Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Απο 31/08 εως 13/09 στα Carrefour ημικρη συσκευασια της babylino το Νο4 ΜΟΝΟ δυστυχως αν παρεις 2 συσκευασιες η πρωτη 7,42 και η δευτερη -70% δηλαδη 2,23!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εχεις καποιο λινκ;

Διαφημίσεις

Πηρα τηλεφωνο για τους ποντους στο λιμπερο κλαμπ......το δωρο με τις 2000.....παιδια δεν εχουν ιδεα ποτε και αν θα βγαλουν μεγαλο δωρο! Αυτο μου ειπαν........μηπως να παρετε κι εσεις και να τους πιεσουμε?? μας κοροιδεουν να αγοραζουμε τα προιοντα τους ταζοντας δωρα και μετα να μη βαζουν?? ποτε θα βαλλουν ?? πιεστε κι εσεις!!!

Πηρα τηλεφωνο για τους ποντους στο λιμπερο κλαμπ......το δωρο με τις 2000.....παιδια δεν εχουν ιδεα ποτε και αν θα βγαλουν μεγαλο δωρο! Αυτο μου ειπαν........μηπως να παρετε κι εσεις και να τους πιεσουμε?? μας κοροιδεουν να αγοραζουμε τα προιοντα τους ταζοντας δωρα και μετα να μη βαζουν?? ποτε θα βαλλουν ?? πιεστε κι εσεις!!!

Eγω πηρα τηλ πριν 2 μηνες κ μου ειπαν οτι θα βαλουν δωρο το Σεπτεμβριο οποτε περιμενω..

Eγω πηρα τηλ πριν 2 μηνες κ μου ειπαν οτι θα βαλουν δωρο το Σεπτεμβριο οποτε περιμενω..

εμενα μου ειπε η κοπελα δεν εχουμε καμια ενημερωση....μηπως βαλλουν το Σεπτεμβριο αλλα παλι δεν ξερουμε τιποτα....απλα δινουν μια καραμελα για εμας ...και οι μηνες περνανε κι εμεις ψωνιζουμε!

και οι μηνες περνανε κι εμεις ψωνιζουμε!

ακριβως αυτο.... το σεπτεμβρη θα που θα βγαλουμε τα χρισουγεννα.... τα χριστουγεννα θα που θα βγαλουμε το πασχα..............

αμφιβαλλω αν θα βγαλουν αλλο δωρο τοσο μεγαλο.......

μακαρι! αλλα δεν το βλεπω.......

WLFfp2.png XI11p2.png

για την παραλαβη στα σπιτακια διαμαρτυρηθηκε πολυ κοσμος ....αν λοιπον παρετε τηλεφωνο και διαμαρτυρηθειτε ολες....τοτε ισως φοβηθουν το κυρος της εταιρειας τους..........

Διαφημίσεις

Πηγα η ερμη στο γαλαξια να παρω μπειμπιλινο και παμπερς αλλα δεν βρηκα, ειχε παλιες συσκευασιες και σπασμενα νουμερα, οποτε κουπονια γιοκ...

προσφορες σε μασουτη και μαρινοπουλο; αντε και βασιλοπουλο; ξερει καμια;

εχω νεα απο 1/9 εως 5/9 στα αβ βασιλοπουλος εχει στα libero -40% βγαινει 7,60 η ανοιχτη πανα και 8 ευρω το βρακακι μολις μιλησα με libero θα βαλουν την διαφιμιση και στο ραδιο μου ειπαν ρωτησα και για το δωρο των 2000 ποντων και μου ειπαν απο σεπτεμβρη-οκτωβρη.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ......

εχω νεα απο 1/9 εως 5/9 στα αβ βασιλοπουλος εχει στα libero -40% βγαινει 7,60 η ανοιχτη πανα και 8 ευρω το βρακακι μολις μιλησα με libero θα βαλουν την διαφιμιση και στο ραδιο μου ειπαν ρωτησα και για το δωρο των 2000 ποντων και μου ειπαν απο σεπτεμβρη-οκτωβρη.

πολυ καλη τιμη!!Και ποσα εχει η συσκευασια?εχει μεγαλα νουμερα η μονο για λιγα κιλα?

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

πολυ καλη τιμη!!Και ποσα εχει η συσκευασια?εχει μεγαλα νουμερα η μονο για λιγα κιλα?

η προσφορα ειναι για ολα τα νουμερα!εγω παιρνω το νουμερο 4 την ανοιχτη πανα και εχει μεσα 56 τμχ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ......

Διαφημίσεις

Απο 31/08 εως 13/09 στα Carrefour η μικρη συσκευασια της babylino το Νο4 ΜΟΝΟ δυστυχως αν παρεις 2 συσκευασιες η πρωτη 7,42 και η δευτερη -70% δηλαδη 2,23!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πηρα και εγω το φυλαδιο....και γραφει οτι η προσφορα ισχυει για ολες τις πανες babylino sensitive και οχι μονο για το 4 νουμερο...τα 40 κομματια βγαινουν 9,65...ειναι καλη προσφορα...

Zzlwp3.png

σουπερ!!!! η τιμη αυτη θα ειναι για τις μεγαλες ή μικρς συσκευασιες??

Πηρα και εγω το φυλαδιο....και γραφει οτι η προσφορα ισχυει για ολες τις πανες babylino sensitive και οχι μονο για το 4 νουμερο...τα 40 κομματια βγαινουν 9,65...ειναι καλη προσφορα...

Τελικά σε μικρές ή μεγάλες συσκευασίες έχει προσφορά ή και στις δύο?

Δέχονται κουπόνια?

zy59p3.png 1UlVp3.png

Ισχυει για τις μικρες συσκευασιες.Την δευτερη την παιρνεις με 70%.Δεν ξερω για τα κουπονια...

(Μας περνάει η μπέμπα σας μόνο 1 εβδομάδα,χαχαχα)

Λογικά στο φυλλάδιο θα το γράφει!!!

zy59p3.png 1UlVp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...