Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Δεν χρειάζεται να μπαίνει και να βγαίνει. Μία συσκευασία, ένα κουπόνι,βγαίνει απόδειξη τέλος πρώτης αγοράς. Δεύτερη συσκευασία, δεύτερο κουπόνι,δεύτερη απόδειξη, τέλος δεύτερης αγοράς κ.ο.κ.

Το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι την προσφορά την κάνουν τα καρφούρ...αναμένω να ακούσω παρατράγουδα. Εγώ πάντως έχω αρκιστεί ότι δεν θα ξαναπάω εφόσον δεν μου δεχόντουσαν κουπόνια κατά τη διάρκεια προσφορών, λές και θα τα έπαιρνα από την τσέπη τους! Αφού οι ίδιες οι εταιρείες επιστρέφουν το αναγραφόμενο ποσό στο κουπόνι, τι ζόρι τραβάνε?

θα ξαναπω οτι δουλευω στο καρφουρ στο μαρουσι και παντα δεχομαστε κουπονια κατα την διαρκεια προσφορων

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα ισχυει η εκπτωση και για τις Sensitive? Η εικονα δεν τις δειχνει...

Μα απο οτι νομιζω η συγκεκριμενη εταιρια βγαζει μονο τις sensitive πλεον και φυσικα τις πανες βρακακια.

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Μα απο οτι νομιζω η συγκεκριμενη εταιρια βγαζει μονο τις sensitive πλεον και φυσικα τις πανες βρακακια.

Ναι, αλλά μήπως το carrefour έχει τίποτα στοκ από τις παλιές? Και αν είναι έτσι, μήπως δεν δέχονται και τα κουπόνια που δείχνουν τις sensitive?

Αν πάρει κάποια κοπέλα πάνες, ας μας πει τι γίνεται...

Για ακομη μια φορα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ στα CARREFOUR στην Κορινθο!!

Πηγε ο αντρας μου το πρωι να παρει babylino και απαντησαν οτι δεν ξερουν τιποτα για την προσφορα.....να παμε το μεσημερι και βλεπουμε!!!!:mad::x

Διαφημίσεις

θα ξαναπω οτι δουλευω στο καρφουρ στο μαρουσι και παντα δεχομαστε κουπονια κατα την διαρκεια προσφορων

Δεν το αμφισβητώ....στο Μαρούσι και μπράβο σας, μακάρι να ήταν κοντάμου, εκεί θα ερχόμουν!

Στον Άλιμο?

Βαρέθηκα να τσακώνομαι για το αυτονόητο με την ταμία ή στην υποδοχή τους και να ακούω το σε ελεύθερη μετάφραση "έτσι είναι κι αν σου αρέσει".

Δεν το αμφισβητώ....στο Μαρούσι και μπράβο σας, μακάρι να ήταν κοντάμου, εκεί θα ερχόμουν!

Στον Άλιμο?

Βαρέθηκα να τσακώνομαι για το αυτονόητο με την ταμία ή στην υποδοχή τους και να ακούω το σε ελεύθερη μετάφραση "έτσι είναι κι αν σου αρέσει".

καλημερα. γιατι δεν περνας το κουπονι στο ταμειο και επιστροφη της εκπτωσης στη ρεσεψιον? ουτε αυτο το δεχονται?

Για ακομη μια φορα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ στα CARREFOUR στην Κορινθο!!

Πηγε ο αντρας μου το πρωι να παρει babylino και απαντησαν οτι δεν ξερουν τιποτα για την προσφορα.....να παμε το μεσημερι και βλεπουμε!!!!:mad::x

Ειμαστε σοβαροι;;;

Αφου το εχουν και στο site! :shock::shock::shock:

Ελεος!

Τελος παντων. Λοιπον εγω μολις πηρα και απο 15,28 που εχει εδω, μειον 4 ευρω το κουπονι πηγε 11,28, -35% πηγε 7.3 (-5 ευρω το κουπονι απο το ΘΕΜΑ 2,30+2 που εκανε η εφημεριδα, 4,30! :-D )

Στον Άλιμο?

Το ξερω οτι ισως να μη θελεις να μπεις α'υτη τη διαδικασια αλλα εγω ειχα κανει στο παρελθον το εξης:

Τυπωσα το mail που μου ειχαν στειλει απο τα κεντρικα και τους το εδωσα οποτε κατεβασαν το κεφαλι και μου ειπαν και χιλια συγνωμη. Απο τοτε, αν το συστημα δεν περναει το κουπονι, μολις παω στηνν υποδοχη εχουν μαθει τη διαδικασια και το τακτοποιουν αμεσως. Βεβαια το καρφουρ του Αλιμου ειναι χαωδες σε σχεση με της Καβαλας που ειναι μικρο αλλα θα την βρεις την ακρη.

(σ'ευχαριστω πολυ για ολα! :-D )

Καλημέρα, σήμερα πήγα στο carrefour στον Γέρακα και δεν μου δέχτηκαν τα κουπόνια απο τα babylino.Πήγα και στην υποδοχή και μου είπαν οτι δεν θα ξαναδεχτούν κουπόνια όταν υπάρχει προσφορά...

Διαφημίσεις

Βεροπουλος μονο για σαββατο 15/10

με 2 παμπρες baby dry οικον. συσκευασια --> δωρο 1 συσκευασια μωρομαντηλα παμπερς (4+2 πακετα)

+

11/10-31/10

βρεφικες κρεμες νεστλε η δευτερη στη μιση τιμη

Ερασιτέχνες έχτισαν την Κιβωτό. Επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό!

Διαφημίσεις

Βεροπουλος μονο για σαββατο 15/10

με 2 παμπρες baby dry οικον. συσκευασια --> δωρο 1 συσκευασια μωρομαντηλα παμπερς (4+2 πακετα)

Το δωρο κοστιζει κοντα ?5, αφου τοσο τα βρισκουμε εξω. Αρα ουσιαστικα εχουμε ?2,5 εκπτωση στην καθε οικονομικη συσκευασια. Με τις αρχικες τιμες των Pampers ουτε προσφορα δε λεγεται αυτο... βεβαια παντα εκει κινειται η Pampers.

νομιζω ειναι πιο ακριβα τα μωρομαντηλα παμπερς. εγω παιρνω μονο αν βρω σε προσφορα αλλά νομιζω ειναι πιο ακριβα.

τεσπα αν εχεις και κουπονια μπορει να συμφερει

Ερασιτέχνες έχτισαν την Κιβωτό. Επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό!

Ειμαστε σοβαροι;;;

Αφου το εχουν και στο site! :shock::shock::shock:

Ελεος!

Τελος παντων. Λοιπον εγω μολις πηρα και απο 15,28 που εχει εδω, μειον 4 ευρω το κουπονι πηγε 11,28, -35% πηγε 7.3 (-5 ευρω το κουπονι απο το ΘΕΜΑ 2,30+2 που εκανε η εφημεριδα, 4,30! :-D )

τι ειπες τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σε εμας εδω αρχικη τιμη τα εχουν 17,80!!!!!!

Μονο ο Γαλαξιας και τα ΑΒ τα εχουν αρχικη 15,30!!!!!

Πω πω....τσαμπα τα πηρες!!!!:shock:

Λοιπόν πάω την Παρασκευή Σκλαβενιτη μεγαλη συσκευασία babylino N4 15,κατι χωρις προσφορα

Παω σημερα Carrefour Babylino N4 μεγάλη συσκευασια 17,κατι με έκπτωση 35%%:shock::shock::shock::shock:

Πανε καλά ??Μηπως δεν κατάλαβαινω κατι??????

Τοση αισχροκερδια πιά??

Τελικα ποια ειναι η τιμη για τις κ@λ@πάνες????????

Αν εχω κουπόνι πάμπερς 6 ευρώ με αρχική 19 ευρώ βγαίνει 13 κατι πολύ πιο φθηνα απο μπειμπιλίνο

Λοιπόν πάω την Παρασκευή Σκλαβενιτη μεγαλη συσκευασία babylino N4 15,κατι χωρις προσφορα

Παω σημερα Carrefour Babylino N4 μεγάλη συσκευασια 17,κατι με έκπτωση 35%%:shock::shock::shock::shock:

Τοση αισχροκερδια πιά??

Αν εχω κουπόνι πάμπερς 6 ευρώ με αρχική 19 ευρώ βγαίνει 13 κατι πολύ πιο φθηνα απο μπειμπιλίνο

Κουπόνι 6 Ε που τα βρισκεται?

Τοση αισχροκερδια πιά??

Δεν ειναι περιεργο. Οι αρχικες τιμες διαφερουν και σε μερικες περιπτωσεις πολυ.

Ο Σκλαβενιτης γενικα εχει χαμηλες αρχικες τιμες, αλλα εκει θα βρεις μονο προσφορες -3,5 η -4 στις αρχικες, ενω στους αλλους ισως βρεις κι ενα 50%.

Για τις Babylino, οντως 15,30 ειναι η αρχικη στoν Σκλαβενιτη, και 17,50 (νομιζω) στα Carrefour. Οποτε αναλογως βλεπεις και ποια προσφορα σε συμφερει!!!

Κοριτσια πηγα κ εγω σημερα καρφουρ θεσσαλονικη περναω απ το ταμειο δινω τα κουπονια ενω το δεχεται κανονικα το μηχανημα ερχεται μια ηλιθια κ λεει δε δεχομαστε κουπονια γιατι εχει σημερα -35% ενταξει της απανταω δε τα θελω παρτε τα πισω θα παω αλλου να τα παρω που τα δεχονται κ σηκωθηκα κ εφυγα.

Αν δειτε στο site του καρφουρ ενω στα αλλα προιοντα λεει οτι δε συνδυαζονται προσφορες με κουπονια στα babylino δε λεει κατι τετοιο αρα γιατι να μη τα δεχτουν δε μπορω να καταλαβω..

Καμια κοπελα απο Θεσσαλονικη της δεχτηκαν τα κουπονια στα καρφουρ για να παμε απο εκει να τα παρουμε.

Καλημέρα, σήμερα πήγα στο carrefour στον Γέρακα και δεν μου δέχτηκαν τα κουπόνια απο τα babylino.Πήγα και στην υποδοχή και μου είπαν οτι δεν θα ξαναδεχτούν κουπόνια όταν υπάρχει προσφορά...

Κοριτσια πηγα κ εγω σημερα καρφουρ θεσσαλονικη περναω απ το ταμειο δινω τα κουπονια ενω το δεχεται κανονικα το μηχανημα ερχεται μια ηλιθια κ λεει δε δεχομαστε κουπονια γιατι εχει σημερα -35% ...

Εννοειται οτι ουτε σε μενα τα δεχτηκαν!

Δεν τα περνουσε καν το μηχανημα! Περναγε η κοπελα το barcode και εβγαζε "ακυρο"Τους ειπα ομως οτι επικοινωνησα με τα κεντρικα και μου ειπαν να ακυρωσουν την εκπτωση κλπ, κλπ οπως και εκαναν!

τι ειπες τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σε εμας εδω αρχικη τιμη τα εχουν 17,80!!!!!!

Μονο ο Γαλαξιας και τα ΑΒ τα εχουν αρχικη 15,30!!!!!

Πω πω....τσαμπα τα πηρες!!!!:shock:

Τοση αισχροκερδια πιά??

Δεν ειναι περιεργο. Οι αρχικες τιμες διαφερουν και σε μερικες περιπτωσεις πολυ.

Ο Σκλαβενιτης γενικα εχει χαμηλες αρχικες τιμες, αλλα εκει θα βρεις μονο προσφορες -3,5 η -4 στις αρχικες, ενω στους αλλους ισως βρεις κι ενα 50%.

Για τις Babylino, οντως 15,30 ειναι η αρχικη στoν Σκλαβενιτη, και 17,50 (νομιζω) στα Carrefour. Οποτε αναλογως βλεπεις και ποια προσφορα σε συμφερει!!!

Μηπως εχετε μερες να πατε; Εχει εδω και καμια βδομαδα-δεκα μερες που εχει βαλει μεγαλες ταμπελιτσες και γραφει "νεα μειωμενη τιμη" 15 και κατι η μεγαλη και εξι και κατι η μικρη.

Edit

Ακυρο. Αda ειδα οτι γραφεις πως πηγες σημερα! Τι να πω; Γιατι τετοια κοροϊδια;

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...