Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

τί αρχικές τιμές έχουν αυτα; πρέπει να έχουν ωραία ΄για κοριτσάκια έ;

επίσης ξέρει καμία στα σπρίντερ αν έχει μείνει τιποτα ή να μην κάνουμε τον κόπο να πάμε; βασικά έχει ωραία; δεν έχω πάει ποτέ!!!

Το μπουφάν που πήρα είχε αρχική 25 και η φόρμα 22 και τα πήρα μισή τιμή. Έψαξα και για τζιν αλλά είχαν εξαφανιστεί. Και ο Ζαρας έχει τρελές τιμές αλλά άντε να βρεις νούμερα. Πραγματικά όμως η ποιότητα είναι μια χαρά και το design.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

AAAAAAAA Κοριτσια ξέχασα να σας πω στο καρφουρ σημερα εχουν προσφορά -30% τις πάνες Λιμπερο και δινουν και κουπονάκια νομιζω !

Επισης πηγα να παρω πανες και πάνω στις πάνες βρακάκια μπευμπιλινο έχει κολλημένα κουπόνια των -2ευρώ! ασε...παλι ξέφυγα πήρα αλλα 5 κουτιά πάνες να δω που θα τα βάλω!!

AAAAAAAA Κοριτσια ξέχασα να σας πω στο καρφουρ σημερα εχουν προσφορά -30% τις πάνες Λιμπερο και δινουν και κουπονάκια νομιζω !

Επισης πηγα να παρω πανες και πάνω στις πάνες βρακάκια μπευμπιλινο έχει κολλημένα κουπόνια των -2ευρώ! ασε...παλι ξέφυγα πήρα αλλα 5 κουτιά πάνες να δω που θα τα βάλω!!

φτου το διαβασα πολυ αργα!!!!!!!!!! στην Τσιμισκη τα unique εχουν 50 % εκπτωσεις και της πηρα 2 παλτουδακια γ του χρονου απο 40 ευρω το καθενα 20,νομιζω οτι ειναι καλα,επισης στην Αγιας Σοφιας η LANA εχει 60 % μου ειπε η μανα μου κ εκει εχει πολλες επωνυμες μαρκες ,στον κατω οροφο μου ειπε η μανα μου που ψωνιζει απο εκει γ τη μικρη εχει στοκ κομματια ,αλήθεια εσεις ψωνιζετε ρουχα στα μωρα γ του χρονου?

NJMAp3.png

Διαφημίσεις

Ελα η Λανα εχει 60%???????????

Πω πω...θελω να παω εχει καταπληκτικά ρουχα και έχει τις καταπληκτηκότερες Ισπανικές φίρμες παιδικών ρουχων που έχουν τα ποιο ζωηρά χρώματα!!

Και να φυσικά ψωνίζουμε για του χρονου...αλλιως χάθηκε το πορτοφόλι μας!!!

ναι Καλαμαρακι μου 60 %,η μαμα μου εχει γινει πολυ καλη πελατισσα!!!χαχαχαχα και εγω θελω να παω μα ηδη ξοδεψα στα unique k sta mothercare 200 ευρω,ο χασμπεντ θα με κυνηγαει

NJMAp3.png

Κορίτσια, πήρα χτες από τον Μαρινόπουλο-Carrefour μωρομάντηλα Pampers την τριπλή συσκευασία από το πρόγραμμα οικογενειακός προυπολογισμός -1? και δέχτηκαν και κουπόνι άλλο -1?.

Συνολικά το τριπλό πακέτο μου βγήκε 3,50? ενω το μονό είχε 3? χωρίς κουπόνια....

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Mεχρι πότε θα ισχυει?

Αυτό δεν το ξέρω...Δευτέρα αν πας μπορεί και να ισχύει...πάντως στο ράφι είχε λίγα τεμάχια...

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Τριων μηνων το μωρο σου και εχουν στειλει 2 φορες:shock:,ουτε του παπα να μην το πεις:-P

Ασχετο παντως το ενα με το αλλο

Αυτοι σου στελνουν τα κουπονια που θελουν και αν θελεις εσυ θα παρεις τηλεφωνο να ζητησεις επιπλεον

4

καλησπερα κοριτσια,εμενα ο μικρος ειναι 3μηνων κ δεν μου ηρθε τιποοτα απο παμπερς,κ ειμαι γραμμενη απ το μαυευτηριο κ απο το site,γνωριζει καμια αν μπορω να κανω κατι μεσω site η κατι αλλο?

καλησπερα κοριτσια,εμενα ο μικρος ειναι 3μηνων κ δεν μου ηρθε τιποοτα απο παμπερς,κ ειμαι γραμμενη απ το μαυευτηριο κ απο το site,γνωριζει καμια αν μπορω να κανω κατι μεσω site η κατι αλλο?

απο το μαυευτηριο κ απο το σαιτ και εγω ειμαι γραμμενη και ουτε σε εμενα εστειλαν και ειχα ρωτησει την κοπελα τον προηγουμενο μηνα και μου οτι αυτες ειναι ασχετες με τα στοιχεια που πηραν στο μαιευτηριο.

καποια κοπελα ειχε γραψει οτι ξεκιναν μετα τον 5ο μηνα και στελνουν:confused:

τωρα τι να σου πω....

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...