Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε ευχαριστώ Ev! Είχα ζητήσει παλιότερα για planet και μου έστειλαν, έχω ακόμη μερικά. Μετά ζήτησα για baby planet και τίποτα! Τώρα τους ξαναζητησα, για να δούμε!

Κάτσε βρε κορίτσι να δω αν έχω εγώ κανένα κουπονάκι για τα baby planet....

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

Βρε παιδια εχει βγει αυτο το υγρο στα ΣΜ??? Γιατι ειχα κι εγω ενα κουπονακι που εληγε 31/05 αλλα πηγα Σκλαβενιτη και μου ειπαν οτι δεν τους εχει παει ακομα...το εχετε δει???

bjTVp2.pngDG1bp2.png

εχω ενα κουπονακι των 3Ε για αριελ.....αν το θες στο στελνω...αλλα ληγει 30/6 ....θα προλαβει να φτασει σε σενα??

Ναι γιατί όχι, αν το στείλεις έγκαιρα θα έρθει νομίζω. Σου στέλνω τα στοιχεία μου.

Διαφημίσεις

Βρε παιδια εχει βγει αυτο το υγρο στα ΣΜ??? Γιατι ειχα κι εγω ενα κουπονακι που εληγε 31/05 αλλα πηγα Σκλαβενιτη και μου ειπαν οτι δεν τους εχει παει ακομα...το εχετε δει???

Αν εννοείς για το παιδικό Ariel ναι το έχω δει και το έχω πάρει κιόλας. Το πήρα από carrefour Αλίμου. Μια χαρά είναι και μυρίζει και ωραία. Έτσι κι αλλιώς εμένα το Ariel είναι λατρεμένο προιόν και τώρα με το παιδικό του το αγάπησα ακόμα πιο πολύ.

kxristina μου δυστυχώς δεν έχω κουπονάκια από baby planet. Sorry!!! Δοκίμασε πάντως στο site τους. Κι εγώ εκεί είχα μπει και είχα ζητήσει κουπονάκια και μου έστειλαν.

Διαφημίσεις

επισης ειχα στειλει και γω μαιλ στη babylino μεσω της φορμας στο σαιτ τους λεγοντας οτι θελω δειγμα νουμερο ταδε και χτες μου εστειλαν με κουριερ ακριβως αυτο το μεγεθος που ζητησα μια κανονικη συσκευασια!!! πολυ γρηγοροι και επυξηρετικοι!!!!!!!!! μετα τη "φουσκα" των λιμπερο μου φαινεται παω προς τα κει! δε ξερω αν εχετε δοκιμασει αυτα τα babygo παντως καμια σχεση η ποιοτητα στο υλικο τους με τα παμπερς και τα λιμπερο... αυτα ειναι τελεια! ειναι σα βαμβακερα και δεν ιδρωσε καθολου η μικρη μου!!!!!!!!! πρωτη φορα της τα δοκιμασα.... ουτε ποσο κανουν δε ξερω! μου ειχαν κατσει στραβα και δεν τα χα προσεξει ποτε....

WLFfp2.png XI11p2.png

Διαφημίσεις

επισης ειχα στειλει και γω μαιλ στη babylino μεσω της φορμας στο σαιτ τους λεγοντας οτι θελω δειγμα νουμερο ταδε και χτες μου εστειλαν με κουριερ ακριβως αυτο το μεγεθος που ζητησα μια κανονικη συσκευασια!!! πολυ γρηγοροι και επυξηρετικοι!!!!!!!!! μετα τη "φουσκα" των λιμπερο μου φαινεται παω προς τα κει! δε ξερω αν εχετε δοκιμασει αυτα τα babygo παντως καμια σχεση η ποιοτητα στο υλικο τους με τα παμπερς και τα λιμπερο... αυτα ειναι τελεια! ειναι σα βαμβακερα και δεν ιδρωσε καθολου η μικρη μου!!!!!!!!! πρωτη φορα της τα δοκιμασα.... ουτε ποσο κανουν δε ξερω! μου ειχαν κατσει στραβα και δεν τα χα προσεξει ποτε....

Βρε irida πριν ποσο καιρο τους εστειλες mail γιατι κι εγω τους εστειλα πριν απο 2 εβδομαδες αλλα τιποτα!!!!:oops:

Εντωμεταξυ τους εχω ενοχλησει και 2 φορες για κουπονια αλλα παλι τζιφος...τι να πω??? Μηπως εχουν κατι μαζι μου...:rolleyes::rolleyes::P:p

bjTVp2.pngDG1bp2.png

αγγελοςμαριος του πηρες τηλεφωνο? καμια 15αρια μερες πρεπει να ναι οχι παραπανω.... δε θυμαμαι ποτε εστειλα μηνυμα.......... οταν το ελεγαν τα κοριτσια εδω! και τωρα θα στελνουν κουπονια συχνα? ξερετε?

WLFfp2.png XI11p2.png

Κορίτσια καλημέρα!Κι εμένα ειχαν αργήσει να μου στείλουν το πακετάκι της babylino και έστειλα και δεύτερο μειλ.Πριν καμια βδομάδα ήρθε ενα με acs και χθες ήρθε και δεύτερο!!!:):)Το πρώτο είχε μεσα και μωρομάντηλα,βαμβάκι κλπ ενώ το δεύτερο μόνο πανες και κουπόνια!

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Κορίτσια καλημέρα!Κι εμένα ειχαν αργήσει να μου στείλουν το πακετάκι της babylino και έστειλα και δεύτερο μειλ.Πριν καμια βδομάδα ήρθε ενα με acs και χθες ήρθε και δεύτερο!!!:):)Το πρώτο είχε μεσα και μωρομάντηλα,βαμβάκι κλπ ενώ το δεύτερο μόνο πανες και κουπόνια!

εμενα απλα μου στειλαν διπλα κουπονια... 6 κουπονια συνολο... τιποτα αλλο :oops:

F2ETp3.png

αγγελοςμαριος του πηρες τηλεφωνο? καμια 15αρια μερες πρεπει να ναι οχι παραπανω.... δε θυμαμαι ποτε εστειλα μηνυμα.......... οταν το ελεγαν τα κοριτσια εδω! και τωρα θα στελνουν κουπονια συχνα? ξερετε?

Δεν πηρα τηλ. εστειλα mail οπου μου απαντησαν ρωτωντας την ηλικια του παιδιου, απαντησα και απο τοτε niente!!! Θα περιμενω καμια βδομαδα ακομα και μετα θα τηλ.

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Δεν πειράζει χουρχουρινι , θα περιμένω να μου στείλουν. Ευχαριστώ πάντως.

Μήπως καμία είδε πουθενά προσφορά για pampers?

ειδα στο φυλαδιο του γαλαξια -20% (μεχρι 6/7 νομιζω)αλλα δε πηγα απο εκει να δω αν ισχυει...

(Και εμένα μου έστειλαν δείγμα και κουπόνια απο τα babylino...)

Α δύο φορές που πήρα pampers για το μωρό μου τα πράσινα όταν γεννήθηκε και τα πορτοκαλί τώρα, συγκάηκε και τις 2 φορές... Έχει συμβεί σε καμιά σας? Να σημειώσω πως ούτε με τα libero, ούτε με τα babylino συγκάηκε..

zy59p3.png 1UlVp3.png

Κι εμενα μου ηρθε μικρο πακετο babylino μαζι με κουπονια με ACS, χτες, 2 βδομαδες περιπου μετα το μειλ.

Εχω να πω πως πολυ καλα ξηγιεται η ΜΕΓΑ παντως....και τα babylino τα καινουργια ειναι παρα πολυ καλα....

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...