Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γράφω παρακάτω πως αν και στη συσκευασία έχει στικερ -35% στην απόδειξη αναγράφεται το προφανές, ότι δηλαδή η προσφορά είναι -3,5 ευρώ.

Προφανώς πρόκειται λοιπόν για προσφορά της εταιρίας... Και προφανώς θα έπρεπε να την έχουν όλα τα σουπερ μάρκετ. Γι αυτό και η μία είπε πως είχε στο Βερόπουλο, η άλλη στο ΑΒ, η άλλη Σκλαβενίτη, η άλλη MyMarket κ.ο.κ.

Και για να απαντήσω και στη φίλη που είπε ότι την Παρασκευή πήγε ΑΒ και είχε προσφορά μόνο στα libero πως και εγώ Παρασκευή πήγα, η προσφορά στα Λιμπερο ήταν σε ειδικό σταντ με καρτελάκια και παρα καρτελάκια και επίσης γινόταν αναφορά και από τα ηχεία.

Επειδή δεν με αφορούσε κάτι άλλο παρά τα babylino πήγα κανονικά στο διάδρομο με τις πάνες, και είδα το στικερ στις συσκευασίες. Δεν είχε πουθενά αναφορά ότι είναι σε προσφορά παρά μόνο στο καρτελάκι της τιμής.

Άρα μάλλον δεν κοίταξες καλά...

Εγω περιμενα να δω καρτελακι προσφοράς ..λετε να εχει ακόμα ?

jHgFp3.png

http://www.iatropedia.gr/articles/read/1017

Ελεύθερα θα πωλείται από σήμερα το βρεφικό γάλα έως έξι μηνών σε διάφορα σημεία λιανικής και όχι μόνο στα φαρμακεία, έπειτα από απόφαση των υπουργείων Ανάπτυξης και Υγείας.

Με κοινή απόφαση των υπουργών Υγείας και Ανάπτυξης από σήμερα (30/01/2012) το γάλα για βρέφη ως έξι μηνών δεν θα πωλείται αποκλειστικά και μόνο στα φαρμακεία όπως συνέβαινε έως τώρα αλλά ελεύθερα σε όλη την αγορά.

Στη σχετική ανακοίνωση τα δύο υπουργεία αναφέρουν ότι μπαίνει τέλος σε έναν αναχρονιστικό κανονισμό που αύξανε κατά πολύ το κόστος για τους καταναλωτές.

Στόχος είναι να μειωθούν οι τιμές των συγκεκριμένων προϊόντων καθώς με βάση έρευνα που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο διάστημα, διαπιστώθηκε ότι οι τιμές στα συγκεκριμένα παρασκευάσματα κινούνταν σε αδικαιολόγητα υψηλότερα επίπεδα σε σύγκριση με τις αντίστοιχες τιμές των παρασκευασμάτων 2ης (6-12 μηνών) και 3ης (1 έτους και άνω) βρεφικής ηλικίας, τα οποία διατίθενται ελεύθερα στην αγορά.

Ελεύθερα θα πωλείται από σήμερα το βρεφικό γάλα έως έξι μηνών σε διάφορα σημεία λιανικής και όχι μόνο στα φαρμακεία, έπειτα από απόφαση των υπουργείων Ανάπτυξης και Υγείας.

Με κοινή απόφαση των υπουργών Υγείας και Ανάπτυξης από σήμερα (30/01/2012) το γάλα για βρέφη ως έξι μηνών δεν θα πωλείται αποκλειστικά και μόνο στα φαρμακεία όπως συνέβαινε έως τώρα αλλά ελεύθερα σε όλη την αγορά.

Στη σχετική ανακοίνωση τα δύο υπουργεία αναφέρουν ότι μπαίνει τέλος σε έναν αναχρονιστικό κανονισμό που αύξανε κατά πολύ το κόστος για τους καταναλωτές.

Στόχος είναι να μειωθούν οι τιμές των συγκεκριμένων προϊόντων καθώς με βάση έρευνα που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο διάστημα, διαπιστώθηκε ότι οι τιμές στα συγκεκριμένα παρασκευάσματα κινούνταν σε αδικαιολόγητα υψηλότερα επίπεδα σε σύγκριση με τις αντίστοιχες τιμές των παρασκευασμάτων 2ης (6-12 μηνών) και 3ης (1 έτους και άνω) βρεφικής ηλικίας, τα οποία διατίθενται ελεύθερα στην αγορά.

Αν και πλέον αγοράζω από έξω, ένα θα πω...αλληλούια!

Διαφημίσεις

Αφορά όμως μόνο το απλό γάλα σε σκόνη, όχι τα ειδικά AR,HA,EC,FL κτλ.

Εγω παλι θελω να ρωτησω κατι.

εχουν πολυ καιρο να μου στειλουν κουπονια απο παμπερς. υπαρχει καποιο μειλ η καποιο τηλ για να παρω και να ρωτησω;

με τα μπειμπιλινο καμια σχεση. τους στελνεις μειλ αποτην ιστοσελιδα τους. μαλιστα μου εστειλαν και ολοκληρο πακετο ν1 πανες για νεογεννητο γιατι τους εγραψα οτι περιμενω συντομα το δευτερο, μου εστειλαν και σερβιετες και μωρομαντηλα με κουριερ στο σπιτι. με τα παμπερς τι γινεται; θελω κουπονια για να παρω τα παμπερς για νεογενννητο μηπως και τα μπειμπιλινο δεν του στρωσουν. λεμε τωρα.

Στο carrefour εκπτώσεις 70% σε όλα τα ανδρικά, γυναικεία, παιδικά και bebe ρούχα (εξαιρούνται εσώρουχα, κάλτσες, καλσόν, λευκά είδη).

Επίσης αγοράζοντας 2 τεμάχια πάνα βρακάκι Up & GO Libero XL 13-20Kg παίρνετε το δεύτερο τεμάχιο -70% (το είδα στο φυλλάδιο http://www.carrefour.gr/media/HOME/PROSFORES/FYLLADIOY/FYLLADIA_2012/02_FEB_2012/3101-110212_B03_F1.pdf ).

Και για να απαντήσω και στη φίλη που είπε ότι την Παρασκευή πήγε ΑΒ και είχε προσφορά μόνο στα libero πως και εγώ Παρασκευή πήγα, η προσφορά στα Λιμπερο ήταν σε ειδικό σταντ με καρτελάκια και παρα καρτελάκια και επίσης γινόταν αναφορά και από τα ηχεία.

Επειδή δεν με αφορούσε κάτι άλλο παρά τα babylino πήγα κανονικά στο διάδρομο με τις πάνες, και είδα το στικερ στις συσκευασίες. Δεν είχε πουθενά αναφορά ότι είναι σε προσφορά παρά μόνο στο καρτελάκι της τιμής.

Άρα μάλλον δεν κοίταξες καλά...

Για να μην την τρελανουμε την κοπελα που δεν ειδε την προσφορα, να πω πως και εγω πηγα σε δυο ΑΒ εδω Θεσ/νικη και οντως δεν υπηρχε καποια προσφορα -40 δυστυχως βεβαια. Τζαμπα πηρα τη χαρα, ευτυχως βρηκα και παρηγγειλα απο το αμαζπν μπας και γλυτωσω τιποτα. Δεν ξερω για ποιο λογο συνεβη αυτο και να πω την αληθεια δε ρωτησα κιολας λογω βιασυνης.

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Διαφημίσεις

Για να μην την τρελανουμε την κοπελα που δεν ειδε την προσφορα, να πω πως και εγω πηγα σε δυο ΑΒ εδω Θεσ/νικη και οντως δεν υπηρχε καποια προσφορα -40 δυστυχως βεβαια. Τζαμπα πηρα τη χαρα, ευτυχως βρηκα και παρηγγειλα απο το αμαζπν μπας και γλυτωσω τιποτα. Δεν ξερω για ποιο λογο συνεβη αυτο και να πω την αληθεια δε ρωτησα κιολας λογω βιασυνης.

Δεν μίλησα για -40%, μίλησα για στικερ πάνω στις οικονομικές συσκευασίες -3,5 ευρώ.

Και επίσης η κοπέλα είπε πως δεν κοίταξε καλά γιατί έψαχνε να δει κάρτα προσφοράς...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Καλημέρα και καλό μηνα. Μενω σε νησί και πηγα χθες στο ΑΒ που εχουμε. Λοιπον στις οικονομικές συσκευασίες babylino ειχε στικερ -3,5 Ευρώ και στις μικρες -1,5. Στις μικρες συσκευασίες Libero ειχε -40% αλλά ουτε το διαφήμιζε ουτε τιποτα. Αν δεν το ειχα δει εδω δεν θα το έπαιρνα χαμπαρι. Το εγραφε μονάχα στα καρτελάκια του ραφιου με τα κανονικά γραμματα - τιποτα ιδιαιτερο δηλαδή. Το αναφερω αυτό μηπως συμβαινει και σε άλλα ΑΒ και ταλαιπωρουνται μανουλες χωρις λογο.

Διαφημίσεις

Δεν μίλησα για -40%, μίλησα για στικερ πάνω στις οικονομικές συσκευασίες -3,5 ευρώ.

Και επίσης η κοπέλα είπε πως δεν κοίταξε καλά γιατί έψαχνε να δει κάρτα προσφοράς...

Α καλα!!! Με τετοια νυστα που με δερνει αλλα διαβαζω αλλα καταλαβαινω! Και εγω ο στοκος εψαχνα για -40!!!! Που θα παει??Θα στρωσει το μυαλο μου αν μεγαλωσει λιγακι ο μπεμπακος!!!:cool::cool::cool:

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Εχει ο βασιλοπουλος -25% νομιζω μεχρι σημερα ομως,κανε ενα κοπο και δες το φυλλαδιο στην σελιδα του.

Να ρωτησω και εγω κατι,babylino 5+ και 6 που βρισκεται?

Ο βασιλοπουλος δυστυχως μου ειπε πως πια δεν τους φερνει αυτους τους κωδικους και στο βεροπουλο δεν εχω ρωτησει ακομα.

Οποιαδηποτε πληροφορια κοριτσια θα βοηθησει πολυ γιατι ξεμενουμε!!!

Πριν λιγο ειδα διαφημιση του γαλαξια,εχει τις pampers -35% με οριο τα 3 πακετα ανα πελατη.Αν θυμαμαι καλα για πεμ-παρ-σαβ .

edit τελικα ειναι για παρ-σαβ και μονο για active fit-easy up.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...