Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Κορίτσια, από αύριο και μέχρι 20/3 στο Μασούτη έχει 30% έκπτωση σε αρκετά προιόντα. Μέσα σ'αυτά: πάνες Babylino, πάνες Libero up and go, μπισκοτόκρεμα Νουνού, φαρίν λακτέ τα φακελάκια Νουνού, γάλα Neslac 1+ και διάφορα άλλα. Ρίξτε μια ματιά στο φυλλάδιο :!:

ΠΕΡΙΚΛΗΣ 29-06-2008

ΣΠΥΡΟΣ 15-11-2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

thanks!πηρα τηλ τελικα &μου ειπαν τι δινουν!τα νεα κουπονια δεν ερχονται αυτοματα καθε μηνα;δυστυχως δεν γνωριζω κατι παραπανω..κανε ενα τηλ.80011542376!

Για τα pampers δεν ξερω,αν γνωριζει καποια αλλη μανουλα ας μας διαφωτισει!:-)

Ευχαριστώ.Θα τηλεφωνήσω να μου στείλουν.

Τα Libero δίνουν δώρο με τα barcodes ένα πάνινο βιβλιαράκι.Τα έχω μαζέψει κι αύριο θα τα ταχυδρομήσω να μου το στείλουν.Ξέρετε με την ευκαιρία πώς θα μου στείλουν νέα κουπόνια γιατί αυτά που μου είχαν στείλει τελείωσαν;

Εμένα κάθε μήνα μου στέλνουν απο μόνοι τους..

Μήπως ξερεις πόσα barcodes χρειάζονται για το δώρο;;

Εμένα κάθε μήνα μου στέλνουν απο μόνοι τους..

Μήπως ξερεις πόσα barcodes χρειάζονται για το δώρο;;

καλησπερα...πεντε!!!!πρεπει να εχεις κ την ειδικη καρτελα...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.09.10 Κ ΘΗΛΑΖΕΙ......

Σήμερα έψαξα σε όλα τα μάρκετ Μασούτης στην πολη μου και δεν βρήκα πουθενά Babylino No 3 σε συσκευασία Economy που είχε προσφορά.

Μάλλον δεν βγάζει η Babylino ή απλά τα έκρυψαν...είχε όλο από Νο 4 και πάνω.:(

Κρίμα γιατί τα έχει με 30% έκπτωση.

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Διαφημίσεις

Στο orchestra outlet στην Τιτάνων στο Ελληνικό, μετά το Πράκτικερ αριστερά (μετά το mothercare και απέναντι από το Ήρα) όλα τα ρούχα χειμωνιάτικα και καλοκαιρινά 5 Ευρώ από σήμερα και μέχρι 6 Μαρτίου (αν και δεν νομίζω να μείνει τίποτα μέχρι τότε). αύριο θα ξαναπάω, αισθάνομαι τύψεις που δεν πήρα αρκετά. Επίσης στο Ήρα καλοκαιρινά φορεματάκια (καλά) με 50% έκπτωση (γύρω στα 30 ευρώ τα περισσότερα). Καλά ψώνια!!!

καλησπερα...πεντε!!!!πρεπει να εχεις κ την ειδικη καρτελα...

Καλησπέρα! αν σου πω οτι την καρτέλα μου την έστειλαν την πρώτη φορά που μου έστειλαν κουπόνια απο όταν έκανα εγγραφή στο site τους, μαζί με ένα ερωτηματολόγιο,κι εγώ απάντησα στο ερωτηματολόγιο και την επέστρεψα μαζί του, φυσικά άδεια απο barcodes, τί θα πεις;;;;;;;;;:oops: οτι είμαι ηλίθια,ναι,και θα χεις δίκιο..:lol:

Εγώ κορίτσια είχα γραφτεί εδώ και πολύ καιρό στο Pampers Village αλλά μέχρι τώρα δεν μου είχε έρθει κανένα κουπόνι. Προχθές όμως μου ήρθε ένας φάκελος με κουπόνια πάμπερς, χωρίς να έχω τηλεφωνήσει, μαζί με ένα βιβλιαράκι του Pampers Village. Οπότε μήπως τελικά είχε δίκιο η κοπέλα του πάμπερς που είπε στο μέλος "Ηλιάννα" ότι θα σταματήσει η γραμμή και θα στέλνουν σε όσους έχουν γραφτεί στο site τους???Πάντως εμένα μου έκανε εντύπωση που μου ήρθαν τα κουπονάκια και το συνέδεσα με αυτό που έγραψε η Ηλιάννα οπότε όσες δεν έχετε γραφθεί να γραφθείτε μπας και αρχίσουν να σας στέλνουν...

an1cF1XNw360030Nzc3NzlkaHw2NzI5MTUwZGF8VG8gZ2x1Zml0em91cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγώ κορίτσια είχα γραφτεί εδώ και πολύ καιρό στο Pampers Village αλλά μέχρι τώρα δεν μου είχε έρθει κανένα κουπόνι. Προχθές όμως μου ήρθε ένας φάκελος με κουπόνια πάμπερς, χωρίς να έχω τηλεφωνήσει, μαζί με ένα βιβλιαράκι του Pampers Village. Οπότε μήπως τελικά είχε δίκιο η κοπέλα του πάμπερς που είπε στο μέλος "Ηλιάννα" ότι θα σταματήσει η γραμμή και θα στέλνουν σε όσους έχουν γραφτεί στο site τους???Πάντως εμένα μου έκανε εντύπωση που μου ήρθαν τα κουπονάκια και το συνέδεσα με αυτό που έγραψε η Ηλιάννα οπότε όσες δεν έχετε γραφθεί να γραφθείτε μπας και αρχίσουν να σας στέλνουν...

Μου ειχε πει οτι θα ερχονται αναλογα με την ηλικια του μωρου,τα πρωτα στους 4μηνες,τωρα θα δουμε την Τριτη αν θα μας δωσουν κουπονια ή οχι

Τα δικα μου του Ιανουαριου και του Φεβρουαριου δεν εχουν φανει ακομα!

4

Καλησπέρα! αν σου πω οτι την καρτέλα μου την έστειλαν την πρώτη φορά που μου έστειλαν κουπόνια απο όταν έκανα εγγραφή στο site τους, μαζί με ένα ερωτηματολόγιο,κι εγώ απάντησα στο ερωτηματολόγιο και την επέστρεψα μαζί του, φυσικά άδεια απο barcodes, τί θα πεις;;;;;;;;;:oops: οτι είμαι ηλίθια,ναι,και θα χεις δίκιο..:lol:

παρτους τηλ κ πες τους να σου ξαναστειλουν...κι εγω ετσι την ειχα πατησει στην αρχη...στο πρωτο παιδι μαθαινεις.....

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.09.10 Κ ΘΗΛΑΖΕΙ......

Koρίτσια καλημέρα. Εχει πάει καμια στο ηρα στον Πειραιά που ειναι και στοκ?

Ειναι στο πύργο του Πειραιά . Κοντά στο λιμάνι

Απλά απο προσωπική επαφή οι πωλήτριες δεν είναι και ότι καλύτερο

1gGKp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια αν άκουσα καλά από χθες ξεκίνησε το μπουκοτάζ σε γερμανικά καταστήματα και προιόντα. Το lidl και το aldi δεν είναι γερμανικά??? Επίσης ξέρετε αν είναι γερμανικά τα pampers?? Εγώ πάντως αν και παίρνω πάνες από το lidl δεν ψώνισα και ούτε πρόκειται.!

Αγάπη.... η χαραμάδα της αιωνιότητας..

Ernesto Cardenal

Kαλημέρα και καλό μηνα. Το Σαββατ στα καρφουρ πήρα την mega libero συσκευασια κα δεν δέχτην το κουπόνι -4 γιατι δεν το έπαιρνε το συστημα μου ειπαν!

την Παρασκευη πηγαμε στο Κρφουρ ,πηρα μια τζαμπο συσκευασια με -5 ευρω και ειχα κουπονι που μου ειχανε στειλει τα Καρφουρ κ ρωτησα στο ταμειο κ μου ειπε η ταμιας οταν την ρωτησα εαν αναφερεται σε καποια συσκευασια συγκεκριμενη ¨εμεις τα περναμε οπως και να εχει" ,σζητΗΣΑΜε λιΓΟ κ ειχε Κ ΑΥΤη μικΡΟ Μωρο :)

NJMAp3.png

Koυπονια παμπερς πηρε καμια? εγω μια ωρα προσπαθουσα και τιποτα...

μια κοπελα το ανεφερε εδω πριν λιγες μερες και δυστηχως ειχε δικιο......παει η κριση χτυπησε και τα παμπερς....

πηρα εγω και μου ειπαν οτι πλεων μονο απο το παμπερς βιλατζ θα ερχονται κουπονια,της ειπα οτι ειμαι γραμμενη παρα πολυ καιρο αλλα δεν εχω λαβει ποτε και μου ειπε ειναι 3 φορες τον χρονο περιπου αναλογα με την αναπτυξη του παιδιου..............

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...