Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

χιλια συγγνωμη

τωρα ειδα την ταμπελα του ρουχου tex baby

αυτη ειναι μαρκα του crf????????

Ναι του καρφούρ είναι αυτό το μπραντ.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κυκλοφορει φημη στη πολη μου οτι τα καρφουρ θα βαλουμε -50 % σε πολλα προιοντα μαζι κ πανες προσεχως...Γνωριζει καμι κατι να με διαβεβαιαωσει η διαψευσει?Πντως εχουνε βαλει πριν 2μηνο περιπου στα babylino

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

-30 οι πάνες libero στα ΑΒ Βασιλόπουλος. Πήραμε πρώτη φορά τις libero και ο μικρός το πρωί ήταν βρεγμένος..... Σαν υφή μου θύμισαν πάρα πολύ των lidl (με τη διαφορά ότι των llidl είναι πιό φθηνές και δεν είχε κανένα "ατύχημα" μέχρι τώρα). Με διαφορά καλύτερα τα παμπερς... αλλά δεν έχουν καμία προσφορά τώρα..

Ναι του καρφούρ είναι αυτό το μπραντ.

ευχαριστω για την διευκρινιση !

εμενα οπως ειπα μου τα χαρισαν κ παρολο που ηταν ηδη φορεμενα απο 1 παιδακι, εφτασαν στα χερια μας κ πραγματικα ηταν κατι παραπανω απο μια χαρα. κ μαλιστα θεωρησα οτι σιγουρα η κοπελα που μου εδωσε, τα ακριβοπληρωσε. με ολο το θαρρος που ειχα τι ρωτησα που μπορω να βρω αυτην την μαρκα κ εμεινα με το στομα ανοιχτο οταν μου ειπε crf ! κριμα που τοσο καιρο τα σνομπαρα

88M1p3.png6KAgp2.png

Διαφημίσεις

-30 οι πάνες libero στα ΑΒ Βασιλόπουλος. Πήραμε πρώτη φορά τις libero και ο μικρός το πρωί ήταν βρεγμένος..... Σαν υφή μου θύμισαν πάρα πολύ των lidl (με τη διαφορά ότι των llidl είναι πιό φθηνές και δεν είχε κανένα "ατύχημα" μέχρι τώρα). Με διαφορά καλύτερα τα παμπερς... αλλά δεν έχουν καμία προσφορά τώρα..

-20% ο βεροπουλος και -30% το my market στις active fit.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

σήμερα μου είπαν στο Μαρινόπουλο ότι από Πέμπτη θα έχει στα libero -60% στη 2 συσκευασία..

-30% δηλαδή σε κάθε συσκευασία και δεν θα δέχονται και κουπόνια φυσικά.

Στο Βερόπουλο έχουν -20% μέχρι 28/1 στα πάμπερς σε όλες τις συσκευασίες οικονομικές, jumbo, mega pack και δέχονται και κουπόνια παράλληλα. Πήγα σήμερα σε αυτό στη λεωφ. ηρακλείου αφού τους πήρα πρώτα τηλ να επιβεβαιώσω

-80 % τα καρφουρ εχουν μονο οτι ειναι για πεταμα

εγω ψωνισα αξιοπρεπεστατα μπλουζακια και ηταν και mattel με αρχικη τιμη 15 ευρω

τωρα εσυ απο που ψωνιζεις δεν το ξερω αλλά ελπιζω να ψωνιζεις καλυτερα

Θα συμφωνησω με την Ταζ.

Εχει disney και mattel ρουχα πολυ ομορφα που στη βιτρινα θα τα ακριβοπληρωναμε και θα λεγαμε οτι αξιζαν και τα λεφτα τους!

Επισης στις αρχες της σεζον αγορασα με 40 ευρω φορεμα πλεκτο απο τα καρφουρ που το εχω πλυνε-βαλε και ειναι σκυλι και ωραιοτατα και τωρα το ειδα με 80% εκπτωση και εκανε 8 ευρω!

-80 % τα καρφουρ εχουν μονο οτι ειναι για πεταμα

και γω πάντως ό,τι είδα χθες στο Carrefur με 80% ήταν πραγματικά για πέταμα!Τα disney κλπ τα είχε 50%. Και πάλι όμως προτιμάω να ψωνίσω σε λίγο που θα βάλει 50-60% από τα Benetton ή τα monsoon (για παιδικά μιλάω) που είναι κ άπαιχτα σχέδια και θα είναι σε πολύ καλές τιμές.

Τώρα βέβαια γούστα είναι αυτά....

Διαφημίσεις

Πηγα εχθες βασιλοπουλο και ειδα λιμπερο με -30%

Επισης για καρφουρ εχει διαφορές απο μαγαζι σε μαγαζι μαλλον. εγω παντως σε 2 διαφορετικους μαρινοπουλους ρουχα εχω δει πολλα και διαφορετικα, δεν εχουν γενικα και οι 2 τα ιδια. Παντως περσι νομιζω τετοιο καιρο ειχα παρει τελεια πραγματα απο καρφουρ σε 1/3 της τιμης. μπλουζακια απο 17 με 6 με ντισνευ και μινι μαους και λοιπα. Ειναι τι θα τυχει να χει μεινει στο καθε καταστημα!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Στο Σκλαβενίτη Αγία παρασκευή(χαλανδρίου) έχει προσφορά σε όλες τις μάρκες-σίγουρα babylino-pampers- -3,5 η μεγαλη babylino, -1,5 η μικρή και στα pampers οικονομική -4 . Δέχονται κανονικά και κουπόνια.Αν πρόσεξα καλά έχει μειώσεις και στα Libero.

Στο Σκλαβενίτη Αγία παρασκευή(χαλανδρίου) έχει προσφορά σε όλες τις μάρκες-σίγουρα babylino-pampers- -3,5 η μεγαλη babylino, -1,5 η μικρή και στα pampers οικονομική -4 . Δέχονται κανονικά και κουπόνια.Αν πρόσεξα καλά έχει μειώσεις και στα Libero.

Kαλησπέρα,

σε όλα τα καταστήματα σκλαβενίτη έχει έκπτωση στα pampers??

Διαφημίσεις

στον Μασουτη εχει προσφορα στις babylino 4+ kai 5 μικρες συσκευασιες -35%. εχει επισης μειωμενη τιμη -3,5?(με στικερ κολλημενο επανω) στις μεγαλες συσκευασιες...δεχονται και κουπονια

3OaPp3.png CNKep3.png

στον Μασουτη εχει προσφορα στις babylino 4+ kai 5 μικρες συσκευασιες -35%. εχει επισης μειωμενη τιμη -3,5?(με στικερ κολλημενο επανω) στις μεγαλες συσκευασιες...δεχονται και κουπονια

εισαι σιγουρη? γιατι στο σαιτ του μασουτη δεν γραφει κατι...

ένα πουλάκι μου είπε χθες ότι τα καρφούρ ξεπουλούν γιατί πάνε για κλείσιμο...ξέρετε κάτι? Και πριν προλάβετε να χαρείτε κάποιοι, σκεφτείτε γιατί τόσες μεγάλες εταιρείες έχουν αρχίσει να τα μαζεύουν σιγά σιγά...μήπως ξέρουν κάτι που δε μας λένε?

ένα πουλάκι μου είπε χθες ότι τα καρφούρ ξεπουλούν γιατί πάνε για κλείσιμο...ξέρετε κάτι? Και πριν προλάβετε να χαρείτε κάποιοι, σκεφτείτε γιατί τόσες μεγάλες εταιρείες έχουν αρχίσει να τα μαζεύουν σιγά σιγά...μήπως ξέρουν κάτι που δε μας λένε?

ισχύει ότι το πάνε για κλείσιμο! Ήδη από εγκυρη πηγη κλεινουν γραμμές από τον οτε! Θα αρχισουν το ξεπούλημα μου φαίνεται!

A1WSp2.png

ισχύει ότι το πάνε για κλείσιμο! Ήδη από εγκυρη πηγη κλεινουν γραμμές από τον οτε! Θα αρχισουν το ξεπούλημα μου φαίνεται!

ναι ισχύει στα σίγουρα απο έγκειρες πηγές, αλλά,,,,εγώ αυτό που ξέρω είναι οτι θα ξαναπάρει τις μετοχές ο μαρινόπουλος και θα συνεχήσουν σαν μαρινοπουλοι πλεον!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...