Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://www.carrefour.gr/dayoffer.aspx?a_id=184

-40% στα Χριστουγεννιάτικα! Τώρα βαράω εγώ το κεφάλι μου στον τοιχο που πήγα την προηγούμενη Παρασκευή κ τα πήρα -20%. Ίσως πάω σήμερα μπας και βρω αυτά που δεν είχε την προηγούμενη...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Το έπαθα πέρυσι που έψαχνα δέντρο δεν πήρα από το καρφούρ ενώ μου είχαν αρέσει αλλ΄ατ έβρισκα ακριβά.....και μετά τα έδωσε όλα για μια μέρα για ΕΝΑ ΕΥΡΏ!!!!!!!!!

Χτυπούσα το κεφάλι μου που δεν είδα την προσφορά....!!!

Και πήγα μετά και πήρα ένα με 100ευρώ....

Διαφημίσεις

Απλά το θέμα είναι ότι ήθελα 5 βασικότατα πράγματα και δεν είχε κανένα απο τα 5... Τι στο καλό τα βάζεις στον κατάλογο τότε? Για να μας βάζεις στο τριπάκι να ψάχνουμε σ όλη την Αθήνα? Στο καλό...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

http://www.carrefour.gr/dayoffer.aspx?a_id=184

-40% στα Χριστουγεννιάτικα! Τώρα βαράω εγώ το κεφάλι μου στον τοιχο που πήγα την προηγούμενη Παρασκευή κ τα πήρα -20%. Ίσως πάω σήμερα μπας και βρω αυτά που δεν είχε την προηγούμενη...

Στην Παρο εχουν -50% στα χριστουγενιατικα καλα χαμος γινετε οσο θελει ο καθενας βαζει εκπτωση

9newp3.png8dIOp3.png

Λοιπων κοριτσια παω χθες ψωνιζω μου δινει 3 αγιοβασιληδες , φωναζω τον προισταμενο με θυμοταν και αρχισε να μετραει ποσους πρεπει να μου δωσουν που δεν εχει βγαλει τo on line συστημα τους.

Αφου επρεπε να μου δωσει 11 ακομα μου εδωσε και την επιταγη 40 € και λεω παντος αυτο ειναι κοροιδια και μου λεει δεν το ειχαμε προσεξει γιατι δεν το ειχε παρατηρησει κανενας πελατης.

Λεω κανενας μπραβο μου παρατηριτηκοτητα!!!!!ι

Γι αυτο γινετε γιατι κανενας δεν τα προσεχει.

Κοριτσια τα ματια μας ανοιχτα συγουρα δεν σωνομαστε αλλα δεν ειμαστε και μακακες ετσι?

Εφυγα με την επταγη μου και ικανοποιηση οτι δεν ειμαι κοροιδο αντε μπραβο!!!!!

9newp3.png8dIOp3.png

Διαφημίσεις

Μια ερώτηση κορίτσια.... πριν από ένα μήνα ξεκίνησα τα babylino, μου φάνηκε πολύ συμφέρουσα η προσφορά και πήρα ένα σωρό πακέτα... τώρα όμως παρατηρώ ότι όταν αλλάζω την μικρούλα δεν είναι στεγνή αλλά έχει υγρασία... έχετε και εσείς αυτό το πρόβλημα?? προτιμώ να δώσω κάτι παραπάνω αλλά να μην πάθει κανένα σύγκαμα κλπ, επίσης όλες οι γνωστές μου, μου λένε ότι τα Pampers είναι τα καλύτερα, εγώ είχα πρόβλημα γιατί φεύγαν τα κακάκια από το πλάι αλλά ποτέ δεν είχα θέμα υγρασίας.... μήπως να γύρναγα στα pampers ξανά αλλά σε μεγαλύτερο νούμερο ??

Εγώ προσωπικά δεν έιχα ποτε πρόβλημα με τα babylino και τώρα αυτά της φοράω!

Κορίτσια από την Θεσσαλονίκη

Πήρα το διαφημιστικο΄του Μασούτη

ετοιμαστείτε να σς γράψω τις προσφορές το βραδάκι μολις πέσει η μικράν!!!

Διαφημίσεις

Εγώ που ρώτησα χθες από πότε μπορώ να εξαργυρώσω τους Αγιους Βασίληδες μου είπαν από 14. Καλά, ηλίθιοι είναι?

την επιταγη μπορεις να την παρεις οπωτε θες μεχρι 19/12 αλλα για να αγορασεις κατι με αυτην απο 14/12 και μετα.

Ναι μ αρεσει που το τόνισα "πότε μπορώ να δώσω τους Άγιους Βασίληδες και να πάρω επιταγή?" και η απάντηση ήταν για την ερώτηση "πότε μπορώ να χρησιμοποιήσω την επιταγή?"/

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Ναι μ αρεσει που το τόνισα "πότε μπορώ να δώσω τους Άγιους Βασίληδες και να πάρω επιταγή?" και η απάντηση ήταν για την ερώτηση "πότε μπορώ να χρησιμοποιήσω την επιταγή?"/

τσακαλια :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κοριτσια πηρα απο τον Γαλαξια ηλεκτρικη σκουπα με 10 κουπονια με 32€ Rohnson 2000w ειναι τελεια αν παρει καποια να παρει την κοκκινη γιατι η αλλα ειναι 1600w και εχει την ιδια τιμη!!!

9newp3.png8dIOp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...