Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε ευχαριστω Elzu!Τελικα δν καταλαβα δηλδ. πρεπει να τα παρω τα 5 πακετα κ μωρομαντηλα μαζι την ιδια μερα η μεχρι 29/2 καθε φορα ας πουμε απο μια συσκευασια? Δεχοτνται κουπονια? Αμα μαθει καμια τιποτα σας παρακαλω να μου γραψει ! ...!

Αγορασε συναδελφος 5 pampers και μωρομαντηλα απο carrefour και δεχτηκαν κουπονια κανονικα και για μωρομαντηλα και για πανες. Τωρα περιμενει το δωρο. Εντος 30 ημερων της ειπαν.

Ολα μαζι σε μια αποδειξη τα αγορασε. Αν θελεις καποια αλλη πληροφορια πες μου να τη ρωτησω μεθαυριο γιατι αυριο δε δουλευω.

απο 28/01 βαζει ο βεροπουλος -20% στα παμπερς baby dry..... μην το χασετε....

Μηπως αυτό που λες είναι μέχρι 28/1 και όχι από 28/1;;; Το λέω γιατί ήδη πήγα την Πέμπτη που μας πέρασε στο Βερόπουλο και αγόρασα baby dry -20% jumbo pack και πήραν και τα κουπόνια και η προσφορά ίσχυε μέχρι 28/1

απο 28/01 βαζει ο βεροπουλος -20% στα παμπερς baby dry..... μην το χασετε....

Ναι αν το χασουμε θα ειναι καταστροφη!!! :lol::lol::lol:

Αυτες ειναι αστειες προσφορες, ειδικα για pampers που ειναι ηδη πιο ακριβα!

Μονο με κουπονια καπως παλευεται η τιμη, αλλα και παλι ειναι ψηλα σε σχεση με τις αλλες πανες.

Καλυτερα κοιτατε απο amazon να τα παρετε σε γελοιες τιμες

Αγορασε συναδελφος 5 pampers και μωρομαντηλα απο carrefour και δεχτηκαν κουπονια κανονικα και για μωρομαντηλα και για πανες. Τωρα περιμενει το δωρο. Εντος 30 ημερων της ειπαν.

Ολα μαζι σε μια αποδειξη τα αγορασε. Αν θελεις καποια αλλη πληροφορια πες μου να τη ρωτησω μεθαυριο γιατι αυριο δε δουλευω.

Σας ευχαριστω ολες για την απαντηση! Σκεφτομαι αμα συνδυαζουν την προσφορα με το κουπονι μιας κ κουπονια παιρνουν.. μπας κ βγαλουν καμια προσφορα μαζι με το κουπονι θα αξιζε... η αρχικη στα παμπερς στο καρρεφουρ ποσο εχει? 18 ευρω? Ευχαριστω!:mrgreen:

Διαφημίσεις

Κοριτσια με τα babylino τι γινεται;Πολυ καιρο εχουν να βγαλουν προσφορα!

Babylino δωσε ενα 50% στο λαο σου!!!

εχει -40% στον μασουτη μεχρι 31.01 στις μικρες συσκευασιες κ δεχονται κ κουπονια!

κορίτσια ισχύει ακόμα η προσφορά για μπειμπελινο σε Σκλαβενίτη και γαλαξία??Έχω μερικά κουπόνια για σκότωμα:lol::lol:

κι εγω εχω κουπονια αν ξερει καμμια κοπελα

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω ολες για την απαντηση! Σκεφτομαι αμα συνδυαζουν την προσφορα με το κουπονι μιας κ κουπονια παιρνουν.. μπας κ βγαλουν καμια προσφορα μαζι με το κουπονι θα αξιζε... η αρχικη στα παμπερς στο καρρεφουρ ποσο εχει? 18 ευρω? Ευχαριστω!:mrgreen:

Αυτο με τα παμπερ ισχυει μονο για καρφουρ?Δε μπορω να κανω αναζητηση γιατι μπαινω απο ενα σαραβαλακι..κ δεν ανοιγςι τις σελιδες ,τηλεοραση δε βλεπουμε κα/ολου.ΑΝ καποια γνωριζει ας μας πει...

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Αυτο με τα παμπερ ισχυει μονο για καρφουρ?Δε μπορω να κανω αναζητηση γιατι μπαινω απο ενα σαραβαλακι..κ δεν ανοιγςι τις σελιδες ,τηλεοραση δε βλεπουμε κα/ολου.ΑΝ καποια γνωριζει ας μας πει...

μονο καρφουρ

Ναι αν το χασουμε θα ειναι καταστροφη!!! :lol::lol::lol:

Αυτες ειναι αστειες προσφορες, ειδικα για pampers που ειναι ηδη πιο ακριβα!

Μονο με κουπονια καπως παλευεται η τιμη, αλλα και παλι ειναι ψηλα σε σχεση με τις αλλες πανες.

Καλυτερα κοιτατε απο amazon να τα παρετε σε γελοιες τιμες

εχεις δικιο κι εγω λογω χρηματων παιρνω απο lidl αλλες κοπελες ομως προτιμουν τα pampers........!!!!

Στον Σκλαβενίτη σήμερα είχε sticker -3,5 ευρώ στις babylino (15,3-3,5=11,:cool:, στις pampers τις μωβ -4ευρώ (19,2-4=15,2) και δεχονται κουπόνια. Επίσης είχε πάρα πολλά sticker σε διάφορα είδη (Nestle κρέμες -1ευρω, pampers μωρομάντηλα - 1ευρω κ.α.) και -25% στα προϊόντα της Unilevel.

Αυτός και ο Βασιλοπουλος έχουν σίγουρα τις καλύτερες τιμές. Και ΝΑΙ. Προτιμούμαι Ελληνικά Super Market και όχι τα LIdl για να μενουν τα λεφτά μας στην Ελλάδα. Ασε που με τα κουπονάκια που στέλνουν οι εταιρείες εγώ και με τριδυμα έχω πάντα πολλές και φτηνές πάνες. Το καλό είναι βέβαια ότι τα παιδιά μου τις δέχονται όλες χωρίς σπυράκια και ερεθισμούς.

Διαφημίσεις

Στον Σκλαβενίτη σήμερα είχε sticker -3,5 ευρώ στις babylino (15,3-3,5=11,:cool:, στις pampers τις μωβ -4ευρώ (19,2-4=15,2) και δεχονται κουπόνια. Επίσης είχε πάρα πολλά sticker σε διάφορα είδη (Nestle κρέμες -1ευρω, pampers μωρομάντηλα - 1ευρω κ.α.) και -25% στα προϊόντα της Unilevel.

Αυτός και ο Βασιλοπουλος έχουν σίγουρα τις καλύτερες τιμές. Και ΝΑΙ. Προτιμούμαι Ελληνικά Super Market και όχι τα LIdl για να μενουν τα λεφτά μας στην Ελλάδα. Ασε που με τα κουπονάκια που στέλνουν οι εταιρείες εγώ και με τριδυμα έχω πάντα πολλές και φτηνές πάνες. Το καλό είναι βέβαια ότι τα παιδιά μου τις δέχονται όλες χωρίς σπυράκια και ερεθισμούς.

τρίδυμα;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Χαράς το κουράγιο σου κοπέλα μου !!! να σου ζήσουν !!!

εχεις δικιο κι εγω λογω χρηματων παιρνω απο lidl αλλες κοπελες ομως προτιμουν τα pampers........!!!!

Μα γι αυτες τις κοπελες τα λεω κι εγω... Κι εγω χρησιμοποιω ολες τις μαρκες!

ΑΜΑΖΟΝ, Jumbo Pack Νο 4 (68πανες) ή Νο 4+ (66πανες),Pampers Active Fit Baby Dry, βγαινει καπου ?14 (και λιγοτερο) τελικη τιμη στην πορτα σου!!!

Πειτε μου ενα λογο να το παρεις απο εδω που εχει αρχικη τιμη ?25!!!!!!!!

Εγω παντως εχω 30 τετοια στιβαγμενα στο σπιτι που τα πηρα οταν ηταν ακομη πιο φθηνα (καπου ?10 το jumbo pack!!!) :lol:

anna 76

Ο Βασιλόπουλος ανήκει στον Ελβετικό όμιλο Delhaize. Είναι τόσο Ελληνικός όσο και το Carrefour.

Το θέμα είναι ποιές πάνες κατασκευάζονται στην Ελλάδα. Έχω την εντύπωση πως οι Babylino κατασκευάζονται στην Ελλάδα αλλά δεν είμαι σίγουρος. Το σίγουρο είναι ότι είναι Ελληνική η εταιρία στην οποία ανήκει το brand (η ΜΕΓΑ ).

οφ τοπικ

σε ολα τα σουπερ μαρκετ δουλευουν ελληνες, άσχετα που ανηκουν οι διοικησεις τους. αν κλεισει καποιο απο αυτα μενουν ανεργοι οι έλληνες και οχι οι ιδιοκτητες που απλα θα πανε σε αλλη χωρα

Ερασιτέχνες έχτισαν την Κιβωτό. Επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό!

εκΑνε καμια σας βολτα στα mothercare να μας πει τι εκπτωσεις υπαρχουν ? στα φανελακια πχ?

καλημερα κιολας!:rolleyes:

Για φανελάκια δεν είδα, αλλά την Παρασκευή που πήγα τα περισσότερα είχαν -40%

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...