Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

πήγα σήμερα hondos και πήρα σαμπουάν 1+1 δώρο (herbal essences) είχε και το ελβιβ και άλλα. πήρα σερβιέτες.κρεμοντούς dove και johnson το bedtime..1+1 (εννοείται ότι είχε κιάλλες μάρκες), και τα μωρομάντηλα babycare -8 euro 4 πακέτα στα 6,70.

γενικώς όταν βάζει τέτοια συμφέρει...γιατί ακόμα και τα σαμπουάν κορίτσια είναι πολύ ακριβά.

για όσες ενδιαφέρονται έχει πολλά πακετάκια με προιόντα bioten, π.χ κρέμα προσώπου με δώρο μαντηλάκια ντεμακιγιάζ..5,5ευρώ.μια χαρά!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μολις με πηρε τηλ. η μητερα μου που την ειχα στειλει στο Βεροπουλο για να στοκαρει πανες και φυσικα ΔΕΝ της δεχτηκαν τα κουπονια!!! Και εννοειται οτι τις παρατησε και εφυγε...no worries υπαρχει ο Σκλαβενιτης!!!

Αντε στα τσακιδια απο δω, σε τετοιες εποχες και αντι να βοηθησουνε τον κοσμο το παιζουνε επιχειρηματιες!!!!!

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Στον Μασουτη εχει 4 ευρω εκπτωση στα παμπερς baby dry και 3,96 τελικη τιμη την τριαδα τα μωρομαντηλα παμπερς.

Επισης εχει τα libero απ& go μεγαλη και μικρη συασκευασια με 35% εκπτωση

12,71 και 7,32 αντιστοιχα.

Mexri 3 Δεκεμβριου.

Απ'ότι ξερω δεχονται κουπονια. Αν παει καμια κοπελα ας ενημερωσει για τα κουπονια αλλιως θα παω αυριο και θα σας πω

Διαφημίσεις

Α και εγώ θα πάω σήμερα και αν δεν τα δεχτούν θα τους τα παρατήσω στη μάπα...

Rav πες μου τι εγινε και εαν στα παρουν - που το ευχομαι - πες μου σε ποιο Βεροπουλο να παρω στα κεντρικα να βρισω...

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Το πρωί εστειλα και γω την μαμα μου στον Βερόπουλο και δεν δέχτηκαν τα κουπόνια. Δεν φτάνει που έχουν την πιο ακριβή τιμή στα babylino και δεν είναι 50% η εκπτωση εφόσον όλοι οι άλλοι πουλάνε με 15και κάτι και αυτοί με 17και κάτι δεν τους κάνουν και τα κουπόνια. Λες και δεν θα τα πάρουν τα λεφτά. Στο mymarket τα πέρνουν τα κουπόνια τώρα με το -30% ξέρετε?

aggelomarios η αλήθεια είναι πως στην πόλη μου αν θυμάμαι καλά ο Βερόπουλος είναι franchise shop επομένως πιο πιθανό είναι να μη τα δεχτούν. Μήπως και το δικό σας δεν είναι των κεντρικών? Τι να πω...

Σιδερένια, εδώ ο Βερόπουλος έχει τη χαμηλότερη τιμή απ όλους...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

πήγα σήμερα hondos και πήρα σαμπουάν 1+1 δώρο (herbal essences) είχε και το ελβιβ και άλλα. πήρα σερβιέτες.κρεμοντούς dove και johnson το bedtime..1+1 (εννοείται ότι είχε κιάλλες μάρκες), και τα μωρομάντηλα babycare -8 euro 4 πακέτα στα 6,70.

γενικώς όταν βάζει τέτοια συμφέρει...γιατί ακόμα και τα σαμπουάν κορίτσια είναι πολύ ακριβά.

για όσες ενδιαφέρονται έχει πολλά πακετάκια με προιόντα bioten, π.χ κρέμα προσώπου με δώρο μαντηλάκια ντεμακιγιάζ..5,5ευρώ.μια χαρά!

μήπως θυμάσαι ποια κρέμα έχει 5,5 ευρώ?

Διαφημίσεις

Μιλησα μόλις με τα mymarket έχουν -30% και δέχονται κανονικά και τα κουπόνια!! Ταπόγευμα θα πάω και θα πάρω από κει!!

καλημερα!

συμφερει αυτο σε σχεση με τον Σκλαβενιτη?

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Σιδερένια, εδώ ο Βερόπουλος έχει τη χαμηλότερη τιμή απ όλους...

Τι να πω ότι τιμή θέλει ο καθένας βάζει. Εμας τα πουλάει 17και κάτι ενώ όλα τα γύρω ΣΜ τα έχουν 15και κάτι. Και δεν λέω, με την προσφορά τους πάλι συμφέρουν να τα πάρεις και ας μην πάρουν τα κουπόνια. Αλλά σε αυτούς τους καιρούς ας βοηθησουν όλοι. Αφού τα χρήματα των κουπονιών θα τα πάρουν. Αφήστε που στην περιοχή μου τα mymarket είναι σε κοντινή αποσταση με τον βεροπουλο. Εχει τώρα η μεγάλη συσκευασία κάπου στα 10,30 απότι είδα και θα πάρουν και κουπόνια. Δηλαδή 6,30 η συσκευασία και όχι 8.66 που βγαίνει του βερόπουλου. Δεν κοιτάνε καν τι προσφορές έχουν τα ανταγωνιστικά ΣΜ? Εφόσον συμπίπτουν οι προσφορές θα πάω και γω εκεί που με συμφέρει!

καλημερα!

συμφερει αυτο σε σχεση με τον Σκλαβενιτη?

Εχει τώρα ο Σκλαβενίτης προσφορα στα babylino? Με την έπτωση ειδα στο φυλλάδιο ότι πάει κάπου 10,30 η μεγάλη συσκευασια και με τα κουπόνια -4 ευρω παέι 6,30. Συμφέρει νομιζω ειδικά αν τα κουπόνια λήγουν. επειδή δεν ξέρουμε πότε θα ξαναμπει προσφορά.

Διαφημίσεις

κορίτσια πήγα εχτές μάκρο στο ηράκλειο κρήτης μαζί με κουπόνι -4 ευρώ πλήρωσα την μεγάλη συσκευασία babaylino 5.5ευρώ και την μικρή με κουπόνι -2 ευρώ 2.5 ευρώ (τελικές τιμές) τρεχάτεεεεεεεεεε!!!!!!!!

κορίτσια πήγα εχτές μάκρο στο ηράκλειο κρήτης μαζί με κουπόνι -4 ευρώ πλήρωσα την μεγάλη συσκευασία babaylino 5.5ευρώ και την μικρή με κουπόνι -2 ευρώ 2.5 ευρώ (τελικές τιμές) τρεχάτεεεεεεεεεε!!!!!!!!

Πλάκα κάνεις!!!!!!!!!!!!! τις έχει προσφορά ή είναι τρέχουσες τιμές???

Να ανακεφαλαιώσω για τις babylino:

-Το my market με 30%>>> τελική τιμή 10,70 και παίρνει κουπόνια. Είχα σκοπό να πάω σήμερα ώσπου έμαθα από εσάς για τον Βερόπουλο..

-Ο Βερόπουλος με 50%>>> τελική τιμή 8,65.

Το πρωί στο Περιστέρι εμένα μου πήρε τα κουπόνια (αφού πρώτα στραβομουτσούνιασε και της είπα ότι δεν θα τα πάρω, ρώτησε την προϊσταμένη και της είπε να τα πάρει αν τα περνάει η ταμειακή). Βέβαια το συγκεκριμένο μαγαζί είχε μόνο 4 μεγάλα πακέτα Ν.5 στο ράφι και τα πήρα όλα και αμφιβάλλω αν έχουν στοκ αφού και άλλη φορά έχει τύχει να πάω 1η μέρα και να μη βρω τιποτα, γι' αυτό σήμερα πήγα με το άνοιγμα:wink: και μου βγήκε 4,65 κάθε μεγάλο πακέτο!!

-Ο Σκλαβενίτης έχει 15,30 αρχική και τις τελευταίες μέρες δεν παίζει προσφορά.

5dyVp3.png

καλημερα και απο εμενα!

τηλεφωνησα στο βεροπουλο στο κερατσινη!η κοπελα μου ειπε δεν δεχονται κουπονια και εννοειται πως δεν μπορεις να αγορασεις πανω απο 2 συσκευασιες για να παρουν ολοι!

αυτα!!!!!!!!!!!!

aIcEp2.png

rDT8p2.png

Thanks camouflage...θα παρω τηλ. μεσα στη μερα!!!!

(μου εδωσες λογο να ξελαμπικαρω λιγο;);))

παρακαλω! παρε τηλ για να εισαι σιγουρη

Το πρωί στο Περιστέρι εμένα μου πήρε τα κουπόνια (αφού πρώτα στραβομουτσούνιασε και της είπα ότι δεν θα τα πάρω, ρώτησε την προϊσταμένη και της είπε να τα πάρει αν τα περνάει η ταμειακή).

και εμενα αρχισε να ψαχνει να δει αν λεει κατι το κουπονι οτι δεν συνδυαζεται με προσφορα...τελικα φυσικα τα πηρε

Να ανακεφαλαιώσω για τις babylino:

-Το my market με 30%>>> τελική τιμή 10,70 και παίρνει κουπόνια. Είχα σκοπό να πάω σήμερα ώσπου έμαθα από εσάς για τον Βερόπουλο..

-Ο Βερόπουλος με 50%>>> τελική τιμή 8,65.

Το πρωί στο Περιστέρι εμένα μου πήρε τα κουπόνια (αφού πρώτα στραβομουτσούνιασε και της είπα ότι δεν θα τα πάρω, ρώτησε την προϊσταμένη και της είπε να τα πάρει αν τα περνάει η ταμειακή). Βέβαια το συγκεκριμένο μαγαζί είχε μόνο 4 μεγάλα πακέτα Ν.5 στο ράφι και τα πήρα όλα και αμφιβάλλω αν έχουν στοκ αφού και άλλη φορά έχει τύχει να πάω 1η μέρα και να μη βρω τιποτα, γι' αυτό σήμερα πήγα με το άνοιγμα:wink: και μου βγήκε 4,65 κάθε μεγάλο πακέτο!!

-Ο Σκλαβενίτης έχει 15,30 αρχική και τις τελευταίες μέρες δεν παίζει προσφορά.

Δηλαδη ο βεροπουλος εχει αρχικη στα babylino 17,30 οταν ο ΑΒ χθες που κοιτουσα τα εχει 15,30.

Είμαι κεφάτη, γύρισα από του Βερόπουλου!!

Με 20 ευρώ κουπόνια πήρα 4 babylino μεγάλα και 2 μικρά και κόστισαν 22 ευρώ!ΜΟΝΟ

Και πάλι η εταιρεία δεν μπορεί να μην εχει κέρδος...

Να είστε καλά να μας ενημερώνετε για τις προσφορές!!

Πραγματικά αξίζει!!

Εντυπώση μου κάνει που λέτε ότι σας θέτουν περιορισμούς στην ποσότητα που θα πάρετε ή ότι δεν δέχονται κουπόνια

Εμένα δεν μου στραβομουτσούνιασαν, απλά ρώτησαν το διευθυντή, αν ισχύει το κουπόνι, επειδή πραγματικά κατέβηκε πολύ η τιμή και τελικά τα πήρα.

Έστειλα τον άντρα μου το πρωι στον βερόπουλο και δεχτηκαν και τα κουπόνια που είχε! με 22 ευρώ πήραμε 5 πακέτα το νούμερο 2 και 2 πακετα νουμερο 3 την οικονομική συσκευασία

Πηγα για ψωνιααα...κεφατη στο Βεροπουλοοοοο....λαλαλα.....

Τους ξετιναξα......πηρα 12 μεγαλες συσκευασιες Νο5 ,οτι ειχε επανω το ραφι!!!!!!!!!!Και δεν ειπαν κουβεντα!!!!Με το χαμογελο μαλιστα!!!!!

103,80 ευρω και γλιτωσα αλλα τοσα!!!!!τελειααα!!

Έστειλα τον άντρα μου το πρωι στον βερόπουλο και δεχτηκαν και τα κουπόνια που είχε! με 22 ευρώ πήραμε 5 πακέτα το νούμερο 2 και 2 πακετα νουμερο 3 την οικονομική συσκευασία

Μηπως πηγε καμμια κοπελα στο βεροπουλο στο ν.ηρακλειο να μου πει αν δεχονται και τα κουπονια;

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...