Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οποτε δεν παμε ακομη...:mrgreen:

σας ευχαριστω πολυ

γιατί τα σκουφάκια και τα γάντια τα παιδικά δεν έχουν έκπτωση δεν έχω καταλάβει.

Στο λητώ 2 ζευγάρια γάντια της μικρής για 5 μηνών δύο σκουφάκια και ένα ζευγάρι γάντια του μικρού για 2 ετών 64 ευρώ. Και το ένα σκουφάκι είχε έκπτωση και τα πήρα 54. Τρελάθηκα !!! Τώρα θα μου πείτε γιατί δεν πήγαινες στο carrefour η αλλού να πάρεις. Πήγα στο mothercare, στο carrefour και δεν βρήκα στις διαστάσεις των χεριών τους.

καλημερα!

μηπως ξερει, καποια/ος τι εκπτωσεις εχουν αυτη την στιγμη τα benneton?

τωρα αν τυχαινει να ξερει καποιος συγκεκριμενα για τα ΖΟΥΖΟΥ της Βαρυμποπης, που εχουν benneton (διπλα στα τζαμπο)

ακομη καλυτερα...

πολλα ζηταω μαλλον, αλλα μηπως...

Μολις πηρα μνμ απο τα μπενετον ξεκινησαν απο σημερα -40

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Διαφημίσεις

καλημερα!

μηπως ξερει, καποια/ος τι εκπτωσεις εχουν αυτη την στιγμη τα benneton?

τωρα αν τυχαινει να ξερει καποιος συγκεκριμενα για τα ΖΟΥΖΟΥ της Βαρυμποπης, που εχουν benneton (διπλα στα τζαμπο)

ακομη καλυτερα...

πολλα ζηταω μαλλον, αλλα μηπως...

ψώνισα προχτές απο εκει μιας και ειναι κοντα και εχει σε πολλα εκπτωσεις εως και 50-60%

Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε παραπάνω ότι το My market έχει κ αυτό στικεράκι -3,5 ευρώ στις μεγάλες συσκευασίες babylino κ ρώτησα μέχρι πότε κ μου είπαν μέχρι να τελειώσουν τα αποθέματα. Αναφέρομαι στα καταστήματα Αγ. Θεοδώρων κ Μεγάρων

eNortjKzUjI0trQ0M1CyBlwwFasC2Q,,88.png

Διαφημίσεις

Το ΛΗΤΩ στην Καλλιθέα κλείνει και ξεπουλάει το εμπόρευμα!!!έως 70 τοις εκατό!!!! Δ)νση : Ελευθερίου Βενιζέλου 83, 176 71, Αθήνα Τηλ. 210 9570015

λέτε να κλείνουν και τα άλλα λητώ?

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

Σάββατο 4/2 και μόνο για 1 ημέρα ο Βερόπουλος βάζει τις πάνες δικής του ετικέτας σε προσφορά. Συγκεκριμένα οι μεγάλες συσκευασίες ν4 και ν5 με 58 και 54 πάνες αντίστοιχα, θα τις έχει στα 9,09?. Μόλις είδα το έντυπο φυλλάδιό του. Από ότι γνωρίζω (δεν τις έχω αγοράσει) είναι οι παλιές της babylino (Διορθώστε με αν δεν είναι).

Το ΛΗΤΩ στην Καλλιθέα κλείνει και ξεπουλάει το εμπόρευμα!!!έως 70 τοις εκατό!!!! Δ)νση : Ελευθερίου Βενιζέλου 83, 176 71, Αθήνα Τηλ. 210 9570015

Τα Λητώ της Καλλιθέας και του Πειραιά έκλεισαν το 2006 όταν άνοιξε αυτό της οδού Πειραιώς.

Στο επίσημο site της εταιρείας δεν αναφέρεται από ότι βλέπω κατάστημα καλλιθέας.

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=4&la=1

:roll::roll::roll::roll:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Τα Λητώ της Καλλιθέας και του Πειραιά έκλεισαν το 2006 όταν άνοιξε αυτό της οδού Πειραιώς.

Στο επίσημο site της εταιρείας δεν αναφέρεται από ότι βλέπω κατάστημα καλλιθέας.

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=4&la=1

:roll::roll::roll::roll:

Μήπως εννοείς το Λητώ στην Πειραιώς;

Πάντως το Λητω στην Καλλιθέα έχει κλείσει εδώ και χρόνια και στη θέση του άνοιξε μαγαζί με extra large ρούχα. Κάποιος μου είπε πρόσφατα ότι ειναι ο ίδιος ιδιοκτήτης.

GJMap2.png

Γεια σας! Θελω να σας ρωτησω για τις πανες chicco. Τις εχει χρησιμοποιησει καποια κοπελα? Μπηκα στο site της chicco και για πχ τις Νο.1 (newborn) 168 πανες κανουν 28 ευρω σου τις φερνουν στο σπιτι με δωρεαν εξοδα μεταφορας. Δεν ξερω μου φαινεται καλη ιδεα. Πειτε μου τη γνωμη σας ειμαι και εγω μια νεα και αγχωμενη μαμα! :-)

κατ αρχην μην παρεις τοσες πολλες newborn!!!τα μωρα μεγαλωνουν πολυυυ γρηγορα,ζητημα ειναι να τις βαλαμε 20 μερες!!!οι πανες chicco ειναι σαν τις babylino,εμας μας αρεσαν πολυ (δοκιμασαμε τα δειγματα).οσον αφορα την τιμη καλη μου φαινεται 28 ευρω για 168 πανες.

ξέρεις αν ισχύει ακόμα??? να τρέξω αύριο!;)

Η προσφορά ισχύει μέχρι 1/2 αλλά όπως έγραψα και παραπάνω το -40% ισχύει μόνο για τις μικρές συσκευασίες ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ

καλησπερα... μου ηρθαν τα 2 δειγματα chicco προχθες και τα δοκιμασαμε. τις συγκρινα με τις λιμπερο που ειχα και στο παχος ηταν το ιδιο και νομιζω και το υλικο (καμια σχεση με το υλικο των παμπερς). Κατα τα αλλα εμεις που αγοραζουμε λιμπερο οταν εχει προσφορες μονο, καναμε ενα γρηγορο υπολογισμο και τελικα οι λιμπερο με εκπτωση ερχονται φθηνοτερα απο τις chicco. Παντως ναι newborn δε χρειαζεσαι πολλες αλλα πχ αν σε μια μερα το μωρο βρεχει 5-6 πανες το ελαχιστο ισως μια κουτα σου χρειαζεται σιγουρα.

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

v&a γιατι δεν δοκιμαζεις babylino που δινουν και ωραια δωρα στα σουπερ μαρκετ και ειναι καλλες και ελληνικες?βαζουν και κει προσφορες και σου στελνουν συνεχεια κουπονια

Ξεκιναει απο σημερα 1+1 δωρο σε διαφορα προϊοντα στο καρφουρ (κυριως φαγωσιμα)

Δε φαινεται η προσφορα στο site. Ειδα τις προσφορες στην κυριακατικη εφημεριδα. Αν ακουσετε καμια προσφορα σε babylino σφυριξτε γιατι φτανουμε στο τελος. :D

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...