Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

καλημέρα:)

Τα babylino -30% στα carrefour απο 15/7 αν θυμάμαι καλά

Κάποια κοπέλα είχε πει νομίζω οτι τα κουπόνια απο τις Επιθυμίες τα δέχονται μόνο στο Βερόπουλο...

Πόσο είναι το παιδάκι σου?

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαλλον το ποδηλατάκι είναι για πιο μεγάλα παιδάκια.Και εγω σκεφτόμουν να το πάρω αλλά δεν νομίζω να μπορεί να το "οδηγήσει" η μικρη μου οπότε αγόρασα ενα με τιμόνι για το γονιο απο πίσω.

Α,να σου ζήσει!:):)

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Έβγαλαν φυλλάδιο που αφορά στην περίοδο των εκπτώσεων. Οι εκπτώσεις διαρκούν από 15/7 - 31/8. Η προσφορά του carrefour για τις babylino sensitive θα διαρκέσει από 15/7 έως 23/7. Μετά ακολουθεί προφανώς νέο φυλλάδιο!!!

Άντε και καλό μας τρέξιμο!!!

Καλησπέρα μόλις χτες ήμουν στα Καρφουρ Ευκαρπιας Θεσσαλονίκης κ δεν είχε κάμια προσφορα στα babylino στο ραφι είχε μόνο της λιμπερο -30% ρώτησα μια υπαλλήλο κ μου έιπε ΄μόνο στα λίμπερο έχει προσφορα.

κ τελικα δεν κάταλαβα αν ύπαρχει η όχι προσφόρα! Στο φύλαδιο δεν είδα να αναφερει καπου για babylino μπορει καποιος να με διαφωτίσει περεταιρω?

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων

ΦΙλικα Ιωαννα

Διαφημίσεις

καλημέρα:)

Τα babylino -30% στα carrefour απο 15/7 αν θυμάμαι καλά

Κάποια κοπέλα είχε πει νομίζω οτι τα κουπόνια απο τις Επιθυμίες τα δέχονται μόνο στο Βερόπουλο...

Πόσο είναι το παιδάκι σου?

τα κουπόνια απο τις επιθυμίες τα δέχονται παντού. Εγώ τα δίνω π.χ. στον Μασούτη

Lr4cp2.pngIP5up2.png

τα κουπόνια απο τις επιθυμίες τα δέχονται παντού. Εγώ τα δίνω π.χ. στον Μασούτη

Εγώ πήγα ΑΒ και δεν το δέχτηκαν το κουπόνι pampers απο τις επιθυμίες, γτ γράφει πάνω βεροπουλος

Διαφημίσεις

μα καλα γιατι παλευεις να σου παρουν τα κουπονια;εγω δουλευω στα καρφουρ και οταν υπαρει εκπτωση παιρνουμε και τα κουπονια απλα πρεπει να παρεις την αξια της εκπτωσης απο την υποδοχη..γνωστη διαδικασια

Την ξέρω την διαδικασία απλά κάθε φορά πρέπει να το εξηγώ σε κάθε μία κοπέλα στο ταμείο και σιχάθηκα να με κοιτάνε σαν " ήρθε το γυφτάκι με τα κουπόνια" ....ενώ στον Βασιλόπουλο και στον Μασούτη ποτέ κανένας δεν είπε το παραμικρό....

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

μαριλυν ποσο δικιο εχεις..εμεις στην γειτονια εχουμε γαλαξια και παω συνεχεια εκει και τα περισοτερα πραγματα τα παιρνω με κουπονια και με προσφορα του σ/μ που μου στελνουν ποτε κανεις δεν μου ειπε τιποτα ουτε με στραβοκοιταξε ουτε δεν μου περασε κουπονι..Οταν παω σε αλλα σ.μαρκετ για καμια προσφορα και εχω κουπονια με κοιτανε οντως σαν γυφτακι..

Διαφημίσεις

Πηγα στα carrefour και για μια ακομη φορα συγχιστηκα...η συμπεριφορα τους εινα απαραδεκτη...ρωταω σε ποιες συσκευασιες babylino εχει -30%??? Απαντηση -- δεν ξερω, δειτε στο ραφι οπου στο ραφι δεν υπηρχε τιποτα...εαν εγραφε κατι στο ραφι δεν θα σας ρωταγα απαντηση -- κι εγω που θελετε να ξερω???:shock::shock::shock:

Δηλαδη συγνωμη βρε κοριτσια εαν δεν γνωριζουν αυτες που δουλευουν εκει ποιος πρεπει να ξερει...και οκ να δεχτω οτι δεν ξερεις δεν μπορεις να μαθεις????

Τασπα πηγε καμια??? Ξερει για ποιες συσκευασιες ειναι η εκπτωση???

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Ειναι δηλαδη για ολα τα νουμερα και οχι μονο για το 5 που δειχνει η φωτο ετσι??

η προσφορα ισχυει για ολα τα νουμερα. εγω πηρα το νο4 και παραδοξως δεν αφαιρεσαν πρωτα το κουπονι και μετα το -30%, αλλα το χτυπησαν 12,11ευρω (-30%) και μετα μου αφαιρεσαν 4ευρω το κουπονι οποτε πηγε στα 8,11ευρω. ετσι αξιζει νομιζω

εγω παντως τις μπειμπιλινο χωρις προσφορα τ ης παιρνω 15,40,αυτοι γιατι τις εχουν 17,30:confused:

Μας κοροϊδευουν. Λένε προσφορά 30% αλλά στην ουσία είναι πολύ λιγότερο. Το carrefour το κάνει συχνά αυτό να ανεβάζει δηλαδή τις αρχικές τιμές.

Σήμερα πήγα Σκλαβενίτη στον Άλιμο. Έχει τις babylino οικονιμικές συσκευασίες -4? και βγαίνει ?11,40. Συμφέρει πιο πολύ από την προσφορά του carrefour.

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

καλησπερα!

και στο σκλαβεμιτη αργυρουπολης ειχε την ιδια εκπτωση .και τις μικρες συσκευασιες -1,5 ευρω και οπως εχει ξαναειπωθει ο σκλαβενιτης ειναι μακραν μπροστα σε ολα και ειναι και ελληνικο ,ψωνιζουμε ελληνικααααααααααααα!!

eQMGp2.png

Σήμερα πήγα Σκλαβενίτη στον Άλιμο. Έχει τις babylino οικονιμικές συσκευασίες -4? και βγαίνει ?11,40. Συμφέρει πιο πολύ από την προσφορά του carrefour.

καλησπερα!

και στο σκλαβεμιτη αργυρουπολης ειχε την ιδια εκπτωση .και τις μικρες συσκευασιες -1,5 ευρω και οπως εχει ξαναειπωθει ο σκλαβενιτης ειναι μακραν μπροστα σε ολα και ειναι και ελληνικο ,ψωνιζουμε ελληνικααααααααααααα!!

Και ο σκλαβεντιτης στο Πέραμα έχει αυτή τη προσφορά !

Εγώ έδωσα και δικό μου κουπόνι - 4 ευρώ και τελικό ποσό 7,40

kai μενα πηγε μια γωνστη μου σημερα να ρωτησει σε ενα μαρινοπουλο για το αν δεχονατι τα κυπονια μαζι με την προσφορα στην babylino και της ειπανε δεν εχει καμια προσφροα στην babylino.

μαλλον λαθοσ πληρπφορια εχουμε....

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...