Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Δείτε όμως τι αρχικη τιμή έχουν...κάποιες φορές η αρχική είναι πιο ακριβή από άλλα μάρκετ.

Εγώ σήμερα στόκαρα από τον Βασιλόπουλο και up & go libero μικρή συσκευασία, τις πήρα 7,00? περίπου...λέτε να την πάτησα;:(

Τις είχε με -35%...

Όποια πάει ας μας πει...δείτε και το Νούμερο 6 βρακάκια pleaseeee....στο τέλος θα στοκαρω και για το μωρό...:-D:grin::-D

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είδα στην τηλεόραση ότι αύριο και μεθαύριο έχει τις πάνες και τα μωρομάντηλα libero -45%!!!

ααααα ναι? τελεια!

μαιριλυν νο 6 βρακακι παιρνω κι εγω! θα σου πω αυριο που θα παω οπωσδηποτε!!!!!

αλλα αν εχει σιγουρα το -50 απο τις 30 του μηνα το ΑΒ να μη παρω πολλα..... πως να μαθουμε αν θαναι κ τα βρακακια στη προσφορα?

WLFfp2.png XI11p2.png

ααααα ναι? τελεια!

μαιριλυν νο 6 βρακακι παιρνω κι εγω! θα σου πω αυριο που θα παω οπωσδηποτε!!!!!

αλλα αν εχει σιγουρα το -50 απο τις 30 του μηνα το ΑΒ να μη παρω πολλα..... πως να μαθουμε αν θαναι κ τα βρακακια στη προσφορα?

-50% στον Βερόπουλο είπαν οι κοπέλες και όχι στα ΑΒ...εδώ Βερόπουλο δεν έχουμε...:(

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Διαφημίσεις

Πήγα στα carrefour και μια φίλη μου που εργάζεται εκεί μου είπε ότι η προσφορά ισχυει τελικά μόνο για σήμερα και αύριο.Πήρα και εγώ και το άδειασα το ράφι.Τρέξτε να προλάβετε!!!

Γιατί δεν το αφήνουν συνέχεια -45% να τελειώνουμε γιατί με αυτές τις προσφορές μας έχουν ζαλίσει.

Ασχετο ξέρετε τι γίνεται το Σάββατο 24/09 στο Avenue στο Μαρούσι απο την Libero απο τις 10 το πρωί για την dance collection?Μου ήρθε ενα e-mail και ψάχνω να βρώ τι ακριβώς είναι αυτό και εάν θα έχουν δωρα κτλ.

Πήγα στα carrefour και μια φίλη μου που εργάζεται εκεί μου είπε ότι η προσφορά ισχυει τελικά μόνο για σήμερα και αύριο.Πήρα και εγώ και το άδειασα το ράφι.Τρέξτε να προλάβετε!!!

Γιατί δεν το αφήνουν συνέχεια -45% να τελειώνουμε γιατί με αυτές τις προσφορές μας έχουν ζαλίσει.

Ασχετο ξέρετε τι γίνεται το Σάββατο 24/09 στο Avenue στο Μαρούσι απο την Libero απο τις 10 το πρωί για την dance collection?Μου ήρθε ενα e-mail και ψάχνω να βρώ τι ακριβώς είναι αυτό και εάν θα έχουν δωρα κτλ.

εγω πηγα χτες το πρωι και ισα που προλαβα να παρω......10 10 τις περνανε τις συσκευασιες!νομιζω ομως οτι πρεπει να μπαινει ενα οριο αγορων σε τετοιες προσφορες!!δεν ειναι σωστο να εποφελουνται οι 2-3 πρωτοι και οι υπολοιποι να μην προλαβαινουν...ασε που πανε απο μαγαζια και τα παιρνουν μισοτιμης και μετα τα μοσχοπουλανε........

IhCLp3.png

3Zdxp3.png

Στον Μασούτη μέχρι το Σάββατο όλες οι πάνες Babylino και τα μωρομάντηλα Babycare -40% φθηνότερα!!!!!

http://www.masoutis.gr/swift.jsp?CMCCode=0302&extLang=

Αν πάει καμία, ας μου πει πόσο βγαίνει η μικρή και η μεγάλη συσκευασία Baby go για κορίτσι No 5 και Νο 6 pleaseeee....

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

εγω πηγα χτες το πρωι και ισα που προλαβα να παρω......10 10 τις περνανε τις συσκευασιες!νομιζω ομως οτι πρεπει να μπαινει ενα οριο αγορων σε τετοιες προσφορες!!δεν ειναι σωστο να εποφελουνται οι 2-3 πρωτοι και οι υπολοιποι να μην προλαβαινουν...ασε που πανε απο μαγαζια και τα παιρνουν μισοτιμης και μετα τα μοσχοπουλανε........

Μπορείτε να παραγγείλετε στα Carrefour, να τα προπληρώσετε την ημέρα της προσφοράς και να σας τα φέρουν τις επόμενες ημέρες. Θα πάτε και θα τα παραλάβετε από την reception!;)

Το έχω κάνει, αλλά δεν ξέρω αν σε μεγάλες πόλεις το κάνουν....:( ρωτήστε το!!!

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Διαφημίσεις

Μπορείτε να παραγγείλετε στα Carrefour, να τα προπληρώσετε την ημέρα της προσφοράς και να σας τα φέρουν τις επόμενες ημέρες. Θα πάτε και θα τα παραλάβετε από την reception!;)

Το έχω κάνει, αλλά δεν ξέρω αν σε μεγάλες πόλεις το κάνουν....:( ρωτήστε το!!!

εδω βαριουνται να σου μιλησουν, θα σε εξυπηρετησουν κιολας???απλα θα πρεπει να φυλας καραουλι μολις ανοιξει το σουπερ μαρκετ να πας να ψωνισεις πραγμα ανεφικτο!!!ενταξει, να ψωνιζουμε εμεις αλλα να μην ειμαστε μονοφαγαδες.... συγχύστηκα χτες.......καροστια γεματα μονο με λιμπερο.....και να φανταστεις οτι πηγα πρωι....δηλαδη μια εργαζομενη μανουλα δεν προλαβαινει τιποτα

IhCLp3.png

3Zdxp3.png

εδω βαριουνται να σου μιλησουν, θα σε εξυπηρετησουν κιολας???απλα θα πρεπει να φυλας καραουλι μολις ανοιξει το σουπερ μαρκετ να πας να ψωνισεις πραγμα ανεφικτο!!!ενταξει, να ψωνιζουμε εμεις αλλα να μην ειμαστε μονοφαγαδες.... συγχύστηκα χτες.......καροστια γεματα μονο με λιμπερο.....και να φανταστεις οτι πηγα πρωι....δηλαδη μια εργαζομενη μανουλα δεν προλαβαινει τιποτα

Συμφωνώ με αυτά που λες απόλυτα....απλά πιστεύω ότι όλο και θα χειροτερεύουν τα πράγματα με την κρίση που έχουμε...σε λίγο θα ψωνίζουμε μόνο με προσφορές...όχι ότι δεν το κάνω εγώ βέβαια...τι να γίνει....έτσι που μας κατάντησαν και είμαστε μες την ανεργία και τα πάντα πανάκριβα γύρω μας...πώς να τα αγοράσουμε εκτός προσφοράς; Οπότε αρχίζει το στοκάρισμα...:(

Α, μπορείς να στείλεις email στα κεντρικά, να πεις ότι δεν βρήκες στο ράφι και τις ποσότητες που θες να παραγγείλεις. Αυτοί θα ενημερώσουν το κατάστημα που θα πας και η δουλειά σου θα γίνει στο άψε σβήσε...απλά πρέπει να μπεις σε αυτή τη διαδικασία δυστυχώς...

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

στον Μασουτη οντως -40% οι babylino αλλα δεν μου δεχτηκαν τα κουπονια!!!! σε αλλο υποκαταστημα πηγε η αδερφη μου και τα δεχτηκαν! μα δεν μπορω να καταλαβω.. απο τι εξαρταται αν θα δεχτουν τα κουπονια?? απο τα κεφια??

F2ETp3.png

Διαφημίσεις

Κι εμένα μαζι με την προσφορα μου δέχτηκαν τα κουπόνια και για τη συσκευασία των 50 και για των 20. Επίσης απο οτι ειδα στο μασουτη έχει και -20% στις βρεφικες τροφές

να τους υποχρεωνεις να δικιμαζουν μπροστα σου την ταμειακη αν τα δεχεται

το δοκιμασαν και το δεχτηκε! αλλα το ακυρωσε γιατι η προισταμενη ειπε εχουν τετοια εντολη! τι να πω.. σε ολα τα καταστηματα μασουτης τα δεχτηκαν εκτος απο εδω... εστειλα και μεηλ στον μασουτη και περιμενω απαντηση..

F2ETp3.png

το δοκιμασαν και το δεχτηκε! αλλα το ακυρωσε γιατι η προισταμενη ειπε εχουν τετοια εντολη! τι να πω.. σε ολα τα καταστηματα μασουτης τα δεχτηκαν εκτος απο εδω... εστειλα και μεηλ στον μασουτη και περιμενω απαντηση..

Δεν επρεπε να το δεχτεις! Εναι απαραδεκτοι! Λες και θα τα βαλουν απ΄την τσεπη τους. :evil:

Στο Μαουτη στην Καβαλα τα πηραν κανονικοτατα! Εγω ειχα στοκαρει και δεν χρειαζομουν οποτε τα εδωσα σε μια συναδελφο που εκανε τουμπες απο τη χαρα της! Κακα τα ψεματα. με 6 ευρω μεγαλη συσκευασια δε βρισκεις πουθενα και σε καμια μαρκα γιατι οχι μονο τα δεχτηκαν αλλα πρωτα εκαναν την εκπτωση και μετα αφαιρεσαν το κουπονι!

Δεν επρεπε να το δεχτεις! Εναι απαραδεκτοι! Λες και θα τα βαλουν απ΄την τσεπη τους. :evil:

Στο Μαουτη στην Καβαλα τα πηραν κανονικοτατα! Εγω ειχα στοκαρει και δεν χρειαζομουν οποτε τα εδωσα σε μια συναδελφο που εκανε τουμπες απο τη χαρα της! Κακα τα ψεματα. με 6 ευρω μεγαλη συσκευασια δε βρισκεις πουθενα και σε καμια μαρκα γιατι οχι μονο τα δεχτηκαν αλλα πρωτα εκαναν την εκπτωση και μετα αφαιρεσαν το κουπονι!

τελικα απο οτι καταλαβα σε ολα τα μασουτη δεχονται κουπονια εκτος το δικο μου... αννα δεν μπορουσα να κανω κατι παραπανω.. μου ειπαν αν θελω τα αγοραζω απλα με την εκπτωση και χωρις κουπονια αλλιως τιποτα.. εννοειται πως δεν τα πηρα... αυτο που μου την δινει ειναι πως μονο εδω συνεβη και φυσικα οι εξυπναδες του τυπου "τα κουπονια ειναι για να τα χρησιμοποιεις οταν δεν υπαρχει προσφορα".... αν ηταν ετσι δεν θα το εγραφε πανω στα κουπονια???? τεσπα.. ξερετε μεχρι ποτε ισχυει η προσφορα ?? αυριο ισχυει??

F2ETp3.png

Κοριτσια διαβαζω πολυ καιρο τις προσφορες σας και με εχουν βοηθησει πολυ. Εδω και λιγο καιρο ομως κοψαμε τις πανες (επιτελους) και μου εχει μεινει ενα μικρο στοκ.

Εχω babylino - 2 πακετα μεγαλα Νο4 , 1 μικρο Νο4, και ενα babygo για κοριτσακια Νο5. Οποιος ενδιαφερετε ας μου στειλει πμ. Επισης εχω αρκετα κουπονια που ομως λιγουν 30/9.

Θα ηθελα να ρωτησω εαν βαζουν προσφορες στισ πανες μεγεθος 1 και 2!!!!

σπανια οι προσφορες αναφερονται σε συγκεκριμενο νουμερο... συνηθως ισχυει για ολα τα νουμερα!!!

F2ETp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...