Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοιτα δεν ξερω ειδικα για αυτα που ρωτας, αλλα φανταζομαι οτι εχεις ADSL για ιντερνετ στη γραμμη του τηλεφωνου σου ετσι? αρα τηλ και ιντερνετ=υπολογιστης ιδιο καλωδιο πρακτικα-ισως γι αυτο μπορεις να μιλησεις απο τη συσκευη σου

οταν το χρησιμοποιουσα εγω εξω δεν ειχα σταθερο (τι να το κανω με skype και voip τα ειχα ολα).

αν στο σαιτ λεει δωρεαν αστικες ελλαδα, τοτε θα ισχυει, δεν μπορει να λενε ψεμματα

απλα εγω δεν επαιρνα απο ελλαδα σε ελλαδα και δεν ξερω να πω

επαιρνα απο ευρωπη σε ελλαδα και 10 λεπτα σε σταθερο (απο τον υπολογιστη) μου κοστιζε 0,2 ευρω!

δεν ξερω ουτε και εγω αλλα θα το τσεκαρω. :wink:

eQMGp2.png

τσεκαρε και πες μας κι εμας ;) αν και τωρα με τα 1500 λεπτα της κοσμοτε εχω βολευτει αρκετα (το 90% οικογενεια και φιλοι ειμαστε εκει, οποτε φτηνα μας βγαινει..)

την αλλη βδομαδα ερχεται ενας φιλος μου και θα τον ρωτησω με ποια εταιρεια ειναι (εξω, αλλα αυτα ιντερνετικα πανε)

Μου ήρθε χθες φυλλάδιο από supermarket 3B Markets (πρώτη φορά, και πρώτη φορά ακούω αυτό το όνομα - μάλλον άνοιξε νέο κατάστημα στη γειτονιά?) ...έχει τις Pampers active fit, το πακέτο των 50τεμ. No 4 μόνο 11.07 ευρώ, χωρίς κουπόνια χωρίς τίποτα. Πρώτη φορά ακούω τέτοια τιμή για supermarket, όπως θα ξέρετε έχουν γύρω στα 18-19 ευρώ συνήθως το πακέτο.

Επίσης, έχει πολύ χαμηλά κι άλλα προϊόντα, να πω περίεργα χαμηλές, π.χ. έχει οδοντόκρεμα Colgate Total Sensitive 0.70 ευρώ... και διάφορα άλλα.

Να συμπληρώσω ότι, σύμφωνα με το φυλλάδιο, οι προσφορές αυτές ισχύουν από 1/8/2011 μέχρι 16/8/2011.

Το φυλλάδιο γράφει επάνω τα καταστήματα με τις διευθύνσεις τους. Υπάρχουν μόνο στη β. Ελλάδα (1 μόνο στην Αττική)

Υπάρχει και σελίδα http://www.3bmarkets.gr όπου έχουν ακόμη το παλιό φυλλάδιο αλλά μπορείτε να δείτε ενδεικτικά κάποιες τιμές υπερβολικά χαμηλές...έχει π.χ. το skip 50 μεζούρων 7.58 ευρώ..

Αλλά και τα Active Fit Pampers, τη μικρή συσκευασία 27τεμ. No 4+ μόνο 5.77

Δεν ξέρω αν τα γνωρίζετε αυτά τα σουπερμάρκετ, θα κάνω μια βόλτα να τα δω...

Διαφημίσεις

stab τα 3b market ειναι ο βασιλαγας κ κανει εισαγωγη απο αλλες χωρες(πχ βουλγαρια) εξου κ οι χαμηλες τιμες...! βεβαια το αρνητικο ειναι οτι δεν δεχεται κουπονια :(, οπως κ τα lidl... ορισμενα πραγματα αξιζει πραγματικα να τα παρεις απο κει ;)

Διαφημίσεις

ειδα το φυλλαδιο του ΑΒ Βασιλοπουλο και δεν βλεπω καμια προσφορα σε καμια μαρκα πανες!!

στον βασιλοπουλο στις 28-29 και 30 εχει 30% στις libero το ειδα στην σελιδα του βασιλοπουλου στο facebook.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ......

Διαφημίσεις

Οποιος/οποια παει προς τα ΑΒ και δει τιμες για τις Libero ας κανει ενα κοπο να τις γραψει κι εδω. Εγω για οικονομικες συσκευασιες Νο3 ψαχνω κυριως αλλα και τις Νο2 (46τεμ.).

Γιατι καλο το 30% αλλα εχει σημασια και τι αρχικη τιμη ειχε!!!

γατουλα -60% απο που πηρες?

δε πηρα...πουλαμε βρε το στοκ (αστο καπαρωθηκε με τη μια)

τελος πανες

μαζευω καθημερινα τωρα σεντονια και σελτεδες αλλα που θα παει

θα δω και εγω το φως στο τουνελ!

kKZUp2.png

Μόλις πήγε ο χαζμπαντ στο Carrefour Μακεδονία και με πήρε τηλ:

Έχει προσφορά στα :Libero No 5,6 & 7 στα Up & Go , 1+1 ΔΩΡΟ!!!

Συγκεκριμένα το Νο 7 που φοράμε εμείς το έχει 19,20 ? και του είπα να φορτώσει, είναι σαν να λέμε 50% έκπτωση.

Μου είπε ότι εκεί που έχουν τις πάνες δεν γράφει τίποτα για προσφορά, με την κάρτα κλπ , ούτε φαίνεται αν είναι το κατάστημα που κάνει την έκπτωση ή η Libero, τα έχουν μόλις μπαίνεις ευθεία , εκεί που έχουν όλες τις προσφορές.

Του ζήτησα να ρωτήσει μέχρι πότε είναι η προσφορά και θα σας ενημερώσω, φιλάκια!!!

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Μόλις πήγε ο χαζμπαντ στο Carrefour Μακεδονία και με πήρε τηλ:

Έχει προσφορά στα :Libero No 5,6 & 7 στα Up & Go , 1+1 ΔΩΡΟ!!!

Συγκεκριμένα το Νο 7 που φοράμε εμείς το έχει 19,20 ? και του είπα να φορτώσει, είναι σαν να λέμε 50% έκπτωση.

Μου είπε ότι εκεί που έχουν τις πάνες δεν γράφει τίποτα για προσφορά, με την κάρτα κλπ , ούτε φαίνεται αν είναι το κατάστημα που κάνει την έκπτωση ή η Libero, τα έχουν μόλις μπαίνεις ευθεία , εκεί που έχουν όλες τις προσφορές.

Του ζήτησα να ρωτήσει μέχρι πότε είναι η προσφορά και θα σας ενημερώσω, φιλάκια!!!

ΣΕ όλα τα carrefour ισχύει αυτό? Και στην Αθήνα? Δεν πήρε κάτι το μάτι μου! Τελευταία δεν τα διαφημίζουν καν στην τηλεόραση. Αν και ο γιος μου φοράει νούμερο 4, που δεν το γράφεις στην προσφορά.

Προς το παρόν βολευτήκαμε με το 30% του Βασιλόπουλου, από το ολότελα..

EkcAp3.png

Καλησπέρα και καλο μηνα η μονη προσφορά που έχω δει είναι -4ευρω στις παμπερς σενολα τα σούπερ μάρκετ! Εγω περιμένω προσφορα στα babylino γιατί έχω μαζέψει 15 κουπόνια! Άμα πέσει τίποτα στην αντίληψη σας μιληστε!

Μου ήρθε χθες φυλλάδιο από supermarket 3B Markets (πρώτη φορά, και πρώτη φορά ακούω αυτό το όνομα - μάλλον άνοιξε νέο κατάστημα στη γειτονιά?) ...έχει τις Pampers active fit, το πακέτο των 50τεμ. No 4 μόνο 11.07 ευρώ, χωρίς κουπόνια χωρίς τίποτα. Πρώτη φορά ακούω τέτοια τιμή για supermarket, όπως θα ξέρετε έχουν γύρω στα 18-19 ευρώ συνήθως το πακέτο.

Επίσης, έχει πολύ χαμηλά κι άλλα προϊόντα, να πω περίεργα χαμηλές, π.χ. έχει οδοντόκρεμα Colgate Total Sensitive 0.70 ευρώ... και διάφορα άλλα.

Να συμπληρώσω ότι, σύμφωνα με το φυλλάδιο, οι προσφορές αυτές ισχύουν από 1/8/2011 μέχρι 16/8/2011.

Το φυλλάδιο γράφει επάνω τα καταστήματα με τις διευθύνσεις τους. Υπάρχουν μόνο στη β. Ελλάδα (1 μόνο στην Αττική)

Υπάρχει και σελίδα http://www.3bmarkets.gr όπου έχουν ακόμη το παλιό φυλλάδιο αλλά μπορείτε να δείτε ενδεικτικά κάποιες τιμές υπερβολικά χαμηλές...έχει π.χ. το skip 50 μεζούρων 7.58 ευρώ..

Αλλά και τα Active Fit Pampers, τη μικρή συσκευασία 27τεμ. No 4+ μόνο 5.77

Δεν ξέρω αν τα γνωρίζετε αυτά τα σουπερμάρκετ, θα κάνω μια βόλτα να τα δω...

Ξέχασα να ενημερώσω για όσες ενδιαφέρονται:

Τελικά πήγα, μικρό μαγαζάκι με πολύ μικρές τιμές....

Τα Active fit 4+, 27 πάνες, όντως μόνο 5.77 (ενημερωτικά στο Μασούτη που είδα αυτές τις μέρες έχει 11.24 η ίδια συσκευασία). Οι συσκευασίες ίδιες, δηλαδή, Made in Germany, όπως κι αυτές στα άλλα σούπερ.

Σήμερα πήγα και πήρα μία συσκευασία απ' τη νέα προσφορά,

Pampers active fit νούμερο 4, το πακέτο των 50τεμ. 11.07 ευρώ.

Είχα αποφασίσει εδώ και καιρό κι έπαιρνα τις πάνες του Lidl, αλλά είναι μακριά απ' το σπίτι μου, λεωφορείο κλπ., αλλά αυτές απ' το μαγαζάκι αυτό ήταν καλές τιμές και τα πήρα....μέχρι να έρθουν τα Baby dry απ' το uber-shop που παρήγγειλα αφού συμφέρουν πολύ...

Γενικώς, τα περισσότερα προϊόντα στο 3β είναι κανονικές μάρκες. Π.χ. πήρα ταμπλέτες για το πλυντήριο πιάτων Quantum Powerball 25 ταμπλέτες, 2.77. Ενδεικτικά, στο Lidl έχουν τη συσκευασία των 30.... 9.80 ευρώ...όπως καταλαβαίνετε....είναι εξωφρενική η διαφορά... έδωσα 11 ευρώ για 100 ταμπλέτες...

Όντως, φαίνεται ότι είναι από άλλες χώρες εισαγωγή, αλλά αυτό δε νομίζω ότι είναι κακό....π.χ. οι ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων ήταν από Αγγλία (έχουν επάνω μόνο αγγλικά και χάρτη σκληρότητας νερού Αγγλίας). Το ίδιο κι ένα Fairy για τα πιάτα με Αντιβακτηριδιακή δράση που δεν υπάρχει εδώ Ελλάδα, είναι από Αγγλία. Το πήρα (450ml) 1.16 τη στιγμή που το απλό fairy εδώ έχει γύρω στο 1.70.

Βορειοελλαδίτισες...σπεύσατε!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...