Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Στο site www.carrefour.gr, στις Προσφορες, εχουν μπει τα φυλλαδια και λενε ποιο φυλλαδιο ισχυει σε ποια καταστηματα.

Απ'οτι ειδα για τις πανες, ισχυουν σε ολα.

Στην τελικη μια εκπτωση 35% ειναι, αλλα σε δυο μικρες συσκευασιες.

Αλλα στα ΑΒ η εκπτωση 40% στις οικονομικες θα ειναι πιο συμφερουσα πιστευω.

Ακομη και το 35% του Μασουτη ισως συμφερει, αναλογα με το τι αρχικη τιμη ειχε το καθε μαγαζι.

Απλα θελει λιγο ψαξιμο ;)

εχω νεα απο 1/9 εως 5/9 στα αβ βασιλοπουλος εχει στα libero -40% βγαινει 7,60 η ανοιχτη πανα και 8 ευρω το βρακακι μολις μιλησα με libero θα βαλουν την διαφιμιση και στο ραδιο μου ειπαν ρωτησα και για το δωρο των 2000 ποντων και μου ειπαν απο σεπτεμβρη-οκτωβρη.

Αυτο ειναι σιγουρο οτι θα ισχυσει? Στο site του ΑΒ βλεπω ηδη φυλλαδιο εως 14/9.

Και θα βγαινει 7,60 η οικονομικη συσκευασια με τις 56 πανες?!?!

Δηλαδη η αρχικη τιμη ειναι 12,66??? Σαν πολυ φθηνο μου φαινεται παντως, δεν το τσεκαρεις ακομη μια φορα?? :)

Διαφημίσεις

Στο site www.carrefour.gr, στις Προσφορες, εχουν μπει τα φυλλαδια και λενε ποιο φυλλαδιο ισχυει σε ποια καταστηματα.

Απ'οτι ειδα για τις πανες, ισχυουν σε ολα.

Στην τελικη μια εκπτωση 35% ειναι, αλλα σε δυο μικρες συσκευασιες.

Αλλα στα ΑΒ η εκπτωση 40% στις οικονομικες θα ειναι πιο συμφερουσα πιστευω.

Ακομη και το 35% του Μασουτη ισως συμφερει, αναλογα με το τι αρχικη τιμη ειχε το καθε μαγαζι.

Απλα θελει λιγο ψαξιμο ;)

Αυτο ειναι σιγουρο οτι θα ισχυσει? Στο site του ΑΒ βλεπω ηδη φυλλαδιο εως 14/9.

Και θα βγαινει 7,60 η οικονομικη συσκευασια με τις 56 πανες?!?!

Δηλαδη η αρχικη τιμη ειναι 12,66??? Σαν πολυ φθηνο μου φαινεται παντως, δεν το τσεκαρεις ακομη μια φορα?? :)

7,60 και -4Ε το κουπονι......3,60 οι μεγαλες συσκευασιες....παιζει αυτο??

Πηρα και εγω το φυλαδιο....και γραφει οτι η προσφορα ισχυει για ολες τις πανες babylino sensitive και οχι μονο για το 4 νουμερο...τα 40 κομματια βγαινουν 9,65...ειναι καλη προσφορα...

:o:o....Πολυ σωστα!!!εχω στραβωμαρα...το γραφει και με μεγαλα γραμματα οτι ισχυει για ολα τα νουμερα!!!!Γραψτε λαθος...τι ωραια,γιατι εμεις θελουμε το 4+!!!!

εχουν κυκλοφορησει δυο φυλλαδια. στην περιοχη μου εφεραν το φυλλαδο που ειναι μονο για καρφουρ και εχει πιο πολλες σελιδες (γυρω στις 20) και εχει και πιο πολλες προσφορες. σηεμρα μας εφεραν και του μαρινοπουλου που ειναι λιγοτερες σελιδες. αρα ισχυει και στον μαρινοπουλο.... ;)

Ερασιτέχνες έχτισαν την Κιβωτό. Επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό!

Διαφημίσεις

εχω νεα απο 1/9 εως 5/9 στα αβ βασιλοπουλος εχει στα libero -40% βγαινει 7,60 η ανοιχτη πανα και 8 ευρω το βρακακι μολις μιλησα με libero θα βαλουν την διαφιμιση και στο ραδιο μου ειπαν ρωτησα και για το δωρο των 2000 ποντων και μου ειπαν απο σεπτεμβρη-οκτωβρη.

τελικα ισχυει βρε κοριτσια? μπερδευτηκα...............

WLFfp2.png XI11p2.png

τελικα ισχυει βρε κοριτσια? μπερδευτηκα...............

πηρα στο αβ δεν ξερουν κατι αλλα μου ειπαν προφανως θα μπει ενθετο στο ενθετο.τωρα για τις τιμες αυτες μου ειπε η κοπελα στο τηλεφωνο και τις εγραψα αυριο λογικα θα παιξει η διαφιμιση...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ......

7,60 και -4Ε το κουπονι......3,60 οι μεγαλες συσκευασιες....παιζει αυτο??

7,60? θα ειναι οι λιμπερο πανες. επομενως κουπονια δεν θα εχεις. εκτος και αν εισαι τυχερη και εχεις κανα κουπονακι λιμπερο.

Στο οrchestra στο mega outlet στη θεσσαλονικη τα εχει ολα 5 ευρω.

Για κοριτσια και μπεμπε εχει πολλα ρουχαλακια, για αγορια ελαχιστα

εχει και χειμωνιατικα κοριτσιστικα?? το mega outlet ειναι αυτο πηγαινοντας για ικεα?? στον φοινικα?? μεχρι ποτε ειναι? ξερεις??

παλι θα πω ,οτι δουλευω στο καρφουρ,και παντα δεχομαστε κουπονια

ολγακι μιας και σε πετυχα.με την προσφορα το 2ο προιον -70% εκπτωση μπορω να χρησιοποιησω 2 κουπονια,ενα για καθε προιον, ετσι δεν ειναι ???

Kht7p2.png

3iVPp3.png

παλι θα πω ,οτι δουλευω στο καρφουρ,και παντα δεχομαστε κουπονια

ολγα ισχυει μονο για τις μικρες συσκευασιες η και για τις μεγαλες;

εχω καταμπερδευτειιιιιι!!!!!!

εμενα ειχε παει ο αντρας μου σε καποια προσφορα για pampers παλαιοτερα και δεν του δεχθηκαν το κουπονι....

PRW0p2.pngORfXp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...