικα και δεν τα πηρα!!αντε γιατι μας εχουν περασει για μ@#$%ς!!!

Σήμερα στο ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ και μέχρι 05/05/2010 - βγηκε το καινουργιο φυλλάδιο.

Έχει προσφορά το FAIRY ULTRA CAPS 28 & 14 6.97 €

και αν έχετε και κουπόνια απο τις επιθυμιες -2,00 σας βγαινει 5.97 € από 10,00 σχεδον 1/2 τιμή

1gGKp3.png

Διαφημίσεις

Σήμερα & αύριο στο carrefour έχει -30% σε όλα τα ειδη περιποίησης προσώπου, σώματος, καλλυντικά κλπ. Δεχονται και κουπόνια.

Επίσης εχει -30% σε όλα τα παπούτσια (και παιδικά).

Κορίτσια ΠΟΥ έχει βασίλαγα; Εγώ γιατί δεν τα ξέρω αυτά τα σούπερ;

Ο Βασίλαγας είναι στο δρόμο για Χαλκιδική, μετά που θα περάσετε την Καρδία, θα δείτε μία έξοδο που λέει Μεσημέρι και Κ.Σχολάρι. Από εκεί, ακολουθώντας τον δρόμο για Μεσημέρι, το βλέπετε στα δεξιά σας. Πραγματικά έχει φτηνά προϊόντα, ειδικά κάτι αγγλικά μωρομάντηλα, τα 72 έχουν 0,96 και είναι πολύ καλά.

Πολύ καλές βρεφικές πάνες έχουν τα ALDI. Είναι απορροφητικές, με καλό σχεδιασμό και - προς στιγμήν- δεν έχουν δημιουργήσει κανένα ερεθισμό στη μικρή. Κυκλοφορούν σε συσκευασίες των 50 τεμ. και κοστίζουν περίπου 14€.

Πολύ καλές βρεφικές πάνες έχουν τα ALDI. Είναι απορροφητικές, με καλό σχεδιασμό και - προς στιγμήν- δεν έχουν δημιουργήσει κανένα ερεθισμό στη μικρή. Κυκλοφορούν σε συσκευασίες των 50 τεμ. και κοστίζουν περίπου 14€.

Και εμείς τις φοράμε και είναι όντως πολύ καλές.

Πρόσεξα πως την φτιάχνει η ΜΕΓΑ που σημαίνει BABYLINO

Εάν δεις κιόλας έχουν το ίδιο σχήμα, λίγο τα σχεδιάκια αλλάζουν

Κορίτσια πήγα τελικά στα Carrefour και δεν είχε καμία προσφορά σε μικρές συσκευασίες και μικρά νούμερα σε Babylino...:(

Οπότε και δεν αγόρασα...θα περιμένω μήπως και βγάλει τίποτα μέχρι τέλος του μήνα...

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...