Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Κοριτσια δεν μπορω ακομα να το πιστεψω!!!

Παρελαβα σημερα το σπιτακι αλλα φαινεται οτι τους ειχε τελειωσει αυτο που εγραφαν στο site.

Μπορειτε να πιστεψετε τι μου εστειλαν;;;

ΑΥΤΟ!!!

http://www.toys-shop.gr/product_info.php?products_id=11949&osCsid=rs3eiblciplar7ivsgq6ogfqf7

:shock::shock::shock::shock:

500 ΕΥΡΩ!!!!!!!!!!!!

ε εισαι πολυυυυυυυ τυχερη! καλα παιχνιδια ευχομαι!!!!!!!!!!!!!

WLFfp2.png XI11p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ε εισαι πολυυυυυυυ τυχερη! καλα παιχνιδια ευχομαι!!!!!!!!!!!!!

Να σου πω την αληθεια για τα δικα μου παιδακια ακομα περιμενω να ξαναβαλουν δωρο για να το παραγγειλω.

Αυτο ηταν "κρατημενο" για ενα αλλο κοριτσακι που δεν υπηρχε περιπτωση να το αγορασει ποτε των ποτων. Δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο χαρηκα που ηταν τοσο τυχερη.

Μακαρι να ερθουν γρηγορα και τα δικα σας. :D

Καλησπέρα και απο μένα! Ειδατε καλε τσάμπα την κατηγορησαμε την λιμπερο τα έστειλε και μάλιστα με το παραπάνω. Πάντως εγω κορίτσια θα σκεφτώ να την αγοράσω πάλι γιατί ύστερα απο την προσφορά του γαλαξια που πήρα(ευτυχώς μόνο δυο πακέτα) ο πωπος της μικρής μου κοκκινισε πάλι τα σταμάτησα τησ έβαλα babylino και σε δυο μέρες έφτιαξε θαβκανω άλλη μια δοκιμή και με το άλλο πακέτο και αν ξανασυμβεί δεν την ξαναπαιρνω!

Για τηννπροσφορα των my market ισχυει μέχρι της Τρίτη για τις μικρές συσκευασίες μόνο και έχει και-30% στις κρεμες μιλουπα και παίρνουν και το κουπόνι εγω έχω οχτώ κοπονακια και αύριο θαβπαω Μανιάτη τέσσερις μπισκοτο τέσσερις φαριν λακτε!

Διαφημίσεις

καλοριζικα τα σπιτακια.....

εγω παντως επιμενω μου φαινεται πολυ καλο για να ναι αληθινο....:confused:

κατι μου μυριζει σε ολη την υποθεση....

αν ειναι να βγαζει τοσο καλη προσφορα μολις ξαναβγει μπορει ο καθενας να παει να παρει 20τμχ πανες κ το παραγγειλει... εκτος εαν βγαλουν 2-3 σπιτακια παλι ωστε να ξαναγινει ντορος....

ειδωμεν ...........

Παρελαβα σημερα το σπιτακι αλλα φαινεται οτι τους ειχε τελειωσει αυτο που εγραφαν στο site.

ΑΥΤΟ!!!

http://www.toys-shop.gr/product_info.php?products_id=11949&osCsid=rs3eiblciplar7ivsgq6ogfqf7

500 ΕΥΡΩ!!!!!!!!!!!!

τι λες τώρα...????και γω αυτό παρέλαβα σήμερα το απόγευμα!!τόσο ακριβό..?είναι τέλειο πάντως!!!!

Γιατί όχι στέγνωμα στον ήλιο? Εγώ τα στέγνωνα στον ήλιο από ημερών. Ίσα ίσα που θεωρώ πως είναι και πιο καλό.

Όχι στέγνωμα στον ήλιο για να μη γίνονται πιο σκληρά, αλλά τίποτα... Και με μαλακτικό παιδικό που δοκίμασα, στις δικές μας πετσέτες, δεν είδα διαφορά.. Ίσως φταίει το κλίμα ή το νερό εδώ...

zy59p3.png 1UlVp3.png

Διαφημίσεις

καλοριζικα τα σπιτακια.....

εγω παντως επιμενω μου φαινεται πολυ καλο για να ναι αληθινο....:confused:

κατι μου μυριζει σε ολη την υποθεση....

αν ειναι να βγαζει τοσο καλη προσφορα μολις ξαναβγει μπορει ο καθενας να παει να παρει 20τμχ πανες κ το παραγγειλει... εκτος εαν βγαλουν 2-3 σπιτακια παλι ωστε να ξαναγινει ντορος....

ειδωμεν ...........

Αυτο ακριβως ελεγα στο συζυγο. Σκεφτομουν οτι αποκλειεται να το στειλουν. Ημουν σιγουρη οτι θα εβρισκαν καποια δικαιολογια, ειδικα στη δικη μου περιπτωση που παρηγγειλα το σπιτακι και μετα απο λιγες ωρες που μπηκα να ξαναδω ειχε εξαντληθει, δηλαδη ημουν απο τα τελευταια ατομα που το παρηγγειλαν! :rolleyes:

Ομως η αληθεια ειναι οτι τοσο μεγαλες και σοβαρες εταιριες φανταζομαι οτι προτιμουν να χρεωθουν επιπλεον παρα να ρισκαρουν τη φημη τους.

Παντως θεωρω απιθανο να ξαναβαλουν τετοιο δωρο μετα απο την συμμετοχη που ειχαν. :(

παρελαβα και εγω σημερα το σπιτακι!!! :P

το φθηνο ε ,οχι των 500 ευρω της αννας :lol::lol::lol:!!!

Με γεια! :D

ΑΝ δεν εχεις κηπο να λες δοξασοι! :lol:

Η μαμα της μικρουλας ακομα δεν ξερει που να το βαλει και να φανταστεις οτι εχουν και ενα κηπακο! :shock:

(εχει και κουζινουλα και τηλεφωνακι! Μουρλια ειναι! :D )

Διαφημίσεις

sofaki σου μεινανε καθολου ποντοι?καλημερα!

οχι ελενη καθολου,δεν χρησιμοποιω Libero αυτη την περιοδο.αυτους τους ποντους τους μαζευα μηνες και καταφερα να παρω το σπιτακι!:P

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Με γεια! :D

ΑΝ δεν εχεις κηπο να λες δοξασοι! :lol:

Η μαμα της μικρουλας ακομα δεν ξερει που να το βαλει και να φανταστεις οτι εχουν και ενα κηπακο! :shock:

(εχει και κουζινουλα και τηλεφωνακι! Μουρλια ειναι! :D )

οχι κηπο δεν εχω,ενα σαλονι-γηπεδο εχουμε!;)

Kht7p2.png

3iVPp3.png

ΑΥΤΟ!!!

500 ΕΥΡΩ!!!!!!!!!!!!

εμενα μου εστειλαν αυτο http://www.toys-shop.gr/product_info.php?products_id=11941

γιατι στελνουν διαφορετικα σπιτακια σε καθε παραγγελια ? :D

;)μπλες

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...