Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σήμερα είχε το καρφούρ το αριέλ σκόνη με 14Ε και με κουπονάκι από το Επιθυμίες -3Ε βγήκε τελικά 11Ε!

Επίσης τα μπενετον βγάζουν εκπτώσεις μέχρι 70% (στη Θεσσαλονίκη) εγώ μόνο τότε ψωνίζω. Έχω και αγόρια και δεν έχω ιδιαίτερες προτιμήσεις (ότι μείνει αγοράζω).

Φυσικά και ελπίζω μόλις το δείτε να ενημερώσετε και εμάς που δεν πάμε και συχνά στην αγορά!!

Αναστασία προς το παρό ν έχουν με αγορές 200 ευρώ -50% έχω απέναντι από το σπίτι μου οπότε θα σου πω πότε θα βάλει το -70%.Απλά σε εμάς μέχρι τότε δεν μένει τίποτα σπάνια βρίσκω μεγάλα νούμερα μόνο μπεμπε έχει πολλά.

Σ 08/07/2007

Α 07/08/2011

Θ 06/06/2013

Κοριτσια τα κουπονια babylino sensitive -4E και -2Ε,κανουν για τις baby go τα βρακακια η'ειναι μονο για τις sensitive?

πηρα σημερα απο σκλαβενιτη τη μεγαλη babylino απο 15,3Ε αρχικη τιμη(τη φτηνοτερη παντως απο παντου),-3,5Ε το sticker,-4Ε κουπονι και -1Ε to sticker,-2Ε με κουπονι την μικρη.παντως οι μικρεσ βγαινουν 20 λεπτα η πανα ενω οι μεγαλη συσκευασια 15 λεπτα,με την εκπτωση παντα.

την καλυτερη προσφορα παντως την ειχε ο βεροπουλοσ πριν κανα διμηνο με το -50% και τα κουπονια.τωρα εχω στοκαρει για τα καλα και μολις μουστειλαν κουπονια παλι η babylino που ληγουν 31-3.

alKfp3.png

Vvc2p2.png

Κοριτσια τα κουπονια babylino sensitive -4E και -2Ε,κανουν για τις baby go τα βρακακια η'ειναι μονο για τις sensitive?

πηρα σημερα απο σκλαβενιτη τη μεγαλη babylino απο 15,3Ε αρχικη τιμη(τη φτηνοτερη παντως απο παντου),-3,5Ε το sticker,-4Ε κουπονι και -1Ε to sticker,-2Ε με κουπονι την μικρη.παντως οι μικρεσ βγαινουν 20 λεπτα η πανα ενω οι μεγαλη συσκευασια 15 λεπτα,με την εκπτωση παντα.

την καλυτερη προσφορα παντως την ειχε ο βεροπουλοσ πριν κανα διμηνο με το -50% και τα κουπονια.τωρα εχω στοκαρει για τα καλα και μολις μουστειλαν κουπονια παλι η babylino που ληγουν 31-3.

Οχι, δεν ισχυουν για τις baby go. :(

Η πιο καλη αρχικη τιμη που εχω βρει στις babylino ειναι 14,7 στον Μασουτη cash & carry.

Διαφημίσεις

Αναστασία προς το παρό ν έχουν με αγορές 200 ευρώ -50% έχω απέναντι από το σπίτι μου οπότε θα σου πω πότε θα βάλει το -70%.Απλά σε εμάς μέχρι τότε δεν μένει τίποτα σπάνια βρίσκω μεγάλα νούμερα μόνο μπεμπε έχει πολλά.

Στο avenue που περασα την τεταρτη ειχαν βαλει ταμπελα -70% στα παιδικα.Ειπα να μπω να ψωνισω αλλα το μετανιωσα γιατι εχω αρκετα ρουχα για τριων χρονων που ειχα αλλαξει περυσι στη βαφτιση του μικρου.Πηρε αρκετα δωρα ρουχα τα χριστουγεννα απο παππουδογιαγιαδες κ θειες.Εχουμε κ γενεθλια τον αλλο μηνα οποτε θα παρουμε παλι αρκετα.Παντως μπορει τα benetton να εχουν ωραια ρουχαλακια αλλα αυτα που βαζουν -70% δεν ειναι παντα η καλυτερη ποιοτητα κ ειναι μεχρι 12 μηνων.Πηρα περυσι μερικα για φετος οι ραφες στα μπλουζακια στραβωσαν κ τα πλενω παντα στους 30 βαθμους.Το H k M βαζει φοβερες τιμες κ εχω ψωνισει παρα πολλα κ απο ποιοτητα σκιζουν.Ζακετα απο 17 ευρω την αγορασα 5 ευρω. Πουλοβερακι απο 22 ευρω 7 ευρω. Κολεγιακο μπλουζακι με κατι φοβερες φιγουρες που στο πλυσιμο δεν εχουν παθει τιποτα απο 15 ευρω 3 ευρω.

...Παντως μπορει τα benetton να εχουν ωραια ρουχαλακια αλλα αυτα που βαζουν -70% δεν ειναι παντα η καλυτερη ποιοτητα κ ειναι μεχρι 12 μηνων.Πηρα περυσι μερικα για φετος οι ραφες στα μπλουζακια στραβωσαν κ τα πλενω παντα στους 30 βαθμους...

Θα συμφωνησω απολυτα. Εγω δε ψωνιζω πλεον απο benetton. Και δεν εχει να κανει με το 70%. Γενικα η ποιοτητα τους θεωρω οτι εχει πεσει παρα πολυ την τελευταια διετια. Και σε μενα καποια μπλουζακια στραβωσαν και αλλα ξεχειλωσαν τραγικα κι'άς προσεχω πολυ στο πλυσιμο. Εχουν προβλημα με τα βαμβακερα.

Κοριτσια εχετε ακουσει για την προσφορα στο carrefour για τις 5 συσκευασιες παμπερς μαζι με 2 συσκευασιες μωρομαντηλα δινουν δωρο το πολυμηχανημα Braun ? Προσπαθησα να το βρω στο ιντερνετ αλλα τιποτα Σημερα το ειδα στην τηλεοραση! Αμα ξερει καμια καμια διευκρινιση καλως

Καλά και εγώ h&M τα έχω πολύ ψηλά απόλυτα ικανοποιημένη και με τιμή και με ποιότητα...Χθες πήγα γαλαξία έχει και εκεί τα babylino με -3,5 την οικονομική και δεν θυμάμαι πόσο την μικρή αλλά αρχική τιμή στην οικονομική 16,80 ενώ ο Σκλαβενιτής 15,80 αρχική...

Σ 08/07/2007

Α 07/08/2011

Θ 06/06/2013

Διαφημίσεις

Κοριτσια εχετε ακουσει για την προσφορα στο carrefour για τις 5 συσκευασιες παμπερς μαζι με 2 συσκευασιες μωρομαντηλα δινουν δωρο το πολυμηχανημα Braun ? Προσπαθησα να το βρω στο ιντερνετ αλλα τιποτα Σημερα το ειδα στην τηλεοραση! Αμα ξερει καμια καμια διευκρινιση καλως

κι εγω ρωτησα πριν λιγες μερες εδω μεσα το ιδιο πραγμα αλλα δεν απαντησε κανεις που να ξερει.Και δεν ξερω αν τελικα συμφερει να παρεις πεντε συσκευασιες με κανονικη τιμη φανταζομαι οτι θα τις δινουν κ οχι με εκπτωση η κουπονια. Ξεχασα να ρωτησω προχθες που ειχα παει.Γενικοτερα το καρφουρ το εχω περιορισει παρα πολυ κ παω σε τρανταχτες προσφορες σε απορρυπαντικα η ρουχαλακια παιδικα η ειδη τροφιμων.Τα λαχανικα του ειναι αθλια τις περισσοτερες φορες κ εκνευριζομαι να βλεπω σαπια λαχανικα κ μαραμενα στοιβαγμενα.Πλεον ψωνιζω αρκετα απο σκλαβενιτη ο οποιος σκιζει απο εξυπηρετηση κ τελευταια βρισκω πολυ καλες προσφορες κ σε βεροπουλο.Και οι δυο δεχονται συνδιαστικα κ κουπονια ενω το καρφουρ οχι πλεον.

Για ρουχα πιο καλα ψωνιζω απο το στοκ του marasil στο περιστερι.Εχουν παρα πολλα ρουχα δειγματισμου σε απιστευτες τιμες.Ενδεικτικα θα αναφερω.Αγορασα πριν μια εβδομαδα βελουδινο σακακι 6μηνων της μικρης απο 87 ευρω το πηρα 20 ευρω. Παλτουδακι κασμιρενιο σταυρωκουμπωτο για 9 μηνων απο 230 ευρω μολις 40 ευρω. Επισης πηγα στο empoli στη νεα ιωνια κ της αγορασα απο το unique που εχει κ αυτο φοβερη ποιοτητα ....... τζιν σακκακι με παγιετες 10 ευρω απο 32 ευρω,παντελονακι φορμας 5 ευρω κ μπλουζακι 3 ευρω.Επισης πηρα μοντγκομερι του μεγαλου απο 40 ευρω 12.Απλα αυτο που διαπιστωσα ειναι οτι το empoli το εχουν ψιλοχαλασει σε εμπορευματα κ αξιζουν μονο συγκεκριμενα.

Συμφωνώ κι εγω για τα μπενετον.Μου'χει τύχει πολλές φορές να κοπούν τα κουμπάκια-σουστες απο τα κορμάκια,οπως και απο τα πρεναταλ.Και μιλάμε απο την πρώτη χρήση!

Στα h&m βρήκα τη χαρά μου.Ποιοτικά και φτηνά με φοβερά σχεδιάκια;)

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Ευχαριστώ πολύ, θα περιμένω ενημέρωση. Συμφωνώ και εγώ ότι η ποιότητα τους, δεν είναι και πολύ καλή (μόνο το όνομα έχουν). Εγώ την πρώτη ημέρα που βγάζουν πάω σε 2-3 που έχει το κέντρο της Θεσσαλονίκης και όλο και κάτι βρίσκω. Μου άρεσαν πολύ πιο παλιά, τα μπουφάν που είχε τα οποία είχαν πούπουλο.Πέρυσι πήρε και ο άνδρας μου από τα ανδρικά με 30Ε.

Διαφημίσεις

Να ρωτήσω κάτι; Εκπτωτικά κουπόνια από που παίρνετε;

Τα στελνουν οι εταιρείες. Αν μπεις στο site της Babylino και κανεις εγγραφή θα σου στελνουν καθε μηνα. Επίσεις στο epithimies στελνουν γι παμπερς και για αλλα προϊόντα της procter&gamble.

H libero νομιζω ότι τα σταμάτησε τα κουπόνια.

Συμφωνώ κι εγω για τα μπενετον.Μου'χει τύχει πολλές φορές να κοπούν τα κουμπάκια-σουστες απο τα κορμάκια,οπως και απο τα πρεναταλ.Και μιλάμε απο την πρώτη χρήση!

Στα h&m βρήκα τη χαρά μου.Ποιοτικά και φτηνά με φοβερά σχεδιάκια;)

Που έχει h&m με παιδικά;

Σε ευχαριστω Elzu!Τελικα δν καταλαβα δηλδ. πρεπει να τα παρω τα 5 πακετα κ μωρομαντηλα μαζι την ιδια μερα η μεχρι 29/2 καθε φορα ας πουμε απο μια συσκευασια? Δεχοτνται κουπονια? Αμα μαθει καμια τιποτα σας παρακαλω να μου γραψει ! Ειχαμε ενα τετοιο αλλα το εσπασε ο αδερφος του αντρα μας. Κ το θελω βασικα! Ξερω οτι στο Κερατσινι δεχονται κ κουπονια κ προσφορα (ετσι ηταν την τελευταια φορα αλλα εχουν περασει κατι μηνες ) Eliana_1976_ Ουτε κ εγω ψωνιζω πια εχω να πατησω εκει απο το περασμενο χειμωνα! Οπως ειπες τα λαχανικα σαπια οπως η φατσα των υπαλληλων αστα να πανε να πας να σου φτιαξουν το κεφι ειναι... Μονο στο Σκλαβενιτη παμε στο Κερατσινι που εχει 3 τεραστιους οροφους εχει κ παιδοτοπο κ κουπονια με προσφορα ΠΑΝΤΑ δεχονται κ παντα εχει κατι στις προσφορες(1+1, δωρο, κουπονι, εκπτωση) Μια χαρα !

Σε ευχαριστω Elzu!Τελικα δν καταλαβα δηλδ. πρεπει να τα παρω τα 5 πακετα κ μωρομαντηλα μαζι την ιδια μερα η μεχρι 29/2 καθε φορα ας πουμε απο μια συσκευασια? Δεχοτνται κουπονια? Αμα μαθει καμια τιποτα σας παρακαλω να μου γραψει ! Ειχαμε ενα τετοιο αλλα το εσπασε ο αδερφος του αντρα μας. Κ το θελω βασικα! Ξερω οτι στο Κερατσινι δεχονται κ κουπονια κ προσφορα (ετσι ηταν την τελευταια φορα αλλα εχουν περασει κατι μηνες ) Eliana_1976_ Ουτε κ εγω ψωνιζω πια εχω να πατησω εκει απο το περασμενο χειμωνα! Οπως ειπες τα λαχανικα σαπια οπως η φατσα των υπαλληλων αστα να πανε να πας να σου φτιαξουν το κεφι ειναι... Μονο στο Σκλαβενιτη παμε στο Κερατσινι που εχει 3 τεραστιους οροφους εχει κ παιδοτοπο κ κουπονια με προσφορα ΠΑΝΤΑ δεχονται κ παντα εχει κατι στις προσφορες(1+1, δωρο, κουπονι, εκπτωση) Μια χαρα !

Ο σκλαβενιτης εχει επισης κ πολυ ωραια κατεψυγμενα οπως περκα χταποδι μυδια κ σε καλες τιμες.Επισης εχω παρει πολλες φορες ψαρια κ ειναι ολοφρεσκα.

Στο καρφουρ οπως εγω ειδα την προσφορα καταλαβα οτι παιρνεις μαζικα 5 πακετα παμπερς - εγω αμφιβαλλω αν θα δεχτουν κουπονια βεβαια - κ αν θυμαμαι καλα κ δυο πακετα μωρομαντηλα κ παιρνεις δωρο τον πολυκοφτη οχι ομως τη στιγμη της αγορας.Σου τον στελνουν σπιτι μετα απο λιγο καιρο.Περισσοτερες λεπτομερειες δεν ξερω.Ενδιαφερομαι κι εγω αλλα αν δεν δεχονται κουπονια η δεν το συνδιαζουν με εκπτωση δεν θα το παρω

Ο σκλαβενιτης εχει επισης κ πολυ ωραια κατεψυγμενα οπως περκα χταποδι μυδια κ σε καλες τιμες.Επισης εχω παρει πολλες φορες ψαρια κ ειναι ολοφρεσκα.

Στο καρφουρ οπως εγω ειδα την προσφορα καταλαβα οτι παιρνεις μαζικα 5 πακετα παμπερς - εγω αμφιβαλλω αν θα δεχτουν κουπονια βεβαια - κ αν θυμαμαι καλα κ δυο πακετα μωρομαντηλα κ παιρνεις δωρο τον πολυκοφτη οχι ομως τη στιγμη της αγορας.Σου τον στελνουν σπιτι μετα απο λιγο καιρο.Περισσοτερες λεπτομερειες δεν ξερω.Ενδιαφερομαι κι εγω αλλα αν δεν δεχονται κουπονια η δεν το συνδιαζουν με εκπτωση δεν θα το παρω

Πηγα εχθες.Πρεπει να παρεις 5 πακετα πανες και 2 μωρομαντηλα και βεβαια λεει οτι θα ερθει πακετο στο σπιτι μεσα Φεβρουαριου και μεχρι εξαντλησεως των αποθεματων.....

qZmyp3.pngZmFZp3.png

Άκυρο! Είδα ότι έχει και στο Metro Mall στον άγιο Δημήτριο που είναι σχετικά κοντά μας.

Πηγα προχτες, αλλά αυτή τη φορά απογοητεύτικα με τις εκπτώεις που είχε. Ειδικά στα αγορίστικα ήταν πολύ λιγα τα ρούχα και εκπτωση, και αυτή όχι πολύ μεγάλη.

Μιας και λέμε για προσφορές στην πλατεία Κλαυθμώνος έχει μπαζάρ βιβλίου και έχουν παααρα πολλά και παιδικά σε καλές τιμές. Η έκθεση θα κρατήσει τουλάχιστον άλλες 2 εβδομάδες, όσες πιστές(και πιστοί) ρίξτε μία ματιά. Πάντως σήμερα γινόταν πστείς με πατώ σε! Αποφύγετε Κυριακές!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...