Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Τα nannys είναι η μοναδική πάνα που κατάφερε να βγάλει στην περίμετρο της μέσης κοκκινίλες και σπυράκια!

Πλαστικό στο φουλ και χωρίς ελαστική μέση. Σκεφτείτε εσείς να φοράτε ένα παντελόνι χωρίς λάστιχο ή χωρίς ζώνη και να πρέπει να σηκώνεστε να κάθεστε να κυλιέστε κτλ.

Να μην πω ο ιδρώτας να ρέει περιμετρικά που ακουμπούσε το πλαστικό ή ότι άλλο υλικό είναι αυτό.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για παπουτσάκια μετά από συμβουλή μέλους πήγαινα στην Τιτάνων στο Ελληνικό, αλλά σήμερα που πήγαμε με τη μεγάλη μου μου είπαν ότι δεν είχαν πια προσφορές στο υπόγειο. Πήγα και στο in Fashion, όπου παλαιότερα είχα πάρει παπουτσάκια (καλά) και με 5 ευρώ, και πάλι δεν είχαν τέτοιες χτυπητές προσφορές!!! Και στο orchestra παπουτσάκι (όχι δερμάτινο) με -30% στα 40 ευρώ....Δεν ξέρω αν αποφάσισαν να κόψουν όλοι τις προσφορές τώρα που χανόμαστε...

Μήπως ξέρετε άλλο κατάστημα με προσφορές σε παδικά παπούτσια; Ξέρει κάποια αν στο Φάκτορυ αξίζουν οι προσφορές σε παιδικά παπούτσια; Θυμάμαι έχει crocodilino, αλλά δεν θυμάμαι τί έκπτωση κάνουν.

Για παπουτσάκια μετά από συμβουλή μέλους πήγαινα στην Τιτάνων στο Ελληνικό, αλλά σήμερα που πήγαμε με τη μεγάλη μου μου είπαν ότι δεν είχαν πια προσφορές στο υπόγειο. Πήγα και στο in Fashion, όπου παλαιότερα είχα πάρει παπουτσάκια (καλά) και με 5 ευρώ, και πάλι δεν είχαν τέτοιες χτυπητές προσφορές!!! Και στο orchestra παπουτσάκι (όχι δερμάτινο) με -30% στα 40 ευρώ....Δεν ξέρω αν αποφάσισαν να κόψουν όλοι τις προσφορές τώρα που χανόμαστε...

Μήπως ξέρετε άλλο κατάστημα με προσφορές σε παδικά παπούτσια; Ξέρει κάποια αν στο Φάκτορυ αξίζουν οι προσφορές σε παιδικά παπούτσια; Θυμάμαι έχει crocodilino, αλλά δεν θυμάμαι τί έκπτωση κάνουν.

Aν κοιτάξεις στην υπογραφή μου, έχει την λίστα με τα ονλάιν μαγαζιά με παπούτσια.

Εκεί έχει και τις διευθύνσεις με τα στοκατζίδικα παπουτσιών σε διάφορα σημεία της Αττικής, για τα ΑΓΚΑΘΑ ΡΟΥΙΖ ΝΤΕ ΛΑ ΠΡΑΔΑ, ΓΚΑΡΒΑΛΙΝ, ΓΙΟΥΜΙ κλπ.

Είναι το στοκ του εισαγωγέα, έχω πάρει από εκεί πολλές φορές, π.χ. δερμάτινες μπότες της μικρής με 35 ευρώ, αξίζει πραγματικά. Αν έχετε κάποιο στον δρόμο σας, μπείτε μέσα:wink:;-):wink:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

Aν κοιτάξεις στην υπογραφή μου, έχει την λίστα με τα ονλάιν μαγαζιά με παπούτσια.

Εκεί έχει και τις διευθύνσεις με τα στοκατζίδικα παπουτσιών σε διάφορα σημεία της Αττικής, για τα ΑΓΚΑΘΑ ΡΟΥΙΖ ΝΤΕ ΛΑ ΠΡΑΔΑ, ΓΚΑΡΒΑΛΙΝ, ΓΙΟΥΜΙ κλπ.

Είναι το στοκ του εισαγωγέα, έχω πάρει από εκεί πολλές φορές, π.χ. δερμάτινες μπότες της μικρής με 35 ευρώ, αξίζει πραγματικά. Αν έχετε κάποιο στον δρόμο σας, μπείτε μέσα:wink:;-):wink:

Ευχαριστώ πολύ, θα τα κοιτάξω!

λετε να τον ξυπναω μεσα στη νυχτα?τον λυπαμαι τον καημενο.

ειναι και μικρουλης ακομη,εχει και κρυο...ξερετε γιατι το λεω ετσι?

γιατι μεχρι πριν 8μηνες ξυπνουσε μεσα στη νυχτα και καναμε αμαν και πως

για να το φτιαξουμε.και τωρα που κοιμαται ολη νυχτα μεχρι το πρωι,

τον λυπαμαι τον μικρουλη μου...ισως να το εφαρμοσουμε αυτο το συστημα προς την ανοιξη.

:)

ΜΠΕΤΤΥ

πριν μια εβδομαδα πηγαμε τυχαια στο στοκ crocodilino στην Πειραιως και ειχε τα παπουτσια 25ε τα περισσοτερα αλλα τα αθλητικα που ειχε Nike κ.α. ηταν ακριβουτσικα

Που ειναι αυτο το στοκ στην Πειραιως΄?

πριν μια εβδομαδα πηγαμε τυχαια στο στοκ crocodilino στην Πειραιως και ειχε τα παπουτσια 25ε τα περισσοτερα αλλα τα αθλητικα που ειχε Nike κ.α. ηταν ακριβουτσικα

Το προσπέρασα το μήνυμα σου, ποιο στοκ εννοείς, το φάκτορυ είναι εκεί; 25 ευρώ είναι καλή η τιμή... Πρέπει να κάνουμε οικογενειακά πικνίκ για ψώνια, να ξεκινάμε το πρωί και να γυρνάμε το βράδυ να τελειώνουμε σε μια μέρα!!!!

τον λυπαμαι τον μικρουλη μου...ισως να το εφαρμοσουμε αυτο το συστημα προς την ανοιξη.

Τί να σου πω, είναι και πώς αντιδρά το παιδί. Τη μικρή μου δεν θα τολμούσα να την ξυπνήσω, γιατί μετά θα με ξενυχτούσε ή θα μου έκανε εμετό από το κλάμα. Το να περιμένεις καμιά ώρα μετά το γάλα να κοιμηθεί (και χωρίς έξτρα νεράκια κτλ. μετά), τσίσα πριν τον ύπνο νομίζω ότι είναι καλός οδηγός. Έπειτα αν τυχόν ξυπνήσει μέσα στη νύχτα μόνος του μπορείς να δοκιμάσεις να τον πηγαίνεις και για τσίσα. Εμείς πάντως με τη μεγάλη μας έτσι κάναμε, είχαμε δυο τρεις φορές ατυχηματάκια, αλλά συνήθισε. Και αν τονίζεις ότι είναι στεγνή η πάνα το πρωί τους κάνεις να συνειδητοποιούν τη σημασία του όλου πράγματος.

Η μικρή μου φορά και αυτή μόνο τη νύχτα πάνα, βάζουμε το 7 της λίμπερο, δεν έχουμε προβλήματα διαρροής είναι μεγάλη πάνα, δοκίμασέ την!

Διαφημίσεις

Το προσπέρασα το μήνυμα σου, ποιο στοκ εννοείς, το φάκτορυ είναι εκεί; 25 ευρώ είναι καλή η τιμή... Πρέπει να κάνουμε οικογενειακά πικνίκ για ψώνια, να ξεκινάμε το πρωί και να γυρνάμε το βράδυ να τελειώνουμε σε μια μέρα!!!!

οχι στο φακτορι,αλλα πολυ κοντα εκει.Θα ρωτησω τον αντρα μου και θα σου στειλω μυνημα που ακριβως γιατι εγω δεν γνωρίζω απο εκει τους δρομους.

YiMXp3.png

οχι στο φακτορι,αλλα πολυ κοντα εκει.Θα ρωτησω τον αντρα μου και θα σου στειλω μυνημα που ακριβως γιατι εγω δεν γνωρίζω απο εκει τους δρομους.

Δεν θυμάμαι να σου πω τον δρόμο, αλλά είναι ως εξής.

Κατεβαίνεις την Πειραιώς από Αθήνα προς Πειραιά, περνάς την γέφυρα του Μοσχάτου, το ΤΖΑΜΠΟ, το ΛΕΡΟΙ ΜΕΡΛΙΝ, και κάποια στιγμή βρίσκεις δεξιά σου έναν ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ. Το στοκατζίδικο είναι στο στενό του Σκλαβενίτη, με το που μπείς στα δεξιά, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το δεις.

Έχει πάρα πολλά πράγματα και κάποια κομμάτια ρούχα.

Αν δεις στο ΟΔΟΡΑΜΑ, θα το βρείς σίγουρα.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Δεν θυμάμαι να σου πω τον δρόμο, αλλά είναι ως εξής.

Κατεβαίνεις την Πειραιώς από Αθήνα προς Πειραιά, περνάς την γέφυρα του Μοσχάτου, το ΤΖΑΜΠΟ, το ΛΕΡΟΙ ΜΕΡΛΙΝ, και κάποια στιγμή βρίσκεις δεξιά σου έναν ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ. Το στοκατζίδικο είναι στο στενό του Σκλαβενίτη, με το που μπείς στα δεξιά, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το δεις.

Έχει πάρα πολλά πράγματα και κάποια κομμάτια ρούχα.

Αν δεις στο ΟΔΟΡΑΜΑ, θα το βρείς σίγουρα.

Thanks! Νομίζω ότι το βρήκα: http://www.stockadika.gr/Crocodilino_Peiraias.php# Έλεγα ότι θα ήταν δύσκολο από Αργυρούπολη, αλλά βλέπω ότι είναι κοντά στην παραλιακή... Λες να τα καταφέρουμε να πάμε!!!

Μη νομίζεις, δεν ξυπνάνε εντελώς. Μάλιστα τις περισσότερες φορές δεν θυμούνται καν ότι σηκώθηκαν για τσίσα :-)

Απλά γλυκά γλυκά λες "πάμε μωράκι μου για τσίσα", τον σηκώνεις εσύ και τον περπατάς μέχρι την τουαλέτα. Το παιδί στην ουσία κοιμάται, μερικές φορές αργεί κιόλας να κάνει τσίσα, διότι κοιμάται βαθιά. Μόλις κάνει τα τσίσα, τον παίρνεις αγκαλιά και τον γυρίζεις στο κρεβάτι του.

Εμάς μας φάνηκε ιδιαίτερα αποτελεσματικό, αλλά φυσικά ο κάθε γονιός κάνει το καλύτερο για το δικό του παιδί!

Διαφημίσεις

Αγοραζουμε εδω κ ενα χρονο παπουτσακια crocodilino απο το factory στο αεροδρομιο.Εχει μεγαλη ποικιλια πολυ ωραια σχεδια αλλα οι τιμες δεν ειναι πολυ χαμηλες. Συνηθως δινουμε 45-49 ευρω για το καθε ζευγαρι νο 21-22 οταν η κανομικη τιμη ειναι γυρω στα 60-75 ευρω.Ειναι ομως απο τα καλυτερα !!!

Αγοραζουμε εδω κ ενα χρονο παπουτσακια crocodilino απο το factory στο αεροδρομιο.Εχει μεγαλη ποικιλια πολυ ωραια σχεδια αλλα οι τιμες δεν ειναι πολυ χαμηλες. Συνηθως δινουμε 45-49 ευρω για το καθε ζευγαρι νο 21-22 οταν η κανομικη τιμη ειναι γυρω στα 60-75 ευρω.Ειναι ομως απο τα καλυτερα !!!

Μικρή η έκπτωση τους βρε παιδί μου, ίσως αξίζει τελικά μια εκδρομή στην Πειραιώς που είπαν τα κορίτσια.... Αν και το Φάκτορυ στο αεροδρόμιο συνδυάζεται και με μια εκδρομή στην ΙΚΕΑ!!!!!

κοψανε τελειως τα εκπτωτικα???? εμενα ειπαν οτι ολα τα παπουτσακια θα ειναι στο πανω οροφο πλεον και κατω θα ειναι τα ρουχα!

αλλα...βρηκαμε και αλλη τρυπα........τρυπααααααααραααααααααα

και επειδη εισαι προς τα μερη μου

καιρος να μαθεις και το ....ελα ξεχασα το δρομο.........

.........

φτου.......

χαχα θελω χαρτη...μη χαιρετισω να το βρω....98 η 93 παραλληλη αμφιθεας απο κατω στο Π Φαληρο

εχει 50% Αγκαθα και Γκαρβαλιν και πολλα ακομα

σπαστα αλλα τελεια......

ζησιμοπουλου!!!

93 νομιζω

kKZUp2.png

κοψανε τελειως τα εκπτωτικα???? εμενα ειπαν οτι ολα τα παπουτσακια θα ειναι στο πανω οροφο πλεον και κατω θα ειναι τα ρουχα!

αλλα...βρηκαμε και αλλη τρυπα........τρυπααααααααραααααααααα

και επειδη εισαι προς τα μερη μου

καιρος να μαθεις και το ....ελα ξεχασα το δρομο.........

.........

φτου.......

χαχα θελω χαρτη...μη χαιρετισω να το βρω....98 η 93 παραλληλη αμφιθεας απο κατω στο Π Φαληρο

εχει 50% Αγκαθα και Γκαρβαλιν και πολλα ακομα

σπαστα αλλα τελεια......

ζησιμοπουλου!!!

93 νομιζω

Λες να μην κατάλαβα καλά; Πάντως δεν βρήκαμε κάτι εξαιρετικά οικονομικό... Για το είδος τους εννοώ, αν και μποτάκια είχε από 30 κάτι, αλλά ψάχναμε μπαλαρίνες... Τελικά παράγγειλα από άμαζον κάτι τελείως ψεύτικες (με 5 λίρες) μήπως και προλάβω τα γενέθλια της μεγάλης..

αυτό λες; http://www.4uthesite.com/store.php?id=5763&t=attiki

σημερα ο σκλαβενιτης εχει εκπτωση 4 ευρω στα pampers baby dry.

πηγα στο υποκαταστημα της πευκης. κ φυσικα δεχονται κουπονια.

ο βεροπουλος μεχρι κ 26/11 εχει 35% εκπτωση στα βαβυλινο

κ 20% εκπτωση στα pampers baby dry.

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...