Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Παντως σήμερα στον γαλαξία στην παιανία που πήρα pampers me μειον 35% έγινε ο κακός χαμός για να δεκτούνε τα κουπόνια. αρχικα έλεγαν ότι δεν δέχονται κουπόνια μαζί με προσφορά... Σας θυμίζει κάτι?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kοριτσια πειτε με χαζη αλλα υπαρχει ενα λινκ να δω στο σαιτ της λιμπερο ολα τα δωρα??? παω και βλεπω μονο τα 3 μικροτερα δεξια στη στηλη. τα υπολοιπα που τα βρισκω?

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Kοριτσια πειτε με χαζη αλλα υπαρχει ενα λινκ να δω στο σαιτ της λιμπερο ολα τα δωρα??? παω και βλεπω μονο τα 3 μικροτερα δεξια στη στηλη. τα υπολοιπα που τα βρισκω?

Κι εγώ το ίδιο έπαθα...δεν τα έβρισκα με τίποτα... με διαφώτισε μια κοπέλα πιο πάνω...:P:p:p

Αρχικό μήνυμα απο agtog viewpost.gif

Κάνεις σύνδεση, πατάς κατάστημα, αριστερά κάτω από το καλάθι γράφει "αναζήτηση στο κατάστημα" από κάτω η έκτη επιλογή "δώρα πόντων" μπαίνεις διαλέγεις, βάζεις στο καλάθι σου και προχωράς σε εικονική αγορά με πόντους αντί για χρήματα (αριστερά εκεί που λέει ολοκλήρωση αγοράς)!

Μόλις είχα μπει κι εγώ για να πάρω κάτι!

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Διαφημίσεις

ωχχχχ αφηστε τι επαθα...επρεπε να τα δω??? πηγα στο sitemap του site και τα βρηκα!!!!αχχχ πρεπει να παρω οπωσδηποτε τον buzz!!!! το toy story ειναι το αγαπημενο των κοριτσιων εδω και 2-3 μηνες!!!! τι ηθελα και το δα. για να καταλαβετε πριν λιγο κατοχυρωσα τους ποντους που ειχα εδω και παρα πολυ καιρο στο συρταρι αλλα μου λειπουν μονο αλλοι 1200:P:P:P Πωπω κολλησα τωρα!!!! θελω τον Βuzz παραμυθαααααααααααααααααααααααααα!!!!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Κοριτσια σημερα στα carrefour ειχε sticker στα babylino,sto No 1 -1eyro και στο Νο 6 οικονομικη συσκευασια -3,50 για οποια ενδιαφερεται...

Απορια:στα υπολοιπα νουμερα γιατι δεν βαζουν;;;

xceZp3.png

κοριτσια εσεις που πατε καρφουρ ισχυει αυτο που ακουστηκε για τα τροφιμα 1+1 δωρο για πολλα επωνυμα η ραδιο αρβυλα ειναι?

Σήμερα που πήγα πήρα μαλακτικο σουπλιν 1+1, και οδοντόκρεμα κολγκέητ. Είδα και τα μακαρόνια μέλισσα. Για άλλα δεν πρόσεξα γιατί πήγα πολύ βιαστικά.

Διαφημίσεις

κοριτσια εσεις που πατε καρφουρ ισχυει αυτο που ακουστηκε για τα τροφιμα 1+1 δωρο για πολλα επωνυμα η ραδιο αρβυλα ειναι?

Δεν είναι ράδιο αρβύλα, έχει αρκετά προιόντα. Το κακό είναι με το καρφούρ ότι όταν βάζει τέτοιες προσφορές πολλά προιόντα εξαντλούνται και πας και βρίσκεις άδεια ράφια. Από τη στιγμή που βάζει τέτοιες προσφορές για δεκα μέρες θα πρέπει να έχει και το ανάλογο στοκ εμπορευμάτων και να εφοδιάζει τα ράφια του. Στο Σκλαβενίτη πας και βλέπεις άτομα και βάζουν προιόντα στα ράφια συνεχώς, στο καρφούρ δεν υπάρχει αυτό !!! Θες να ρωτήσεις κάτι και δεν βλέπεις υπάλληλο στους διαδρόμους.

Κοριτσια σημερα στα carrefour ειχε sticker στα babylino,sto No 1 -1eyro και στο Νο 6 οικονομικη συσκευασια -3,50 για οποια ενδιαφερεται...

Απορια:στα υπολοιπα νουμερα γιατι δεν βαζουν;;;

Η προσφορα αυτη ειναι απο την Μεγα σε ολα τα νουμερα μεχρι εξαντλησεως των προιοντων...προφανος τελειωσαν τα υπολοιπα νουμερακια και εχουν απομεινει μονο αυτα που ειδες !!!

Γιαννής 1/7/2006 + Νικόλας 20/10/2009

κορίτσια μόλις ηρθα απο μακρο. εχει στικερ -3.5 και -1.5 αλλα δεν μου πηραν κουπονια σε αυτα και η τιμη βγηκε χωρις κουπόνι 9.90 τελικη με φπα. οι συσκευασιεσ χωρις στικερ με κουπόνι -4 μου βγηκαν 9.33 τελικη με φπα.

πηγα και εγω με τη χαρα και στικερ και κουπόνι αλλα δεν μου το δεχτηκαν....κλαψ.....οπωσ και να εχει καλη τιμη και το 9.33

Διαφημίσεις

Γειά σας

αγαπητά μέλη σας περιμένουμε στο τόπικ με τίτλο ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ σε Super Market http://parentscafe.gr/showthread.php?p=1438333#post1438333

που βρίσκεται στην ενότητα Αγορά Εργασία Επιχειρηματικότητα Καταναλωτικά Αγαθά

http://parentscafe.gr/forumdisplay.php?f=95

τα Αγαπημένα μας http://parentscafe.gr/forumdisplay.php?f=97

έτσι ώστε να έχετε χώρο για τις καθημερινού τύπου δημοσιεύσεις σας.

Οδηγίες εγγραφής:http://parentscafe.gr/showthread.php?t=234

Οδηγίες ανάκτησης κωδικού: http://parents.org.gr/forum/showthre...32#post1397532

Σημείωση

Αν το θέμα στο οποίο συμμετέχετε κλειδωθεί με την συγκεκριμένη ανακοίνωση παρακαλούμε

α]

μην ανοίγετε νέο θέμα ως συνέχεια του θέματος που συμμετείχατε

β]

μην ανοίγετε ειδικά νέο θέμα στο
για να ανακοινώσετε την δημιουργία νέου θέματος στο
.

Μπορείτε αν επιθυμείτε να ενημερώσετε τα υπόλοιπα μέλη με το να τοποθετήσετε την είδηση στην υπογραφή σας ή να κάνετε χρήση των προσωπικών μηνυμάτων.

Σε περίπτωση που ανοίξετε νέο θέμα στο
είτε ως συνέχεια κλειδωμένου θέματος είτε ως ανακοίνωση νέου thread στο
θα λάβετε κάρτα ειδοποίησης που θα σας ενημερώνει για τους κανόνες του forum της ΕΕΕΓ και ίσως συνοδεύεται από ολιγοήμερη απενεργοποίηση του λογαριασμού σας

Ευχαριστούμε για την κατανόηση

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...