Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

δε νομιζω πως χρειαζεται να κανεις εγχρωμη εκτυπωση, το barcode μονο που ειναι αναγκαιο ειναι ετσι κ αλλιως ασπρομαυρο. το τυπωστε τα κουπονια σας ειναι νεα μοδα τυπου winwindeals, groupon και λοιπα. δε νομιζω πως το κανουν για οικονομια και οικολογικη συνειδηση, σε λιγο θα μας τα στελνουν στο facebook!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δε νομιζω πως χρειαζεται να κανεις εγχρωμη εκτυπωση, το barcode μονο που ειναι αναγκαιο ειναι ετσι κ αλλιως ασπρομαυρο. το τυπωστε τα κουπονια σας ειναι νεα μοδα τυπου winwindeals, groupon και λοιπα. δε νομιζω πως το κανουν για οικονομια και οικολογικη συνειδηση, σε λιγο θα μας τα στελνουν στο facebook!

Νομίζω πως είναι απαραίτητο να κάνεις έγχρωμη εκτύπωση γιατί αλλιώς μπορεί να μην σου δεχτούν το κουπόνι. Κάτι τέτοιο είχε συμβεί και με τα κουπόνια που εκτυπώναμε από το Livesmart, που είχαν πάει κοπέλες με α/μ και δεν τους τα δεχτήκανε ως μη έγκυρα.

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

ENA σωρο χαζομαρες...!!!!μαλλον δε τους τα δεχτηκανε γιατι νομιζανε πως ειναι φωτοτυπιες. λες και δεν υπαρχουν φωτοτυπικα εγχρωμα...

αν στους ορους χρησης του κουπονιου δε λεει πως η εγχρωμη ειναι υποχρεωτικη δεν εχουν δικαιωμα να μη τα δεχτουνε!!!!!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

elanch sorry κιολας που επεμβαινω αλλα αν δεν βγαλουν αλλα δωρα αχρηστοι δεν σου ειναι οι ποντοι? αφου το παιδακι σου ειναι μεγαλο κ τα διαθεσιμα δωρα για μικρα παιδια

Διαφημίσεις

παρεπιπτωντως ρε κοριτσια τα λιμπερο γιατι μου φαινονται πολυ μαπα?

πολυ χοντρα δεν ειναι?

εμενα καλα μου φαινονται ολα.......και τα babylino που δεν μου αρεσαν ...βλεπω οτι τα καινουργια ειναι πολυ ανωτερα απο τα παλια! Ασε που στελνουν συνεχεια κουπονια ............. οποτε ζητας σου στελνουν....... ενω η pampers δεν στελνει....μια φορα το χρονο αν σου στειλουν με το περιοδικο επιθυμιες και η λιμπερο τα εκοψε.......τουλαχιστον η λιμπερο βαζει συχνα το 30% ....αντι κουπονιου ας πουμε...παλαιοτερα ομως δινανε και κουπονι και εκπτωση!

καλημερα..ειπανε οτι θα ξαναβγαλουνε μεγαλο δωρο..αν δεν ειναι σπιτι θα ειναι κατι αλλο.για την ηλικια μας το σπιτι ειναι καλο..και στον παιδοτοπο τετοια εχουνε!

αν βγαλουν τελικα μπραβο του για αυτη την προωθηση.....αλλα εχω μια απορια...την οικονομικη συσκευασια τη παιρνω 9Ε με το 50%....αν λοιπον στοκαρω και παρω και σπιτακι....ακομα καλυτερα σπιτακι των 500Ε που πηρε μια κοπελα........η εταιρεια τι κερδος εχει??? εγω θα δωσω μαζι με τις πανες λιγοτερο απο 200Ε και αυτοι θα χρεωθουν την εκπτωση συν το δωρο...........εχουν κερδος???

Για να εχουν κερδος θα πρεπει τελικα η οικονομικη συσκευασια σαν υλικα να τους κοστιζει το πολυ 3Ε για να πεις οτι βγαζουν και αυτοι ....αλλιως πως??

πιστευω παντως οτι επειδη δεν ειχαν σπιτακια των 180Ε γι αυτο εδωσαν και των 500Ε ...ισως να μπηκαν και λιγο μεσα σαν εταιρεια μαις και οπως ειπαν δεν υπολογισαν το μεγεθος της συμμετοχης....οποτε για να μην εκτεθουν εδωσαν τα πιο ακριβα και μπραβο τους! τωρα ομως που το ξερουν θα φροντισουν ισως για μεγαλυτερη ποσοτητα απο τετοια πιο οικονομικα σπιτακια!

Διαφημίσεις

Πάντως μη νομίζετε ότι αυτοί δίνουν 500 ευρώ για τα σπιτάκια , αυτή είναι τιμή τιμοκαταλόγου για ιδιώτες . Η libero θα τα αγοράζει πολυ φθηνότερα , ακόμη και στο 20% της τιμής αυτής

Διαφημίσεις

παρεπιπτωντως ρε κοριτσια τα λιμπερο γιατι μου φαινονται πολυ μαπα?

πολυ χοντρα δεν ειναι?

Συμφωνω απολυτα! Εγω δε τα ξαναπαιρνω παντως....δλδ θα πρεπει να τα βαλουν -80% για να μπω στο πειρασμο...αλλιως...τι να πω....πολυ χοντρα!!!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...