Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

αχ ξεμεινω απο πανες και καμια προσφορα στο προσκηνιο.... μα ποοοοσος καιρος εχει περασει που εχω να αγορασω πανες χωρις προσφορά? εχω κουπονια μόνο, παλι καλα.... και με το που θα αγορασω εγω να δειτε την αλλη μερα ολα τα σουπερ μαρκετ θα εχουνε προσφορες, χιχιχιχιχ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μ

με πήρανε τηλέφωνο την Τετάρτη το πρωί από την Libero...να μου ζητήσουν συγγνώμη για την καθυστέρηση...!!!!και μου είπαν ότι θα το στείλουν την επόμενη μέρα...!!!οπότε σήμερα..αύριο λογικά πρέπει να το λάβω!θα σας πω...:-P

εγω για σπιτακι μαζευω ποντους ή για κατι αλλο ισης αξιας....ετσι ειπανε οτι θα βγαλουνε.........το ποδηλατο τι να το κανω???δεν αξιζει 1000 ποντοι ενα ποδηλατακι που κανει 30Ε....ενω το σπιτακι κοστιζει 180Ε..........με 2000 ποντους..........αν παρει καμια κοπελα ας ρωτησει αν βγαλουνε παλι μεγαλο δωρο!!!!!!

να ρωτησω κατι. θελω να εισαγω στο λιμπερο κλαμπ ενα κωδικο μπαρκοουντ και εδω καιμια εβδομαδα οταν μπαινω στο google και βαζω λιμπερο κλαμπ και μετα δεν με βαζει ποτε κει λεει εχει προβλημα η σελιδα. κανω κατι λαθοσ?? μπορειτε να μου στειλετε το λινκ για την καταχωρυση ποντων??

Κορίτσια πήγα στον Μασουτη πριν λίγο και η μόνη προσφορά που είχε είναι -20% στις libero συν δώρο μωρομαντηλα. Ας μας πει η κοπέλα με το -35% σε ποιο Μασουτη πηγε;

sorry τωρα ειδα το μηνυμα...στο cosmos πηγα και αγορασα κανονικα με -35%

3OaPp3.png CNKep3.png

Διαφημίσεις

ev μου μακαρι να βγω ψευτρα αλλα δεν νομιζω να ξανα βγαλουν τοσοοοοο καλο δωρο οσο το σπιτακι. οπως εχουμε ξανα πει κ παραπανω 20 συσκευασιες επι 9€ (οταν αγοραζεις πανες με 50%) =180€ οποτε οσα χρηματα δινεις για τις πανες τοσης αξιας δωρο παιρνεις...:rolleyes:

δεν τους εχω για τοσο γενναιοδωρους... βγαλανε 5 - 6 σπιτακια για κρακτες κ it's ok...! και με 2000 ποντους το κοβω κανενα δωρο με 60 - 70€ να βγαλουν.. που κ παλι με 1000 ποντους αν παιρνεις δωρο 30 € παλι καλα ειναι;)

ev μου μακαρι να βγω ψευτρα αλλα δεν νομιζω να ξανα βγαλουν τοσοοοοο καλο δωρο οσο το σπιτακι. οπως εχουμε ξανα πει κ παραπανω 20 συσκευασιες επι 9€ (οταν αγοραζεις πανες με 50%) =180€ οποτε οσα χρηματα δινεις για τις πανες τοσης αξιας δωρο παιρνεις...:rolleyes:

δεν τους εχω για τοσο γενναιοδωρους... βγαλανε 5 - 6 σπιτακια για κρακτες κ it's ok...! και με 2000 ποντους το κοβω κανενα δωρο με 60 - 70€ να βγαλουν.. που κ παλι με 1000 ποντους αν παιρνεις δωρο 30 € παλι καλα ειναι;)

οταν πηρα τηλεφωνο και ρωτησα ....μολις εφυγε το σπιτακι....μου ειπαν οτι θα βγαλουν συντομα ενα αλλο δωρο ισης αξιας.......πουντο??? γιατι τοσο καιρο εγω να μαζευω ποντους και τελικα να μη βγαζουν αυτοι το δωρο..........πραγματικα αν δεν βγαλουν αλλο δωρο εγω δνε ξαναγοραζω λιμπερο γιατι θεωρω οτι μας κοροιδευουν! το PDA πως το αντικατεστησαν αμεσως με ενα αλλο ισως αξιας.......το ιδιο οφειλουν να κανουν και με το σπιτακι εφοσον ετσι εχουν ενημερωσει τους καταναλωτες!! Θα παρω τηλεφωνο και θα διαμαρτυρηθω.....καντε κι εσεις το ιδιο!

Διαφημίσεις

οταν πηρα τηλεφωνο και ρωτησα ....μολις εφυγε το σπιτακι....μου ειπαν οτι θα βγαλουν συντομα ενα αλλο δωρο ισης αξιας.......πουντο??? γιατι τοσο καιρο εγω να μαζευω ποντους και τελικα να μη βγαζουν αυτοι το δωρο..........πραγματικα αν δεν βγαλουν αλλο δωρο εγω δνε ξαναγοραζω λιμπερο γιατι θεωρω οτι μας κοροιδευουν! το PDA πως το αντικατεστησαν αμεσως με ενα αλλο ισως αξιας.......το ιδιο οφειλουν να κανουν και με το σπιτακι εφοσον ετσι εχουν ενημερωσει τους καταναλωτες!! Θα παρω τηλεφωνο και θα διαμαρτυρηθω.....καντε κι εσεις το ιδιο!

εγω θεωρω οτι σιγουρα μας κοροιδευουν..... κραχτες ηταν και τιποτα παραπανω..... και σιγα μη ξαναβγαλουν τοσο ακριβο δωρο..... εγω ηδη σταματησα να αγοραζω λιμπερο και αγοραζω μπειμπιλινο! μονο και μονο για τη κοροιδια τους....

WLFfp2.png XI11p2.png

Κι εγώ για babylino περιμένω....

Μήπως να στείλουμε email στα κεντρικά των μάρκετ και να τους συστήσουμε να βάλουν καμιά προσφορά σε babylino sensitive;;)

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Διαφημίσεις

Μα τι εχουνε παθει ολοι τους και δεν εχει προσφορες στις πανες?? τα νευρα μου............. μπειμπιλίνο πουθενα?? που ξανακουστηκε αυτο!!!

δυστυχως κι εγω γυρισα 3 σουπερ για να βρω babylino babygo νο4 που μονο 2 πακετα ειχε και πηρα και τα δυο....

WLFfp2.png XI11p2.png

μηπως ξερει καποια να μου πει ποσο εχουν τελικα αρχικη οι μπειμπιλινο? στο βεροπουλο, βασιλοπουλο και καρφουρ τις εχει 7,42 (το μικρο πακετο) και ο σκλαβενιτης 6,42 χωρις καμια προσφορα...! ενα ευρω διαφορα παραειναι!

Εγω τσεκάρω προσφορές και τιμές σ'αυτό το σαιτ

http://www.killdeal.gr/

τις προσφορές σίγουρα τις ανανεώνει τακτικά,τις τιμές δεν μπορώ να πω σίγουρα γιατί τα ξεχνάω και μπερδεύομαι!

10Ddp3.png

OaR2p3.png

κοριτσια καλησπερα!πηρα σημερα το σπιτακι της libero!!!!!!!!!!ειναι τεραστιοοοοοοοοοο

μεγεια σου!!! αντε και στα δικα μας!! ελπιζω να βγαλουν....μου ειπανε σημερα πυο πηρα οτι σιγουρα θα αντικαταστησουνε το σπιτιακι ή με ιδιο ή με αλλο ισης αξιας.....αν παρετε τηλεφωνο και πιεσετε κι εσεις θα το κανουν πιο γρηγορα..........κριμα να πανε χαμενοι οι ποντοι που μαζευουμε!!!

Εγω τσεκάρω προσφορές και τιμές σ'αυτό το σαιτ

http://www.killdeal.gr/

τις προσφορές σίγουρα τις ανανεώνει τακτικά,τις τιμές δεν μπορώ να πω σίγουρα γιατί τα ξεχνάω και μπερδεύομαι!

Σε αυτο το site λεει οτι στα MyMarket εχει προσφορα 30% στις ανοιχτες πανες Libero.

Ξερει κανεις εαν ισχυει ακομη??

Δεν παιζει καμια αλλη προσφορα και το 30% ειναι καλυτερο απο το τιποτα!

ev μου μακαρι να βγω ψευτρα αλλα δεν νομιζω να ξανα βγαλουν τοσοοοοο καλο δωρο οσο το σπιτακι. οπως εχουμε ξανα πει κ παραπανω 20 συσκευασιες επι 9? (οταν αγοραζεις πανες με 50%) =180? οποτε οσα χρηματα δινεις για τις πανες τοσης αξιας δωρο παιρνεις...:rolleyes:

δεν τους εχω για τοσο γενναιοδωρους... βγαλανε 5 - 6 σπιτακια για κρακτες κ it's ok...! και με 2000 ποντους το κοβω κανενα δωρο με 60 - 70? να βγαλουν.. που κ παλι με 1000 ποντους αν παιρνεις δωρο 30 ? παλι καλα ειναι;)

εγω θεωρω οτι σιγουρα μας κοροιδευουν..... κραχτες ηταν και τιποτα παραπανω..... και σιγα μη ξαναβγαλουν τοσο ακριβο δωρο..... εγω ηδη σταματησα να αγοραζω λιμπερο και αγοραζω μπειμπιλινο! μονο και μονο για τη κοροιδια τους....

κοριτσια καλησπερα!πηρα σημερα το σπιτακι της libero!!!!!!!!!!ειναι τεραστιοοοοοοοοοο

Κοριτσια δεν μπορω ακομα να το πιστεψω!!!

Παρελαβα σημερα το σπιτακι αλλα φαινεται οτι τους ειχε τελειωσει αυτο που εγραφαν στο site.

Μπορειτε να πιστεψετε τι μου εστειλαν;;;

ΑΥΤΟ!!!

http://www.toys-shop.gr/product_info.php?products_id=11949&osCsid=rs3eiblciplar7ivsgq6ogfqf7

:shock::shock::shock::shock:

500 ΕΥΡΩ!!!!!!!!!!!!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...