Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΚΙΕΤΑ ΒΑΒΥΛΙΝΟ ΕΧΟΥΝΕ ΕΚΠΤΟΣΗ 40% ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΑΚΙΑ . ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ

στο φυλλάδιο δείχνει μόνο το Νο4-Ισχύει και για μικρότερα νούμερα?

Διαφημίσεις

Στον Βασιλόπουλο που πήγα εγώ πάντως οι μικρές συσκευασίες babylino με Νο2 & 3 ήταν εξαφανισμένες...

Αποκλείεται να τελειωσαν...μάλλον τις είχαν σηκώσει...ρώτησα κι όλας και μου είπαν ότι δεν υπήρχαν...

Που θα κατεβώ Θεσ/νίκη την Τετάρτη θα δω μήπως έχει εκεί..

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Βρε συ περίμενε να γεννήσεις, μη φορτώνεσαι με πάνες γιατί μπορεί να μη τις δέχεται όλες το δερματάκι του.

Βρε πήρα από όλες τις μάρκες και όχι πολλές...

Μία συσκευασία μικρή θέλω babylino....

Είμαι ανυπόμονη ε; Ασόψετε η ακρίβεια...:( γιαυτό κοιτώ τις προσφορές...όταν θα τις χρειάζομαι μετά σιγά μη βρίσκω...θα τις ακριβοπληρώνω...

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

στο φυλλάδιο δείχνει μόνο το Νο4-Ισχύει και για μικρότερα νούμερα?

Στο φυλλάδιο γράφει ότι στην ενέργεια αυτή συμμετέχουν όλες οι συσκευασίες babylino (κάτω από την φωτογραφία με ψιλά γράμματα)!

Διαφημίσεις

Κοριτσια τα καρφουρ και μαρινοπουλοσ εχουν καλεσ τιμεσ σε παρα πολλα προιοντα και σου επιστρεφουν το 15% πισω.Πηγα χθεσ πηρα γαλατα,τυρι,σαλαμι,αναψυκτικα κ.α και στο τελοσ μου δωσανε 5 ευρω δωροεπιταγη για τισ επομενες αγορεσ και ηδη εχω πολλουσ ποντουσ για να παρω και αλλη δωροεπιταγη την αλλη φορα.ισχυει μεχρι 27 Μαρτιου.

Διαφημίσεις

Και για να το βαλουμε γιατι ισως καποιες δεν μπουν στη σελιδα του καρφουρ......

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ -20%!!!!!!!!

Στο σαιτ δείχνει μόνο τις λιμπερο. Μονο για αυτές ισχύει η έκπτωση ή για όλες τις πάνες? (εμεις χρησιμοποιούμε pampers baby dry)

EXXQp3.pngAIzKp2.png

αντε παλι να τρεχουμε χαχαχαχα

Ο Σκλαβενιτης ενημερωτικα εδω και μερες εχει παμπερς με -15% (17,40 το μεγαλο) και σημερα ειδα -3ευρω τα λιμπερο up&go τα μικρα. Βασικα τα παμπερς τα προτιμησα γιατι βρηκα και συσκευασιες που λενε +25% προιον και ενα κουπωνακι 2 ευρω και βολευτηκαμε παλι

σημερα πηρα τις τελευταιες με +25%!!!!!

kKZUp2.png

γατουλα εσυ παιρνεις ολες τις πανες και δεν μπορουμε να βρουμε καμμια??

(μαριλιτα απο το προηγουμενο φορουμ)

* Τα πιο γλυκά χαμόγελα,που υπάρχουν στη ζωή μας,μας δίνουνε απλόχερα,οι άγγελοι οι δικοί μας,Κι αυτοί είναι τα μικρά παιδιά,που ζουν ανάμεσά μας,και μας διδάσκουν πως σωστά...να λειτουργεί ...η καρδιά μας...Κάθε πρωϊ στα μάτια τους,βλέπουμε άλλιως το κόσμο...με άνθη και ροδόσταμο..μέλι ,μέντα και δυόσμο...

οχι καλε ειμαστε στο 3 και 4!!!

* Τα πιο γλυκά χαμόγελα,που υπάρχουν στη ζωή μας,μας δίνουνε απλόχερα,οι άγγελοι οι δικοί μας,Κι αυτοί είναι τα μικρά παιδιά,που ζουν ανάμεσά μας,και μας διδάσκουν πως σωστά...να λειτουργεί ...η καρδιά μας...Κάθε πρωϊ στα μάτια τους,βλέπουμε άλλιως το κόσμο...με άνθη και ροδόσταμο..μέλι ,μέντα και δυόσμο...

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...