Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μια κοπελα το ανεφερε εδω πριν λιγες μερες και δυστηχως ειχε δικιο......παει η κριση χτυπησε και τα παμπερς....

πηρα εγω και μου ειπαν οτι πλεων μονο απο το παμπερς βιλατζ θα ερχονται κουπονια,της ειπα οτι ειμαι γραμμενη παρα πολυ καιρο αλλα δεν εχω λαβει ποτε και μου ειπε ειναι 3 φορες τον χρονο περιπου αναλογα με την αναπτυξη του παιδιου..............

Tελικα ειχε δικιο η κοπελα που μου το ειχε πει στο τηλεφικο τους κεντρο

Το θεμα ειναι τα κουπονια του Γεναρη και Φεβρουαριου τα εχετε λαβει ή μονο τα δικα μου χαθηκαν;;;

4

Διαφημίσεις

δεν ξερω αν εχει αναφερθει αλλα οι πανες και τα μωρομαντιλα εχουν 19% φπα αφου ειναι για το κρατος ειδος πολιτελειας!!!! σημερα λοιπον ακουσατε τα νεα μετρα απο 19% παει21% το φπα αρα επενδυστε σε πανες γιατι η τιμη ανεβαινει συντομα!!!!

123379gbkck5awnc.gif

71653r1qw0j5654.gif

Διαφημίσεις

δεν ξερω αν εχει αναφερθει αλλα οι πανες και τα μωρομαντιλα εχουν 19% φπα αφου ειναι για το κρατος ειδος πολιτελειας!!!! σημερα λοιπον ακουσατε τα νεα μετρα απο 19% παει21% το φπα αρα επενδυστε σε πανες γιατι η τιμη ανεβαινει συντομα!!!!

Έχεις δίκιο! Μας κάναν και τις πάνες είδος πολυτελείας λες και υπάρχουν άλλοι τρόποι να κρατάμε στεγνό το παιδί μας, είδος πολυτελείας λες και είναι μπουκάλια με ουίσκι. Μου φαίνεται ότι τελικά θα ξαναγυρίσουμε στα τριγωνάκια που μας βάζαν οι μανάδες μας.

Έχεις δίκιο! Μας κάναν και τις πάνες είδος πολυτελείας λες και υπάρχουν άλλοι τρόποι να κρατάμε στεγνό το παιδί μας, είδος πολυτελείας λες και είναι μπουκάλια με ουίσκι. Μου φαίνεται ότι τελικά θα ξαναγυρίσουμε στα τριγωνάκια που μας βάζαν οι μανάδες μας.

..κι εγω το σκεφτηκα,αλλα μετα θα κανουν ειδος πολυτελειας τ απορρυπαντικα.......

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.09.10 Κ ΘΗΛΑΖΕΙ......

kalimera koritsia , apo simera sto vasilopoulo oles panes BABYLINO -40% , jia dite kai to filadio

http://www.ab.gr/2_products/plus-magazine/times/index.html

ααα πολυ ωραια!εχω και κουπονια babylino,θα τα δεχτουν αραγε?δεν εχω ψωνισει ποτε απο βασιλοπουλο.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

Ο Βασιλόπουλος στην Κομοτηνή δέχεται κουπόνια για τα babylino που είναι σε προσφορά -40%!!! Οπότε λογικά θα δέχοντε και στα υπόλοιπα καταστήματα..:D

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Κορίτσια ο Βασιλόπουλος έχει -40% και στις μικρές συσκευασίες;

Έχω δύο κουπόνια με έκπτωση 2 ευρώ στις μικρές συσκευασίες οπότε αν κάποια γνωρίζει ας μου απαντήσει.

Ευχαριστώ

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...