Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

καλημερα θα ηθελα οποια κοπελα γνωριζει να μου απαντησει..εχω κουπονια για παμπερς ολες τις οικονομικες συσκευασιες εκτος τις πορτοκαλι..αλλα επειδη εγω πλεον εχω βολευτει με τις πορτοκαλι πανες γινετε να δωσω αυτο το κουπονι??υσχυει?? 76473esp8ywk6zm.gif

Εγώ φοράω λιμπερο αλλά προχτές μου έστειλε 3 κουπόνια των 5ερω παμπερ είπα να και να δοκιμάσω και τις καινούργιες πορτοκαλί πάνες….

Πήγα στο ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

α .ΕΙΧΑ ΔΥΟ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΜΕ ΠΟΝΤΟΥΣ ΑΝΑ 2 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΠΑΜΕΡΣ 200ΠΟΝΤΟΥΣ ΑΡΑ 12 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΟΡΑ (Ελένη αυτά που μου έστειλες εσύ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ )

β. 3 ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΤΩΝ 5 ΕΥΡΩ -15 ΕΥΡΩ ΈΚΠΤΩΣΗ

γ. ΚΑΘΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΝΕΙ 12. 99

δ , ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΓΟΡΑ 3 ΤΖΑΜΠΟ ΜΑΜΠΕΡ ΔΩΡΟ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

ΟΠΟΤΕ ΠΛΗΡΩΣΑ 36. 99 ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ

ΚΑΙ

ΜΕ ΤΑ 12 ΕΥΡΩ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΗΡΑ ΔΥΟ ΤΡΙΑΔΕΣ ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ ΠΑΜΠΕΡ ΑΠΟ

6 . 22ΕΥΡΩ Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ

.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα θα ηθελα οποια κοπελα γνωριζει να μου απαντησει..εχω κουπονια για παμπερς ολες τις οικονομικες συσκευασιες εκτος τις πορτοκαλι..αλλα επειδη εγω πλεον εχω βολευτει με τις πορτοκαλι πανες γινετε να δωσω αυτο το κουπονι??υσχυει?? 76473esp8ywk6zm.gif

Δε νομίζω, αφού το διευκρινιζει πως ισχύει μόνο για τα μπέιμπι ντράι και τα άκτιβ φιτ και τα ίζι απ

4599150571.png6def44b14c.png

ΛΟΓΙΚΑ ΑΝ ΘΑ ΙΣΧΥΟΥΝΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛ ΙΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ..

ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΕΝΝΟΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ JUMBO?

ΔΕΙΧΝΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΣΑΚΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΚΟΥΤΙΑ? ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΞΕΡΕΤΕ?

ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ 6Ε ΣΤΟΝ ΜΑΣΟΥΤΗ ΠΛΑΝΕΤ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΚΤΛ. 1+1+ΔΩΡΟ 2 ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ(ΣΑΝ WETTEX)

PANTVS EXV ZALISTEI ME AYTES TI ΠΑΝΕΣ!!!!!! ΣΑΝ ΤΗΝ ΧΑΖΗ ΚΑΘΟΜΑΙ ΑΠΟ ΜΠΟΡΟΣΤΑ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΠΟΣΟ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΚΟΥΠΟΝΙ, ΨΩΡΙΣ ΚΟΥΠΟΝΙ, ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ+ΚΟΥΠΟΝΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΤΛ.

ΑΓΟΡΑΖΩ ΚΑΙ ΛΙΒΕΡΟ ΟΠΟΤΕ....

ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ!!!!!!!

μαμαλευτερακι σκονη τους εκανες καλε.παει ο βασιλο θα κλεισει.με σενα και με μενα χα χα!τα κουπονια υσχυουν και για τα τζαμποκουτια βενετια...

σωποα ρε!ξερεις ποσα των 5ε εχω? και εχει και επιπ λε ον αλ λα 5 η εταιρεια!!!!!

θα παω να τα παρω να μην ληξουνε!!

ευχαριστωωωωω

Διαφημίσεις

αν σου περισευει κανενα στειλε και σε μενα.αν δεν τα θες φυσικα.εμενα στο βεροπουλο κανονικα μου τα πηρανε τις προαλλες.3 κουτες πηρα αλλα τωρα τελειωσανε σχεδον....

Κορίτσια και στον γαλαξία που πήγε φίλη μου και στον βασιλόπουλο τα παίρνουν τα κουπόνια των -5ευρω και για τις πορτοκαλί συσκευασίες ΠΑΜΠΕΡΣ δεν διαβάσατε παραπάνω τι έκανα?

από 12.99 μου βρήκαν 7.99 το κουτί και μου έδωσαν και δώρο μια παιδική σκηνή

ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΑΓΩ ΔΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑ ΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ

ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ

.....

μαμαλευτερακι σκονη τους εκανες καλε.παει ο βασιλο θα κλεισει.με σενα και με μενα χα χα!τα κουπονια υσχυουν και για τα τζαμποκουτια βενετια...

Καλή μου Ελένη

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟΙ

ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ………….!!!!!!!!

ΧΙΧΙΙΧΙΧΙΧΙΧΙ

.....

Ρισκαρεις να βαλεις ξανα pampers στον Λευτερακη???

Δεν ειχε συγκαει παλιοτερα?

Κι αν τον ξαναπειραξουν τι θα τις κανεις τοσες πανες???

Εγω παντως της φοραω απο ολες τις μαρκες και δεν εχει παθει τιποτα!

Αναλογα τα κουπονια και τις προσφορες.....

Βεβαια τωρα εχουμε μπλοκαρει(πολυ αποθεμα στην ντουλαπα)!

Οχι τιποτα αλλο αλλα οπου ναναι θα βαλει το 20% ο μαρινοπουλος.......

Διαφημίσεις

Ρισκαρεις να βαλεις ξανα pampers στον Λευτερακη???

Δεν ειχε συγκαει παλιοτερα?

Κι αν τον ξαναπειραξουν τι θα τις κανεις τοσες πανες???

Εγω παντως της φοραω απο ολες τις μαρκες και δεν εχει παθει τιποτα!

Αναλογα τα κουπονια και τις προσφορες.....

Βεβαια τωρα εχουμε μπλοκαρει(πολυ αποθεμα στην ντουλαπα)!

Οχι τιποτα αλλο αλλα οπου ναναι θα βαλει το 20% ο μαρινοπουλος.......

ΠΛΕΩ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΚΑΚΙΑ

πάντα μετά το αυγό το πρωί χιχιχιιχ

ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ………..!!!!!!!!!!!!1

προς το παρών δεν αντιμετώπισα ούτε είδα κάποιο ερεθισμό με τις πορτοκαλί,

με τις πράσινες και τις ακτιφ φιτ είχαμε φοβερό πρόβλημα όντος

ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΟΔΟΥΣ ΛΙΜΠΕΡΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΙΜΠΕΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ

Ξέρεις καλή μου μπεσι διαβάζω που άλλη βάζουν μέχρι και λιντλ

Και λέω ας δοκιμάσω και εγώ και αν δεν μου έκαναν στην κουνιάδα μου που φοράει παμπερς στην τιμή που τις αγόρασα με την προσφορά οπότε δεν θα έβγαινα χαμένη

.....

να κανω μια ερωτηση η πανες λιντλ ποσο εχουν??οι οικονομικες συσκευασιες.. 76473esp8ywk6zm.gif
εγώ παίρνω απο 7-18 κιλά αν δεν κάνω λάθος και τα 50 τεμ έχουν 9,65.και εγώ ήμουν διστικτική αλλα μία δοκιμή με έπεισε:wink:

Ευγενία10/08/2007 Χριστιάννα 11/06/2011

εγώ παίρνω απο 7-18 κιλά αν δεν κάνω λάθος και τα 50 τεμ έχουν 9,65.και εγώ ήμουν διστικτική αλλα μία δοκιμή με έπεισε:wink:

Εγώ ψάχνω πάντα την προσφορά στα λιμπερο με κουπόνια -4ευρω κ

Έκπτωση προμηθευτή – 4ευρω

Και το -20 % από των μαρινοπουλο

και συνήθως μου βγαίνουν τα 56κοματια Κοντά στα 10 ευρώ

νομίζω πως είναι καλά

.....

Διαφημίσεις

Εγώ ψάχνω πάντα την προσφορά στα λιμπερο με κουπόνια -4ευρω κ

Έκπτωση προμηθευτή – 4ευρω

Και το -20 % από των μαρινοπουλο

και συνήθως μου βγαίνουν τα 56κοματια Κοντά στα 10 ευρώ

νομίζω πως είναι καλά

μπράβο μακάρι να μπορούσα να το έκανα και εγώ αλλα εκτός του οτι δεν μου στέλνουν πλέον κουπόνια, θα πρέπει να είμαι πάαααααρα πολυ τυχερή να βρώ στον μαρινόπουλο την συκευασία που θέλω και ειδικά όταν είναι σε προσφορά.οπότε πάω στο λιντλ και βρίσκω πάντα

Ευγενία10/08/2007 Χριστιάννα 11/06/2011

μπράβο μακάρι να μπορούσα να το έκανα και εγώ αλλα εκτός του οτι δεν μου στέλνουν πλέον κουπόνια, θα πρέπει να είμαι πάαααααρα πολυ τυχερή να βρώ στον μαρινόπουλο την συκευασία που θέλω και ειδικά όταν είναι σε προσφορά.οπότε πάω στο λιντλ και βρίσκω πάντα

Δεν ξερώ πάντα βρίσκω και κουπόνια ποτέ μου στέλνουν και πότε από γνωστές που δεν φοράνε λιμπερο

κάνω το κουμάντο μου και έχω αποθήκη και πάντα έχω 4-5 πάκα

οπότε ξανά κυνηγώ την προσφορά με την σκέψη ότι δεν χαλάνε

ξερώ πως με αυτών τον τρόπο κλείνω τα λεφτά μου αλλά σε βάθος χρόνου κερδίζω

Το κάνω για όλα τα ψώνια του σπιτιού είναι τακτική της μητέρας μου πάντα έχω αποθήκη σε όλα

Προσπαθώ να μην ξεμένω ποτέ

.....

σωστή σε βρίσκω και μακάρι να μπορούσα να το έκανα και εγώ.

Δεν είναι δύσκολο απλά θα σου πάρει Κανά δυο μήνες μέχρι να μπεις σε σειρά αλλά είναι πολύ καλό εγώ από τότε που το εφάρμοσα κερδίζουμε πολλά χρήμα και έχω και τα ντουλάπια μου πάντα γεμάτα.

Κάθε φορά που πληρώνετε ο άντρας μου βγάζουμε τους λογαριασμούς στην άκρη και τλ έξοδα παιδίατρο ξέρεις τώρα αναπάντεχα έξοδα

και ότι περισσεύει τα κρατώ για τις προσφορές εγώ και κάνω κουμάντο ώστε να έχουμε πάντα ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

ΤΩΡΑ ΓΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΧΩ ΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ 5 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ

.....

να κανω μια ερωτηση η πανες λιντλ ποσο εχουν??οι οικονομικες συσκευασιες.. 76473esp8ywk6zm.gif

χτες αγόρασα...

50 τεμάχια ?9,65 νούμερο 4, μάρκα toujours ροζ χρώμα (το νούμερο 5 είναι σε μπλε χρώμα)

τέλειες!!!!

age.png

Δεν είναι δύσκολο απλά θα σου πάρει Κανά δυο μήνες μέχρι να μπεις σε σειρά αλλά είναι πολύ καλό εγώ από τότε που το εφάρμοσα κερδίζουμε πολλά χρήμα και έχω και τα ντουλάπια μου πάντα γεμάτα.

Κάθε φορά που πληρώνετε ο άντρας μου βγάζουμε τους λογαριασμούς στην άκρη και τλ έξοδα παιδίατρο ξέρεις τώρα αναπάντεχα έξοδα

και ότι περισσεύει τα κρατώ για τις προσφορές εγώ και κάνω κουμάντο ώστε να έχουμε πάντα ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

ΤΩΡΑ ΓΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΧΩ ΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ 5 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ

ΤΙ ΩΡΑΙΑ! ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΕ ΠΡΗΖΕΙ ΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΤΛ...

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝΕ..ΚΑΙ ΤΡΕΧΩ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΑΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ Π.Χ. ΤΟ ΦΡΙΣΟΛΑ 14.32!!!!!ΕΝΩ ΣΤΟ CARREFOUR EXEI 12KATI!!!! E.OXI!!!!!

ΘΑ ΤΟ ΑΡΧΙΣΩ ΚΑ ΙΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΙ..ΚΑΘΟΛΟΥ!!!

ΤΟΥ ΛΙΝΤΛ ΟΙ ΠΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΑΞΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΜΠΕΡΣ (ΣΕ ΠΑΧΟΣ) ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΙΟ "ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ"..ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΟΜΩΣ!

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Ή ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΠΑΙΡΝΩ LIDL. MIA XARA EINAI!!!

χτες αγόρασα...

50 τεμάχια ?9,65 νούμερο 4, μάρκα toujours ροζ χρώμα (το νούμερο 5 είναι σε μπλε χρώμα)

τέλειες!!!!

Kι εγώ τις ίδιες παίρνω εδώ και 6 μήνες και είναι πραγματικά πολύ καλύτερες από τις baby dry pampers. Κρίμα που δεν τις είχα ανακαλύψει νωρίτερα και ξοδέψαμε μια μικρή περιουσία στον κάδο απορριμάτων.

tt1724b1.aspx

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...