Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

την Παρασκευη πηγαμε στο Κρφουρ ,πηρα μια τζαμπο συσκευασια με -5 ευρω και ειχα κουπονι που μου ειχανε στειλει τα Καρφουρ κ ρωτησα στο ταμειο κ μου ειπε η ταμιας οταν την ρωτησα εαν αναφερεται σε καποια συσκευασια συγκεκριμενη ¨εμεις τα περναμε οπως και να εχει" ,σζητΗΣΑΜε λιΓΟ κ ειχε Κ ΑΥΤη μικΡΟ Μωρο :)

ειναι να πεσεις στην υπαληλλο που εχει την καλη διαθεση να σ εξυπηρετησει...μερικες κανουν σαν να ειναι δικο τους το μαγαζι κ το κουπονι αφαιρειται απο το μισθο τους...καποιες κι εμενα μου εχουν φερθει παρα πολυ καλα.........

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.09.10 Κ ΘΗΛΑΖΕΙ......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μια κοπελα το ανεφερε εδω πριν λιγες μερες και δυστηχως ειχε δικιο......παει η κριση χτυπησε και τα παμπερς....

πηρα εγω και μου ειπαν οτι πλεων μονο απο το παμπερς βιλατζ θα ερχονται κουπονια,της ειπα οτι ειμαι γραμμενη παρα πολυ καιρο αλλα δεν εχω λαβει ποτε και μου ειπε ειναι 3 φορες τον χρονο περιπου αναλογα με την αναπτυξη του παιδιου..............

Και να φανταστείς ότι στην Αγγλία τα πουλάνε μισή τιμή! και εμείς εδώ ζητιανεύουμε για κουπόνια! Έχε χάρη που οι άλλες μάρκες της κάνουν σύγκαμα:evil: και αναγκάζομαι να παίρνω pampers...

5dyVp3.png

H Pampers πλέον θα δίνει κουπόνια είτε με εγγραφή στο pampers village είτε μέσω των σούπερμαρκετ. Σταμάτησαν να στέλνουν στα σπίτια είπαν διότι ήταν πολύ περίπλοκη η διαδικασία!

H Pampers πλέον θα δίνει κουπόνια είτε με εγγραφή στο pampers village είτε μέσω των σούπερμαρκετ. Σταμάτησαν να στέλνουν στα σπίτια είπαν διότι ήταν πολύ περίπλοκη η διαδικασία!

γι αυτο εγω επαιρνα τηλ. στην εταιρια και δεν απαντουσανε, αρα τωρα θα πρεπει να γραφτουμε εκει για να μας στειλουν;:confused:

Διαφημίσεις

Γειά σας

Τηλεφωνούσα και εγώ για τα κουπόνια στην παμπερς από τις 9:15 εώς τις 9:45 περίπου και συνεχως μιλούσε η γραμμή. Κρίμα γιατί καλό θα ήταν να πάρουμε τα κουπονάκια. Πρίν από λίγο καιρό γραφτηκα και στο κλαμπ αλλά ακόμη τίποτα. Μόνο τα Babylino μου έστειλαν αμέσως κουπόνια!

κοριτσια μια απο τα ιδια στην παμπερς με ενημερωσαν σημερα το πρωι πως δεν θα ξαναστειλουν κουπονια σπιτι μας αλλα ο λογος δεν ειναι επειδη ειναι περιπλοκη η διαδικασια αλλα γιατι καποιες κοπελες επαιρναν και εβριζαν που δεν στελναν σε ολους κουπονια(προφανως τελειωναν) και ετσι την πληρωνουμε ολες οι υπολοιπες...κριμα (αυτο μου το ειπε η κοπελα που σηκωσε το τηλ).

Αγορακια μου σας λατρευω!!

κοριτσια μια απο τα ιδια στην παμπερς με ενημερωσαν σημερα το πρωι πως δεν θα ξαναστειλουν κουπονια σπιτι μας αλλα ο λογος δεν ειναι επειδη ειναι περιπλοκη η διαδικασια αλλα γιατι καποιες κοπελες επαιρναν και εβριζαν που δεν στελναν σε ολους κουπονια(προφανως τελειωναν) και ετσι την πληρωνουμε ολες οι υπολοιπες...κριμα (αυτο μου το ειπε η κοπελα που σηκωσε το τηλ).

Και σε μενα τα ιδια ειπαν...οτι και καλα γινοταν χαμος και ηταν αδικο για οσες δεν επαιρναν,οποτε θα συνεχισουν να στελνουν 3-4 φορες το χρονο και οτι προσφορα βγαλουν στα supermarket.Κλαυτα Χαραλαμπε δηλαδη...

Διαφημίσεις

κορίτσια babylino, και οικονομικότερα και κουπόνια στέλνουν συνέχεια και δεν έχω πρόβλημα με σύγκαμα.

να ρωτησω λιγο για να μου στειλουν κουπονια babylino πρεπει να τηλεφωνησω η να γραφτω στο κλαμπ τους;

να ρωτησω λιγο για να μου στειλουν κουπονια babylino πρεπει να τηλεφωνησω η να γραφτω στο κλαμπ τους;

εγώ εκανα και τα δυο...με δυο διαφορετικες διευθυνσης μια δικη μου μια πατρικου μου και μου ερχονται διπλα !!!!!!!!!!

εγώ εκανα και τα δυο...με δυο διαφορετικες διευθυνσης μια δικη μου μια πατρικου μου και μου ερχονται διπλα !!!!!!!!!!

θα κανω και γω το ιδιο, θα βαλω τη δικια μου και του αδερφου μου!!!

Σου στέλνω το Link για να μπεις να γραφτείς, είναι αρκετά απορροφητικά και ειλικρινά εμένα η μπεμπούλα δεν διαμαρτύρεται και κοιμάται το βράδυ από τις 10 μέχρι τις 6 το πρωί με την ίδια πάνα. Επίσης είναι μαλακά και άρα ξέρεις πότε έχει κάνει τσισάκια.

http://www.babylino.gr/babyclub.php

Διαφημίσεις

κι εγω το ιδιο εχω κανει...

αλλα εγω εχω δωσει και σαν ονομα το ονομα της μανας μου και σαν ημ/νια γεννησης την ημερομηνια γεννησης τους αδεφου μου (με 29 χρονια διαφορά...) :wink:

(ρε καλαμαρακι, πολυ μοιαζουμε εμεις οι δυο...)

Και να φανταστείς ότι στην Αγγλία τα πουλάνε μισή τιμή! και εμείς εδώ ζητιανεύουμε για κουπόνια! Έχε χάρη που οι άλλες μάρκες της κάνουν σύγκαμα:evil: και αναγκάζομαι να παίρνω pampers...

εγω θα παω ενα ταξιδι ρουμανια τον μαρτη. Επειδη ξερω οτι τα παντα εκει ειναι πολυ πιο φθηνά, λεω να παρω και μια αδεια βαλιτσα μαζι μου και να την γεμισω πανες στο γυρισμο... :lol: :lol::wink:

κι εγω το ιδιο εχω κανει...

αλλα εγω εχω δωσει και σαν ονομα το ονομα της μανας μου και σαν ημ/νια γεννησης την ημερομηνια γεννησης τους αδεφου μου (με 29 χρονια διαφορά...) :wink:

(ρε καλαμαρακι, πολυ μοιαζουμε εμεις οι δυο...)

εμ....το ειχα καταλάβει ντε! Τα μεγάλα μυαλά συναντιούνται!

εγω θα παω ενα ταξιδι ρουμανια τον μαρτη. Επειδη ξερω οτι τα παντα εκει ειναι πολυ πιο φθηνά, λεω να παρω και μια αδεια βαλιτσα μαζι μου και να την γεμισω πανες στο γυρισμο... :lol: :lol::wink:

χαχααχαχαχαχα

συγνώμη αλλα σε φαντάζομαι να προσπαθεις να κλεισεις την βαλιτσα χαχαχαχα!

Λογικά οι Πειραιώτισσες θα ξέρουν τον Μπρόλια στην οδό Νικήτα.

Λοιπόν έχει οδοκτόκρεμες Colgate των 100gr με 1.30?

Αυτές που κυκλοφορούν στην αγορά είναι των 75gr και κάνουν 2?.

Τις κάνουν εισαγωγή από άλλη χώρα........... είναι εκπληκτικό πάντως πως μια οδοντόκρεμα μάρκας τα 75γρ είναι πολύ πιο ακριβά στην Ελλάδα από ότι μια εισαγόμενη ακριβώς ίδια αλλά των 100γρ.

μπορέις να γραφτείς και με το συζηγικό και με το πατρικό όνομα. και στο σπίτι σου να ερχονται εις διπλούν και χώρια στο πατρικό σου σπίτι.

αρα 3πλα κουπόνια

age.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...